اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

cnc برای حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : cnc برای حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر

نوشته اصلی توسط voyager2020
    این موتور استپر هست
    استپر همون پله ای هستش یا فرق دارن با هم؟ :question:
    فقط خودمو خودشو خدامون...

دیدگاه

خودشه.

دیدگاه

ببینید یک نرم افزار مجانی توی نت هست که توی قسمت cnc همین سایت در موردش صحیت شده اسمش Mach3
        اونو نصب کند .بعد خروجی پورت پرینتر به 2 تا آی سی l293 یه l298 یا همون آی سی که بالا گفتم که توی سیدی رام ها هست متصل کنید
        بعد راحت با همون نرم افزار کنترلش کنید . این موتورها برعکس اون استپ هائی که کار کردین 6 تا سیم ندارند . در کل com اونها نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jonbakhsh
          ببینید یک نرم افزار مجانی توی نت هست که توی قسمت cnc همین سایت در موردش صحیت شده اسمش Mach3
          اونو نصب کند .بعد خروجی پورت پرینتر به 2 تا آی سی l293 یه l298 یا همون آی سی که بالا گفتم که توی سیدی رام ها هست متصل کنید
          بعد راحت با همون نرم افزار کنترلش کنید . این موتورها برعکس اون استپ هائی که کار کردین 6 تا سیم ندارند . در کل com اونها نیست
          خروجی پورت پرینتر اگه اشتباه نکنم همون پورت موازی بهش میگن درسته؟ تبدیلی وجود نداره که پورت USB رو بشه به پورت پرینتر تبدیل کرد؟ :question: چون من از لبتاب استفاده میکنم و کلا تو پروژم پورت USB استفاده بشه خیلی بهتره :smile:

دیدگاه

این مدار( پروژه ساخت مبدل USB به LPT) میتونی بسازی برای لب تاب . برای کار با این نرم افزار عالیه ولی برای اتصال به پروگرامر .... سرعتش خیلی کمه
            http://320volt.ir/Nuke/modules.php?name=News&page=4

دیدگاه

این مدار( پروژه ساخت مبدل USB به LPT) میتونی بسازی برای لب تاب . برای کار با این نرم افزار عالیه ولی برای اتصال به پروگرامر .... سرعتش خیلی کمه
              http://320volt.ir/Nuke/modules.php?name=News&page=4
              یه دنیا تشکر انشالا که به کارم بیاد

دیدگاه

به کارت میاد . فقط سرعتش پائینه . برای cnc خوبه ولی برای پروگرامرها سرعتش پائینه .
                فقط یک نکته توی پروگرامش حتما فیز بیت هاشو طبق چیزی که گفته پروگرام کن

دیدگاه

به کارت میاد . فقط سرعتش پائینه . برای cnc خوبه ولی برای پروگرامرها سرعتش پائینه .
                  فقط یک نکته توی پروگرامش حتما فیز بیت هاشو طبق چیزی که گفته پروگرام کن
                  الان شماها کارتون تموم شده مشکل فقط همین مبدل بود؟ :twisted:
                  در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                  گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                    الان شماها کارتون تموم شده مشکل فقط همین مبدل بود؟ :twisted:
                    :biggrin:
                    نه من عادت دارم همه رو همزمان پیگیری میکنم. لیزر، CNC، مبدل، پروگرامر، برنامه نویسیش، درایور ها و ... :nice:
                    سرم شلوغه وگرنه تا الان درست شده بود :nerd: میوفته بعد عید :sad:
                    [hr]
                    یک سوال فنی :question:
                    آقا این دوتا فایل با این فرمتا برای چه نرم افزاری هستن؟ :question:
                    Lasershield.brd
                    Lasershield.sch

دیدگاه

اقا یعنی لنز dvd میتونه سوارخ کنه؟
                      پلاستیکو میتونه سوراخ کنه؟
                      با ولتاژ چند روشن میشه؟
                      پایه مثبت منفیش کدومه؟
                      مرسی
                      .The best question deserves a better answer
                      =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
                      «پناه»می برم «به خدا»
                      از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
                      محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

من با لیزر dvd رایتر یه کاری کردم از قدرتش کفم برید oo:
                        من قبلا برای اینکه قدرت فرستنده مادون قرمز زیاد کنم با یک 555 و فرکانس 1 کیلو و دیوتی 10% ولتاژ 9 ولت با یک مقاومت 56 اهم 1 وات روی اون سوئیچ میکردم تا 15 متر برد میگرفتم . حالا اومدم با لنز dvd این کارو کردم قدرتش خیلی زیاد شد ولی بعد یکم دیوتی بردم بالا لنز سوخت :cry2: بد بخت شدم رفت
                        ولی از قدرتش حال کردم قدرتش 3 تا 4 برابر شد و خیلی سریع تر پلاستیک سیاه سوراخ میکرد

دیدگاه

داداش مادون قرمز هم سوراخ میکنه؟
                          «پناه»می برم «به خدا»
                          از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
                          محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

معزرت که پست 2تا شد
                            میشه یه مدار ساده ازش بزاری؟
                            «پناه»می برم «به خدا»

دیدگاه

نوشته اصلی توسط •.´™ مَسِِــــح`.•
                              داداش مادون قرمز هم سوراخ میکنه؟
                              من نگفتم مادون قرمز سوراخ میکنه گفتم مداری که به مادون وصل میکردم به جای اتصال دیود فرستندخ مادون قرمز از دیود لیزری استفاده کردم
                              روی برد برد بستم . چه نقشه ای آی سی 555 همه جا نقشه داره؟؟؟
                              پایه 1 زمین کن
                              پایه 4 و 8 به vcc وصل کن
                              پایه 2 با یک خازن که باید محاسبه کنی به زمین وصل کن
                              همون پایه 2 به پایه 6 و بعد با یک مقاومت به پایه 7 وصل کن
                              پایه 7 با یک مقاومت دیگه با vcc وصل کن
                              پایه 3 میشه خروجی که به یک ترانزیستور منفی وصل کن امیتر به زمین و کلکتور با یک مقاومت 56 اهم 1 وات به لیزر وصل کردم

مقادیر خازن مقاومت از توی فرمول که توی دستاشیتش هست میتونی پیدا کنی و یا میتونی از نرم افزار هائی که توی اینترنت هست استفاده کنی
                              من یک فرکانس 1 کیلو با دیوتی سایکل 10% استفاده کردم

دیدگاه

پروژه حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر

سلام
                                دوستان کسی میدونه با چه نرم افزاری میشه تصویر رو به G-Code تبدیل کرد؟ :question:
                                با نرم افزار inkspace فقط میتونم چیزی رو که طراحی میکنم فایل nc ازش بگیرم و بدم به gcodesender تا حک کنه ولی نمیشه یه عکس رو از بیرون وارد نرم افزار کنم و G-Code ازش بگیرم :sad: درواقع فقط چیزی رو که با خود نرم افزار طراحی میکنمو G-Code میده :cry:
                                کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟ :question: :rolleyes:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X