اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای نوشتن برنامه ربات تعقیب خط 24 سنسوره

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای نوشتن برنامه ربات تعقیب خط 24 سنسوره

راستی برنامه نویسی رو بلد نیستم :cry2:
    بلدم ولی در حد پاشین مثل برنامه چشمک زن و این حرفا
    اگه میتونین راهنماییم کنین باید چی کار کنم
    Vaghti arzesha avaz mishan avazi ha ba arzesh mishan

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdinasr
      درود
      دتستت درد نکنه داش :nice:
      مشکلای مسخره ای دارم مثلا یه ولم میزارم سر راه lm317 بعدش وقتی ولتاز خروزی l298رو میگیرم 0.2 ولت نشون میده اما وقتی l298رو از مدار خارج میکنم ولتاز رو ک میگیرم 14 ولت نشون میده که ب ولم کم و زیاد میشه .........
      10 هزار بار مدارمو چک کردم اصلا مشخص نیس از کجاس مشکل
      اگه میتونین راهنمایی کنین
      مرسی
      دوست عزیز ولتاژ خروجی L298 که نباید اندازه بگیرید
      شما ولتاژ رو که با پتانسیومتر یا ولوم کم و زیاد میکنید میدید به ورودی ولتاژ موتورها که تا 48 ولت طبق دیتاشیت میتونه تحمل کنه.
      یعنی باید خروجی LM317 میدید به پتانسیومتر و از سر دیگه پتانسیومتر بدید به پاه شماره 4 ای سی L298
      اینجوری میتونی ولتاژ رو کنترل کنی
      نحوه ولوم گذاشتن هم اینجوره که پایه وسط با یکی از پایه ها زمین میشه و یک پایه دیگه میره برای خروجی LM317 و پایه شماره چهار L298

دیدگاه

راستی برنامه نویسی رو بلد نیستم :cry2:
        بلدم ولی در حد پاشین مثل برنامه چشمک زن و این حرفا
        اگه میتونین راهنماییم کنین باید چی کار کنم
        شما سخت افزارتون بزنید برنامه نویسی من کمکتون میکنم.راحت هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مومنی تزنگی
          دوست عزیز ولتاژ خروجی L298 که نباید اندازه بگیرید
          شما ولتاژ رو که با پتانسیومتر یا ولوم کم و زیاد میکنید میدید به ورودی ولتاژ موتورها که تا 48 ولت طبق دیتاشیت میتونه تحمل کنه.
          یعنی باید خروجی LM317 میدید به پتانسیومتر و از سر دیگه پتانسیومتر بدید به پاه شماره 4 ای سی L298
          اینجوری میتونی ولتاژ رو کنترل کنی
          نحوه ولوم گذاشتن هم اینجوره که پایه وسط با یکی از پایه ها زمین میشه و یک پایه دیگه میره برای خروجی LM317 و پایه شماره چهار L298
          درود
          منم خروجی lm317 رو اندازه گرفتم !!!!!!!
          اولش درسته یعنی با کم و زیاد کردن ولوم ، ولتاز خروجی از llm317 تغیر میکنه امه وقتی همین خروجی رو ب ;298 وصل میکنم ولتاز خروجی یکهو میشه 2.8 یه همچین چیزی !!!!!!!!!!1

دیدگاه

راستی
            برد سنسورا کامله
            ارایشش به صورت یه ریشه :mrgreen: یا همون 8 باز
            عکسشو میزارم
            راستی سنسورامم tcr5000 تایوانی هست خوبه ک نه؟
            اگه خوب نیست بگید تا یه برد با سنسورای 5 میل یا 3 میل بزنم
            راستی
            قبلانا یه برد سنسور درست کردم ،این طوری بود ک پایه مثبت فرستنده و گیرنده به هم وصل بود و پایه منفی فرستنه با یه مقاومت 330 اهم ب gndوصل شده بود و گیرنده هم همین طور البته با مقاومت 82 کیلو
            اما تو این مدار وقتی - گیرندرو ب gnd وصل میکنم کلا از مدار خارج میشه میشه بگین دلیلش چیه؟؟
            الان تو این مدار وقتی - گیرنده ها رو مستقیم ب میکرو وصل میکنم جواب میده!!!!!!11
            اینم عکس مدار سنسورام

دیدگاه

درود
              منم خروجی lm317 رو اندازه گرفتم !!!!!!!
              اولش درسته یعنی با کم و زیاد کردن ولوم ، ولتاز خروجی از llm317 تغیر میکنه امه وقتی همین خروجی رو ب ;298 وصل میکنم ولتاز خروجی یکهو میشه 2.8 یه همچین چیزی !!!!!!!!!!1
              مدارتون بگذارید/مطمعنا جاییش اشتباه هست

دیدگاه

پاسخ : کمک برای نوشتن برنامه ربات تعقیب خط 24 س&#16

مدارتون بگذارید/مطمعنا جاییش اشتباه هست
                چشم میزارم الان پروتوسم خراهبه دارم دانلود میکنم
                میزارم
                اندازه مدارمم بزرگه میخام کوچیک تر شه مثل اندازه برد سنسورام شه یا کوچک تر
                راستی به نظر شما دو سر ورودی موتورام خازن بزارم؟چند؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کمک برای نوشتن برنامه ربات تعقیب خط 24 س

چشم میزارم الان پروتوسم خراهبه دارم دانلود میکنم
                  میزارم
                  اندازه مدارمم بزرگه میخام کوچیک تر شه مثل اندازه برد سنسورام شه یا کوچک تر
                  راستی به نظر شما دو سر ورودی موتورام خازن بزارم؟چند؟
                  من خودم خازن 104 گذاشتم البته درایورم حکم میکرد که بگذارم چون از L6203 استفاده کردم

بهتره برد سنسور فقط سنسورها و مقاومتها روش باشه و از برد کنترل جدا باشه.ارتباطشون هم از طریق فلت و IDC باشه.
                  اینجوری عیب یابی راحت تر میشه
                  بنظر من از سنسورهای 5 میل استفاده کن بهتر هستش

دیدگاه

شما باید اینجور ببندی که جواب بگیری:
                    فرستنده ات پایه منفی اش با یک مقاومت 330 اهم به زمین وصل میشه(چون توانش کم بشه روی سنسورهای بغلی تاثیر نگذاره)
                    پایه مثبت فرستنده ات وصل میشه به پایه منفی گیرنده ات و میره برای VCC(مثبت)
                    پایه مثبت گیرنده ات هم میره برای ای سی 74HC573 که تمام پایه های مثبت گیرنده با یک مقاومت 4.7 کیلو یا 10 کیلو باید پول دان بشن (به منفی وصل بشن)

دیدگاه

درسته منم فک کنم تو مدار قبلی همین کارو کردم
                      اما تو این مدار الان مشکلی شما میبینید(تو مداری ک من درست کردم)
                      الان گیرنده هام بدون مقاوما وصل شدن با uln2003 و خروجی ulnهم با ledهست و کاملا جواب میده
                      میخام ببینم اگه از همین خروجی led ها ب میکرو بره بعدا مشکل ساز میشه یا نه؟چون این جوری ک من بستم فعلا جواب میده

دیدگاه

درسته منم فک کنم تو مدار قبلی همین کارو کردم
                        اما تو این مدار الان مشکلی شما میبینید(تو مداری ک من درست کردم)
                        الان گیرنده هام بدون مقاوما وصل شدن با uln2003 و خروجی ulnهم با ledهست و کاملا جواب میده
                        میخام ببینم اگه از همین خروجی led ها ب میکرو بره بعدا مشکل ساز میشه یا نه؟چون این جوری ک من بستم فعلا جواب میده
                        دوست عزیز توی اون مدار که چیزی معلوم نیست.باید شماتیک باشه
                        ضمنا اگر میخوای رباتت دقت داشته باشه باید از 74HC573 استفاده کنی چون یا خروجی 1 میده یا 0 و تشخیصش برای میکرو راحت هست و خطای کمتری داری.

دیدگاه

چشم
                          اخه شماتیکشو ندارم چون تقریبا 1 سال پیش درستش کردم و فایلاشو ندارم باید دوباره بشینم شماتیکشو بکشم ک وقت ندارم
                          درسه از ایسی 74HC573باید استفاده کنم اون موقع اطلاعی نداشتم برای همین باید یا مدار دیگه درست کنم
                          از سنسور 5 میل اسفاده کنم یا 3 میل خیلی جاها دیدم میگن 3 میل بهتر شما میگین 5 میل بگیرم؟؟؟؟؟
                          خروجی گیرندرو باید ب ورودی 74HC573 وصل کنم ؟ یا قبل از اون باید ب ledوصل شه ؟بعدش ب میکرو؟؟؟؟
                          میشه ی مدار برای نمونه بذاری ببینم ؟؟؟
                          اصلا میشه مدار سنسورای مدار خودتونو بذارین منم همونو درست کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

چشم
                            اخه شماتیکشو ندارم چون تقریبا 1 سال پیش درستش کردم و فایلاشو ندارم باید دوباره بشینم شماتیکشو بکشم ک وقت ندارم
                            درسه از ایسی 74HC573باید استفاده کنم اون موقع اطلاعی نداشتم برای همین باید یا مدار دیگه درست کنم
                            از سنسور 5 میل اسفاده کنم یا 3 میل خیلی جاها دیدم میگن 3 میل بهتر شما میگین 5 میل بگیرم؟؟؟؟؟
                            خروجی گیرندرو باید ب ورودی 74HC573 وصل کنم ؟ یا قبل از اون باید ب ledوصل شه ؟بعدش ب میکرو؟؟؟؟
                            میشه ی مدار برای نمونه بذاری ببینم ؟؟؟
                            اصلا میشه مدار سنسورای مدار خودتونو بذارین منم همونو درست کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            من تا امروز همه رباتهام با 5 میل زدم.نZر دیگر دوستان هم بپرسید.البته رباتهای با تعداد سنسور زیاد با 3 میزنم.
                            نمیخوام بگم زیاد روش زحمت کشیدم و...
                            نه.ادمی هم نیستم علمی که دارم از کسی پنهان کنم.اما متاسفم نمیتونم نقشه و PCB اون 24 سنسور رو براتون بگذارم.اما میتونم قدم به قدم و لحظه به لحظه بهتون باشم که درستش کنید.

اینم نحوه اتصال سنسورها:

دیدگاه

پاسخ : کمک برای نوشتن برنامه ربات تعقیب خط 24 س&#16

من تا امروز همه رباتهام با 5 میل زدم.نر دیگر دوستان هم بپرسید.البته رباتهای با تعداد سنسور زیاد با 3 میزنم.
                              نمیخوام بگم زیاد روش زحمت کشیدم و...
                              نه.ادمی هم نیستم علمی که دارم از کسی پنهان کنم.اما متاسفم نمیتونم نقشه و PCB اون 24 سنسور رو براتون بگذارم.اما میتونم قدم به قدم و لحظه به لحظه بهتون باشم که درستش کنید.

اینمنحوه اتصال سنسورها:
                              مرسی
                              ایسی رو توی همین بردبزارم یا توی برد میکرو باشه بهتره؟
                              ؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کمک برای نوشتن برنامه ربات تعقیب خط 24 س

مرسی
                                ایسی رو توی همین بردبزارم یا توی برد میکرو باشه بهتره؟
                                ؟
                                توی برد میکرو باشه همش
                                عکس واضح رو اپلود کردم.حواسم نبود اونو گذاشتم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X