سلام راستش خیلی وقت پیش منم یکی ساختم و تو مسابقه نبردمش ولی عالی بود حساسیت خاصی داشت به طلا..... مدارشو اینجا میذارم با اجازه اساتید.... البته بعد امتحانات انشالا که به دردتون بخوره
سلام.من که شخصا منتظر مدار شما ( ***ha ) هستم.فقط عمق کاریش چقدره؟ (البته اگه یک سکه باشه)
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
من،تو،او،ما،شما،ایشان و چند نفر از دوستان و همشهریان محترم،الاالخصوص کسبه محل
برای این ارسال, 99999999 کاربر تشکر اهداء کرده است.
حساسیت فلزیاب ها برای تشخیص در فاصله های مختلف به کویل یا سیم پیچشون مربوطه. لذا نقش عمده رو کویلتون ایفا می کنه
پس با هر فلزیابی می تونید تشخیص بدهید به شرطی که سیم پیچ مربوط به همان کاربرد را طراحی کنید
مثلا کویل های تخت یا صاف و صفحه ای برای تشخیص مین های سطحی مناسب هستن و کویل های که به صورت کلافی (یعنی یه دسته ی روی هم) بسته شده اند برای تشخیص در عمق بیشتر مناسب اند.
فلزیاب هم ، همین فلزیاب PI خیلی خوبه من از نزدیک نزدیک تا عمق 10 سانت با اون جواب گرفتم.
اگر مشهدی هستی از بهنام کیت بگیر
اگر تهران ساکنید از جوان کیت یا فروشگاه های دیگه می تونید تهیه کنید.
سلام دوستان.با عرض پوزش به نظر من این مدار به هیچ دردی نمیخوره و مطمنم شما دوست خوبم هم اااااااااگه چیزی گم نکرده باشی تو اون تست قطعا هیچی پیذا نکردی. مشکل اصلی این مدار اینه که یه سری تغییرات انجام دادن که مدار به نظر میاد خوب کار میکنه {البته اینم بگم اگه مدار اصلی که فکر کنم طراحش کانادای بود باشه به نظر من عالیه} ولی این مدار انگار که تاریخ مصرف دارشته باشه هر بار که روشن میشه کارکرد ونتیجه کم و کمتر ...بد نیست بدونید که مثلا اگه به جای 1054 که اصلش که 7660 است بگذارید برد چند برابر میشه ولی بازم میگم مفت گرونه.
من با این مدار کار کردم ، در حد توانش مناسب بود ولی بعد از یه مدت سوخت. یکی دیگه خریدم اونم خوبه اما فکر کنم همین طور که میگید باشه و بردش کمتر از اولیه شده
حالا شما اگر مدار اصلیشو دارین خوشحال میشیم به اشتراک بگذارین
سلام دوستان کسی پیدا نشد یه مدار خوب بزاره استفاده کنیم
دوست عزیز هیچ کدوم از مدارهای موجود توی نت به درد دفینه یابی نمیخورند فقط نمونه دمو و آزمایشی هستند
اگر برای یادگیری و سرگرمی میخوای بسازی تو نت بگرد مدار خیلی زیاده، موفق باشید
در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
حالا از کجا فهمیدین بنده دنبال گنج هستم دوما اگه می خواستم تو نت بگردم اون جوری که نمیومدم این جا می خوام از مداراتی که بچه ها نتیجه گرفتن استفاده کنم سوما یه جوری گفتین که ناراحت شدم .راستش می خام http://felezyab.persianblog.ir/1391/6/این مدار رو بسازم بعد از تحقیقات فکر کنم برای شروع بد نباشه البته همون اول این مدار رو شما پیشنهاد کرده بودید .
99% دوستان دنبال دفینه یابی هستند و شما روهم جزو اون دسته حساب کردم دلیلی برای ناراحتی نداره! دلتاپالس 2 هم مدار خوبیه و یه مدار آنالوگ حساب میشه و دلتای 3 هم که توسط آقای دمیر اریه شده یک نمونه تقریبا دیجیتالی هست و فرقی با دلتای 2 نداره و نهایت بردش با لوپ یک درد یک برای یک جسم بزرگ زیر 5 متر است. تفکیک ندارند چون اساس کارش pi هست و بحث تفکیک که زیاد هم درموردش بحث شده یه مقوله پیچیده است. درکل مدارات توی نت برد کم مداری ساده نمونه آموزشی و دمو هستند و کلا اختیار با شماست. موفق باشید
در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
مدار برای 20 تا 30 سانت با یک سکه 200 تومنی دارم هر کی میخواد پی ام بده
بدون تفکیکه
با تفکیک هم با کویله ناقص و در مراحل ازمایش سکه 25تومنی رو تا 35 سانتی میزنی
هنوز قسمت تفکیکش اماده نشده تموم شد عکس و فیلم میزارم تا نگین دروغ میگه
برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب
99% دوستان دنبال دفینه یابی هستند و شما روهم جزو اون دسته حساب کردم دلیلی برای ناراحتی نداره! دلتاپالس 2 هم مدار خوبیه و یه مدار آنالوگ حساب میشه و دلتای 3 هم که توسط آقای دمیر اریه شده یک نمونه تقریبا دیجیتالی هست و فرقی با دلتای 2 نداره و نهایت بردش با لوپ یک درد یک برای یک جسم بزرگ زیر 5 متر است. تفکیک ندارند چون اساس کارش pi هست و بحث تفکیک که زیاد هم درموردش بحث شده یه مقوله پیچیده است. درکل مدارات توی نت برد کم مداری ساده نمونه آموزشی و دمو هستند و کلا اختیار با شماست. موفق باشید
داداش انگار شما دلتای 2 رو دارید ولی چیزی نگفتید می شه بفرمایید ازش راضی هستید یا نه مال همون آقای مهندس بهنام خانه خودتون درست کردید آره.خلاصه به درد بخوره یا نخوره دلتای 2 رو دارم می سازم نتیجه رو هم واسه دوستان می گم فقط می خوام رو طلا هم حساس باشه تفکیک برام فعلا اهمیت نداره دوست عزیز شما این دلتا2 رو زیر خاک هم امتحان کردین قاتی نمی کنه که و در آخر هم از دلتا 3 خوشم نیومد میکرو داره اونم این جا وجود خارجی نداره ممنون از همه شما دوستان عزیز
داداش انگار شما دلتای 2 رو دارید ولی چیزی نگفتید می شه بفرمایید ازش راضی هستید یا نه مال همون آقای مهندس بهنام خانه خودتون درست کردید آره.خلاصه به درد بخوره یا نخوره دلتای 2 رو دارم می سازم نتیجه رو هم واسه دوستان می گم فقط می خوام رو طلا هم حساس باشه تفکیک برام فعلا اهمیت نداره دوست عزیز شما این دلتا2 رو زیر خاک هم امتحان کردین قاتی نمی کنه که و در آخر هم از دلتا 3 خوشم نیومد میکرو داره اونم این جا وجود خارجی نداره ممنون از همه شما دوستان عزیز
بزا اینجوری بگم
بعضی از فلزیاب ها قادرند تا درعمق بیشری کاوش کنند مانند دلتا پالس و توباکس و اکثر پی ای ها فقط ساخته کویلش مهمه و مقاومت دمپشون ، شما هر چی میخوای بساز ولی همیشه گفتم بازم میگم وقتی یک سکه رو تو هوا دتکت میکنن یعنی بردش در هوا ، خب این برد تو زمین عادی سنگزار کوهستانی ماسه ای فرق داره و همینطور ابعاد اون
در مورد اون تفکیک کننده هم بگم ال سی داره و فرکانس خروجی دو اپامپ با پهنای 20 الی 40 کیلو میاد توسط دو تا ای سی ویه PIC رو ال سی دی نمایش میده که کمک بیشتر در تفکیک براتون داره من فعلا دارم O-O کویل براش میسازم تا ببینم ج بهتر میده نسبت به DDکویل یا CC کویل
موفق باشید
دوستان من این دلتا پالس رو درست کردم ولی به دلم نه نشست انگار یه کم ضعیف به نظر می رسه نمی دونم چه مرگشه البته اینم بگم که همون اول مدار تغذیه مدار رو اشتباه زدم ولی چیزی نشود نمی دونم چرا یه دیود 10تومنی برای امنیت مدار قرار ندادن منم گفتم شاید مشکلی پیش بیاره نذاشتم که نزدیک بود مدارام دود کنه بره هوا حالا از دوستان خواهش می کنم اگه تجربه ای دارن دریغ نکنن مال من یه انگشتر طلا رو تو 10 سانتی می زنه 10 سانت افت داره آخه چرا ؟ :read: :angry:
دوستان من این دلتا پالس رو درست کردم ولی به دلم نه نشست انگار یه کم ضعیف به نظر می رسه نمی دونم چه مرگشه البته اینم بگم که همون اول مدار تغذیه مدار رو اشتباه زدم ولی چیزی نشود نمی دونم چرا یه دیود 10تومنی برای امنیت مدار قرار ندادن منم گفتم شاید مشکلی پیش بیاره نذاشتم که نزدیک بود مدارام دود کنه بره هوا حالا از دوستان خواهش می کنم اگه تجربه ای دارن دریغ نکنن مال من یه انگشتر طلا رو تو 10 سانتی می زنه 10 سانت افت داره آخه چرا ؟ :read: :angry:
سلام
شما با مقادیر تو فیلم مقایسه کن دوسته من نه با مقادیری که مرجه نداره ( ولی در کل کمه عمقش )
1-تنظیماتش ( فرکانس ، تاخیر و ... )
2-کویل
3-مقاومت موازی
4- خودت نمی تونی تنظیمش کنی
برا محافظت از یه دیود 1 تا 1.5 امپری استفاده کن
هم راحتتر عوض میشه و هم عملکرد بهتری داره
سلام
شما با مقادیر تو فیلم مقایسه کن دوسته من نه با مقادیری که مرجه نداره ( ولی در کل کمه عمقش )
1-تنظیماتش ( فرکانس ، تاخیر و ... )
2-کویل
3-مقاومت موازی
4- خودت نمی تونی تنظیمش کنی
برا محافظت از یه دیود 1 تا 1.5 امپری استفاده کن
هم راحتتر عوض میشه و هم عملکرد بهتری داره
دوست عزیز منظور شما از مقاومت موازی چیه متوجه نشدم راستی اگه فرکانس پایین باشه بهتره تو خاک نتیجه بهتری میده در صورتی که فرکانس این مدار از 400 پایین نمی یاد و وقتی که فرکانس رو بالا می برم یه صدایی از کویل می یاد ولی هیچ تاثیری نداره باید رو فرکانسش کار کنم .چرا خودم نمی تونم تنظیم کنم تجهیزات مورد نیاز چیه یا منظور شما تجربه کاریه بلخره من تلاشم رو می کنم در کل مدار ساده ای بود بدون دردسر اولیه کار کرد الان هم می خواهم کویل بزرگتری براش درست کنم ببینم نتیجه چی می شه اطلاع می دم با تشکر از همه شما دوستان عزیز
دیدگاه