اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تنظیمات mach3

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تنظیمات mach3

[quote author=hamidmicro link=topic=69771.msg444830#msg444830 date=1363161710]
    سلام
    با میکروسوییچ و تایمر نمیشه چون مسافتهای یکسانی طی نمیشه استفاده از ام کد و ... قابل انجامه ولی وقتگیره
    البته میشه برنامه ای نوشت که این کار را بکنه
    کنترلرهای مخصوص اینکار هست ولی گرون قیمتند و به نظر من به خاطر داشتن این آبشن این همه افزایش قیمت نمیصرفه
    [/quote
    با سلام ظاهرا بنده منظور شمارا نفهمید ام اگر از mach3می خواهید استفاده کنیید پس حتما نیاز به نوشتن جی کد دارید تا بتوانید با محور x y نازل را حرکت داده و با فرمان ام کد شیر را قطع وصل کنید که در تایید حرف دوستمان aliila نوشتن ان کار اسانی است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
      احتمالا می خواهید میز اتوماتیک ماشین تهیه فیلتر هوا تولید کنید .
      فکرتون رو فقط به جی کد متمرکز کنید.

جی کد نوشتن برای همچین کاری کمتر از 3 دقیقه طول میکشه
      اگر می خواستم اینکار را انجام بدم حق با شما بود چون کار کلیشه ای و تکراری است و قابل برنامه ریزی
      ولی همانطور که قبلن گفتم این دستگاه کاری شبیه چسب ریزی انجام میده و طرحی که بهش میدی را با مکانیزم چسب ریزی انجام میده ولی از چسب خبری نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidmicro
        سلام دوستان
        دستگاهی را برای کار چسب ریزی طراحی و ساختم و میخام مچ تری بعنوان کنترلر استفاده کنم کاری که باید انجام بشه اینه که وقتی نازل میخاد چسب بریزه باید شیر برقی نازل یک بشه و کسری از ثانیه مکث کنه و بعد در مسیرش حرکت کنه و در انتها نیز کسری از ثانیه زودتر از به پایان رسیدن مسیر، شیر برقی نازل را صفر یا قطع کنه ! آیا این کار را میشه با مچ تری انجام داد؟ چگونه؟
        اگر مطابق سوال شما هدف استفاده از mach3 باشد، با توجه به اینکه این نرم افزار gcode را اجرا می کند، می توانید مطابق توضیحات پست های قبل در بین دستورات gcode از mcode ها برای قطع و وصل رله مورد نظر استفاده کنید.
        اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
        دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
        برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
        قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
        ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام دوستان
          دستگاهی را برای کار چسب ریزی طراحی و ساختم و میخام مچ تری بعنوان کنترلر استفاده کنم کاری که باید انجام بشه اینه که وقتی نازل میخاد چسب بریزه باید شیر برقی نازل یک بشه و کسری از ثانیه مکث کنه و بعد در مسیرش حرکت کنه و در انتها نیز کسری از ثانیه زودتر از به پایان رسیدن مسیر، شیر برقی نازل را صفر یا قطع کنه ! آیا این کار را میشه با مچ تری انجام داد؟ چگونه؟
          سلام
          آره میشه اینکارو کرد
          باید رله نازل چسبو به dir محور z وصل کنی اینجوری باید توی نرم افزاری که طراحی میکنی مثل artcam وقتی میخوای چسب بریزی عملیات برش یا حکاکی انجام بدی اینجوری z باید بیاد پایین و رله فعال میشه و فعال میمونه بعد که خواستی چسب ریزی تموم شه میاد بالا و قطع میشه
          بچه بودم غصه وبالم نبود هیچکی حریفه شوروحالم نبود
          بچه که بودم آسمون آبی بود حتی شبای ابری مهتابی بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arf2010
            سلام
            آره میشه اینکارو کرد
            باید رله نازل چسبو به dir محور z وصل کنی اینجوری باید توی نرم افزاری که طراحی میکنی مثل artcam وقتی میخوای چسب بریزی عملیات برش یا حکاکی انجام بدی اینجوری z باید بیاد پایین و رله فعال میشه و فعال میمونه بعد که خواستی چسب ریزی تموم شه میاد بالا و قطع میشه
            سلام
            من فکر میکنم با نظر شما فقط صورت مسئله تغییر کرده همانظور که گفتم می خوام نازل چسب ریزی مثلا سه یا چهار میلیمتر مانده به پایان مسیر چسب ریزی قطع بشه . حالا با این کاری که شما گفتید این میشه که سه یا چهار میلیمتر مانده به اتمام مسیر محور z کمی بالاتر بیاد :read:

دیدگاه

سلام
              من فکر میکنم با نظر شما فقط صورت مسئله تغییر کرده همانظور که گفتم می خوام نازل چسب ریزی مثلا سه یا چهار میلیمتر مانده به پایان مسیر چسب ریزی قطع بشه . حالا با این کاری که شما گفتید این میشه که سه یا چهار میلیمتر مانده به اتمام مسیر محور z کمی بالاتر بیاد :read:
              من درست متوجه نشدم که شما دقیقا میخواهید چی کار کنید ولی تصور میکنم شما یک تری دی پرینتر درست کردید
              اگر اینطور هست شما میخواهید هر لایه که تمام شد محور زد بالا بیاد و لایه بعدی ..
              نمیدونم چطور دارید جی کد میگیرید ولی اگر با نرم افزار هایی که برای سی ان سی هست این کار رو میکنید شما شکل رو لایه لایه کنید و بین هر کد مقدار زد رو وارد کنید
              البته این که گفتم خیلی کار میبره
              ولی نرم افزارهایی هست که برای پرینتر های سه بعدی نوشته شده و این کار رو به راحتی براتون میکنه

دیدگاه

در عکس زیر مربوط به تنظیمات موتور در mach3 است.
                مشخصات موتور من.
                Step Angle: 1.8 degree
                Current: 3.0A/phase
                Resistance: 1.0 Ohm/phase
                Inductance: 3.5 mH/phase
                Holding torque: 180N.cm/18kg-cm 270 oz-in
                Rotor inertia: 440g-cm2

سوال یک:
                از کجا بدونم این موتور چند پالس باید بهش بدم تا یه دور کامل بزنه ؟
                سوال دوم:
                چطور سرعت موتور رو به دست بیارم؟ توو خود نرم افزار نوشته 120 میلیمتر بر دقیقه. خودم تا چند می تونم تنظیم کنم؟
                سوال سوم:
                شتاب موتور را چگونه حساب کنم؟
                سوال چهارم:
                step puls 1 - 5 us و Dir Pulse 0 - 5 یعنی چه؟ تو نرم افزار هر دو صفر قرار داده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
                  از کجا بدونم این موتور چند پالس باید بهش بدم تا یه دور کامل بزنه ؟
                  بستگی به درایور شما و مد عملکرد آن دارد. برای یک درایور در مد Full step و موتور 1.8Deg/step لازم است 200 پالس اعمال شود تا موتور یک دور بچرخد و این تعداد برای مد Half step تعداد 400 پالس و برای درایورهای میکرواستپ هم مقادیر مختلفی را بستگی به تقسیمات درایور (حداکثر تا حدود 50000 پالس یا بیشتر) شامل می شود.

در مورد بقیه سوال ها هم به علت مفصل بودن جواب، در ابتدا فصل 5.5 از راهنمای MAch3Mill را دقیقا مطالعه کنید و در صورت وجود اشکال در همینجا مطرح کنید تا به موارد مبهم پاسخ دهم.
                  وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                  اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

سلام.
                    من فایل تنظیمات mach3 رو دیدم اما هر چی می خونم بیشتر قاطی می کنم. یه جا خوندم گفته بود هر 1 اینچ چند بار محور می چرخه و یه فرمول نوشته بود که جوابش می شد 80000.
                    حالا اونجا نوشته step pulse and Dir pulse اونجا باید چه عددی باشد؟

دیدگاه

با سلام.
                      این عکس بورد کنترل دستگاه cnc من است.
                      رو این درایو سه نوع میکرو استپ داره. 1 - 1/2 - 1/8 - 1/16
                      اگه من نخوام از میکرو استپ استفاده کنم چکار کنم؟ آیا باید عدد 1 را انتخاب کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
                        با سلام.
                        این عکس بورد کنترل دستگاه cnc من است.
                        رو این درایو سه نوع میکرو استپ داره. 1 - 1/2 - 1/8 - 1/16
                        اگه من نخوام از میکرو استپ استفاده کنم چکار کنم؟ آیا باید عدد 1 را انتخاب کنم؟
                        سلام
                        نوع 1 و 1/2 میکرو استپ نیستند ولی 1/8 و 1/16 میکرواستپند اگر در حالت 1 مثلا 10 سانت حرکت ایجاد شود در حالت 1/2 این حرکت نصف می شود و 5 سانت حرکت داری

دیدگاه

سلام.
                          ممنون از اطلاعاتتون
                          شما الان با mach3 راه افتادین؟ تنظیمات موتور رو بلدین انجام بدین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
                            من فایل تنظیمات mach3 رو دیدم اما هر چی می خونم بیشتر قاطی می کنم.
                            شما در ابتدا باید برحسب مشخصات مکانیکی سیستم خود محاسبه کنید که به ازای هر دور موتور به چه میزان جابجایی مکانیکی ایجاد می شود. بعد بر حسب مشخصات موتور و درایور، عدد لازم برای پارامتر Steps per را بدست آورید. مثلا اگر موتور شما با 200 پالس اعمال شده به درایور، یک دور بچرخد و گام پیچ متصل به موتور هم 5 میلیمتر و واحد انتخاب شده برای نرم افزار هم میلیمتر باشد، تعداد پالس های لازم برای حرکت به میزان یک میلیمتر برابر با 40=200/5 خواهد بود که این عدد همان مقدار لازم برای steps per unit است. پارامترهای Step Pulse و Dir Pulse هم حداقل عرض زمانی فرمان های Pulse و Dir را تعیین می کنند که بستگی به درایور شما دارد که بتواند حداقل چه عرض پالسی را تشخیص دهد. در مورد تنظیمات سرعت و شتاب بستگی به مشخصات مکانیکی و نوع درایور مورد استفاده دارد. فرض کنید که موتور و درایور و سیستم مکانیکی در وضعیتی است که موتور می تواند حداکثر 4 دور در ثانیه چرخش داشته باشد. در این شرایط و با فرض قبلی (گام پیچ 5 میلیمتر) در هر ثانیه 20 میلیمتر و در یک دقیقه 1200 میلیمتر امکان حرکت وجود خواهد داشت. پس پارامتر Velocity در این شرایط باید حداکثر 1200 میلیمتر در دقیقه قرار داده شود که بیش از این مقدار باعث مشکل در حرکت موتور خواهد شد. به غیر از این موارد در مورد سرعت باید به حداکثر فرکانس ممکن در خروجی mach3 توجه شود. مثلا اگر 25000 هرتز حداکثر فرکانس خروجی باشد، برای همین مثال و صرف نظر از حداکثر سرعت ممکن برای موتور، در یک ثانیه امکان 625=25000/40 میلیمتر حرکت و در یک دقیقه این عدد حداکثر می تواند 37500 میلیمتر باشد. در مورد شتاب هم باز به مشخصات مکانیکی و قدرت موتور و نوع درایور بستگی دارد که بستگی به زمان مورد نظر برای رسیدن از سرعت صقر به حداکثر محاسبه می شود. به عنوان مثال اگر قرار باشد در 1 ثانیه این تغییر سرعت انجام شود، مقدار قرار داده شده به عنوان Velocity را بر 60 تقسیم می کنیم تا تغییر سرعت در یک ثانیه بدست آید و حاصل در Acceleration قرار داده می شود. برای اینکه همین تغییرات سرعت در 0.1 ثانیه انجام شود باید مقدار سرعت بر 6 تقسیم شود و به همین ترتیب که همین تقسیم بر 6 برای حداکثر تغییرات در 0.1 ثانیه می تواند ملاک نسبتا مناسبی باشد و در بسیاری مواقع جواب بدهد. برای سیستم های مکانیکی با اینرسی بالاتر هم می توان مقداری که به سرعت تقسیم می شود افزایش داد. زیرا اگر مقدار شتاب از یک حد بیشتر قرار داده شود، موتور و درایور به دلیل اینرسی سیستم امکان تبعیت از فرمان ها را نخواهند داشت و در حرکت ها و به خصوص تغییر جهت های ناگهانی خطا ایجاد خواهد شد.
                            (ضمنا از ایجاد تاپیک های موازی و با موضوعات مشابه جدا خودداری کنید و سوالات خود در این مورد را در همین تاپیک مطرح کنید.)

دیدگاه

سلام اگه امکانش هست همه ی تنظیماتی که احتیاج هست تا 1 موتور با مچ3 راه اندازی بشه توضیح دهید .اگه امکانش هست فیلم یا عکس قرار بدید خیلی بهتره
                              من هر کاری میکنم نمیتونم دستگاهمو با مچ3 راه اندازی کنم
                              پیشاپیش از پاسخ هاتون ممنونم :redface:

دیدگاه

من در سایت mach3 خوندم که گفته بود از کارت گرافیک خود مادربورد استفاده نکنید. از یه کارت گرافیک دیگه استفاده کنید. چرا؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X