اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ربات تیر انداز ساخت ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ربات تیر انداز ساخت ایران

نوشته اصلی توسط مهندسی رباتیک
    من نساخته ام که بگویم .

هر موجود زنده ای که دید می زند ، خود غیر خود ، حیوانات و ...
    به هیچ کی رحم نمی کند.
    چون رشوه و ... نمی گیرد بهترین وسیله برای بستن مرز ها است
    این ربات مرز ها را برای قاچاقچیان نا امن می کند
    خییییییییییلی ایرونیار دست کم گرفتی دادااااااا.ایرونی نیستی یا از نوع مخالفاشی!!!!!!!
    ایرانیا چیزایی دارن که ببینی مخت درجا میزنه . یه نمونش اسلحه طوفان در مقابل تانک مرکاوا به استلاح خود اسرایلیا خیلی پیشرفتس که با هیچ سلاحی نمیشه زدش
    نمونه بالا شاید یه ماکت باشه ولی مطمین باش که میتونن یه درست حسابیش که یه کلاش یا ژ3 هم بشه بهش نصب کرد درست کنن. رو این مدل جوکر جان نمیشه سلاحی که لگتش زیاده نصب کرد.اگر باخاش شلیک کرده باشی مطمین میشی.
    برای اطلاعاتم خوبه که بدونین با پردازش تصویر میشه قیافه ایرانی یا افغانی یا آمریکایی یا چینی تشخیص داد.کاری که تو فرودگاه های آمریکا میکنن.
    طب اسلامی

دیدگاه

سلاحی مثل ژ3 با تکنولوژی ساخت 40 سال پیش لگد زیادی داره( و البته قدرت زیادی)
      ولی اسلحه هایی که جدید طراحی شدن لگد ناشی از انفجار مواد فشنگ را به نحو خوبی کنترل کردند و تقریبا توی دست بگیرید متوجه ناچیز بودن لگدش میشد ( نمونه بارزش خود کلاشینکف هست که لگدش از یک تفنگ بادی کمتر هست ) در نمونه های جدیدتر تقریبا طراحی های جالبی شده ( وقت شد میگردم مطالبش را براتون مینویسم)
      مثلا سلاح ملی ایران "سما "

اطلاعات عمومی
      سلاح تهاجمی سبک و بولپاپ سما
      سلاح سما یک سلاح اتوماتیک با کالیبر 5.56 میلیمتری با مکانیزم مسلح کننده غیرمستقیم گاز و خشاب عقب می باشد که به منظور برآورده ساختن نیازهای گوناگون عملیاتهای مختلف نظامی طراحی شده است .
      این سلاح دارای مکانیزم اتش ساده چهار وضعیتی است که شامل ضامن ، تک تیر ، سه تیر و رگبار می باشد .
      از دسته حمل سلاح می توان برای نصب دوربین و دوربین دید در شب به منظور بالا بردن دقت آتش استفاده نمود .
      به کار گیری اصول مهندسی پیشرفته در زمینه بالستیک داخلی و خارجی ، این سلاح را تبدیل به سلاحی کارامد و برجسته نموده است . طراحی ارگونومیک آن باعث ایجاد تعادل کامل ، دقت بالای سلاح و پس زنی کم آن شده است و ان را تبدیل به سلاحی مناسب برای نیروهای مسلح نموده است . این سلاح عقب نشینی کم ، دقت بالا ، وزن کم و درجه اطمینان بالایی داشته و ساختار آن به گونه ای است که به سادگی قابل تعمیر و نگهداری است . سرنیزه نیز قابل نصب بر روی سلاح است .
      آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
      تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
      آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
      هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط J0KER
        1- اگه مجوزش صادر شد ایشالا فیلم و عکس های دیگه را پلود میکنم.
        2- محض اطلاع ، لب مرز ، قاچاقچیها از حیوانات و حتی هواپیماهای مدل و دستگاههای کنترل از راه دور هم برای نقل و انتقال استفاده میکنند . ( هر جنبنده ای اول یک تیر و سپس رگبار و ادامه تا توقف کامل ) این سیستم برای کارکرد در منطقه و شرایط کاری خاص هست نه یونیورسال .

3- من که قوانین ژاپنیا را نخوندم ، ولی ژاپنیها لازم داشتن بیان اینجا قوانین لب مرز مارو ببینن .
        4- چون شما متخصص این زمینه نبوده اید و بدون فکر یه ریپلای زدین حرص خوردن نداشت ، وقتی حرص داره که بتونن یه ایراد اصولی بگیرند و الا حرف مفت زیاده ما هم قرار بود با حرف هر بچه ای کارو ول کنیم ، حالا باید مرده بودیم
        5- البته کسی که از روی فیلم بتونه جنس و قطعات بکار رفته و مقدار لقی و سائیدگی نهای وووو را تشخیص بده نه تنها حرفه ایه بلکه علم غیب هم داره
        2- شما قاضی نیستید که حکم شلیک تا توقف رو برای هر موجود زنده ای صادر کنید حالا شاید یه جونور بی گناهی از اونجا رد میشد!
        شما منظور منو متوجه نشدید چون با همون قوانین آشنایی ندارید. یکی از قوانیین رباتیک میگه هر ربات با هر مقدار پایداری بالا امکان اشتباه سیستماتیک داره و نباید اختیاراتی داشته باشه که در صورت بروز این اشکال به انسان صدمه بزنه (در دید شما خودی ها )
        از 6 تا پست آخرتون معلومه که خیلی بهتون بر خورده ناراحت نباشین مهندس قبول من بچه و شما آخرش ، من حرف مفت میزنم و شما گران :applause: ما میریم ابتدایی شما هم تفنگ بسازین واسه نجات نوع بشریت
        متاسفانه اینجا پتانسیل بحث در مورد مسایل رباتیک رو نداره
        دوست ندارم به شما توهین کنم ولی شما این کارو به سادگی انجام میدین ، که این بیانگر شخصیت شماست. البته با اشخاصی مثل شما آشنایی قبلی دارم و برام تعجب بر انگیز نیست. موفق باشید :applause:
        :job:

نوشته اصلی توسط مهدی نژادجواد
        آقایون ،مهندسین عزیز جسارت من کمترین رو ببخشید ولی میخوام نظرمو بگم
        لطفا به هم با تیکه انداختن صحبت نکنید . ناسلامتی چند تا مهندس دارن با هم صحبت میکنند!!!
        به نظر من کار این دوستان ارزشمند هست و اینکه این روبات صلاحیت استفاده داره یا نه رو باید کس دیگه مشخص کنه.
        اگر کسی یک روبات بسازه که فقط تو خیابون راه بره و جدول رنگ بزنه خیلی ارزشمند تر هست از اینکه یه روبات فوتبالیست بسازیم و تو مسابقات جهانی اول شه. چون فقط جنبه سرگرمی داره و کاربردی نداره!(البته نظر من)
        امیدوارم ناراحت نشید

کاش تو اون مملکت مرز علم و عمل و تناسب این دو برای همه مشخص بود!

دیدگاه

برای اطلاعاتم خوبه که بدونین با پردازش تصویر میشه قیافه ایرانی یا افغانی یا آمریکایی یا چینی تشخیص داد.کاری که تو فرودگاه های آمریکا میکنن
          حالا نمیدونم واسه اینم جبهه میگیرین یا نه ولی بهتره این اطلاعات رو هم بهتون در مورد پردازش تصویر بدم که:
          بله با پردازش تصویر قیافه رو تشخیص می دن ولی نه در اون حد که شما فرمودین ولی یه کارای جالبی انجام شده و می تونید به مقالات موجودش مراجعه کنید تا ببینید دقیقا تا چه حدی کار شده ولی در مورد تفاوت این و آن باید بگم مقایستون مثل این بود که چون تو آزمایشگاه گوسفند شبیه سازی شده ساخته شده حتما تو هر روستایی هم یه ماشینی گذاشتن که گوسفند میسازه!
          دوست خوبم تشخیص چهره از فاصله نزدیک و زمینه ثابت و نور ثابت و مشخص با دانش روز ممکنه ولی در مورد محیطی با نور متغییر و فاصله متغییر و خیلی زیاد و اونم گاهی با استتار رنگ در محیط که حتی Motion Detection رو هم سخت میکنه حتی تشخیص موجود زنده از غیر زنده رو هم غیر ممکن میکنه. برای مثال دوست خوبمون به من بگن مشخصات Image Sensor شون چیه تا من بهتون یه سری پارامتر از توانایی های این دوربین تو این چنین محیطی بدم تا تونسته باشم اطلاعات مفیدی داده باشم.
          مطمئن باشید که من باور دارم که هر کاری رو میشه تو ایران انجام داد ولی همیشه از این ناراحتم که برخی دوستان کم لطفی میکنن و واقعیت رو به دلایلی درست جلوه نمیدن فقط همین دقت کنید فقط همین!

دیدگاه

خییییییییییلی ایرونیار دست کم گرفتی دادااااااا.ایرونی نیستی یا از نوع مخالفاشی!!!!!!!
            دوست خوب سعی کنید با احترام به بقیه شخصیت خودتونو به دیگران نمایش بدین، این حرفا که ایرونی نیستی یا مخالفی قدیمی شده جناب آقا و مخصوص جاهایی بود که میخواستیم نمکشو زیاد کنیم

یه بحث علمی جای شاخ و شونه کشیدن نیست و اگر هم یه روزی خواستین این کارو انجام بدین طرفتون رو بشناسین و سپس دست به این کار بزنید.
            در صورت ادامه بحث علمی پاسخگو هستم و خوشحال هم میشم که اگه بتونم مفید باشم مهندس!

دیدگاه

خارج از اینکه این کار چقدر دقیق و کاربردی می تونه باشه ولی کار جالبی و قابل تحسینیه، مخصوصا اینکه عملا ساخته شده نه اینکه تو متلب شبیه سازی شده باشه!!
              ولی سلاح های هوشمند که روی هواپیما ها ، تانک ها نصب شده و حتی سلاح هایی که توسط نفرات قابل حمل هستش قابلیت شناسایی افراد و قفل خود کار رو توی میدان دیدشون دارند ولی آخر سر یه انسانه که شلیک میکنه.
              Gracias A La Vida
              [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
              http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
              زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهنام اسکندریون
                کاش تو اون مملکت مرز علم و عمل و تناسب این دو برای همه مشخص بود!
                باید بگم که من دارم روی یک روبات کار می کنم که قیمت نمونه خراجی آن 3,000,000تومان هست و من انشالله به قیمت 500,000تومان وارد بازار میکنم.
                اگر در بخش روباتیک کار خاصی انجام نداده بودم هرگز نظر نمی دادم.
                اینکه با یه برداشت غلط به کل مهندسین این مملکت توهین کرد کار درستی نیست.
                برای انسان های بزرگ،بن بستی وجود ندارد،چون بر این باورند که:
                یا راهی خواهم یافت ، یا راهی خواهم ساخت...

دیدگاه

سلام اقای اسکندریون دوست عزیز من به عنوان یک کاربر که شاهد این بحث بودم نمیدونم شما چرا یکدفعه اینقدر تند با این قضیه برخورد کردید ، چه طوری میشه ارزش این کارو نادیده گرفت اگر شما در فیلد رباتیک کار کردید میدونید که دنبال کردن هرجسم جنبنده توسط پردازش تصویر کار راحتی نیست ، چه برسه به قسمت های دیگر این ربات حالا شما چرا یکدفعه این قدر به جای دادن پیشنهاد های سازنده به یک موضوع قوانین ربات ها که بیشتر در فیلم های تخیلی شهر ربات ها :mrgreen: بیان میشه گیر دادی نمیدونم :cry2: دوست عزیز شما که خودت باید بهتر بدونی گذاشتن این نوع تاپیک ها حداقل ایده های جدید و جالبی به بچه ها میده نه اینکه افکار اونا رو منحرف کنه کاش شما هم به این موضوع که این دوستان بدون هیچ چشم داشتی ایده ها و کار های خودشونو در این سایت قرار میدند احترام میگذاشتید و با سوالات خود از این دوستان هم سوالات خود رو جواب میدادید هم باعث علمی تر شدن این تاپیک می شدید به هر حال من از این دوستان که کار خودشونو در این قسمت قرار دادند تشکر میکنم و از دوست عزیزمون جوکر میخواهم اگر میتونند یکم بیشتر در باره الگوریتم های به کار رفته در هدف گیری ومکانیک این ربات توضیح دهند .
                  موفقیت بدست آوردن چیزیست که دوست داری و خوشبختی دوست داشتن چیزیست که بدست آوردهآ‌ای.

دیدگاه

اجازه شو بگیرم ، روگولیا چش
                    3تا عکس از نمای نزدیکتر ضمیمه میکنم.

فایل های پیوست شده

دیدگاه

دوستان عزیز شما مهندسین لطفا به هم تیکه نندازین و علمی حرف بزنید کار هر دوی این دوستان ارزشمند هست و به نظر من هر کدوم اشکالاتی در صحبت هاشون هست
                      اول: قوانین پایه علم رباتیک جهانی هست و حتما باید رعایت بشه و برای این هست که مثلا اگر این رو بات قاط زد فاجعه به بار نیاد در نمونه های خارجی هم همیشه دکمه نهایی رو کاربر میزنه همه چیز مکانیزه هست ولی در آخر کاربر دستور نهایی رو میده.

دوم: درست که پردازش تصویر به نور و ... حساس هست اما با ترکیب اون با هوش مصنوعی میشه کارهای بزرگی انجام داد و من کاملا این پروژه رو عملی میبینم و تشخیص موجود زنده میتونه به راحتی با ترکیب سیستم با سنسور پی آی آر عملی هست چون ضمینه ثابت هست و یک ضمینه ثابت به راحتی هر جنبنده ای رو تهدید میکنه

سوم: هر کی از ننش قهر کرده رباتیک کار نمیشه خواننده میشه و کار علمی مثل رباتیک با کمبود های مالی که در کشور ما برای دانشجو ها هست خیلی دردسر داره و طرف واقعا باید علاقه زیادی داشته باشه و هزینه زیادی هم براش میده پس کار ایشون با ارزش هست ضمنا پروژه ای مثل این رو سپاه راحت پشتیبانی میکنه ولی برای یک جو امکانات یک رباتیک باز باید سرش جلو صد نفر خم کنه

چهارم: ساختن یک همچین وسیله ای خیلی ارزشمند هست و واقعا با بهره گیری از اون میشه اشکالات احتمالی اون رو در آورد و بهبودش داد و اگر شما یک ذره خرجش میکردید و از این قیافه ساده درش میاوردید یکم قیافش رو ترسناک میکردید خیلی برای جمع جذاب تر بود مثلا یک رنگی میزدید یا ... ولی به هر حال کار فوق العاده با ارزشیه

:nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

آقایون من نمی دونم که چرا شما عاشق بحث جنجالی هستید و به اصل کار نمی پردازید؟
                        دوباره خدمت دوست عزیزمون جوکر عرض می کنم که لطفا مشخصات عملکرد سیستم خودتون و همینطور قابلیتهاشو از نظر علمی بفرمایید تا هم ما سطح کار رو بفهمیم هم اینکه شما رو در این کار تحسین کنیم. اگر بحث از دقت در هدفگیری هست بیان کنید ، اگر بحث پردازش تصویره مشخصات فریم تصویرتون و پردازنده و اینجور چیزا رو بفرمایید تا دیگران هم یا استفاده کنند و یا ایکه اگر کمکی از دستشون بر میاد انجام بدن.
                        البته هنوز هم من با منطق شلیک به هر جنبنده ای مخالفم. ساخت بسیاری از دستگاه ها در دنیا بخاطر پیدا نشدن راهکار مناسب سالها به طول می انجامه و اینجا هم جاداره دنبال راهکار مناسب باشید نه ساده ترین راه.
                        منتظر شنیدن مشخصات فنی سیستم و نه کاربردش هستم. با تشکر

دیدگاه

اطلاعات فنی بیشتر موقتا نمیتونم بدم ، شرمنده اخلاق ورزشکاری دوستان ، طرح نهائی یه جائی باید مورد تائید قرار بگیره ، بعدش تکلیف معلوم میشه.
                          در مورد تشخیص انسان و بحث شلیک خودکار بدون دخالت دست ( کاملا بهداشتی :mrgreen
                          از 6هزارکیلومتر مرز ایران ، با افغانستان و پاکستان حدود 2000 کیلومتر هست و عملا غیرقابل کنترل توسط نیروی انسانی و اکثر طول این مرز به غیر از پایانه ها و نقاط مشخص تبادل مرزی با سیم خاردار یا دیواربتنی مسدود شده واین یعنی هرکی اومد ،به هر دلیلی، باید بمیره
                          توی حالت شبکه هم یه طرحهایی براش ایجاد شده که نهایتا یک سلسله سلاح یکچارچه و هوشمند تحویل میشه و حتی یک نفر نیروی انسانی برای کنترل تمام خط کافیه.( در عمل تعداد بیشتری ایستگاههای کنترلی هست )

اصل سیستم توی محفظه ای قرار میگیره ( همچنان وحشتناک نیست ) و زاویه چرخش اسلحه هم محدود شده هست.
                          دوربینی که برای تست استفاده کردیم یک وب کم معمولی بود الان دوربینهای خوبی اومده که دید در شب هم داره ولی الان مشکلی که داریم کنتراست نور هست که توی ساعات خاصی از طلوع و غروب قاطی میکنه ،،، ایشالا رفع میشه.

سیستم تست بر روی یک pc نصب بود و پردازش تصویر با ابزارهای آماده انجام میشد ، فقط کمی روش کار شد تا حالی مدارکنترلیمون بکنیم ، الان چند راس میکروکنترلر جایگزین شده.

پیوست : این حاج بهنام هم یهو گیر داد به بچه مون متلک گفت :biggrin:، گفتیم نمیشه که ، ،، . ایشالا که زیاد ناراحت نشده باشن از دستم الان دو نقطه ایکس یاهو یا eca

دیدگاه

جوکر اذیت می کنیا. مشخصات کاربردی سیستمو که نمی خوایم. مشخصات کنترلی و دقت در حرکت و اینجور چیزا رو می گم. مثلا اینکه واسه موتورها از چه الگوریتم کنترلی استفاده کردی و از چه کنترلری و چه روش درایو کردنی.
                            راستی نمی خوای پردازش تصویرتو Embeded کنی؟ یه چیز دیگه اونم اینکه هنوز از اون لیزر توی سیستم استفاده می شه؟ اگه میشه کاربردش چیه؟

دیدگاه

منم چون متوجه شدم طراح این سیستم به قول خودتون بچتون نیست و اطلاعات خیلی کلی و بعضا غیر منطقی ارائه کرده یهو قاطی کردم که از همه معذرت می خوام و خصوصا JOKER عزبز :redface: ، شما هم اگه همون اول میگفتی که طراح منم اگه سئوالی هست بفرمایید دچار این بحث تند نمیشدیم در حقیقت من قاطی کردم شما هم همینطور من که نمی دونستم شما هم از طراحان این سیستم هستید که اول سئوالامو بپرسم به هر حال الان خیلی مشتاقم که از عملکرد این ربات بیشتر بدونم و یاد بگیرم هر وقت فرصت کردید و اجازه داشتید واسمون کمی توضیحات بیشتر بدین.

ولی خداییش حالا این خرگوش بیچاره که اومده هوا خوری چه گناهی کرده که شاید از قضا اون ورا یه هویج هم رشد کرده باشه :cry2:
                              آخه یه همچین چیزیو تو مرز کره گذاشته بودن که البته من اطلاعات دقیقی از اون ندارم ولی یه عکسی تو یه سایتی ازش دیدم که کلی جونور دورو برش ریخته بود زمین و اینقدر سازمان های طرفدار محیط زیست گیر دادن که آخر برداشتنش.
                              الان تو مرز مکزیک آمریکا یه سیستم حفاظتی موجوده که به همین صورت که شما میگین شبکه است ولی اجازه شلیک نداره و همشون از 5 تا مرکز کنترل میشه. این سیستم که از سلاحهای دوربرد استفاده میکنه با استفاده از لیزر اسکنر ، دوربین های مادون قرمز ، دوربین های رنگی ، اطلاعات اسکن ماهواره ای و داده های هواشناسی از منطقه ، اهداف غیر مجاز رو شناسایی میکنه و روش هم قفل میکنه و همزمان هم به اپراتور اعلام میکنه که اهداف غیر مجاز شناسایی شده و اپراتور اجازه شلیک رو میده. از اونجایی که مسیر مرز زیاد پرتردد نیست با یه اپراتور هم میشه محدوده خیلی زیادی رو پوشش داد. ولی خوب هزینه خیلی زیادی داره که خودتون بهتر از من میدونید. هزینه هر Station از این ربات 32000$ تموم شده که تعدادشون دقیقا یادم نیست و منبع این اطلاعات هم یه سایتی بود که الان یادم نمونده ولی اگه پیداش کردم میزارم که خودتون برید بخونید.
                              به هر حال نیاز به گفتن من نبود و همونجور که خودتون گفتین همه این ایده هارو پیاده سازی کردین که این خیلی خوبه و موفق باشین کارتون خیلی عالیه.

دیدگاه

آفرین به آقا بهنام عزیز. جوکر جان از این نظر می گم مشخصات سیستم رو بفرمایید که اگر من یا بچه ها ، طرحی واسه اصلاحش داریم پیشنهاد بدیم خدمتتون.
                                راستی به نظرم یه همفکری اساسی واسه این قضیه که موجوداتو شدیدا تحدید می کنه باید بکنیم . از ایده پردازی تا راهکارهای اجرایی و آخرشم عملی کردنش.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X