من به یه مدار داریوری نیاز دارم که 10 آمپر بتونم ازش بگیرم و لی چون تعداد موتور زیاده هزینه ماسفت برام زیاد میشه میخوام با ترکیب این دوتا بسازم و کنترل سرعت هم داشته باشم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
درایور موتور DC با ماسفت و رله (10 آمپر )
Collapse
X
-
پاسخ : درایور موتور DC با ماسفت و رله (10 آمپر )
مشکل من اینه که هزینه ماسفت زیاد میشه من یه مداری دیده بودم ماسفت و رله رو ترکیب کرده بود تا هزینش بیادپایین و البته قابلیت تغییر جهت و سرعت هم داشتنوشته اصلی توسط roborezaچرا تاپیک جدید زدی؟جوابت رو همونجا داده بودن
باید یه پل H با ماسفت درست کنی#1740;ا علی
دیدگاه
-
تغییر جهت و توقف موتور رو با یه ماسفت و یه رله میشه انجام داد.که البته سرعت تغغیر جهت موتور خیلی میاد پایین. اما برای تغغیر سرعت یا باید pwm بدی یا رگولاتور متغییر بذارینوشته اصلی توسط omidkkمشکل من اینه که هزینه ماسفت زیاد میشه من یه مداری دیده بودم ماسفت و رله رو ترکیب کرده بود تا هزینش بیادپایین و البته قابلیت تغییر جهت و سرعت هم داشتAYRIC
دیدگاه
-
سلامنوشته اصلی توسط omidkkمشکل من اینه که هزینه ماسفت زیاد میشه من یه مداری دیده بودم ماسفت و رله رو ترکیب کرده بود تا هزینش بیادپایین و البته قابلیت تغییر جهت و سرعت هم داشت
فکر کنم شما بتونی با دوتا رله چپگرد و راستگرد موتور رو درست کنی و یه ماسفت هم برای pwm بذاری.مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم
Some dance to remember, some dance to forget
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط roborezaبا یه رله هم میشه چپ گرد یا راست گرد کرد ولی باید دو کنتاک باشه :mrgreen:
بله با یه رله دو کنتاکته میشه چپگرد و راستگرد شو درست کرد :agree:
میشه یه رله و یه ماسفت :eek: چقدر شبیه پست شما شد
مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم
Some dance to remember, some dance to forget
دیدگاه

دیدگاه