اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی درایو Q2HB68

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی درایو Q2HB68

با سلام خدمت دوستان لطفا اگه کسی با درایو Q2HB68 کار کرده راهنمایی کنه هر کاری میکنم راه نمیفته بعد از
    5-6 دقیقه کم کم استپ موتور و درایو گرم میکنه در ضمن از EMC استفاده میکنم

پاسخ : راه اندازی درایو Q2HB68

درایور مذکور به راحتی قابل راه اندازی است، اما باید توضیح دهید که دقیقا چه مشکلی دارید و نوع اتصالات شما به درایور به چه صورت است. همچنین تعیین کنید که درایور شما از نوع MG است یا MC.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با تشکر از شما طراح عزیز .من کارهایی که رو درایور انجام دادم عرض میکنم لطفا راهنماییهای لازم رو بفرمایید
      A,A+,B,B+,AC,BC به استپ موتور با تیپ 103H7123-0750
      V+V-به منبع تغذیه 48ولت
      پینهای 2و3 از پورت پارالل رو به ترتیب به PU (پالس) DR (جهت )اختصاص دادم و بقیه رو unused کردم
      ضمنا کارهای فوق رو در حالتهای مختلف سویچهای کناری درایور و وصل کردن 5+ولت به ترمینالهای +درایور هم
      تست کردم.
      لطفا موارد زیر رو توضیح بدین :
      1-منظورتون رو از MG وMC متوجه نشدم
      2-سیم بندی صحیح درایور
      3-تنظیمات صحیح EMC و اجرای آزمایشی یه پروژه

دیدگاه

منظور از MC و MG این بود که به نظرم رسید درایور شما از نوع میکرواستپ باشد، اما ظاهرا درایور از نوع full/half است. با توضیحاتی که داده اید نباید مشکل خاصی در راه اندازی موتور وجود داشته باشد و برای تست درایور بهتر است با یک فانکشن یا مدار 555 و مانند آن پالسی را به درایور اعمال کنید و در صورت جواب گرفتن در مرحله بعد از طریق پورت کامپیوتر اقدام کنید. ضمنا من با EMC کار نکرده ام و راه اندازی CNC را از طریق mach3 یا KCAM انجام داده ام.
        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

همونطور که فرمودین درایو از نوع full/half است من درایور رو با فانکشن تست کردم کار میکنه و اصراری هم در استفاده از emc ندارم فقط چون از اول با artcam کار کردم و طرحم رو g-code میکنم توemc هم سیموله میکنم و در این راه بسی رنج بردم !!! دیگه نمیخام مسیرم رو عوض کنم فقط یه مشکل کوچیک مونده و اونم اینه که موتور کار نمیکنه !! :cry2:.بد بختی اینه که مکانیک رو هم ساخت که خیلی هم تمیز در اومده
          با اجازه من سوالاتم رو بصورت مجزا مطرح کنم شما لطفا راهنمایی کنید
          1- تنظیم صحیح سویچهای کناری درایور برای کار در حالت half
          2-پالس و جهت رو به ترمینالهای PU, DR وصل کنم یا ترمینالهای +بالای از PU, DR
          3-نیاز به ارت کردن هست(درایور یا کامپیوتر )
          4-منبع تغذیه باید متقارن باشه (V- V+)یا (0 و V+)
          5-درایور نیاز به وصل کردن 5V+ به سایر ترمینالها دارد
          قبلا از اینکه در این مورد وقت میزارید ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط babak.mk
            با اجازه من سوالاتم رو بصورت مجزا مطرح کنم شما لطفا راهنمایی کنید
            1- تنظیم صحیح سویچهای کناری درایور برای کار در حالت half
            2-پالس و جهت رو به ترمینالهای PU, DR وصل کنم یا ترمینالهای +بالای از PU, DR
            3-نیاز به ارت کردن هست(درایور یا کامپیوتر )
            4-منبع تغذیه باید متقارن باشه (V- V+)یا (0 و V+)
            5-درایور نیاز به وصل کردن 5V+ به سایر ترمینالها دارد
            قبلا از اینکه در این مورد وقت میزارید ممنونم
            1- در Datasheet درایور جدولی هست که روش تنظیم را بر حسب mode مورد نظر شما نمایش داده است.
            2- اگر پالس شما active high است باید به ورودی + مربوط به آن اعمال شود و PU زمین شود. اگر active low است باید به PU اعمال شود و + به 5 ولت متصل شود. برای DR هم به همین صورت است.
            3- ترجیحا بهتر است اما حتما لازم نیست.
            4- خیر. منبع تغذیه از نوع متقارن نیست و زمین آن به V- و مثبت آن به V+ وصل می شود.
            5- در بند 2 پاسخ داده شد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح

2- اگر پالس شما active high است باید به ورودی + مربوط به آن اعمال شود و PU زمین شود. اگر active low است باید به PU اعمال شود و + به 5 ولت متصل شود. برای DR هم به همین صورت است.
              5- در بند 2 پاسخ داده شد.
              با تشکراز شما طراح عزیز امیدوارم با کمک شما بتونم سریعتر درایور رو راه اندازی کنم
              2.1- از کجا میشه تشخیص داد پالس active high است یا active low
              2.2- زمین و +5 ولت رو از کامپیوتر با پورت پارالل بدم یا منبع تغذیه معمولی جداگانه مثل آداپتور
              5.1-در مورد سیم بندی ترمینالهای FL ,MF و +های بالای اون لطفا توضیح بدین

دیدگاه

درود
                تا اونجا که من یادمه اکتیو لو هستش و MF به معنی موتور آزاد هستش و زمانی که میآ‌خوای موتور حرکت کنه باید زمین باشه. در ضمن شما یه منبع تغذیهآ‌ی بالای 12 ولت برای راهآ‌اندازی درایور و موتور داشته باشی و از پورت پرینتر به EN , MF , Direct وصل کن و زمین این سه تا پایه رو هم به هم و به زمین پورت پرینتر وصل کن.
                موفق باشید

دیدگاه

هر یک از ورودی های درایور دارای یک ورودی مثبت است که در بالای آن قرار گرفته است. هر گاه ولتاژ قرار داده شده بین این ورودی مثبت و ورودی مورد نظر در حدود 5 ولت باشد، آن فرمان عمل می کند. حال اگر وضعیت فرمان در حالت غیر فعال Low باشد و با فعال شدن High شود که به همان ترتیبی که گفته شد ورودی مورد نظر را به زمین متصل می کنیم و فرمان خارجی را به ورودی مثبت اعمال می کنیم. حالت دیگر هم قبلا توضیح داده شده است. Active Low یا Active High بودن بستگی به مولد فرمان های مورد نظر دارد و در نرم افزارهای کنترل کننده CNC معمولا قابل تعریف است.
                  MF همانطور که جناب spart توضیح دادند به معنای Motor Free است و با فعال شدن آن موتور رها و de-energize می شود و از حالت قفل خارج می شود.
                  FL بر خلاف سایر ورودی ها از نوع خروج است و در آغاز سیکل تولید پالس های استپر موتور فعال می شود.
                  یک مورد دیگر که از توضیحات شما متوجه نشدم این است که آیا در وضعیتی که با فانکشن فرمان دادید، موتور حرکت کرد یا خیر.

دیدگاه

موقع خرید تو مغازه تست کردم کار میکرد
                    بالاخره به MF و +بالای اون زمین و تغذیه وصل کنم یا نه چون تو تنظیمات پورت در EMC محلی برای MF وجود نداره.
                    زمین و +5ولت رو از منبع مثل آداپتور بدم یا از پورت پارالل

دیدگاه

MFآ‌رو برای تست نیازی نیست به جایی وصل کنی ( البته عیبش اینه که همیشه موتورت قفله)
                      و ۵ ولت رو برای چی لازم داری؟
                      فقط زمین سه تا پایهآ‌ی MF,PU,DIRECT رو به هم و به زمین پورت پرینتر وصل کن و پایهآ‌های مثبتش رو هم به پایهآ‌ی مربوطه به پورت پرینتر وصل کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط babak.mk
                        چون تو تنظیمات پورت در EMC محلی برای MF وجود نداره.
                        در نرم افزارهای کنترل کننده CNC معمولا خروجی Enable تعریف می شود که عملکرد آن عکس MF است و با تعریف منطق Enable بصورت Not با MF می توانید از آن استفاده کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X