اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خرید دستگاه CNC از چین بهتره یا ساختش؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خرید دستگاه CNC از چین بهتره یا ساختش؟

سلام دوستای خوب
    من الان به نظرم فقط تو قسمت الکترونیکیش گیر کنم تو سایتایی که دیدم بیشتریاAVR و آی سی هایی از این قبیل استفاده کردن که من نتونستم فایل هگز یا برنامه نوشته شدشو پیدا کنم
    شما میگین ساده هست من هم میگم ساده هست
    من میخوام یکی به اندازه ورق A3 بسازم
    تو قسمت مکانیکیش اونجور مشکلی فکر نکنم داشته باشم فقط قسمت الکترونیکیش
    رشتم هم کامپیوتره تو نرم افزارش هم اوچنان مشکلی فکر نکنم داشته باشم حالا اگر هم باشه مزاحم دوستان میشم
    خوب اول بگین چه قطعاتی کلا لازم داره و لیست قطعاتشو بزارین
    دوم نقشه هاشو مثلا اندازه های برش کاریش
    سوم از کجا میشه وسایلشو پیدا کرد مثل موتورهاش
    و درباره هزینه های کلیش هم سحبت کنین (هوایی نگین شاید و اما و اگر نگین)
    روش کار و توضیحی هم در باره خود دستگاه بزارین
    ممنون
    کوچیک شمام
    :bye
    kohsarimog@gmail.com
    بهترین وسیله دفع دشمن ، ازدیاد دوستان است.
    [img width=133 height=100]http://up98.ir/uploads/145520093187291.jpg[/img]

دیدگاه

اینکه بعضی دوستان میگند 3 الی 4 سال ساخت cnc طول میکشه را ..... :surprised:

یه دستگاه سی ان سی ساختم از طراحی بدنه و برد و تراشکاری و همه و همه حدود 4 ماه وقت متناوب گذاشتم البته بیشتر بعد از ظهر ها که از سرکار میاومدم
      دستگاهی که ساختم اندازه حدود 60*80 سانتیمتر حرکت x,y داره و حدود 15 سانت هم محور z
      دقتش هم در حالت معمولی 0.1 میلیمتر و درحالت نیم پله 0.05 میلیمتر هستش

فلسفه ساختشم اینه که یه برد ساعت میخواستم درست کنم که حدود 2500 تا سوراخ باید میزدم
      افتادم بفکر ساخت سی ان سی

احتمالا کارم که تمام شد میخوام بفروشمش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidmicro
        اینکه بعضی دوستان میگند 3 الی 4 سال ساخت cnc طول میکشه را ..... :surprised:
        هر ماشین که تکون بخوره cnc نیست . ولی کار نشد نداره من تجربه خودم رو گفتم به هر حال بهت تبریک میگم
        یک چند تا عکس از cnc و چندتا عکس از محصولات تولید شده با cnc ساخت خودت بذار اگه فیلم هم باشه خوبه .
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
          هر ماشین که تکون بخوره cnc نیست . ولی کار نشد نداره من تجربه خودم رو گفتم به هر حال بهت تبریک میگم
          یک چند تا عکس از cnc و چندتا عکس از محصولات تولید شده با cnc ساخت خودت بذار اگه فیلم هم باشه خوبه .
          دقت کنید که دستگاهی هم که شما ساختید تکون میخوره
          خدای نکرده قصد بی احترامی به نظرات دوستان نداشتم حرف شما را هم قبول دارم ولی توجه داشته باشید که کار یک کار خانگی است و توقع یک محصول صنعتی نیست همانطور که پراید یک خودرو حساب می شود پورشه هم خودرو حساب میشه ولی این کجا و اون کجا .
          البته با توجه به معنی cnc دستگاهی که ساختم یک دستگاه کنترل عددی کامپیوتری هست و جواب هم میده.
          منم نظر شخصی خودم را گفتم.
          ایشالا عکس و فیلم هم تهیه میکنم .

دیدگاه

دوستان میخوام یک سوال ازتون بکنم چون میبینم که اعضای با تجربه سایت مثل آقای پژوهان و دیگران حضور دارن و به علاوه کسانی مثل hamidmicro که تجربه ساخت دارن .
            میخوام ببینم به نظر شما از راه ساخت چنین سی ان سی های خانگی یا غیر صنعتی ، میشه درآمد کسب کرد ؟

اولا از راه ساخت و فروش این دستگاه ها با قیمت فروش خیلی پایین مثلا 1 تا 2 میلیون.

ثانیا با ساخت چند نمونه دستگاه مختلف برای برش ، حکاکی ، پی سی بی و ... و سفارش گرفتن و جذب مشتری برای سفارش .

از اونجا که ساخت خود دستگاه بودجه ای نمیخواد پس خود دستگاه سرمایه محسوب نمیشه بنا بر این میشه با دستمزد های نصف قیمت مشتری جذب کرد .از این گذشته خیلی ها که سی ان سی دارن سفارش تک قبول نمیکنن یا خیلی دستمزد بالا میخوان . حالا ما بیایم این دسته مشتری ها رو هم علاوه بر این جذب بکنیم .
            دوست دارم بدونم نظر شما چیه ؟
            میشه درآمد داشت از این راه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moein2
              دوستان میخوام یک سوال ازتون بکنم چون میبینم که اعضای با تجربه سایت مثل آقای پژوهان و دیگران حضور دارن و به علاوه کسانی مثل hamidmicro که تجربه ساخت دارن .
              میخوام ببینم به نظر شما از راه ساخت چنین سی ان سی های خانگی یا غیر صنعتی ، میشه درآمد کسب کرد ؟

اولا از راه ساخت و فروش این دستگاه ها با قیمت فروش خیلی پایین مثلا 1 تا 2 میلیون.

ثانیا با ساخت چند نمونه دستگاه مختلف برای برش ، حکاکی ، پی سی بی و ... و سفارش گرفتن و جذب مشتری برای سفارش .

از اونجا که ساخت خود دستگاه بودجه ای نمیخواد پس خود دستگاه سرمایه محسوب نمیشه بنا بر این میشه با دستمزد های نصف قیمت مشتری جذب کرد .از این گذشته خیلی ها که سی ان سی دارن سفارش تک قبول نمیکنن یا خیلی دستمزد بالا میخوان . حالا ما بیایم این دسته مشتری ها رو هم علاوه بر این جذب بکنیم .
              دوست دارم بدونم نظر شما چیه ؟
              میشه درآمد داشت از این راه ؟
              سلام
              نکته ای که قابل توجه اینه که ساخت این دستگاهها اگر جهت فروش باشه باید شکل صنعتی به خودش بگیره و از استانداردهای لازم استفاده کنه
              شاید اعتماد خردیدار به این نوع دستگاهها (خانگی) کمی پائین باشه
              مسئله بسیار مهم دیگه تقاضای بازاره که اگه خیلی خوب باشه دستگاههای خانگی هم شاید فروش بره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moein2
                ببینید دوستن عزیز cnc - ماشین قابل کنترل عددی به هر معنایی که باشه به هر اندازه ای که باشه و به هر قدرتی که باشه
                آخر آخرش یعنی دقت پس بعد از این cnc را به معنی دقت تعریف کنید .
                مثال میزنم در صنعت لوازم خانگی شما تولید قابلمه را در برابر تولید چاقو در نظر بگیرید
                ببینید برای تولید قابلمه یک کارخانه هر آشغالی که بسازه که گرد یا همچین شکلی داشته باشه که بتونه یک حجم از مایع رو در خودش نگه داره کلا هر چی که باشه به هر حال اگه شما آب توش بریزید و روی اجاق بزارید به هر حال آب جوش میاد ولی چاقو یک چیز دیگه است باید تمیز و راحت ببره والا قابل قبول نیست .

پس اگه بتونید در هر زمینه یک cnc با یک دقت ثابت و معقول بسازید فرد ثروتمندی خواهید شد.
                تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

حرف هر 2 شما درسته.
                  من به ابن نتیجه رسیدم اعتماد به این راحتی ها جلب نمیشه . حتی اگر یک کار عالی و با کیفیت هم ارائه بدیم باز هم برای جلب اعتماد بازار نیاز به چند سال تلاش هست .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X