اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به صرفه بودن ساخت مدار چاپی با cnc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به صرفه بودن ساخت مدار چاپی با cnc

نوشته اصلی توسط فکر
    با سلام و درود
    بله امکان استفاده از دریل وجود دارد به عنوان مثال شما می توانید یک عدد سنگ انگشتی شرکت توسن را به محور ببندید:
    http://tosantools.ir/p/l/11.5.10/%D8%B3%D9%86%DA%AF-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA%DB%8C
    رفتم نگاه کردم دیدم واقعا قدرتشون خوبه و فکر کنم بشه ازشون استفاده کرد(سنگ انگشتی رو میگم)
    ولی یه مشکل است این وسط
    به فرز انگشتی مته و ابزار سوراخ کاری میخوره ایا؟
    چون من ندیدم که همراه محصول مته بدن گفتم شاید پشتیبانی نکنه
    اخه برای سوراخ کاری و طرح دادن به فیبر مدار چاپی نیاز به مته های متفاوتی است که باید به دستگاه بخوره

دیدگاه

https://en.wikipedia.org/wiki/Printed_circuit_board_milling

قبلاً بحث ساخت همچین دستگاهی بوده. نمونه تجاریش هم هست. ولی فقط به درد زدن پروتوتایپ (برد نمونه) میخوره.
      مزیتش اینه که سرعت کار رو برای یه نمونه بالا میبره و به مواد شیمیایی نیازی نیست.
      عیبش هم اینه که دقتش کمه. یعنی برای ترکهای ظریف و فواصل کم مناسب نیست. برای تولید تعداد بالا خوب نیست.
      برای بردهای دورو نمیشه متالیزه زد و ...

اطلاعات بیشتر.
      http://michaelhleonard.com/cnc-milled-pcbs

http://cirqoid.com
      http://www.accuratecnc.com
      http://www.lpkf.com/products/rapid-pcb-prototyping/circuit-board-plotter

دیدگاه

به فرز انگشتی مته و ابزار سوراخ کاری میخوره ایا؟ (:| (:|
        و یه سوال دیگه هم دارم
        این مدل مته ها رو کجا میشه پیدا کرد و قیمتشون چنده؟

ایا اینا به سنگ انگشتی میخوره یا نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooya moghani
          به فرز انگشتی مته و ابزار سوراخ کاری میخوره ایا؟ (:| (:|
          و یه سوال دیگه هم دارم
          این مدل مته ها رو کجا میشه پیدا کرد و قیمتشون چنده؟

ایا اینا به سنگ انگشتی میخوره یا نه؟
          مته خوردن که می خوره یه کولت هست که مته هم مثل تیغه فرز داخلش قرار میگیره
          اگرم می تونه تیغ فرز رو با اون همه فورس هنگام برش و تراش نگه داره مته رو خیلی راحت نگه میداره

از نظر این که آیا برای تولید مقیاس زیاد یا کم مناسبه یا نه بسته به اینه که چی بخوای باهاش بزنی (ارزش و قیمت بردی که میزنی و البت تعداد و صد البته سایز برد و ... )

هرچی برد بزرگتر کار با CNC راحت تر نسبت به اسید.

هرچی برد و کار گرونتر ، کار با CNC توجیه پذیر تر.

هرچی تعداد بیشتر کار با CNC موجه تر - در این حالت میشه از مولتی هد (مولتی اسپیندل) و اسلیو کردن استفاده کرد که تو یه بار متلا 5 برد رو هم زمان بزنه) - البت تعداد تا یه حدی منظوره برای تولید صنعتی CNC مناسب نیست

دقت به نظرم در CNC باید بالاتر باشه برای کار های ظریف تر ( هر چی ترک و مسیری ریز تر احتمال به فنا رفتن در اسید بیشتر)

یه پیشنهاد هم در آخر این که میتونی از CNC و مارکر ( همون ماژیک ) استفاده کنی البت برای ترک های زیر باید مارکر با نوک ریز بگیری و بازهم اسید کاری داره ولی سرعت تولید خیلی بالاتر میره

آخی

دیدگاه

این مته های اینشکلی رو تو نت گشتم پیدا نکردم سایتی واسه فروشش
            قیمتشون چطوره اینا و کجا ها گیر میاد؟

دیدگاه

برای خالی کردن اطراف هر ترک با توجه به باریک بودن مته بعید میدونم عملی باشه . به نظرمن مته یا تیغ فرز میشکنه

دیدگاه

این مته های اینشکلی رو تو نت گشتم پیدا نکردم سایتی واسه فروشش
                قیمتشون چطوره اینا و کجا ها گیر میاد؟
                آن تصویری که قرار دادید را نتوانستم ببینم ولی حدس می زنم شما دنبال چنین مته هایی هستید:

ست ابزار سوراخ کاری 3.175 ویژه دستگاه CNC - سایز 0.80 تا 1.80 میلیمتر

ست ابزار سوراخ کاری 3.175 ویژه دستگاه CNC - سایز 0.30 تا 1.20 میلیمتر

اگر اشتباه متوجه شده بودم ببخشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
                  برای خالی کردن اطراف هر ترک با توجه به باریک بودن مته بعید میدونم عملی باشه . به نظرمن مته یا تیغ فرز میشکنه
                  نه فیلمهایی تو اینترنت بود که انجام داده بودن و نشکسته بود البته اینا مته معمولی نیست هم شکلشون فرق داره و جنسشون و گرونتر هم هستن

نوشته اصلی توسط فکر
                  آن تصویری که قرار دادید را نتوانستم ببینم ولی حدس می زنم شما دنبال چنین مته هایی هستید:

ست ابزار سوراخ کاری 3.175 ویژه دستگاه CNC - سایز 0.80 تا 1.80 میلیمتر

ست ابزار سوراخ کاری 3.175 ویژه دستگاه CNC - سایز 0.30 تا 1.20 میلیمتر

اگر اشتباه متوجه شده بودم ببخشید.
                  نه اقا درست بود دمت گرم :job:
                  اگه بازم سایتی میشناسی از اینا داشته باشه قرار بده همه کاربرا استفاده کنن. :applause: :applause:

دیدگاه

نه فیلمهایی تو اینترنت بود که انجام داده بودن و نشکسته بود البته اینا مته معمولی نیست هم شکلشون فرق داره و جنسشون و گرونتر هم هستن
                    نه اقا درست بود دمت گرم :job:
                    اگه بازم سایتی میشناسی از اینا داشته باشه قرار بده همه کاربرا استفاده کنن. :applause: :applause:
                    با جستجوی کلمه ی "مته CNC" و کلید واژه های مشابه می توان به نتابج خوبی رسید.
                    این هم یک مقاله در مورد انواع مته های مورد استفاده برای CNC هست:
                    http://cnc24.org/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1-cnc

دیدگاه

در لینک هایی که دوستان در اینجا قرار دادن یک سایت بود که مته حکاکی هم میفروخت
                      یک فایل pgf هم ضمیمه کرده بود شامل سایز ها و انداه مته ها که من هیچی اش نفهمیدم و به حالت کد نوشته شده من فایلو اینجا میذارم اگه کسی بلد بود این چجوریه اینجا بگه
                      :nice: :nice: :nice:

http://s6.picofile.com/file/82444844..._View.pdf.html

دیدگاه

بله . همونطور که دوستان اشاره کردن امکان استفاده از فرز انگشتی وجود داره
                        سرعت کارکرد این فرز ها بین دوازده هزار تا بیست و هشت هزار دور در دقیقه هستش
                        سرعت کارکرد متوسط سی ان سی های معمولی بین دوازده هزار دور تا پونزده (نهایت هجده هزار) هستش
                        البته بهتره که اسپیندل خریداری کنید چون فرز ها زغالی هستن و نباید طولانی مدت استفاده کرد
                        ولی اسپیندل چون سیستم خنک کاری مخصوص دارد (آب خنک یا هوا خنک) می تواند بی وقفه کار کند
                        قیمت اسپیندل ها از چهارصد هزار تومن به بالا هستش
                        البته میشه از فرز دندانپزشکی هم استفاده کرد که سرعت بالایی داره و همچنین بسیار کوچک و سبک است

If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

در لینک هایی که دوستان در اینجا قرار دادن یک سایت بود که مته حکاکی هم میفروخت
                          یک فایل pgf هم ضمیمه کرده بود شامل سایز ها و انداه مته ها که من هیچی اش نفهمیدم و به حالت کد نوشته شده من فایلو اینجا میذارم اگه کسی بلد بود این چجوریه اینجا بگه
                          :nice: :nice: :nice:

http://s6.picofile.com/file/82444844..._View.pdf.html
                          این ها برای حکاکی هستند:
                          ابزار تراش و حک 3.175 دستگاه CNC ویژه چوب ، BCP و ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر
                            اینو میدونم که واسه حکاکی هستن اینا
                            میخواستم ببینم تو مدل های درج شده تو پی دی اف مته چجوری باید بفهمم کدوم بهتره و دقتش بالاتره
                            الان شما میدونید تو بینشون کدومو بخرم که حکاکی های ریزتری داشته باشه؟

دیدگاه

اینم توضیح بیشتر سوالم برای اونایی که متوجه نشدن

الان اون کدی که در زیر عکس اومده چی هست و چه مشخصاتی رو نشون میده؟

دیدگاه

سلام
                                منم میخوام یاسی ان سی کوچیک با سی دی رام سوخته بسازم و از فرز انگشتی کوچیک به جای اسپیندل استفاده کنم و کنترلر رو هم با اردوینو بسازم و منبع تغذیه پی سی
                                و باهاش برد کوچیک بزنم
                                این روش خیلی به صرفه اس و باهاش میتونی برد هاتو آزمایش و خطا کنی نمونه آزمایشی بسازی اگه خواستی راهنمایی میکنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X