اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه دستگاه CNC حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر+فیلم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه دستگاه CNC حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر+فیلم

آقا خداییش قسم میخورم توی رشت مجبور شدم از یه جا قطعه بگیرم که همه بدون استثنا میدونستن این گرون میفروشه یعنی هر جا میرفتم طرف میگفت باید از فلان جا بگیری ولی قیمتش دو برابر میشه.
    احیانا منظورت از یه جا ؛ آقای غفاری نبود
    همیشه از تهران خرید کن این آقای غفاری بت رو هم پرستش نمیکنه خدا که جای خود داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
      احیانا منظورت از یه جا ؛ آقای غفاری نبود
      همیشه از تهران خرید کن این آقای غفاری بت رو هم پرستش نمیکنه خدا که جای خود داره
      آره خوده خودشه :applause:
      پس واقعا همه میشناسنش فکر میکردم پیاز داغشو زیاد کردم
      همیشه هم سرش شلوغه :NO: دفه دوم میخواستم ازش قطعه بگیرم قیمت رو که گفت جلو مشتریاش گفتم یعنی از سه برابر هم بیشتر؟ گفت آره قطعه رو هم پس گرفت گفت نمیفروشم منم اومدم بیرون :wow:بعد نگاه کردم دیدم بقیه با اشتیاق بیشتری دارن خریدشونو میکنن تازه خدا میدونه پشت سر منم چی گفتن... :angry:
      آقا تقصیر از خودمونه که باعث شدیم همچین آدم هایی پرورش پیدا کنن. :NO:
      تو ترمینال بستنی پونصد تومنی رو هزار تومن پول دادم بهش گفتم اینجا بازرس نداره؟ کاملا ریلکس گفت چرا داره! گفتم یعنی الان زنگ بزنم بازرس بیاد اشکالی نداره؟ با آرامش کامل گفت نه اشکال نداره فقط سود یک ساعتمو باید بدم جریمه! دیگه هیچی نگفتمو اومدم بیرون یعنی چیزی نداشتم که بگم... :angry:
      فقط خودمو خودشو خدامون...

دیدگاه

نمونه کار برش کاریه دستگاه

http://up.haunting.ir/up/haunt/Pictu.../Photo0586.jpg

دیدگاه

سلام
          مقادیری که به GRBL باید داد که با شاسی DVD ست بشه چی هست.هرچی میدم درست کار نمیکنه

دیدگاه

پاسخ : پروژه دستگاه CNC حکاکی با لیزر دی وی دی را&#

نوشته اصلی توسط arvin2009
            سلام
            مقادیری که به GRBL باید داد که با شاسی DVD ست بشه چی هست.هرچی میدم درست کار نمیکنه
            سلام
            کد:
            $0 = 53.333 (steps/mm x)
            $1 = 53.333 (steps/mm y)
            $2 = 400.0 (steps/mm z)
            $3 = 30 (microseconds step pulse)
            $4 = 480.0 (mm/sec default feed rate)
            $5 = 480.0 (mm/sec default seek rate)
            $6 = 0.100 (mm/arc segment)
            $7 = 0 (step port invert mask. binary = 0)
            $8 = 100 (acceleration in mm/sec^2)
            $9 = 300 (max instant cornering speed change in delta mm/min)
            '$x=value' to set parameter or just '$' to dump current settings

دیدگاه

سلام، عالی بود احسان جان
              چندتا سوال:
              1. این نرم افزاری که گفتین، از چه طریقی کدهای G رو به میکرو ارسال میکنه؟
              2. میشه در مورد GRBL یا به قول خودتون سیستم عامل جی کد که روی میکرو ریخته میشه توضیح بیشتری بدین؟ چون من هرچی میگردم چیزی گیرم نمیاد، آیا این برنامه روی میکرو ریخته میشه و میکرو میتونه جی کد بخونه و برای موتورها پالس تولید کنه؟
              3. آیا میشه GRBL رو با کمی تغییرات برای میکرو کنترلر دلخواه ساخت و استفاده کرد؟
              4. به نظرتون میشه جی کد با کارت SD به میکرو داده بشه (مثلا توی فایل تکست) و میکرو اونو خط به خط از طریق GRBL اجرا کنه و به موتورها دستورات لازمو بگه؟
              5. آیا میشه از طریق جی کد، کارهای بجز برشکاری انجام داد؟ مثل حکاکی، آخه خودتون گفتین که برای حکاکی باید پیکسل به پیکسل جلو رفت. یعنی با G-Code نمیشه حکاکی انجام داد؟
              من خیلی علاقه دارم یه CNC بسازم که مستقل از نرم افزارهای کنترلر مثل mach3، kcam و linux cnc و... باشه و مشکلم فقط توی پیاده سازی نرم افزاره. میتونم روی کمک شما حساب کنم؟
              انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

پاسخ : پروژه دستگاه CNC حکاکی با لیزر دی وی دی را&#

نوشته اصلی توسط hamedtaran
                سلام، عالی بود احسان جان
                چندتا سوال:
                1. این نرم افزاری که گفتین، از چه طریقی کدهای G رو به میکرو ارسال میکنه؟
                2. میشه در مورد GRBL یا به قول خودتون سیستم عامل جی کد که روی میکرو ریخته میشه توضیح بیشتری بدین؟ چون من هرچی میگردم چیزی گیرم نمیاد، آیا این برنامه روی میکرو ریخته میشه و میکرو میتونه جی کد بخونه و برای موتورها پالس تولید کنه؟
                3. آیا میشه GRBL رو با کمی تغییرات برای میکرو کنترلر دلخواه ساخت و استفاده کرد؟
                4. به نظرتون میشه جی کد با کارت SD به میکرو داده بشه (مثلا توی فایل تکست) و میکرو اونو خط به خط از طریق GRBL اجرا کنه و به موتورها دستورات لازمو بگه؟
                5. آیا میشه از طریق جی کد، کارهای بجز برشکاری انجام داد؟ مثل حکاکی، آخه خودتون گفتین که برای حکاکی باید پیکسل به پیکسل جلو رفت. یعنی با G-Code نمیشه حکاکی انجام داد؟
                من خیلی علاقه دارم یه CNC بسازم که مستقل از نرم افزارهای کنترلر مثل mach3، kcam و linux cnc و... باشه و مشکلم فقط توی پیاده سازی نرم افزاره. میتونم روی کمک شما حساب کنم؟
                سلام
                1. از طریق پورت سریال.
                2. خوب این GRBL تو سایتای فارسی چیزی دربارش پیدا نمیشه ولی تو سایتای خارجی اطلاعات زیادی دربارش هست.(فایل GRBL رو قبلا قرار دادم) درسته سورس کدی که GRBL نامگذاری شده روی میکرو ریخته میشه وبا استفاده از نرم افزار های ارتباطی که برای ارسال gcode هست مثل Gcodesender و... Gcode مورد نظر به میکرو ارسال میشه و در میکرو پردازش میشه و در نهایت DIR و PALS تولید میکنه که به درایور ها داده میشه و.......
                3. بله اگر دانش برنامه نویسی داشته باشید میتونید همه کار باهاش کنید.
                4. غیر ممکن وجود نداره همه چیز ممکنه فقط اینم به دانش برنامه نویسی نیاز داره و یکسری نکات ریزو درشت. به عنوان کلیات کار میتونم اینو بگم که علاوه بر GRBL باید نرم افزار کنترلی مثل همون Gcodesender رو در میکرو پیاده سازی کنید یعنی همونطور که الان نرم افزار از کامپیوتر فایل رو میگیره و طبق استاندارد های خاصی به میکرو ارسال میکنه همونطور هم باید در میکرو نرم افزاری مثل این پیاده بشه که فایل رو از کارت SD بگیره و طبق همون استاندارد به GRBL بده.( تصمیم داشتم روی این قضیه کار کنم ولی فعلا نمیتونم )
                5. من نگفتم نمیشه گفتم دو روش داره یا از طریق Gcode یا نرم افزاری اختصاصی که بتونه این کارو انجام بده. اونموقع Gcodeی که من برای حکاکی تصویر بدست میاوردم یکسری مشکلات داشت به همین دلیل استفاده از نرم افزار اختصاصی ترجیح داشت اما بعدا با بررسی های بیشتر مشکلات رفع شد و حالا Gcode ترجیح داره فقط یک نرم افزار مبدل این وسط به سیستم اضافه میشه که کار تولید Gcode رو انجام میده.
                6. بله با کمال میل هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم

دیدگاه

سلام آقا احسان

یک سوال ازتون درباره درایور CNC داشتم
                  درایوری که توی فروشگاه http://eshop.eca.ir/درایور-موتور/240...88-reprap.html هست میتونه با پورت پارال کار کنه ؟
                  میخوام به جای درایور 3 آمپر استپر موتور با L297-L298 که توی این تاپیک http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41409.0 هست استفاده کنم .

و سوال دوم اینکه چه جوری تقسیم هر پله به 2/4/8/16 قسمت و یا به صورت FULL در درایور استپ موتور تعیین کنیم

پیشاپیش بابت جوابتون ازتون تشکر میکنم
                  که با این درد اگر دربند درمانند درمانند
                  فامیل دور : اشاره داره به درهایی که واقعا در نیستن ، مثل نقاشی در روی دیوار. یعنی این دردها مارو شبیه اون درها میکنه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdadttt
                    سلام آقا احسان

یک سوال ازتون درباره درایور CNC داشتم
                    درایوری که توی فروشگاه http://eshop.eca.ir/درایور-موتور/240...88-reprap.html هست میتونه با پورت پارال کار کنه ؟
                    میخوام به جای درایور 3 آمپر استپر موتور با L297-L298 که توی این تاپیک http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41409.0 هست استفاده کنم .

و سوال دوم اینکه چه جوری تقسیم هر پله به 2/4/8/16 قسمت و یا به صورت FULL در درایور استپ موتور تعیین کنیم

پیشاپیش بابت جوابتون ازتون تشکر میکنم
                    بله میشه ازش استفاده کرد کافیه خروجی Dir و Pulse از پورت پارالل رو به ورودی Dir و step درایور متصل کنید.
                    نکته اینه که این درایور طبق دیتاشیت 2 آمپر خروجی میده.
                    در درایور reprap سه تا پایه ms وجود داره ms1 ms2 ms3 که با توجه به دیتاشیت و صفر و یک کردن این پایه ها میتونید به این دقت ها برسید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان رودپیش زاده
                      یه چیز مهم *-
                      دوستان من تا الان جواب پست های همرو دادم بجز دو سه نفر که گفتند هلو رو بیار وسط تا بندازیم تو گلو :redface:
                      در جواب این دوستای گلم ( که فقط درخواست کردنا چیز بدی هم نگفتن اما فقط میخوام بدون جواب نمونه ) میخوام بگم که:
                      همه ما لحیم کاری و مونتاژ و بستن چهارتا پیچ مهره و کپی پست کردن و امثال اینهارو بلدیم. :-B هرکی هم بلد نیست بره ازین بردای اماده اموزشی بخره بشینه مونتاژ کنه تا یاد بگیره. :-P
                      هلو رو خوردنشو همه بلدن کافیه بندازیش تو گلو تا بره پایین اما چیدنش از رو درخت یکم سخته! من اگه این پست رو گذاشتم و گفتم هرکی خواست بسازه کمکش میکنم منظورم این نبود که هلو رو میچینم میزارم تو دستش منظورم این بود که قلاب میگیرم از درخت بره بالا خودش هلو رو بچینه. :agree:
                      اون کسی که میاد نظر میده میگه شاهکار کردی و میره ارزشی برای من نداره فقط نظرشو گفته و دستشم درد نکنه اما اونی که شروع میکنه به ساخت و یه قدمشو خودش میره جلو و یه قدمشو سوال میپرسه و راهنمایی میخواد اون ارزش داره <> یه همچین آدمیو من تا آخر کمکش میکنم تو همه ضمینه ها از برنامه میکرو گرفته تا نرم افزار ها و مکانیک دستگاه به شرطی که یه قدم خودش بره و هرجا که واقعا گیر کرد بیاد سراغ من. [-X من نه سورس میکرو و نه سورس کامپیوتر رو به اشتراک نخواهم گذاشت [-(اما ریز به ریز کمک میکنم تا هرکی خواست بنویسه از پسش بر بیاد. :-bd
                      اشکال نداره شما بگید آدم بخیلی هستم خودمم میگم آره هستم. :angry:
                      اما همونطور که گفتم من اینجا کپی پست کردن رو به کسی یاد نمیدم کسی که اینو درست کنه باید بدونه چی درست کرده اینکه بیاد چهارتا قطعه رو سر هم کنه که شاهکار نکرده و مطمئنا خودش هم هیچ لذتی نمیبره از کارش.... [-(
                      و یه چیز دیگه L-)
                      اینکه این پروژه از نظر خیلیا شاهکاره :applause: ولی در واقعیت اینطور نیست ^#(^ من هیچ شاهکاری نکردم لازمه که بگم ترم شیش کاردانی هستم با معدل 13.5 از یه همچین آدمی شاهکار بعید به نظر میرسه. :-?
                      اینو گفتم برا کسایی که فکر میکنن علم درست کردن همچین پروژه هایی رو ندارن. :read: نه دوستان علم زیادی لازم نداره فقط یکم دقت و حوصله لازم داره همین ( به اضافه اینترنت پر سرعت) :agree: اینترنت منبع بزرگ علم و فناوریه. :eek: صادقانه بگم من تا قبل از این پروژه( قبل از عید) اصلا نمیدونستم CNC به چی میگن :smile: تا حالا برنامه نویسی نکرده بودم :biggrin: اصلا نمیدونستم موتور هایی وجود دارن که ولتاژ DC بهشون بدی کار نمیکنن(استپ موتور) اصلا تا حالا با میکرو کار نکرده بودم :-))این لیزرارو فقط تو فیلما دیده بودم فکر میکردم تخیلیه =)) اگه پستای قبل از عیدمو بخونید متوجه میشید که چقد مبتدی بودم :redface: اما الان در حد پروژه خودم هرچی ازم بپرسین جواب میدم B-) پس هر کسی واقعا میتونه درستش کنه فقط کافیه یکم حوصله به خرج بده و اراده کنه تنبل نباشه... (:|
                      من واقعا از اینکه به پستای بچه ها جواب میدم راهنماییشون میکنم لذت میبرم پس اگه میگم هلو رو نمیارم وسط ناراحت نشید :redface:شما شروع کن بقیش حله واینم بهتون اطمینان میدم که کسی پروژش بی جواب نمیمونه همه جواب خواهند گرفت کسی رو وسط راه ول نمیکنم... :^O
                      وای چقد زیاد شد @-)
                      راستی اینم اثبات مبتدی بودن خودمه
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90275.0
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90473.0
                      اقا احسان من از روی کنجکاوی میپرسم .میخواستم ببینم شما کدوم سورس رو خودتون نوشتید؟ grbl منظور شماست. :eek:
                      چون این پروژه یک سورس یرای میکرو بیشتر نداره که تو همون لینک خارجیش هم هست.ولی شما میگفتید اون لینکه فقط تبلیغاتی و منتاژ کاریه و هیچ سورسی نداره و شما خودتون برنامه رو نوشتید.منظور این لینک
                      http://www.instructables.com/id/Pocket-laser-engraver/?ALLSTEPS
                      میشه یکم توضیح بدید برنامه ای که نوشتید چیه و چه فرقی داره و چجوری نوشتید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvin2009
                        اقا احسان من از روی کنجکاوی میپرسم .میخواستم ببینم شما کدوم سورس رو خودتون نوشتید؟ grbl منظور شماست. :eek:
                        چون این پروژه یک سورس یرای میکرو بیشتر نداره که تو همون لینک خارجیش هم هست.ولی شما میگفتید اون لینکه فقط تبلیغاتی و منتاژ کاریه و هیچ سورسی نداره و شما خودتون برنامه رو نوشتید.منظور این لینک
                        http://www.instructables.com/id/Pocket-laser-engraver/?ALLSTEPS
                        میشه یکم توضیح بدید برنامه ای که نوشتید چیه و چه فرقی داره و چجوری نوشتید
                        وقتی صحبت از مونتاژ کاری هستش یعنی سورس برنامه هم آماده در دسترس قرار داده دیگه! من نگفتم سورس برنامه رو قرار نداده بلکه گفتم همه چیزو آماده قرار داده که سورس کد هم شاملش میشه.
                        و برنامه ای که من نوشتم (که البته برای وقتیه که اون پست رو زدم) باهاش میشد حکاکی تصویر انجام داد و کلا داستانش از Gcode جدا بود در واقع یک کد اختصاصی بود که همه قسمتاشو بر اساس نرم افزار prossesing برنامه ریزی کرده یودم از سورس میکرو گرفته تا تبدیل تصویر و ارسال به میکرو...
                        و اما الان بخاطر استاندارد بودن کل سیستم رو بر اساس Gcode طراحی کردم یعنی سورس میکرو همونی هست که در اون سایت ارائه داده و همون GRBL هست و حتی بخش برش کاری هم به همون صورتی که در اون سایت آموزش داده انجام میشه اما فقط بخش حکاکی تصویر رو یک برنامه براش نوشتم که کد قبلی( همون کد اختصاصی که در prosessing بدست میومد) رو به Gcode تبدیل میکنه و از Gcode استفاده میکنه.

دیدگاه

سلام دوستان
                          من برای ساخت یک مینی سی ان سی ددنبال تسمه تایم با دندانه های ریز میگردم یه چیزی مثل تسمه داخل اسکنر یا پرینتر های چوهر افشان ولی میخوام طولش حدودا 70 سانت باشه.از کجا میتونم تهیه کنم؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedfba
                            سلام دوستان
                            من برای ساخت یک مینی سی ان سی ددنبال تسمه تایم با دندانه های ریز میگردم یه چیزی مثل تسمه داخل اسکنر یا پرینتر های چوهر افشان ولی میخوام طولش حدودا 70 سانت باشه.از کجا میتونم تهیه کنم؟؟
                            تهران اگه باشید پاساژ عباسیان طبقه زیر زمین دارند و همچنین پاساژ امجد طبقه زیر زمین.
                            و راه دوم استفاده از همون تسمه اسکنر یا پرینتر هست و میتونید کوتاهش کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان رودپیش زاده
                              خوب اینم شماتیک و PCB درایور استپ موتور با L297 و L298 :nerd:
                              لازم به ذکره که شماتیک رو زحمتشو sami222 کشیدن. :applause:
                              و اینم لازم به ذکره که تو پروتئوس کشیده شده
                              .
                              http://up.haunting.ir/up/haunt/Docum...297%20L298.rar
                              .

سلام
                              لطفا بگید این همه ورودی و خروجی کجا وصل میشن؟
                              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ya30ien
                                سلام
                                لطفا بگید این همه ورودی و خروجی کجا وصل میشن؟
                                ممنون
                                J1 : تغذیه مدار هست که دو پین وسط زمین و پین پایین 5 ولت و پین بالا هم تغذیه موتور. البته رگولاتور هم داخل مدار گذاشتیم و با تغذیه موتور مدار راه میوفته و نیازی به تغذیه 5 ولت جداگونه نیست.
                                J2 : خروجی که به موتور متصل میشه. پین بالا و پایین زمین هست که در بعضی از موتور ها لازمه ولی در موتور های 4 سیم استفاده نمیشه.
                                J3 : کلید خارجی برای قطع و وصل کردن تغذیه مدار.
                                J4 : ورودی DIR و PULSE برای کنترل موتور.
                                J5 : کلید خارجی که طبق نقشه اصلی معلومه که باید به زمین وصل بشه یا به 5 ولت.
                                J6 : کلید خارجی که نیم استپ بودن و تمام استپ بودنو معلوم میکنه.
                                J7 : کلید خارجی برای فعال و غیر فعال کردن آی سی درایور.
                                کلید های خارجی رو میتونید روی مدار با جامپر یک حالت اولیه براش تعیین کنید که همیشه به همونصورت بمونه و دیگه از کلید های اضافه استفاده نکنید.
                                اینم نقشه اصلی مداره
                                http://www.ecapic.ir/image/ECA-100712093404.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X