اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرام مارلین در وضعیت فعلی یا فایل کامپایل شده مارلین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرام مارلین در وضعیت فعلی یا فایل کامپایل شده مارلین

سلام کسی می‌تونه راهنمایی کنه چطور با اینترنت ملی میشه مارلین را روی اردوینو پروگرام کنم یا اینکه فایل کامپایل شده مارلین رو اگه داشته باشین هم کمک بزرگیه فکر کنم

فایل کامپایل شده در همون فایلی که از گیت هاب دانلود شده موجود هست و هم اینکه برد پیش فرض دقیقا همون آردوینو مگا هست یعنی بدون هیچ تغییر خاصی به راحتی در آردوینو کامپایل میشه ولی متاسفانه دسترسی به اینرنت جهت دانلود از گیت هاب نیست اگر دوستان فایلش رو دانلود شده رو داشته باشند بفرستند براتون ادامه اش رو من راهنمایی میکنم

دیدگاه

من قبلا روی هارد داشتم اصلا انگار آب شده رفته زمین نمیتونم پیداش کنم، پیداش کردم حتما میفرستم
      فریمور های grbl و Teacup رو پیداشون کردم به کارتون میاد بفرستم؟

پانوشت: متاسفانه پیدا نشد شرمنده
      جدیدترین ویرایش توسط Hamid.MS; ۱۳:۱۰ ۱۴۰۵/۰۱/۱۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mrentezarii نمایش پست ها
        سلام کسی می‌تونه راهنمایی کنه چطور با اینترنت ملی میشه مارلین را روی اردوینو پروگرام کنم یا اینکه فایل کامپایل شده مارلین رو اگه داشته باشین هم کمک بزرگیه فکر کنم
        سلام دوست عزیز، من گشتم و فایل یکی از نسخه های اخیر مارلین رو روی سیستم داشتم، اما قطعا با توجه به پرینترتون و مدلش باید تغییراتی توش اعمال کنید که خب توی همین فروم هم بگین، دوستان کمک تون میکنن، در واقع دو فایل configuration و configuration_adv رو باید تغییر بدین تا با پرینترتون همخوانی پیدا کنه و بعد به سادگی با نرم افزار arduino ide آپلودش کنید، خود همین نرم افزار رو توی ذره بین یا بقیه موتور جستجو هایی که فعلا در دسترسه سرچ کنید احتمالا راحت بتونین دانلود کنین. بعدش هم در نهایت فایل marlin.ino رو با نرم افزار آردوینو باز کنید و روی برد پرینتر آپلود کنین.
        لینک دانلود مارلین:

دیدگاه

این هم لینک دانلود نسخه 2 marlin برای پرینتر های سه بعدی

این باید برای آردوینو مگا مناسب تر باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ezzati.na نمایش پست ها
            این هم لینک دانلود نسخه 2 marlin برای پرینتر های سه بعدی

این باید برای آردوینو مگا مناسب تر باشه
            واقعا مرسی خیلی گشتم نتونستم پیدا کنمش واسه آخرین امیدم گفتم اینجا یه سر بزنم دمت گرم مشتی هستی رفیق

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamid.MS نمایش پست ها
              من قبلا روی هارد داشتم اصلا انگار آب شده رفته زمین نمیتونم پیداش کنم، پیداش کردم حتما میفرستم
              فریمور های grbl و Teacup رو پیداشون کردم به کارتون میاد بفرستم؟

پانوشت: متاسفانه پیدا نشد شرمنده
              سلام مهندس وقت بخیر ، ممکنه فایل های مربوط به grbl رو بفرستید ؟ به گیت هاب دسترسی ندارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی پیراسته شریفی نمایش پست ها

سلام مهندس وقت بخیر ، ممکنه فایل های مربوط به grbl رو بفرستید ؟ به گیت هاب دسترسی ندارم
                سلام مهندس وقت شما هم بخیر
                متاسفانه uupload زیپ رو قبول نکرد، یه آپلود سنتر معرفی کنید بفرستم خدمتتون
                فقط در جریان باشین ورژن 0.9j, 0.8c رو دارم

دیدگاه

متأسفانه هیچ آپلود سنتری برام باز نمیشه ???? مهندس اگر امکانش هست و زحمت نداره فایل رو برام پیوست کنید یا از طریق ایمیل metal.pcb1@gmail.com یا پیام رسان برام بفرستید یا هر روشی که شما پیشنهاد میدی ، اگر برای شما زحمت نمیشه من مشکلی ندارم ، فایل با هر نسخه یا ورژنی باشه برام قابل استفاده هست ، لطف میکنید ????

دیدگاه

سلام مجدد ، منتظرم مهندس جان

دیدگاه

سلام مجدد ، منتظرم مهندس جان
                      شرمنده من پیامو به موقع ندیدم
                      ایمیل با توجه به شرایط فعلی متاسفانه قطعه کلا
                      داخل روبیکا به این آیدی یه پیام بدین میفرستم براتون electroCU64

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X