اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شرکت در تیم رباتیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شرکت در تیم رباتیک

نوشته اصلی توسط m.r
    بله منظورم در این مورد بود که شما مدیریت این تایپیک برای تشکیل تیم رباتیک بر عهده بگیرید :nerd: :biggrin:
    [move]با تشکر[/move]
    سلام.
    دوست عزیز حقیقت امیر این هست که تشکیل یه تیم رباتیک که بخوان به صورت مجازی با هم کار کنن چیز بعیدی به نظر میرسه، قبلا هم تجربه کارهای عملی و گروهی رو در سایت داشتیم، ولی روند مناسبی نداشت و نتیجه نداد.
    گروه رباتیک به اسم سایت خیلی خوب هست، ولی در اولویت نیست، خصوصا اینکه اگه تیم رباتیک بدیم حتما باید نتیجه خوبی بگیرن و این کار رو سختر میکنه.
    در هر صورت ممنون از پیشنهاد خوب شما ولی در شرایط حاضر از طرف سایت نمیتونیم تیمی بدیم.
    ---
    پیشنهاد من اینه که شما اینجا اعلام آمادگی کنید دوستانی که مایل هستن هم اعلام آمادگی کنن و با هم تیم تشکلیل بدید.
    ولی از طرف سایت فعلا امکانش نیست.
    موفق باشید.
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نحوی

سلام.
      دوست عزیز حقیقت امیر این هست که تشکیل یه تیم رباتیک که بخوان به صورت مجازی با هم کار کنن چیز بعیدی به نظر میرسه، قبلا هم تجربه کارهای عملی و گروهی رو در سایت داشتیم، ولی روند مناسبی نداشت و نتیجه نداد.
      گروه رباتیک به اسم سایت خیلی خوب هست، ولی در اولویت نیست، خصوصا اینکه اگه تیم رباتیک بدیم حتما باید نتیجه خوبی بگیرن و این کار رو سختر میکنه.
      در هر صورت ممنون از پیشنهاد خوب شما ولی در شرایط حاضر از طرف سایت نمیتونیم تیمی بدیم.
      ---
      پیشنهاد من اینه که شما اینجا اعلام آمادگی کنید دوستانی که مایل هستن هم اعلام آمادگی کنن و با هم تیم تشکلیل بدید.
      ولی از طرف سایت فعلا امکانش نیست.
      موفق باشید.
      با سلام خدمت شما
      همانطور که قبلآ عرض کردم ، ما از همین اول نمی خواهیم که ربات درست کنیم
      بلکه می خواهیم بدونیم ربات از چه مراحلی درست میشود به چه چیز هایی نیاز
      دارد .
      وکم کم پیش برویم تا دوستانی که مثل من چیزی بلد نیستند با مدیریت یک نفر
      و مطالبی که دوستان ارایه کنند کم کم یک ربات درست کنیم
      [move]با تشکر :nerd:[/move]
      در کودکی می خواستم جهان را عوض کنم ، جوان که شدم می خواستم کشورم را عوض کنم ، به میانسالی که رسیدم می خواستم شهرم را عوض کنم ، اکنون که به پیری رسیدم فهمیدم که اگر خودم را عوض می کردم شاید می توانستم جهان را عوض کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.r
        با سلام خدمت شما
        همانطور که قبلآ عرض کردم ، ما از همین اول نمی خواهیم که ربات درست کنیم
        بلکه می خواهیم بدونیم ربات از چه مراحلی درست میشود به چه چیز هایی نیاز
        دارد .
        وکم کم پیش برویم تا دوستانی که مثل من چیزی بلد نیستند با مدیریت یک نفر
        و مطالبی که دوستان ارایه کنند کم کم یک ربات درست کنیم
        [move]با تشکر :nerd:[/move]
        سلام.
        بسیار خب، مشکلی نیست .
        دوستانی که مایل هستن و دوستانی که سواد کافی برای این کار دارن اینجا اعلام آمادگی کنن از بین اعضا یکی رو به عنوان مدیر انتخاب میکنیم و یه برنامه ریزی و کار رو شروع میکنیم.
        مثل کاری که الان در مورد کتابخونه نویسی برای AVR شروع شده، ولی باید به صورت خودجوش باشه چون همکاران سایت درگیر امور دیگه هستن نمیشه مسئولیت جدیدی براشون تعریف کرد.
        خب کسانی که توانایی علمی این کار رو دارن اعلام آمادگی کنن .
        موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرزانه .
          دوستان سلام
          من این تاپیک ها را به همراه تاپیکی که اقای نحوی دادند مطالعه کردم ولی فقط گیج شدم خیلی دلم می خواست یک جا یی فعالیت داشته باشم ولی واقعا در حد و اندازه های این چیز ها نیستم و حسابی از خودم نا امید شدم ولی براتون ارزوی موفقیت می کنم انشا الله در این روند به نتایج مثبتی برسید :job:
          سلام ،
          به شما جداً توصیه می کنم که انجمن رو ترک نکنید ، اگر واقعاً قصد رشد تو زمینه ی الکترونیک دارید مطمئن باشید با حضور تو انجمن سرعت پیشرفتتان شتاب مضاعفی پیدا می کند .
          موفق باشید
          حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

سلام دوستان.
            منم فکر میکنم ایده ی جمع آوری مطالب در مورد رباتیک و موضوعات مربوط به اون میتونه
            کمک بزرگی برای کسایی مثل من باشه که هنوز تو این زمینه صفر کیلومترن.
            لینک زیر که براتون گذاشتم مطالبی در مورد قطعات به کار رفته در ساخت روبات و اخبار مربوط
            به رباتیک داره.امیدوارم به دردتون بخوره:
            http://laylon.blogfa.com/cat-10.aspx
            Never regard study as a duty,but as a enviable opportunity to learn to know the liberating influence of beauty in the realm of the spirit for your own personal joy and to the profit of the community to which your later work belongs
            Albert Einstein

دیدگاه

سلام
              به نظر من میشه مجازی هم کار کرد
              فقط برای مونتاژ آخر کار ممکنه به مشکل بر بخوریم که اون هم میشه یه کاریش کرد.
              شاد باشید.

دیدگاه

سلام
                خوب شروع کنیم دیگه :nerd:
                در کودکی می خواستم جهان را عوض کنم ، جوان که شدم می خواستم کشورم را عوض کنم ، به میانسالی که رسیدم می خواستم شهرم را عوض کنم ، اکنون که به پیری رسیدم فهمیدم که اگر خودم را عوض می کردم شاید می توانستم جهان را عوض کنم

دیدگاه

با سلام
                  آقایون
                  من هم آمادم
                  و به نظر من هم میشه که به طور مجازی کار کنیم
                  خلاصه من آمادم هالا چیکار باید بکنم

دیدگاه

حالا که همه صفر کیلو مترند من هم اماده ام که یاد بگیرم و هر چی از دستم بر می آید انجام بدهم
                    "هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم." هلن کلر

دیدگاه

واااااااااای
                      به تاریخ تشکیل این تاپیک دقت کنید!!! واسه کیه؟؟؟؟؟؟؟
                      از اونموقع تاحالا هیچ حرکتی آغاز نشده
                      تروخدا شروع کنید ببینید اصلا چه رباتی می خواهید بسازید
                      واسه کدوم منطقه اید(چون از طریق اینترنت نمیشه ربات ساخت)
                      یک جا جمع بشید مثلا یک تیم توی تهران یکی دیگه توی تبریز یکی توی اصفهان و...
                      بعد درباده ی مسائل دیگه که این رباتی که می خواهید بسازید صحبت کنید و...
                      من پیشنهادم اینه که یکی تمام ربات هایی که توی مسابقات یا ... می شه ساخت رو معرفی کنید.
                      و از بین آنها بر طبق علایق تیم های مختلف تشکیل بدین

در ضمن بعضی از ربات ها اصلا نیاز به دور هم جمع شدن نیست و میشه از طریق اینترنت روابط رو بر قرار داد و فقط سر مسابقات همدیگر رو دید مثل مسابقات شبیه سازی شهر و فوتبال های دو بعدی و سه بعدی و ...

امید وارم هرچه سریع تر شروع به کار کنید

دیدگاه

ای بابا
                        اقایون و بانوان بدو حتما ما باید ایرانی بودنمونو ثابت کنیم که حرفمون تا به عمل برسه چند سالی طول میکشه
                        باب این همه استاد راضین باز دارین میگین ببینیم کی میاد
                        باب بدو .باز نشستن دارن مطلب منو می خونن . بدو شروع کنیم
                        گروه بندی بشیم همین طور این دوست عزیزم بالا گفته حالا بر حسب شهر یا هر چیزی بعد با هم به اشتراک بزارین مطالبو
                        موفق باشین
                        منتظرم همگی ششششششششششششششروووووووووووع شششششششششدددددددددددددددددددددددددد............... .................بدو

دیدگاه

اولین سئوال را با اجازه بزرگان می پرسم
                          که اگه گروهی در شهر ها تشکیل می دهید هر گروهی روی یک ربات کار کنه که قبلا گروهای ربات ساز روش کار کردند و موفق شدند اولین رباتی که من به نظرم می رسه ربات دنبال کننده خط سیاهه اگه موافقید بسم الله
                          "هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم." هلن کلر

دیدگاه

پاسخ : شرکت در تیم رباتیک مبتدی ها

با سلام . . . . :smile:

خوب من حرف این پست بالایی ها رو گوش می دم . . . شروع می کنیم : بسم الله الرحمن الرحیم .

فقط ، چون اکثر بچه هایی که داوطلب همکاری شدند مبتدی هستند بهترین کار اینکه اطلاعات اساسی رو بدست بیاریم تا ان شاءالله در ادامه که یه چیزهایی بلد شدیم ، اگه خواستیم یه ربات خاص بسازیم هم می تونیم .

خوب ، اول لازمه که یه سرفصل درست و حسابی تدارک ببینیم ، و تمام بعد های علم رو رباتیک رو لحاظ کنیم ، با برنامه ریزی قبلی و دقیق باید جلو رفت .
                            مثلا این طوری برنامه می ریزیم :

سرفصل هایی که باید روشون حسابی کار کنیم :

1- مباحث نرم افزاری رباتیک ( آشنایی با زبان برنامه نویسی مثل زبان c++ ، کاربرد اون ، بحث کوتاه راجع به مزیت ها و معایب زبان های برنامه نویسی دیگر و هزاران نکته
                            در این زمینه که می خوایم راجع بهش حرف بزنیم .)

2- مباحث سخت افزاری یک ربات : ( ارتباط ربات با پروت ها ، موتور ، چرخ ، انوع سنسورها ، . . . قطعات مهمی که در بسیاری ربات ها به کار می ره ،
                            در مورد همه این ها بحث ای پایه ای رو شروع می کنیم . )

** چون شاید نشه همه اونچه که نیاز هست رو در تاپیک ها بگیم ، مقدمات و اصول پایه و آشنایی با یک مبحث رو اینجا می گیم ، لازم باشه به یک مرجع لینک می دیم یا میگیم فلان کتاب ها رو هم بخونید . . ." برای مطالعه بیشتر این e-book رو بخونید " و ...

* نکته مهمی که هست برای اینکه بتونیم واقعا چیزی یاد بگیریم و عملا کار کنیم ، باید پست های توضیح همه با عکس ( و یا لازم باشه فیلم بسیار کوتاه !) همراه باشند .
                            تا نکات ابهام زیادی برامون نباشه . . .!

*** من فکر میکنم بهترین بازده وقتی هست که مدت زمان رو هم کاملا مشخص کنیم ، مثلا می گیم از این تاریخ تا این تاریخ ، روی این مبحث کار می کنیم و مطالعاتمون در این زمینه انجام می شه . . . آنقدر باید با برنامه و دقیق باشه که مثلا بدونیم مثلا هفته سوم اسفندماه به کجا رسیدیم .

فعلا این عشق رباتیک هایی که مبتدی هم هستند ، اینو می خونن : http://raminsoft.persiangig.com/1.doc

حالا کارمون فقط لنگ یه با سواد و کارکرده در این زمینه هست که یک سرفصل جامع و کامل و البته دقیق بنویسه . هر کی می تونه دریغ نکنه :

می خور که ز دل کثرت و قلت ببرد واندیشه ی هفتاد و دو ملت ببرد.
                            پرهیز مکن ز کیمیایی که از او یک جرعه خوری هزار علت ببرد .
                            (حکیم عمر خیام)

دیدگاه

پاسخ : شرکت در تیم رباتیک مبتدی ها

نوشته اصلی توسط Z A H R A .GH

با سلام . . . . :smile:

خوب من حرف این پست بالایی ها رو گوش می دم . . . شروع می کنیم : بسم الله الرحمن الرحیم .

فقط ، چون اکثر بچه هایی که داوطلب همکاری شدند مبتدی هستند بهترین کار اینکه اطلاعات اساسی رو بدست بیاریم تا ان شاءالله در ادامه که یه چیزهایی بلد شدیم ، اگه خواستیم یه ربات خاص بسازیم هم می تونیم .
                              ...
                              سلام
                              با تشکر از خانم قیومی. من مدتی هست که منتظرم یکی از دوستان مدیریت این پست رو به عده بگیره.
                              خانم قیومی شما مدیریت این کار رو به عهده میگیرید؟
                              برنامه ریزی کارا و هدایت تیم با شما باشه، کمکی هم نیاز بود بگید همکاران سایت رسیدگی خواهند کرد.
                              منتظر پاسخ شما هستم.
                              موفق باشید.

دیدگاه

سلام
                                خب حالا که تصمیم به شروع کار گرفتید بهتره که یه نکته مهم رو یاداوری کنم.
                                در ساخت ربات یکی از مهمترین پارامترها مسابقات رباتیک است یعنی اینکه بدونیم : ربات رو برای چه مسابقه ای می سازیم ، چه قوانینی داره و تا کی وقت داریم.
                                پس در قدم اول بهتره یکی از مسابقات رو انتخاب کنید و ببینید چه رباتی رو می تونید بسازید.
                                موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X