اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طریقه برنامه نویسی کنترلر cnc با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طریقه برنامه نویسی کنترلر cnc با میکرو

نوع پردازنده مورد استفاده در کنترلر بستگی به تعداد محاسبات لازم در واحد زمان و میزان مصرف ram و سخت افزارهای جانبی و مواردی مانند آن دارد که عواملی مانند حداکثر Feed rate و تعداد محورها و حداکثر فرکانس تولید شده برای هر محور و موارد متعدد دیگر تعیین کننده این مطلب هستند. در کاربرد های خاص (و نه به عنوان یک کنترلر general) ممکن است بتوان از یک AVR یا حتی 8051 هم برای آن کاربرد بخصوص به عنوان کنترلر استفاده کرد و مشکل خاصی هم ایجاد نشود. اما برای بهبود و ارتقای مرزهای عملکرد یک کنترلر لازم است به توان های پردازشی بالاتری دست پیدا کرد، چنانکه به عنوان مثال کنترلری را در بخشی از صنعت مشاهده کردم که 3 محور را کنترل می کرد و برای هر محور یک پردازنده DSP مجزا بکار گرفته بود. درهر صورت شما در ابتدا باید به تعریف مشخصی از نیاز مورد نظر به عنوان کنترلر برسید و بر اساس آن برای انتخاب پردازنده مورد نظر، اقدام کنید.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdad_416
      این کنترلر بنظر من برای دستگاههایی با استپ موتور مناسب است ولی در مورد سروو مناسب نمیبنمش ولی خیلی بهتر از کنترلر مهندس ترک کار میکنه ابعادشم حدودا 20x10 cm است
      سلام
      بله من از یکی از مهندسین این را شنیده بودم که در نمایشگاه دیده بود و لیزر هم بود. و نظر شما را داشت.
      خود من یه مدتی ئنبال این بودم که با dsp این کار چطوری انجام شده و اصلا قابلت های dsp چی هست که بشه این کار را باهاش انجام داد که آخرش نفهمیدم :biggrin: شما می تونید بیشتر شرح بدید؟
      دوست عزیز این کنترلری که شما میخوایین بسازین الان موجوده و توسط DSP ساخته شده و در ایران هم موجوده اگه قصد خرید دارید من فروشنده ام.
      نه من خریدار نیستم. بلکه همان طور که گفتم می دونستم با dsp هم این کار انجام شده. منظور من بیشتر از انجام این کار این است که با قرار دادن این هدف بیشتر به میکروهای ARM و FPGA و برنامه نویسی #C و DSP و ... مسلط بشوم . چون احساس کردم این کاری است که این موارد را لازم دارد. البته نه همه اش چون نمیشه یک نفر هم برنامه نویس باشه هم کارای طراحی برد و الکترونیک را انجام بده هم با سی شارپ و اینترفیس بنویسه هم مکانیک بلد باشه هم ...
      فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
      فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
      فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
      فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

دوست عزیز بهترین کسی که میتونه شما را در زمینه DSP راهنمایی کنند مهندس کی نژاد هستند که میتونید به کلاسشون مراجعه کنید ولی من بهترین راهنماییم برای یاد گیری سیستم های CNC داشتم همون معرفی کتاب بود قبل از اونکه تئوری مساله رو ندونید نمیتونید براحتی پیاده سازی کنید مطمئن باشید اکثر این کنترلرها هم از روی همین تئوری پیاده سازی شدن نکته دوم اینکه باید کنترلر های مختلف رو ببنید که بدونید چه پارامترهایی رو در نظر میگیرن که بتونید از تجربه اونها استفاده کنید

دیدگاه

ولی من بهترین راهنماییم برای یاد گیری سیستم های CNC داشتم همون معرفی کتاب بود قبل از اونکه تئوری مساله رو ندونید نمیتونید براحتی پیاده سازی کنید مطمئن باشید اکثر این کنترلرها هم از روی همین تئوری پیاده سازی شدن
          بله من کتاب را دانلود کردم و سر فرصت بررسی اش می کنم.
          در مورد dsp نه اینکه نفهمیدم چیه بلکه متوجه نشدم از اون چطوری برای این کار استفاده شده :eek:

دیدگاه

یهک سوال ابتدایی ولی اساسی برای من:
            سوالی که هر وقت به cnc فکر میکنم جوابی واسش ندارم====>>>اینه که ما یه تصویر داریم ,حالا میخوایم با استفاده از cnc اون رو روی کاغذ بکشیم,خب حالا نرم افزار امده تک تک نقاط مربوطه رو واسه ما در آورده و میخواد موقعیت اونها رو به ستپ موتورها بده حال سوال اینه که این ارتباط چجوری برقرار میشه و نرم افزار با چه رابطی این اطلاعات رو به ستپ موتورها میده؟این وسط میکرو کنترلر نقشش چییه؟

دوستان اگه مربط به این تایپیک نمیشه باز خواهشا راهنماییم کنند چون که واقعا نمیدونم.
            با تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط O&M
              یهک سوال ابتدایی ولی اساسی برای من:
              سوالی که هر وقت به cnc فکر میکنم جوابی واسش ندارم====>>>اینه که ما یه تصویر داریم ,حالا میخوایم با استفاده از cnc اون رو روی کاغذ بکشیم,خب حالا نرم افزار امده تک تک نقاط مربوطه رو واسه ما در آورده و میخواد موقعیت اونها رو به ستپ موتورها بده حال سوال اینه که این ارتباط چجوری برقرار میشه و نرم افزار با چه رابطی این اطلاعات رو به ستپ موتورها میده؟این وسط میکرو کنترلر نقشش چییه؟

دوستان اگه مربط به این تایپیک نمیشه باز خواهشا راهنماییم کنند چون که واقعا نمیدونم.
              با تشکر.
              سلام
              ارتباط بین کامپیوتر و کنترلر در ساده ترین حالت با پورت سریال انجام میشه
              نقش میکروکنترلر می تونه تولید پالسهای لازم برای حرکت به سمت نقطه بعدی باشه

دیدگاه

سلام دوستان.
                میشه کسی ذر مورد این :NO: توضیح بده ؟
                در مورد رسم دایره خوب یک فرمول هندسهی داره و یک فرمول مثلاثی

x2+y2+Ax+By+C=0 ، معادله ی کلی دایره ای به مرکز (C(a,b و شعاع r است
                متغیر x رو زیاد کن و متغیر y رو بدست بیار

y=cos t
                x=sin t
                متغیر t را در یک حلقه افزایش بده و مختصات حرکت رو بدست بیار
                چطوری باید این کد رو نوشت ؟

دیدگاه

برای ایجاد حرکت دایره ای الگوریتم هایی وجود دارد که درک آن ها نیاز به ممارست و صرف وقت کافی دارد و نمونه هایی از آن در لینک های زیر موجود است:

http://en.wikipedia.org/wiki/Midpoint_circle_algorithm

https://banu.com/blog/7/drawing-circles/

اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                  دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                  برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                  وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                  قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                  اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                  ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

ممنون استاد . :wow:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X