اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مینی کواد با موتورهای کورلس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت مینی کواد با موتورهای کورلس

سلام وقتتون بخیر دوستان

من میخوام یه مینی کواد خیلی کوچیک بسازم با این موتورهای زیر:

موتور Coreless کوچک سیم دار با سرعت بالا و ابعاد 8.5x20 میلیمتری مناسب برای ساخت مینی کوادکوپترها

آیا کسی اطلاعی داره که این چهارتا موتور تا چه وزنی می‌تونن بلند کنند؟

میشه لطفا راهنماییم کنین که چه قطعات دیگه ای لازم داره؟ خیلی فوریه اگر راهنماییم کنین واقعا ممنونتون میشم ????????

به نظرتون این قطعات زیر اوکیه یا لازم به خرید قطعه دیگه ای هست؟

درایور موتور:
    درایور موتور H-Bridge با 4 کانال مبتنی بر تراشه L9110S با ولتاژ کاری 2.5 تا 12 ولت و جریان 800mA هر کانال مناسب موتورهای DC و استپ موتور مناسب انواع امبدد برد 

ماژول ESP برای مغز کواد:
    برد توسعه مبتنی بر ESP-WROOM-32 با 38 پایه GPIO، وای‌فای و بلوتوث داخلی با ورودی USB Type-C برای برنامه‌ریزی و تغذیه مبدل CP2102

ماژول التراسونیک برای تشخیص مانع روبه رو:
    ماژول حسگر فاصله سنج اولتراسونیک برای اندازه‌گیری غیرتماسی مسافت تا 4 متر با دقت ۳ میلی‌متر

ماژول فاصله سنج لیزری برای تشخیص فاصله از زمین:

ماژول ژیروسکوپ برای حفظ پایداری:

باسلام
    چیزی که شما میخواید بسازید برد آماده اش تو بازار هست ولی اگر خواستید خودتون بسازید مطالب زیر رو کامل بخونید :

1- اولا ماژول H-Bridge که لینکشو گذاشتید به دردتون نمیخوره این ماژول برای ماشین کنترلی مناسبه نه کوادکوپتر.
    برای کواد شما نیازمند 4 عدد ماسفت N-channel هستید (برای هر موتور یک عدد) و هریک رو بصورت لوساید برای هر موتور میبندید.
    2- ماژول ESP فکر نکنم به دردتون بخوره چون نیازمند اینه شما برای این ماژول کدهای کامل رو از صفرتا صد بنویسید و راه اندازی کنید که برای کوادکوپتر این کار بشدت سخت و زمانبره!! ولی اگر بخواید از کدهای آماده و فریمور استفاده کنید برید سراغ MultiWii که برای میکروکنترلر Mega328 بهینه شده و کامله.
    3- اگر از مولتی وی (MultiWii) خواستید استفاده کنید، ماژول GY-87​ به دردتون نمیخوره و باید از MPU6050 فقط استفاده کنید چون تو مولتی وی فقط این ماژول تعریف شده (و البته فشارسنج BMP280 ولی بنده تست نکردم)
    اگرم خواستید حتما از ماژول GY-87 استفاده کنید باید کدهاشو خودتون بنویسید که کار خیلی زمانبر و سختیه.. فکر کنید که همزمان باید جایروسکوپ و قطب‌نما و فشارسنج رو برای پایداری کوادکوپتر در یک نقطه سمتی و ارتفاعی تنظیم و کدنویسی کنید!!!

و در پایان پیشنهاد من اول MultiWii هست و بعدش اگر حرفه ای تر خواستید بسازید برید سراغ iNAV
    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

سلام
      خیلی ممنونم از شما

فقط اینکه آموزش یا بلاگی هست که بتونم دقیق تر با جزئیات اینا رو مطالعه کنم؟
      آخه تا الان تمام تحقیقم روی esp و ماژول هایی بود که گفتم الان یکباره نظرم با توضیحات شما عوض شد
      یه نکته دیگه اینکه این نوع موتوری که میخوام بگیرم به نظرتون توانایی بلند شدن داره؟ و اینکه آیا میدونین حدودا چقدر وزن رو میتونه لیفت کنه؟!

بازم ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط callmeedanial نمایش پست ها
        سلام
        خیلی ممنونم از شما

فقط اینکه آموزش یا بلاگی هست که بتونم دقیق تر با جزئیات اینا رو مطالعه کنم؟
        آخه تا الان تمام تحقیقم روی esp و ماژول هایی بود که گفتم الان یکباره نظرم با توضیحات شما عوض شد
        یه نکته دیگه اینکه این نوع موتوری که میخوام بگیرم به نظرتون توانایی بلند شدن داره؟ و اینکه آیا میدونین حدودا چقدر وزن رو میتونه لیفت کنه؟!

بازم ممنونم
        سلام مجدد
        در مورد موتور بستگی داره از چه سایز موتور کورلس استفاده کنید ؟ آیا گیربکس میذارید یا مستقیم ملخ کوچیک نصب میکنید ؟ همه اینها برای پروژه شما مهمه.
        در حالت کلی موتورهای کورلس معمولا بدون گیربکس نهایتا لیفت زیر 20-25 گرم تولید میکنند و با گیربکس در حد 30-35 گرم (بازم بستگی به سایز موتور و ملخ داره)
        موفق باشید

دیدگاه

هر موتور کرلس ۸۵۲۰ به‌طور میانگین می‌تونه حدود ۱۵ تا ۲۰ گرم نیروی لیفت تولید کنه (بسته به نوع ملخ و ولتاژ تغذیه). بنابراین چهار موتور مجموعاً توانایی بلند کردن حدود ۶۰ تا ۸۰ گرم رو دارن. این عدد شامل وزن خود موتورها، باتری، برد کنترل، سنسورها، فریم و همه‌ی قطعات دیگه هست. برای اینکه کوادکوپتر واقعاً بتونه پرواز کنه، باید وزن کل در همین بازه یا کمتر باشه.
          در مورد قطعات، دقت داشته باشید که برای کنترل این موتورها حتماً باید از ESC یا درایور مناسب موتورهای کرلس استفاده کنید، چون درایورهای عمومی مثل L9110 برای این کاربرد جواب نمی‌دن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها

سلام مجدد
            در مورد موتور بستگی داره از چه سایز موتور کورلس استفاده کنید ؟ آیا گیربکس میذارید یا مستقیم ملخ کوچیک نصب میکنید ؟ همه اینها برای پروژه شما مهمه.
            در حالت کلی موتورهای کورلس معمولا بدون گیربکس نهایتا لیفت زیر 20-25 گرم تولید میکنند و با گیربکس در حد 30-35 گرم (بازم بستگی به سایز موتور و ملخ داره)
            موفق باشید
            سلام

همین موتوری که توی تاپیک گذاشتم کورلس 8520
            و اینکه مگه میشه با گیربکس موتور رو به ملخ متصل کنم؟! چجوری؟

بازم ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها

سلام مجدد
              موفق باشید
              سلام

بازم ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی نمایش پست ها
                هر موتور کرلس ۸۵۲۰ به‌طور میانگین می‌تونه حدود ۱۵ تا ۲۰ گرم نیروی لیفت تولید کنه (بسته به نوع ملخ و ولتاژ تغذیه). بنابراین چهار موتور مجموعاً توانایی بلند کردن حدود ۶۰ تا ۸۰ گرم رو دارن. این عدد شامل وزن خود موتورها، باتری، برد کنترل، سنسورها، فریم و همه‌ی قطعات دیگه هست. برای اینکه کوادکوپتر واقعاً بتونه پرواز کنه، باید وزن کل در همین بازه یا کمتر باشه.
                در مورد قطعات، دقت داشته باشید که برای کنترل این موتورها حتماً باید از ESC یا درایور مناسب موتورهای کرلس استفاده کنید، چون درایورهای عمومی مثل L9110 برای این کاربرد جواب نمی‌دن.
                سلام

خیلی ممنونم
                بله طبق تحقیقی که کردم متوجه شدم اون درایور مناسب نیست
                ولی آیا esc ها به موتورهای کورلس میخورن؟
                و اینکه آیا میشه با ماسفت خودم مدار جریان مناسب موتورها رو درست کنم؟

بازم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط callmeedanial نمایش پست ها

سلام

بازم ممنونم
                  سلام
                  بدون گیربکس، فول تراتل نهایت 25 گرم تراست تولید کنه که اینم نمیشه همیشه فول تراتل باشید!
                  اگر وزن کواد شما زیر 50-60 گرم باشه مشکلی نیست ولی ترجیحا از مدلهای گیربکس دار استفاده کنید
                  بصورت آماده تو اینترنت هست و ملخ هم روش نصب شده. تو سایتهای فروش لوازم جانبی کواد بگردید پیدا میکنید.
                  موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X