اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مکانیاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مکانیاب

با سلام
    من در پروژه خودم احتیاج به یک مکانیاب دارم .چیزی که سمت و میزان حرکت یک جسم یا انسان و... را (در حد حرکت 1 یا 2 متر) برای من تعیین کند. ضمن اینکه موقعیت اولیه جسم هم نامعلوم است.از چه وسیله ای می توانم برای این کار استفاده کنم؟به عنوان مثال جهت حرکت و میزان حرکت مجری روی سن نمایش.
    با تشکر

پاسخ : مکانیاب

نوشته اصلی توسط sm.km
    با سلام
    من در پروژه خودم احتیاج به یک مکانیاب دارم .چیزی که سمت و میزان حرکت یک جسم یا انسان و... را (در حد حرکت 1 یا 2 متر) برای من تعیین کند. ضمن اینکه موقعیت اولیه جسم هم نامعلوم است.از چه وسیله ای می توانم برای این کار استفاده کنم؟به عنوان مثال جهت حرکت و میزان حرکت مجری روی سن نمایش.
    با تشکر
    دو تا راه به ذهنم می رسه:
    1- استفاده از دوربین و پردازش تصویر.
    2 - استفاده از چند ماژول اولتراسونیک.

دیدگاه

سلام
      ممنون از پاسختون
      میشه در مورد ماژول التراسونیک بیشتر تو ضیح بدید ظاهرا فقط فاصله را مشخص می کند. من نیاز به تعیین مختصات دقیق محل شی متحرک دارم
      ممنون

دیدگاه

من دقیق نمیدونم farid.hosseinzadeh چه ایده ای دارند ولی چند تا راه داره با آلترا سونیک تشخیص داد. یکیش این که به فواصل مثلا یک متری روی سن ماژول آلترا سونیک رو روی طول و عرض نصب کرد. با جابجا شدن مجری هر بار که جلوی یکدوم میاد و مشخص میشه الان اونجاس میشه مختصات رو بدست اورد.
        غفلت از یار, گرفتار شدن هم داد
        از شما دور شدن, زار شدن هم دارد
        هرکه از چشم بی افتاد, محلش ندهند
        عبد آلوده شدن, خوار شدن هم دارد
        عیب از ماست, که هر سال نمی بینیمت چشم بیمار شده, تار شدن هم دارد ...

دیدگاه

اینم یه تصویر برای توضیح بیشتر :
          غفلت از یار, گرفتار شدن هم داد
          از شما دور شدن, زار شدن هم دارد
          هرکه از چشم بی افتاد, محلش ندهند
          عبد آلوده شدن, خوار شدن هم دارد
          عیب از ماست, که هر سال نمی بینیمت چشم بیمار شده, تار شدن هم دارد ...

دیدگاه

سلام
            از پاسختون ممنون هستم.
            برای مجری پاسختون منطقی به نظر می رسه. اما من می خوام این مکانیاب رو واسه کاربردهای دیگه ای مثل یک شی که روی ارتفاع خاصی نصب شده است هم به کار بگیرم. به عنوان مثال مکان یک پرچم(متحرک با باد) که در یک ارتفاع خاص نصب شده است.
            یک ماژول IMU هست که موقعیت رو مشخص می کنه به نظر شما در کنار یک GPS می تونه کمک کننده باشد؟
            ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sm.km
              سلام
              ممنون از پاسختون
              میشه در مورد ماژول التراسونیک بیشتر تو ضیح بدید ظاهرا فقط فاصله را مشخص می کند. من نیاز به تعیین مختصات دقیق محل شی متحرک دارم
              ممنون
              سلام :bye
              خیلی خیلی ببخشید چند روز اینترنتم قطع بود.
              منظور من اینه که سه تا گیرنده اولتراسونیک رو روی سه راس یه مثلث به ضلع یک متر قرار بدیم و یه فرستند التراسونیک رو دقیقا تو مرکز مثلث بذاریم.
              البنه من اشتباها از کلمه "ماژول" استفاده کردم. :redface:
              حالا وقتی فرستنده یه موج رو می فرسته و گیرنده ها موج رو دریافت می کنن میشه با فرمول ها و قوانین مثلثاتی مختصات فرد یا شی رو پیدا کرد.
              اینو هم بگم که این ایده من فقط در حد تئوری هست و هنوز وقت نکردم آزمایش کنم.

دیدگاه

سلام دوستان
                یکی از دوستانم در دانشگاه یه پروژه پایان ترم داره که استاد ازش خواسته در یک زمین 2*2 متری فاصله یابی کنه ولی منبع صوتی مکانش متغیره یعنی هردفعه به طور تصادفی جاش عوض میشه و ما هیچی مانعی نداریم فقط یه صوت
                استفاده از هر چند تا گیرنده بدون اشکاله.
                می خواستم بدونم کسی الگوریتمی برای محاسبه توسط گیرنده التراسونیک نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X