یه سری سوالات و مشکلات در مورد ساخت فلزیاب برای ربات دارم می خوام با لطف و همکاری شما دوستان اونا رو حل کنم!
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
فلزیاب!
Collapse
X
-
پاسخ : فلزیاب!
با سلامنوشته اصلی توسط an3023به مدارهای فلزیاب که نگاه میکنم تو بعضیاشون مقاومت و تو بعضیاشون خازن با کویل موازی میکنن: کار این مقومت یا خازن چیه؟
دوست من ، تا حالا 2 3تا مدار پی ای رو که روش دقیق شدم دیدم یه مقاومت 2وات که بین 150 تا 330اهم هست و باش موازی کردن
تا حالا خازن ندیدمبرو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب
دیدگاه
-
مدارات فلزیاب تنوع زیاد دارند ولی فلزیاب PI در اصول خیلی شبیه هم هستند.
مقاومت موازی لوپ برای دمپ کردن جریان برگشتی سیم پیچ در هنگام قطع پالس پر قدرت است. و در صورت نبود آن یک موج نوسانی میرا خواهیم داشت. مقدار آن اگر بزرگ باشد. نوسان داریم و اگر کوچک باشد مقداری از حساسیت را از دست میدهیم
همچنین بصورت موازی لوپ خازن گذاشتن در مدل PI کار غیر متعارفی است.مهم نیست چه مدرکى دارید
مهم این است که چه درکى دارید . . .
دیدگاه
-
نوع pi اگر قدرتش زیاد باشه میتونه باعث منفجر شدن مین یا چاشنی های مشابه بشه اینو گفتم چون اکثرا هدف این نوع رباتها در آخر پیدا کردن مین و خنثاسازی آن است. برای این نوع رباتها برد نیم متر کفایت میکند پس مصرف رو درحدود 50 - 100 میلی آمپر درنظر بگیرید. انواع مختلفی از فلزیابها توی نت موجوده که ساختشون سخت نیست موفق باشیددر جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
دیدگاه
-
با سلام اقا میثمنوشته اصلی توسط میثم عزیزیشما باید مقداری در مباحث مدار های الکتریکی و الکترونیک رشته برق مطالعه داشته باشید.
پاسخ یک سلف به ورودی پالس چی میشه؟ یک حالت نوسانی میرا هست که با یک مقاومت موازی اون رو حذف میکنیم.
من یه کویل دارم حدود 370 میلی عانری ولی وقتی از مقاومت 330 اهم 2وات استفاده کردم واسه فلز یابم خروجی شکل جالب نبود بنابراین این چیزی که میگم درسته به نظرت:
1-کاهش مقدار مقاومت تا 150 اهم وتست دوباره(مقدار کویل یا همون سلف پابت)
2- افزایش مقدار کویل تا 450 میلی و تتست دوباره(مقاومت ثابت)برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
دیدگاه
-
منظورتون میکرو هانری بوده دیگه
برای سیم پیچ بین 300 تا 400 میکرو هانری و مقاومت اهمی حدود 2 اهم مقاومت موازی از 300 اهم تا 1.5 کیلو بسته به ساختار لوپ و مدار مناسبه و اگر شکل موج شما با مقادیر مقاومت زیاد نوسانی است. مقاومت را تا جایی کم کنید که نوسانی مشاهده نکنید کاهش مقاومت از اینجا به بعد تاثیری در پایداری ندارد و حساسیت را از طرفی کاهش میدهد.
شما شکل موج را در چه قسمتی با اسکوپ میگیرید قبل از تقویت توسط پ امپ یا بعد ان
مقاومت اهمی سیم پیچتان چیست تعداد دور و قطر ؟مهم نیست چه مدرکى دارید
دیدگاه
-
سلام مقاومت 1.2اهم و با سلف متر گرفتم شد 374 میکرو هانریاین قسمت رو بیشتر توضیح میدی اگه فرمولم داشته باشه چه بهتر :نوشته اصلی توسط میثم عزیزیمنظورتون میکرو هانری بوده دیگه
برای سیم پیچ بین 300 تا 400 میکرو هانری و مقاومت اهمی حدود 2 اهم مقاومت موازی از 300 اهم تا 1.5 کیلو بسته به ساختار لوپ و مدار مناسبه و اگر شکل موج شما با مقادیر مقاومت زیاد نوسانی است. مقاومت را تا جایی کم کنید که نوسانی مشاهده نکنید کاهش مقاومت از اینجا به بعد تاثیری در پایداری ندارد و حساسیت را از طرفی کاهش میدهد.
شما شکل موج را در چه قسمتی با اسکوپ میگیرید قبل از تقویت توسط پ امپ یا بعد ان
مقاومت اهمی سیم پیچتان چیست تعداد دور و قطر ؟
مقاومت را تا جایی کم کنید که نوسانی مشاهده نکنید کاهش مقاومت از اینجا به بعد تاثیری در پایداری ندارد و حساسیت را از طرفی کاهش میدهد.
نه شکل خروجی پ امپ مدنظره و من اونو اندازه میگیرم شکلم دارم الان میزارم
این شکل خروجی درست اکثر فلزیابهای نوع پی است

اینم عکسایه من که مقاومتش 330 اهم بود بقیه مدار تنظیماتش درست بود

http://www.8pic.ir/images/31990752928920309563.jpg
http://www.8pic.ir/images/89275200251176891631.jpg
http://www.8pic.ir/images/80385954923919892434.jpgبرو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
دیدگاه
-
بسیار خوب تا حد خوبی توی مدارات فلزیاب پیش رفتید
یک پالس با فرکانس مثلا 50 هرتز و پهنای مثلا 300 میکرو ثانیه را در نظر بگیرید
در زمان روشن بودن یک انرژی در سلف ذخیره میشود. با رابطه
1/2Li^2
حال این انرژی با خاموش شدن پالس در جهت عکس باید تخلیه شود و رفتار آن بصورت نوسانی میرا است
مقاومت دو سر سلف کارش اینه که این انرژی را زودتر تخلیه کنه و حالت نوسانی رو بگیره که از بین رفتن حالت نوسانی باعث پایداری میشه
ولی این مقاومت یک بدی هم از طرف دیگه داره که سیگنال برگشتی از فلز رو هم دمپ میکنه به این خاطر حساسیت کم میشه و بنابراین باید یک مقدار بهینه و بینابین باشه و هرچند من مقداری روی روش تئوریک و محاسبات اون کار کردم ولی در عمل خیلی جور در نمیاد و بهترین روش استفاده از اسکوپ و بدست آوردن حد استانه ای است که حالت نوسانی در سیگنال حذف شود.
برای من با مقاومت 330 اهم اینهمه نوسان خیلی خیلی عجیبه تا حالا اینجوریشو ندیده بودم باید مدار این قسمتها و لوپ رو بیشتر بررسی کنی
پهنای پالس فرمان، شکل و سایز لوپ ، ترانزیستور یا ماسفت مورد استفاده و .. اینها رو بگو ببینیم مشکل چیه؟
مهم نیست چه مدرکى دارید
دیدگاه
-
سلام
دوسته من کویل که از نوع ساده وتک لوپی هس
آی آر اف 740 ترانزیستور قدرته که تا 700 ولت ولتاز لحظه ای میده.از ne5534هم که اپ امپ مناسبیه استفاده کردم.
با یه ای سی 555 اومدم با تغییر فرکانس (یعنی قابلیت تنظیم )اونو رو 150هرتز گزاشتم و پایه 3 که خروجیه رو 300میکرو ثانیه.و باقی مدارم که معلومه،نکتش همینه که تا خروجی این درست نشه آی سی تشخیص دهندش کارایی مفیدی نداره.
اگه فرکانسو ببرم بالا تر بهتره یا پایین تر واسه 555(یا بهتره بگم دوره تناوبش زیاد بشه مدار بهتر کار میکنه یا کمتر؟برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
دیدگاه

دیدگاه