سلام دوست عزیز.
استپ موتورها چند آمپر هستن؟ وزن روی شفت استپ ها چقدره؟ درایور با چه نرم افزاری کار میکنه و چند و چطور تهیه کردید؟ در مورد بال اسکرو هم اگه میشه یه توضیح بده (نسبتهاش و گامش)
گفتین یک تومن خرج کردم و بعد عکس ها رو قرار دادین یک دوساعت هنگ کردم این همه قطعه رو چطوری یک تومن خریدید ؟ اولش گفتم شاید شاه برگشته و من بی خبرم ولی وقتی از دوولار حرف زدی فهمیدم که با دوللار بهار کوتوله خریدی
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
من در حال ساخت یک cnc تراش سنگین از نوع slant bed هستم
بیشتر با emc2 تحت لینوکس کار میکنم .
شماهم که حتما انگلیسی صحبت میکنید بهتر بیایید رو لینوکس و emc2 ضرر نمی کنید
چه جالب منم دارم یه cnc تراش سنگین میسازم! البته سایزش بزرگ نیست :redface:
من این emc2 رو دیدم تحت لینوکس ولی کسی رو ندیده بودم باهاش کار کنه! اقای aliila قدرتش چقدره در مقایسه با mach3؟ با چه توزیعی کار میکنید؟ تحت لینوکس این نرم افزار موقع کار چقدر منابع سیستم رو اشغال میکنه!؟
ببخشید سوالام کمی زیاد شد
چه جالب منم دارم یه cnc تراش سنگین میسازم! البته سایزش بزرگ نیست :redface:
من این emc2 رو دیدم تحت لینوکس ولی کسی رو ندیده بودم باهاش کار کنه! اقای aliila قدرتش چقدره در مقایسه با mach3؟ با چه توزیعی کار میکنید؟ تحت لینوکس این نرم افزار موقع کار چقدر منابع سیستم رو اشغال میکنه!؟
ببخشید سوالام کمی زیاد شد
من یکم تحقیق کردم . شرکت توسعه دهنده emc2 گفته دلیل اصلی اینکه ما از توزیع ابونتو استفاده کردایم real time یا به اصطلاح بلادرنگ بودن سیستم عامل است .
این شرکت گفته که این توزیع لینوکس مستقیما از سی دی بوت میشه بنابر این درگیر سیستم و درایور و system32 و ... نیست . بنابر این سرعت بلادرنگ بودن سیستم چند برابر بیشتر از ویندوز است .
یک دلیل دیگش ویروس و ... هم مطرح نیست .
از دیگر دلایلش هم اینه که من یک کیس قرازه دارم که حتی هارد هم نداره . جالبه سی دی رام هم نداره ( only مادر برد و رم و پاور :nerd: ) با یک فلش درایو usb ابونتو ورزن 10.4 بوت میشه و برنامه رو هم با یک فلش usb دیگه بهش میدم
و همچنین emc2 حداکثر 9 محور همزمان رو ساپرت میکنه .
و در آخر بهترین دلیل من در استفاده از emc2 رایگان بودنش ( در نتیجه حلال ) است
من تنها مشکلی که با cnc دارم اینه که فرض کنیم در طرحی که کشیدم از دو بیت مختلف استفاده شده. حالا کار بیت اول تمام شده. چطور بیت بعدی رو بزارم بدون اینکه موقعیت محور ها به هم بخوره. کلا در tool Chang مشکل دارم.
دقیقا به خاطر همین سرعتش من خیلی دنبال این بودم که از لینوکس استفاده کنم و همین emc ولی نمیدونستم کارایی لازم رو داره یا نه پس یعنی با سی دی بوت میکنن و تو همین حالت اجراش میکنن و جواب میده؟ اینطوری باشه خیلی خوبه
دیدگاه