اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه CNC حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر (شماره 2)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه CNC حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر (شماره 2)

سلام به همگی
    دوست من شما برای راه اندازی و ارسال کد به این سی ان سی دست ساز
    چطور عمل میکنی با چی کدها رو براش میفرستی ممنون میشم در اینباره
    توضیحی بفرمایید
    مهم نیست که چه مدرکی دارید ، مهم این است که چه درکی دارید ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad.e.c.m
      سلام به همگی
      دوست من شما برای راه اندازی و ارسال کد به این سی ان سی دست ساز
      چطور عمل میکنی با چی کدها رو براش میفرستی ممنون میشم در اینباره
      توضیحی بفرمایید
      سلام
      هر نرم افزاری که بتونه دیتا روی پورت سریال یاهمون پورت کام کامپیوتر بفرسته ،میشه جی کد رو ارسال کرد برای میکرو
      اگر چندتا پست قبلی رو بخونید جوابتون رو میگیرید.

دیدگاه

سلام
        کسی میدونه برا راه اندازی این سی ان سی از چه میکرویی باید استفاده کرد؟
        من برنامشو با بسکام نوشتم ولی چون فعلا فقط مگا8 داشتم با اون نتونستم دسگاه رو راه بندازم.
        برا این کار مگا 32 جواب میده؟ یا باید از میکرو قوی تری استفاده کنم؟
        نوع میکرو روی سرعت عملکرد دستگاه تاثیر داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza71
          سلام
          کسی میدونه برا راه اندازی این سی ان سی از چه میکرویی باید استفاده کرد؟
          من برنامشو با بسکام نوشتم ولی چون فعلا فقط مگا8 داشتم با اون نتونستم دسگاه رو راه بندازم.
          برا این کار مگا 32 جواب میده؟ یا باید از میکرو قوی تری استفاده کنم؟
          نوع میکرو روی سرعت عملکرد دستگاه تاثیر داره؟
          سلام
          اتفاقا خودم این سی ان سی رو مگا 8 راه انداختم و نیاز به میکرو قوی تری نیستش.

دیدگاه

میشه در مورد برنامه نویسیش کمکم کنید.
            من برا ارتباط سریال از مبدل usb به ttl استفاده کردم. تو برنامه بسکام هم برنامه رو با دستور waitkey نوشتم ولی جواب نگرفتم. برنامه رو باید با وفقه بنویسم ؟؟؟ از چه دستوراتی باید استفاده کنم؟؟؟
            ضمنا این اطلاعاتی ( جی کد) که منتقل میشه رو باید تو میکرو ذخیره کنیم یا نیازی نیست و میکرو همون لحظه ای که اطلاعات رو دریافت میکنه باید عمل کنه؟؟؟
            ممنون

دیدگاه

میشه در مورد برنامه نویسیش کمکم کنید.
              من برا ارتباط سریال از مبدل usb به ttl استفاده کردم. تو برنامه بسکام هم برنامه رو با دستور waitkey نوشتم ولی جواب نگرفتم. برنامه رو باید با وفقه بنویسم ؟؟؟ از چه دستوراتی باید استفاده کنم؟؟؟
              ضمنا این اطلاعاتی ( جی کد) که منتقل میشه رو باید تو میکرو ذخیره کنیم یا نیازی نیست و میکرو همون لحظه ای که اطلاعات رو دریافت میکنه باید عمل کنه؟؟؟
              ممنون
              دوست عزیز بنده سرباز هستم و شاید نتونم جواب همه سوالهای شما رو بدم اما یه راهنمایی کلی میکنم
              اولا: اصلا به دستور wiatkey نیاز نیست.شما از دستور input استفاده میکنی و اطلاعات رو دریافت میکنی. بازم اگر تو ارسال و دریافت اطلاعات مشکل داشتی برو سراغ اینجور پروژه ها که تو اینترنتم زیاده و میتونی ایرادات و مشکلاتت رو پیدا کنی.
              راستی دوست عزیز تو پست های قبلی کلیت کار رو براتون توضیح داده بودم.
              اصلا میتونید ایمیل تون بدید من برنامه میکرو و مدار دستگاه براتون بفرستم اما دیگه تحلیل برنامه پا خودتون (چون بعضی از قسمت های برنامه رو بر اساس تجربه و مشکلاتی که حین کار با دستگاه بوجود اومده نوشتم و تکمیل شده . شاید تو تحلیل برنامه براتون نامفهوم و بی مورد به نظر بیاد)

دیدگاه

دوست من واقعا از راهنمایی های شما ممنونم. تو خیلی از قسمت ها کمکم کرده. این که میبینی اینقدر کند عمل میکنم و تا حالا پروژه رو تموم نکردم هم به خاطر کم کاری خودمه هم اینکه تا حالا اینقدر درگیر برنامه نویسی و کار با پورت سریال نشده بودم. شرایط درسیم هم یه جوری بود که نمی تونستم زیاد روش وقت بزارم.
                مطمئنا شما برا این پروژه زحمت کشیدی. و اینکه می خوای برنامه و مدار رو آماده و کامل برام بفرستی مطمئنا نشون از مردونگی و معرفتته که بدون هیچ چشم داشتی می خوای این کار رو انجام بدی. واقعا از لطفت ممنونم.
                ولی اگه آدم خودش رو یه موضوعی تلاش کنه و به نتیجه برسه مطمئنا لذتش خیلی بیشتر از اینه که همه چیز آماده در اختیارش قرار بگیره.
                من ترجیح میدم که از همین راهنمایی های شما استفاده کنم و خودم کارا رو پیش ببرم.
                بازم از لطفتون ممنونم.

یه چندتا سوال دیگه داشتم:
                من روش کارم اینجوریه: طرح رو تو نرم افزار corel draw میکشم. با ace اون طرحو تبدیل به gcode میکنم. بعد هم با gcodesender اطلاعات رو از طریق مبدل usb به سریال به میکرو منتقل میکنم.

بقیشم مربوط میشه به برنامه ارتباط سریال میکرو دیگه درسته؟

دیدگاه

دوست من واقعا از راهنمایی های شما ممنونم. تو خیلی از قسمت ها کمکم کرده. این که میبینی اینقدر کند عمل میکنم و تا حالا پروژه رو تموم نکردم هم به خاطر کم کاری خودمه هم اینکه تا حالا اینقدر درگیر برنامه نویسی و کار با پورت سریال نشده بودم. شرایط درسیم هم یه جوری بود که نمی تونستم زیاد روش وقت بزارم.
                  مطمئنا شما برا این پروژه زحمت کشیدی. و اینکه می خوای برنامه و مدار رو آماده و کامل برام بفرستی مطمئنا نشون از مردونگی و معرفتته که بدون هیچ چشم داشتی می خوای این کار رو انجام بدی. واقعا از لطفت ممنونم.
                  ولی اگه آدم خودش رو یه موضوعی تلاش کنه و به نتیجه برسه مطمئنا لذتش خیلی بیشتر از اینه که همه چیز آماده در اختیارش قرار بگیره.
                  من ترجیح میدم که از همین راهنمایی های شما استفاده کنم و خودم کارا رو پیش ببرم.
                  بازم از لطفتون ممنونم.

یه چندتا سوال دیگه داشتم:
                  من روش کارم اینجوریه: طرح رو تو نرم افزار corel draw میکشم. با ace اون طرحو تبدیل به gcode میکنم. بعد هم با gcodesender اطلاعات رو از طریق مبدل usb به سریال به میکرو منتقل میکنم.

بقیشم مربوط میشه به برنامه ارتباط سریال میکرو دیگه درسته؟
                  بله بقیش مربوط به میکرو میشه
                  ولی من اخرش نفهمیدم شما تونستی با میکرو ارتباط برقرار کنی یا نه!!
                  حالا اگر نتونستی برای شروع کار اول بیا با هایپر ترمانال بسکام ببین میتونی اطلاعات بفرستی برای میکرو.مثلا میکرو هم اطلاعات دریافتی رو ال سی دی نشون بده یا در جوابش بیاد برای سیستم اطلاعات بفرسته.
                  من زیاد به gcodesender ور نرفتم ولی همون یکم که باهاش کار کردم نتونستم اطلاعاتی برای میکرو بفرستم.
                  حالا اگه تونستی یک خط اطلاعات برای میکرو بفرستی خبر بده که برای بقیش راهنماییت کنم.

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                    بخشید،من دارم یه cnc درست میکنم.مکانیکش آماده هستش،فقط نمیتونم به کامپیور متصلش کنم.اگه بهم کمک کنید،ممنون میشم.
                    من یه مبدل ft232 هم گرفتم واسه وصل کردن میکرو به کامپیوتر،ازطریق usb.

دیدگاه

سلام
                      اقا کسی میدونه چطوری میشه سرعت حرکت لیزر رو کم و زیاد کرد؟ من هر کاری کردم با نرم افزار g cod sender نمیشه سرعت برش رو تغییر داد
                      یه مبحث دیگه اینکه چرا درایور جریانش تو حالت خاموش که فقط تغذیه بهش وصله 1 امپره؟ از ایزیی دیرایور استفاده کردم درایورام داغ میشه انگار ولتاژ همیشه رو موتورا میفته به خاطر همینم موتور هم داغ میکنه
                      بعد استارت درستی نداره یه فایلو که چند بار رو هم شروع میکنی به هک هر کدومو از یه جا شروع میکنه ایا نمیشه مٍثل برش لیزرهای دیگه تست داشته باشه
                      من شدیدن با این ریزه مشکلاتش در گیرم اگه کمکم کنید ممنون میشم
                      یک مرگ طلب داری و هزار آرزو بدهکار
                      خسته ام ...
                      یا طلبم را بده یا طلبت را بگیر...

دیدگاه

با سلام
                        بنده با نرم افزار Gcode و اینا کار نکردم اما در مورد داغ شدن درایور به احتمال خیلی زیاد هنگام قطع ورودی های اون یه حالتی پیش میاد که درایور تقریبا روشن میشه و ولتاژ به موتور اعمال خواهد شد. لینکی از شماتیک و نحوه قراردادنش تو مدار رو داشته باشین و بزارین خیلی بهتر میشه کمک کرد.
                        چرا ناراحتی پاتریک!
                        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                        - از دیدنش ناراحت شدی؟
                        + نه
                        پس چی ناراحتت کرده
                        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        محصولات

دیدگاه

اون یه مشکلشه تو حالت قطع موتور قفل میشه و تقریبا .6 آمپر هر کروم میکشن
                          مشکل بعدش اینه که هر چی بهش میدی فقط دور متن و خط رو میکشه و مثل این فیلم ها عکس رو چاپ نمیکنه حتی من عکس رو تبدیل به خط کردم بردمش تو کارل از اونجا با پسوند dxf ذخیره کردم با نرم افزار تبدیل اونو به جی کد تبدیل کردم ولی بعضی وقتا یه متن ساده رو هم جا به جا هک میکنه اقا جون هر کی دوس دارین بگین چطوری عکس به جی کد تبدیل شده
                          مشکل بعدی من اینه که خروجی 12 اردینو که لیزرو تحریک میکنه تو همه ورژن های grbl کار نمیکنه چرا یه ورژن که تست شده برای اردینو unoنیست؟
                          اقا من قصد ساخت ابعاد بزرگشو دارم لطفا کمک کنید مشکلاتش حل بشه
                          در ضمن من وقتی ولتاژ موتورو از درایور قطع میکنم اصولا باید موتورا خاموش باشن اما موتور ها حرکت میکنن یعنی از تغذیه ولتاژش رو میگیره که نباید اینجور باشه
                          مشکل دیگه اینکه ایمن تنظیماتی که دوستان راجع به موتور دیویدی رام که استفاده میکنیم گفتن درست نیست همون تنظیماتی که تو gcod sender برای ارسال اطلاعات استفاده میشه در حد چند سانت خطا وجود داره
                          این نرم افزار gcod sender چرا نمیاد اول بره تو نقطه 0 .0 یعنی یه گوشه هم برا روشن شدن هم برا خاموش شدن که اگه چند بار اجرا میکنیم طرحارو یجا بزنه
                          ایا میشه دقیق مثل دستگاه برش لیزر های موجود در بازار اونو کنترل کرد؟حتی بشه شدت لیزر رو هم تعیین کرد ؟
                          یک مرگ طلب داری و هزار آرزو بدهکار
                          خسته ام ...
                          یا طلبم را بده یا طلبت را بگیر...

دیدگاه

با تشکر از سازنده دستگاه . ولی من فکر میکنم اون عکس اول رو که گذاشتید که نمای کلی دستگاه بود ٰ یه ایراد بزرگ داشت و جسارتاٌ به نظر من دستگاه شما کار نمیکنه یا لااقل خیلی محدود کار میکنه . در حقیقت دستگاه شما فقط طرحهایی به طول 2 سانتیمتر رو فقط میتونه بزنه . چون محور افقی شما گیر میکنه توی محور عمودی . این 2 سانتیمتر هم که گفتم فاصله بین لنز لیزر و محور عمودی که روش نصب شده هست. اگر قرار بود طرحهایی با طول بیشتر رو بزنه به نظر من باید یه شکاف توی محور عمودی جوری در میاوردید که محور افقی بتونه کورس بیشتری رو طی کنه و از زیر لنز لیزر عبور کنه.الان در خوشبینانه ترین حالت از لحظه ای که لیزر با قطعه درگیر میشه تا لحظه ای که قطعه توی محور عمودی گیر کنه و دیگه حرکت نکنه حدود 2 یانتیمتره که اونم ضخامت مکانیزم نصب لیزر هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X