با سلام
دوستان دو عدد موتور مدل زیر رو از ربوکیو خریده ام
و با درایور A4988 راه اندازی کردمش و مستقیما به پورت LPT زدمش.
حالا یه مشکلی پیش اومده
وقتی که موتور رو راست گرد میکنم بسیار عالی و روان میچرخه اما وقتی چپ گرد میکنم؛ گاهی استپ ها رو جا میندازه و یا توی چپ گرد درجا میزنه.
دو موتور رو با دو درایورA4988 امتحان کردم و هر دوی آنها همین مشکل رو داشتند، حالا سوال من اینه که مشکل از درایور هست یا موتور و اگر از موتور هست آیا راهی برای اصلاح موتور هست؟
دوستان دو عدد موتور مدل زیر رو از ربوکیو خریده ام
و با درایور A4988 راه اندازی کردمش و مستقیما به پورت LPT زدمش.
حالا یه مشکلی پیش اومده
وقتی که موتور رو راست گرد میکنم بسیار عالی و روان میچرخه اما وقتی چپ گرد میکنم؛ گاهی استپ ها رو جا میندازه و یا توی چپ گرد درجا میزنه.
دو موتور رو با دو درایورA4988 امتحان کردم و هر دوی آنها همین مشکل رو داشتند، حالا سوال من اینه که مشکل از درایور هست یا موتور و اگر از موتور هست آیا راهی برای اصلاح موتور هست؟

هر چه بیشتر و بهتر توضیح بدی بهتره. چه بعضی دوستان ممکنه یا وقت کم داشته باشند(مثل من) یا یه مقدار کم حوصله باشن واسه بررسی. پس هر چه ساده ترش کنی مشتری تاپیک هم بیشتر میشه. 
آقای روح الامین شما هم دیگه کوتاه بیا ما رو خجالت نده؛ دیگه باید کم کم آدرس منزل رو بدم بیایی از نزدیک ببینی
یه شامم مهمون ما باشی
من کارم به این چیزا نمی خوره ولی بعدا باید شروع کنم باهاشون. بذار ببینم می تونم منابعی که داشتم رو برات پیدا کنم.
دیدگاه