اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طریقه برنامه نویسی کنترلر cnc با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طریقه برنامه نویسی کنترلر cnc با میکرو

راه اول :
    اگر تسلط کافی بر نرم افزار های cad داشته باشی یک قسمت دارن برای محاسبات دینامیک میتونی مثلا کتیا - سالید ورک - و نسترن که دیگه آخرشه
    راه دوم :
    شاید با Automation Studio بتونی چون اونجا از یک طرف مکانیزم پیچ و موتور و .. و از طرف دیگه plc است

به هر حال برای راه اول باید چندسال با اون نرم افزار کار کنی و لی راه دوم را اگر plc بلد باشی میتونی یک هفته یاد بگبری
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

خوب این جور که راهنمایی فرمودید ما هم راه اول را بی خیال می شویم چون اصلا با نرم افزار های cad کار نکردم و این مدت زمان را هم ندارم و رشته ام هم نبوده است. میمونه Automation Studio . خوب من تازه با این نرم افزار اینجا آشنا شدم و باید یه بررسی بکنم ببینم چطوریه.
      ولی چیزی که ذهنم را مشغول کرده اینه که من از کسی که تجربه این کار را داشت پرسیدم فرمودند که با vb یه برنامه نوشتند که حرکت را مانند یک نقطه شبیه سازی می کنه که مثلا تا فلام مقدار پالس اومد فلان قدر حرکت داره در یک صفحه ای. حالا اگه این طوری باشه میشه مثلا برنامه را که در میکرو است و از اون پالس دهی داریم به پورت سریال کامپیوتر وصل کنیم تا این اتفاقی که گفتم بافته؟ تا حالا من به پورت سریال کامپیوتر در سی شارپ داده داده ام ولی 0 و یک کردن را دانستانش را نمی دونم چطوری میشه :cry: احیانا در این زمینه اساتید تجربه ای ندارند؟
      فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
      فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
      فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
      فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

ببین دوست عزیز قرار اون طور که من متوجه شدم شما می خواهی دینامیک حرکت رو شبیه سازی کنی نه خود حرکت را

نوشته اصلی توسط mahdizarkoob
        من از کسی که تجربه این کار را داشت پرسیدم فرمودند که با vb یه برنامه نوشتند که حرکت را مانند یک نقطه شبیه سازی می کنه که مثلا تا فلام مقدار پالس اومد فلان قدر حرکت داره
        این عزیز احتمالا ( 99 %) اومده یک انیمیشن ساخته شاید هم اونقدر دانش ریاضیات مهندسی داشته ( 1 % )که اومده مکانیزم پیچ و مهره و گشتاور و اصطحکاک و موتور و ... رو برای هر لحظه محاسبه میکنه

البته من زود قضاوت کردم ولی میگم یک درصد چون دانش این کار واقعا از محدوده علم یک نفر خارج است

در ضمن جعبه ابزار متلب خیلی با نسترن مچ است که جون میده برای شبیه سازی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
          ببین دوست عزیز قرار اون طور که من متوجه شدم شما می خواهی دینامیک حرکت رو شبیه سازی کنی نه خود حرکت را
          این عزیز احتمالا ( 99 %) اومده یک انیمیشن ساخته
          در قدم اول برای این کار فکر کنم دینامیک حرکت را بی خیال بشیم و فقط خود حرکت را شبیه سازی کنیم بهتر باشه. یه چیزی در حد همون انیمیشن! ولی مشکلم اینجاست که مثلا در سی شارپ یا ... چه کار کنم که تا تعدادی پالس اومد حرکتی داشته باشم؟ این تعداد پالس را از کجا و چطوری بخونیم؟ اصلا میشه؟
          در ضمنِ اینکه من Automation Studio را دانلود کردم ببینم چطوریه.
          با تشکر

دیدگاه

در قدم اول برای این کار فکر کنم دینامیک حرکت را بی خیال بشیم و فقط خود حرکت را شبیه سازی کنیم بهتر باشه. یه چیزی در حد همون انیمیشن! ولی مشکلم اینجاست که مثلا در سی شارپ یا ... چه کار کنم که تا تعدادی پالس اومد حرکتی داشته باشم؟ این تعداد پالس را از کجا و چطوری بخونیم؟ اصلا میشه؟
            در ضمنِ اینکه من Automation Studio را دانلود کردم ببینم چطوریه.
            با تشکر
            با سلام
            عزیز این مشکلی که شما دارین منم دارم
            تو 2مین پست من نظرمو نوشته بودم در مورد طراحی کنترلر ماشین cnc که دیدم کلا دوستان تو فاز دیگن واسه همین پیگیر این موضوع نشدم
            من خودم کنترلر ماشین Cnc رو طراحی کردم و ساختم به عنوان پروژه پایان نامه ارشد
            ولی به دلیل برخی مسایل نتونستم تست رو ماشین CNC انجام بدم الانم که دستم از دانشگاه کوتاه دنباله یه برنامه واسه شبیه سازی دینامیک و یا حتی خود حرکت ماشین هستم اگه شما با Automation Studio تونستین شبیه سازی انجام بدین یا نه لطف کنین نتیجه رو حتی بصورت اره یا نه اینجا بیان کنین ممنون میشم تا دیگه من دنبال این نرم افزار نرم
            در مورد الگوریتم سوال داشتین در خدمتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eemajid
              با سلام
              عزیز این مشکلی که شما دارین منم دارم
              تو 2مین پست من نظرمو نوشته بودم در مورد طراحی کنترلر ماشین cnc که دیدم کلا دوستان تو فاز دیگن واسه همین پیگیر این موضوع نشدم
              سلام
              من مجدد پست دوم را مطالعه کردم در اونجا:
              نوشته اصلی توسط eemajid
              ببنید این برنامه هایی که شما تو پست ها دیدین همشون از نرم افزار اماده استفاده کردن که دقت و سرعت رو دستگاه از پیش تعیین شده است یعنی شما تو دقتی که برنامه اماده داره میتونی ماشین کاری کنی برای نوشتن برنامه به روش خودت با الگوریتمهای درونیابی باید دنبال مقالات باشی من خودم برنامه نوشتم اما ماشین Cnc ندارم که بردهای طراحی شده رو امتحان کنم (پروژه کارشناسی ارشدم بود)
              فقط نوع درونیابی که میخوای استفاده کنی دنبال اون باش یعنی درونیابی پارامتری یا غیر پارامتری
              منحنی پارامتری و غیر پارامتری مباحث ریاضی داره که اینجا نمیشه توضیح داد اونارو به کتابهای ریاضی مراجعه شود
              شما روی الگوریتم درونیابی تاکید داشتید. ولی سایر دوستان لزومی به این کار نمی دیدند و من هم که سوال کردم این درونیابی چیست و چه کاربردی دارد گفتند که برای این کار، نیازی نیست و شما هم که آن را مطرح کرده بودید ادامه ندادید :sad: ما هم موندیم تو کفش!
              در مورد تست ظاهرا اگه در عمل تستی انجام بشه بهتره. من می تونم دسترسی به تست عملی داشته باشم به شرطی که چیزی داشته باشم که بتونم تست کنم :mrgreen: برای همین فعلا بیخیال شبیه سازی شدم(با وجود اینکه این نرم افزارAutomation Studio را هم دانلود کردم).
              من با میکرو برنامه ای که نقطه بعدی را از gcode بگیره و در دو جهت پالس بده را انجام دادم و اون را توسعه دادم و با تبدیل دایره به خط، وقتی دستور رسم دایره میاد پالسهای لازم را تولید کردم. ولی این خیلی ابتدایی هست :biggrin:

دیدگاه

سلام
                من مجدد پست دوم را مطالعه کردم در اونجا:شما روی الگوریتم درونیابی تاکید داشتید. ولی سایر دوستان لزومی به این کار نمی دیدند و من هم که سوال کردم این درونیابی چیست و چه کاربردی دارد گفتند که برای این کار، نیازی نیست و شما هم که آن را مطرح کرده بودید ادامه ندادید :sad: ما هم موندیم تو کفش!
                در مورد تست ظاهرا اگه در عمل تستی انجام بشه بهتره. من می تونم دسترسی به تست عملی داشته باشم به شرطی که چیزی داشته باشم که بتونم تست کنم :mrgreen: برای همین فعلا بیخیال شبیه سازی شدم(با وجود اینکه این نرم افزارAutomation Studio را هم دانلود کردم).
                من با میکرو برنامه ای که نقطه بعدی را از gcode بگیره و در دو جهت پالس بده را انجام دادم و اون را توسعه دادم و با تبدیل دایره به خط، وقتی دستور رسم دایره میاد پالسهای لازم را تولید کردم. ولی این خیلی ابتدایی هست :biggrin:
                سلام
                عزیز بیا از اول بگو میخوای دقیقا چیکار کنی؟یه توضیح بدی بهتر
                میخوای کنترلر طراحی کنی یا اینکه ماشین CNC راه اندازی کنی؟ یعنی اینکه g-codeها رو خودت تبدلش کنی به خط و دایره یا اینکه نرم افزار تبدیل کنه تو فقط تبدیلاشو اجرا کنی؟
                aotumation توضیح میدی چیه؟کاری که من میخوامو انجام میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eemajid
                  سلام
                  عزیز بیا از اول بگو میخوای دقیقا چیکار کنی؟یه توضیح بدی بهتر
                  میخوای کنترلر طراحی کنی یا اینکه ماشین CNC راه اندازی کنی؟ یعنی اینکه g-codeها رو خودت تبدلش کنی به خط و دایره یا اینکه نرم افزار تبدیل کنه تو فقط تبدیلاشو اجرا کنی؟
                  aotumation توضیح میدی چیه؟کاری که من میخوامو انجام میده
                  سلام
                  از اول !! oo: ok از اول میگم:
                  ببینید یک طرح کشیده شده که به gcode هم تبدیل شده مثل این:
                  کد:
                  %
                  G71
                  G90
                  G92X0.Y0.
                  G00X34.63Y48.72
                  (Seq 1 - Pol.dxf (4))
                  F5000
                  M04
                  G01Y63.72
                  Y264.72
                  X335.63
                  G02X336.18Y262.88I335.63J263.72
                  G01X36.18Y62.88
                  X27.86Y57.34
                  M03
                  G00X183.51Y147.7
                  (Seq 2 - Pol.dxf (1))
                  F5000
                  M04
                  G01X191.83Y135.22
                  X341.83Y235.22
                  G02X343.38Y234.39I342.38J234.39
                  G01Y33.39
                  X42.38
                  G02X41.83Y35.22I42.38J34.39
                  G01X191.83Y135.22
                  X193.79Y145.03
                  M03
                  G00X35.47Y280.63
                  (Seq 3 - Pol.dxf (2))
                  F5000
                  M04
                  G01Y295.63
                  Y495.63
                  G02X37.02Y496.47I36.47J495.63
                  G01X337.02Y296.47
                  G02X336.47Y294.63I336.47J295.63
                  G01X36.47
                  X26.47
                  M03
                  G00X194.42Y413.02
                  (Seq 4 - Pol.dxf (3))
                  F5000
                  M04
                  G01X202.74Y425.5
                  X52.74Y525.5
                  G02X53.29Y527.33I53.29J526.33
                  G01X354.29
                  Y326.33
                  G02X352.74Y325.5I353.29J326.33
                  G01X202.74Y425.5
                  X192.93Y423.54
                  M03
                  M30
                  که شامل خط و دایره هست. این فایل را کامپیوتر با استفاده از یک برنامه می خونه و خط به خط میفرسه در میکرو. میکر هم این خطی که آمده بررسی میکنه چه کدی است و بر اساس همون در پایه های خروجی(د تا یا سه تا) پالس متناسب ایجاد می کنه. اگه دستور رسم یک خط اومد مثل این X193.79Y145.03 پالس ها را طوری میده که هم زمان به طور مناسب در دو جهت حرکت کنه که به اون نقطه مورد نظر برسه. اگر هم دستر دایره اومد راه ساده اینه که تبدیلش کنی به خطوط و از این طریق با یک خطایی رسمش کنی.
                  خوب حالا این موردش چیه؟
                  در ضمن ما می خواهیم کنترلر بسازیم نه cnc

دیدگاه

سلام
                    ببینید یک طرح کشیده شده که به gcode هم تبدیل شده مثل
                    که شامل خط و دایره هست. این فایل را کامپیوتر با استفاده از یک برنامه می خونه و خط به خط میفرسه در میکرو. میکر هم این خطی که آمده بررسی میکنه چه کدی است و بر ا
                    با سلام عزیز جان این سیستم منسوخ شده به این سیستم میگن nc - دهه شصت تا هشتاد - حالا cnc استفاده میشه که اون هم داره خارج میشه حالا دارن سیستم dnc رو توسعه میدن
                    دلیل خاصی داری ؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                      جناب طراح ساده ترین راه رو به شما گفتن اون هم برای دو محور.جواب اساسی رو مهندس eemajid دادن اگر کنترلر های صتعتی رو دیده باشید یک کامپیوتر دارن که یا تحت ویندوز یا داس هستند که وظیفه درون یابی رو بعهده دارند و بعد از اون PLC برای کنترل دستگاه بکار میره البته این که گفتم بغیر از کنترلر های DSP و PC-Based است که مهندس ترک در ایران طراحی کردند.لذا من نمیدونم شما با Automation studio چی رو میخوایین شبیه سازی کنید ولی در عوض بهتون میگم قبل انجام هر کاری این کتاب رو بخونید تا جواب سوالاتو رو بگیرید Theory and Design of CNC Systems

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                        با سلام عزیز جان این سیستم منسوخ شده به این سیستم میگن nc - دهه شصت تا هشتاد - حالا cnc استفاده میشه که اون هم داره خارج میشه حالا دارن سیستم dnc رو توسعه میدن
                        سلام
                        راستشا بخواید آقای aliila من هنوز تفاوت nc و cnc و dnc را نمی دونم !! یعنی متوجه نشدم. اگه این nc هست پس cnc چیه و dnc چه تفاوتی با اون داره؟ میشه یه کم بیشتر از یه کم توضیح بدید؟
                        نوشته اصلی توسط mehrdad_416
                        سلام دوست عزیز
                        جناب طراح ساده ترین راه رو به شما گفتن اون هم برای دو محور.جواب اساسی رو مهندس eemajid دادن اگر کنترلر های صتعتی رو دیده باشید یک کامپیوتر دارن که یا تحت ویندوز یا داس هستند که وظیفه درون یابی رو بعهده دارند و بعد از اون PLC برای کنترل دستگاه بکار میره البته این که گفتم بغیر از کنترلر های DSP و PC-Based است که مهندس ترک در ایران طراحی کردند.لذا من نمیدونم شما با Automation studio چی رو میخوایین شبیه سازی کنید ولی در عوض بهتون میگم قبل انجام هر کاری این کتاب رو بخونید تا جواب سوالاتو رو بگیرید Theory and Design of CNC Systems
                        ما اصلا نمی خواهیم pc بیس باشه و کار خاصی در pc انجام بشه. pc می خواهیم صرفا اینترفیس باشه. این سیستمی هم که من توصیف کردم براساس سیستمی بود که از مهندس ترک دیدم و برداشتم این بود که عملکردش اینطوریه. با Automation studio هم اصلا کاری نداریم چون نه بلدم نه وقتش دارم.

دیدگاه

میشه لطفا بگین میخواین دقیقا چکار کنید؟اینکه پی سی میخواد اینتر فیس باشه پس میکرو چکارست؟شما اگه میخواین سیستم ان سی پیاده سازی کنید با میکرو میتونید ولی سی ان سی رو دقیقا نمیدونم چون خود کنترلر های موجود هم از DSP استفاده کردن.شما اگه مثلا در راستای x بخواین به اندازه 30 میلیمتر بار بردارین در ماشین های یونیورسال فرز بدین صورت بود که بعد از گرفتن صفر اپراتور ورنیه رو صفر میکرد و خودش با دست 30 میلیمتر حرکت میکرد در ماشین های ان سی بعد از گرفتن صفر اپراتور در HMI میزنه 30 میلیمتر و ماشین خودش 30 میلیمتر بار برمیداره.خواهشا دقیقا بگین میخواین چکار کنید و اینکه پی سی اینتر فیس باشه یعنی چی؟میکرو میخواد چکار کنه؟من اون کامپیتور هایی که گفتم در کنترلر های صنعتی میبینید مثل پی سی خونه نیست مثلا کنترلر سینتک رو ببنید شما یک صفحه HMI و مانیتور میبینید بدین صورت هم نیست که شما وارد ویندوز یا داس بشید کاملا بستست بعد در خروجی آن پی ای سی هست اونم نه مثل یک رک زیمنس بعد از اون هم برد رله و اینترفیس.در کنترلر های دی اس پی شما همچین کنترلری رو نمیبینید ولی کاملا عدم ثبات کنترلر مشهوده ولی خیلی بهتر از نرم افزار مهندس ترک کار میکنه که اصلا قبولش ندارم

دیدگاه

سلام
                            ببینید یک طرح کشیده شده که به gcode هم تبدیل شده مثل این:
                            کد:
                            %
                            G71
                            G90
                            G92X0.Y0.
                            G00X34.63Y48.72
                            (Seq 1 - Pol.dxf (4))
                            F5000
                            M04
                            G01Y63.72
                            Y264.72
                            X335.63
                            G02X336.18Y262.88I335.63J263.72
                            G01X36.18Y62.88
                            X27.86Y57.34
                            M03
                            G00X183.51Y147.7
                            (Seq 2 - Pol.dxf (1))
                            F5000
                            M04
                            G01X191.83Y135.22
                            X341.83Y235.22
                            G02X343.38Y234.39I342.38J234.39
                            G01Y33.39
                            X42.38
                            G02X41.83Y35.22I42.38J34.39
                            G01X191.83Y135.22
                            X193.79Y145.03
                            M03
                            G00X35.47Y280.63
                            (Seq 3 - Pol.dxf (2))
                            F5000
                            M04
                            G01Y295.63
                            Y495.63
                            G02X37.02Y496.47I36.47J495.63
                            G01X337.02Y296.47
                            G02X336.47Y294.63I336.47J295.63
                            G01X36.47
                            X26.47
                            M03
                            G00X194.42Y413.02
                            (Seq 4 - Pol.dxf (3))
                            F5000
                            M04
                            G01X202.74Y425.5
                            X52.74Y525.5
                            G02X53.29Y527.33I53.29J526.33
                            G01X354.29
                            Y326.33
                            G02X352.74Y325.5I353.29J326.33
                            G01X202.74Y425.5
                            X192.93Y423.54
                            M03
                            M30
                            که شامل خط و دایره هست. این فایل را کامپیوتر با استفاده از یک برنامه می خونه و خط به خط میفرسه در میکرو. میکر هم این خطی که آمده بررسی میکنه چه کدی است و بر اساس همون در پایه های خروجی(د تا یا سه تا) پالس متناسب ایجاد می کنه. اگه دستور رسم یک خط اومد مثل این X193.79Y145.03 پالس ها را طوری میده که هم زمان به طور مناسب در دو جهت حرکت کنه که به اون نقطه مورد نظر برسه. اگر هم دستر دایره اومد راه ساده اینه که تبدیلش کنی به خطوط و از این طریق با یک خطایی رسمش کنی.
                            خوب حالا این موردش چیه؟
                            در ضمن ما می خواهیم کنترلر بسازیم نه cnc
                            اگر فرض کنیم که اطلاعات GCODE بصورت یک فایل text ذخیره شده باشد، این اطلاعات می تواند به صورت های مختلفی برای کنترل CNC مورد استفاده قرار بگیرد:

1- اطلاعات توسط PC تفسیر و بر اساس آن پالس های لازم برای درایور ساخته شود که نرم افزارهایی مانند KCAM و mach3 به این شکل عمل می کنند.

2- تفسیر دستورات توسط PC انجام شود، اما برای تولید پالس ها فرمان هایی به یک پردازنده جانبی داده شود که نقشی در تفسیر GCODE ندارد و وظیفه آن تنها تولید پالس ها به تعداد لازمی است که توسط PC فرمان داده می شود.

3-- اطلاعات بصورت خط به خط یا یکجا توسط PC برای پردازنده ای مستقل از PC ارسال شود و وظیفه تفسیر و تولید پالس به عهده پردازنده جانبی باشد. همچنین این اطلاعات می تواند در یک مرحله مثلا روی حافظه ای مانند mmc یا SDC از قبل ذخیره شود و در مرحله دیگر این حافظه به میکروکنترلر متصل شود و کدها در اختیار آن قرار بگیرد که در اینحالت ارتباطی بین PC و کنترلر بصورت مستقیم وجود ندارد.

در موارد بالا در بخش اول، تمام وظیفه تفسیر و تولید پالس به عهده PC است و در بخش دوم وظیفه تفسیر اطلاعات شامل درونیابی به عهده PC و تولید پالس به عهده پردازنده دیگر و در بخش سوم تمام بار پردازش و تولید پالس به عهده یک پردازنده جدای از PC است. البته در شکل سوم ممکن است PC قبل از قرار دادن اطلاعات در اختیار پردازنده، عملیاتی را به منظور کم کردن بار محاسباتی هم بتواند انجام دهد.
                            اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                            دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                            برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                            وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                            قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                            اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                            ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdad_416
                              میشه لطفا بگین میخواین دقیقا چکار کنید؟اینکه پی سی میخواد اینتر فیس باشه پس میکرو چکارست؟خواهشا دقیقا بگین میخواین چکار کنید و اینکه پی سی اینتر فیس باشه یعنی چی؟میکرو میخواد چکار کنه؟
                              سلام
                              خب خدا رو شکر آقای طراح این مورد را زحمت کشیدند که شرح دادند:
                              نوشته اصلی توسط طراح
                              3-- اطلاعات بصورت خط به خط یا یکجا توسط PC برای پردازنده ای مستقل از PC ارسال شود و وظیفه تفسیر و تولید پالس به عهده پردازنده جانبی باشد. همچنین این اطلاعات می تواند در یک مرحله مثلا روی حافظه ای مانند mmc یا SDC از قبل ذخیره شود و در مرحله دیگر این حافظه به میکروکنترلر متصل شود و کدها در اختیار آن قرار بگیرد که در اینحالت ارتباطی بین PC و کنترلر بصورت مستقیم وجود ندارد.
                              در بخش سوم تمام بار پردازش و تولید پالس به عهده یک پردازنده جدای از PC است.
                              چیزی که من مدنظرمه(حالا چند سال دیگه بشه نمی دونم!! :mrgreen همینه. یعنی نمی خوام pc ام کار خاصی انجام بده.فقط فلاش را بزنیم تو pc با اینترفیسی که داریم بازش می کنیم که فرستاده میشه در میکرو و دیگه محاسبات و دیگر موارد را میکرو انجام میده. فقط هر جا خواستیم بایستد یا تنظیمی اعمال کنیم از اینترفیسمان در pc استفاده می کنیم. این طوری قابل توسعه تره و به نظر من اگه میکرو مان پیشرفته باشه میشه دیگه pc هم حذف کرد و میکرو را به مانیتوری وصل کرد و فلاش را هم به همون میکرو زد. درست میگم؟

حالا با این اوصاف این میشه nc یا cnc یا ... ؟

دیدگاه

دوست عزیز این کنترلری که شما میخوایین بسازین الان موجوده و توسط DSP ساخته شده و در ایران هم موجوده اگه قصد خرید دارید من فروشنده ام.این کنترلر فلش میخوره بعد از گرفتن برنامه با یک فلش برنامه رو میشه بهش بدین پارامتر های مختلف ماشینکاری مثل ابعاد میز سرعت پیشروی تغییر در سرعت اسپیندل حتی در حین کار که من خودم انجام دادم و اکثرا بلد نیستند چون علاوه بر تنظیمات کنترلر مجبور به تنظیم اینورتر هم هستید و.... این کنترلر بنظر من برای دستگاههایی با استپ موتور مناسب است ولی در مورد سروو مناسب نمیبنمش ولی خیلی بهتر از کنترلر مهندس ترک کار میکنه ابعادشم حدودا 20x10 cm است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X