خب عزیز من چرا اول نگفتی ولتاژ ؟ :angry:
من گفتم pwm شما هم گفتی من pwm به گیت میدم خوب اگه ولتاژه با ماسفت که نمیشه بخاطر همین فقط یکم تغییرات داشتی اونم بخاطر این بوده که ولتاژ کمی میافتاده سر گیت و کانال کامل تخلیه نمیشده و یکم سرعت موتورت کم میشده
و حالا که ولتاژه باید حتما ترانزیستور باشه تا جریان موتورت رو کنترل کنه و موتورت قشنگ دورش کم و زیاد بشه
میتونی از ترانزیستور 2n3055 استفاده کنی تا 15 آمپر رو جواب میده
طریقه وصل کردنشم باید اون مقاومت 470 رو برداری بجاش 220 بذاری و بدیش به base (بجای گیت در ماسفت)بعد emitter رو بدی به منفی باتری و collector رو بدی به یه پایه از موتورت و اون یکی پایه موتورت رو بدی به مثبت
یه دیود هم میخواد ایجارو خوب دقت کن. یه دیود مثلا 1n5819 میگیری، کاتدش (اون که یه خط نقره ای داره) رو وصل میکنی به اون پایه از موتورت که به مثبت وصله و آندش رو وصل میکنی به اون پایه از موتورت که به collector وصله اگه این رو نذاری ترانزیستورت بعد چند بار که موتورت خاموش روشن میشه میسوزه
مدار کنترل دور موتور با ماسفت هم کار میکنه، خیلی عالی هم کار میکنه.
نحوه ی اتصالات هم به این ترتیبه که طبق توضیح آقارضا،فقط جای پایه های کلکتور BJT با درین ماسفت ، امیتر با سورس و بیس با گیت عوض میشه.
اما نکته ی اصلی این هست که چون شارژ و دشارژ خازن گیت-سورس عامل روشن و خاموش شدن ماسفت هست، و این خازن یه خازن نسبتا با ظرفیتی هست، مستقیما میکرو نمیتونه روشنش کنه و اگه هم روشنش کنه یا اون پین میکرو میسوزه(به خاطر جریان کشی لحظه ای و زیاد) یا اینکه ماسفت سریع روشن و خاموش نمیشه و در نتیجه تلفات کانال میره بالا و ماسفت داغ میکنه.پس باید از مدارات درایور گیت استفاده بشه.مثلا TC4420 یه آی سی 8 پایه مخصوص درایور گیت هست.
میتونی به جای آی سی از دوتا ترانزیستور پوش-پول استفاده کنی.و این هم در نظر داشته باشی که ولتاژ قابل تحمل بین گیت-سورس، معمولا مثبت/منفی 20 ولت هست و بیشتر از اون باعث سوراخ شدن عایق گیت - سورس میشه.به خاطر مسائل امنیتی اون رو حدود16-17 ولت در نظر میگیرن و جهت اطمینان هم دوتا دیود زنر حدود17 ولت با هم به شکل معکوس سری میکنن و مجموعه ی زنرها رو با گیت-سورس ماسفت موازی میکنن.مقاومت سری با گیت هم که حدود 10 اهم میزارن تا جریان شارژ و دشارژ خازن گیت رو کنترل کنه. تنها نکته هاش همینه. :mrgreen:
اما با ماسفت کار بکنین میبینین که قطعه ی باحالی هست! :nerd: افت ولتاژ روی کانال به شرطی که ماسفت درست روشن بشه،خیلی کم هست.چیزی که من خودم تو یه پروژه اندازه گرفتم،ولتاژ بار12 ولت و جریان عبور هم حدود8 آمپر، افت ولتاژ روی درین-سورس حدود 0.5 ولت بود(البته کمتر!). دمای بدنه ماسفت تقریبا همون دمای محیط بود! یعنی بدون هیت سینک هم میشد ازش کار کشید.
مدار کنترل دور موتور با ماسفت هم کار میکنه، خیلی عالی هم کار میکنه.
نحوه ی اتصالات هم به این ترتیبه که طبق توضیح آقارضا،فقط جای پایه های کلکتور BJT با درین ماسفت ، امیتر با سورس و بیس با گیت عوض میشه.
اما نکته ی اصلی این هست که چون شارژ و دشارژ خازن گیت-سورس عامل روشن و خاموش شدن ماسفت هست، و این خازن یه خازن نسبتا با ظرفیتی هست، مستقیما میکرو نمیتونه روشنش کنه و اگه هم روشنش کنه یا اون پین میکرو میسوزه(به خاطر جریان کشی لحظه ای و زیاد) یا اینکه ماسفت سریع روشن و خاموش نمیشه و در نتیجه تلفات کانال میره بالا و ماسفت داغ میکنه.پس باید از مدارات درایور گیت استفاده بشه.مثلا TC4420 یه آی سی 8 پایه مخصوص درایور گیت هست.
میتونی به جای آی سی از دوتا ترانزیستور پوش-پول استفاده کنی.و این هم در نظر داشته باشی که ولتاژ قابل تحمل بین گیت-سورس، معمولا مثبت/منفی 20 ولت هست و بیشتر از اون باعث سوراخ شدن عایق گیت - سورس میشه.به خاطر مسائل امنیتی اون رو حدود16-17 ولت در نظر میگیرن و جهت اطمینان هم دوتا دیود زنر حدود17 ولت با هم به شکل معکوس سری میکنن و مجموعه ی زنرها رو با گیت-سورس ماسفت موازی میکنن.مقاومت سری با گیت هم که حدود 10 اهم میزارن تا جریان شارژ و دشارژ خازن گیت رو کنترل کنه. تنها نکته هاش همینه. :mrgreen:
اما با ماسفت کار بکنین میبینین که قطعه ی باحالی هست! :nerd: افت ولتاژ روی کانال به شرطی که ماسفت درست روشن بشه،خیلی کم هست.چیزی که من خودم تو یه پروژه اندازه گرفتم،ولتاژ بار12 ولت و جریان عبور هم حدود8 آمپر، افت ولتاژ روی درین-سورس حدود 0.5 ولت بود(البته کمتر!). دمای بدنه ماسفت تقریبا همون دمای محیط بود! یعنی بدون هیت سینک هم میشد ازش کار کشید.
بله ماسفت خیلی قطعه قدرتمندیه من فکر میکردم بردی که آقا نیما میخوان باهاش موتور رو کنترل بکنن خروجی pwm داره اما فهمیدم خروجی ولتاژ داره و بخاطر همین نمیتونن از ماسفت استفاده کنند و گفتم از bjt استفاده کنند
البته اگه آقا نیما با میکروکنترل کار کرده باشه میتونه یه درایور خیلی خوب با همون ماسفت درست کنه
نه والا تاحالا زیاد به پستم نخرده با میکرو کار کنم ... فقط یه کوچولو با pic کار کردم ...
راستی زیاد بدم نمیاد با میکرو pwm ها هم اشنا بشم .. یه کوچولو توضیح بدین که چی ها میخواد .... برای ساختن ..
راستی با این pwm ها هم میشه برای موتور های براسلش یا همون سه سیم کنترلر درس کرد ...
یه میکرو عین همون pic باید داشته باشی. وتاژی که از خروجی ماژولت میاد رو با adc تشخیص بدی ( یا اصلا میتونی این ماژولی هم که درست کردی رو حذف کنی و مستقیم فرکانس خروجی رسیور رو اندازه گیری کنی) بعد بر اساس اون مقداری که اندازه گیری کردی یه pwm با دیوتی سایکل 0 تا 100 بدی یه ماسفتت و بقیه ماجرا.
اگه با میکرو کار کرده باشی از پسش بر میای و اگه میخوای با pic کار کنی خودمم میتونم کمکت کنم.
من درایورهای براشلس رو هم درست کردم اینم فیلمش
http://www.aparat.com/v/nYoRL
اما این براشلسها به این راحتی نیست که بشه فقط با یه pwm کنترلش کرد. خیلی کار داره.
دیدگاه