سلام کسی میتونه راهنمایی کنه چطور با اینترنت ملی میشه مارلین را روی اردوینو پروگرام کنم یا اینکه فایل کامپایل شده مارلین رو اگه داشته باشین هم کمک بزرگیه فکر کنم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
پروگرام مارلین در وضعیت فعلی یا فایل کامپایل شده مارلین
Collapse
X
-
فایل کامپایل شده در همون فایلی که از گیت هاب دانلود شده موجود هست و هم اینکه برد پیش فرض دقیقا همون آردوینو مگا هست یعنی بدون هیچ تغییر خاصی به راحتی در آردوینو کامپایل میشه ولی متاسفانه دسترسی به اینرنت جهت دانلود از گیت هاب نیست اگر دوستان فایلش رو دانلود شده رو داشته باشند بفرستند براتون ادامه اش رو من راهنمایی میکنم
-
سلام دوست عزیز، من گشتم و فایل یکی از نسخه های اخیر مارلین رو روی سیستم داشتم، اما قطعا با توجه به پرینترتون و مدلش باید تغییراتی توش اعمال کنید که خب توی همین فروم هم بگین، دوستان کمک تون میکنن، در واقع دو فایل configuration و configuration_adv رو باید تغییر بدین تا با پرینترتون همخوانی پیدا کنه و بعد به سادگی با نرم افزار arduino ide آپلودش کنید، خود همین نرم افزار رو توی ذره بین یا بقیه موتور جستجو هایی که فعلا در دسترسه سرچ کنید احتمالا راحت بتونین دانلود کنین. بعدش هم در نهایت فایل marlin.ino رو با نرم افزار آردوینو باز کنید و روی برد پرینتر آپلود کنین.نوشته اصلی توسط Mrentezarii نمایش پست هاسلام کسی میتونه راهنمایی کنه چطور با اینترنت ملی میشه مارلین را روی اردوینو پروگرام کنم یا اینکه فایل کامپایل شده مارلین رو اگه داشته باشین هم کمک بزرگیه فکر کنم
لینک دانلود مارلین:
- تشکرها 1
دیدگاه
-
واقعا مرسی خیلی گشتم نتونستم پیدا کنمش واسه آخرین امیدم گفتم اینجا یه سر بزنم دمت گرم مشتی هستی رفیقنوشته اصلی توسط ezzati.na نمایش پست ها
دیدگاه
-
سلام مهندس وقت بخیر ، ممکنه فایل های مربوط به grbl رو بفرستید ؟ به گیت هاب دسترسی ندارمنوشته اصلی توسط Hamid.MS نمایش پست هامن قبلا روی هارد داشتم اصلا انگار آب شده رفته زمین نمیتونم پیداش کنم، پیداش کردم حتما میفرستم
فریمور های grbl و Teacup رو پیداشون کردم به کارتون میاد بفرستم؟
پانوشت: متاسفانه پیدا نشد شرمنده
دیدگاه
-
سلام مهندس وقت شما هم بخیرنوشته اصلی توسط مهدی پیراسته شریفی نمایش پست ها
سلام مهندس وقت بخیر ، ممکنه فایل های مربوط به grbl رو بفرستید ؟ به گیت هاب دسترسی ندارم
متاسفانه uupload زیپ رو قبول نکرد، یه آپلود سنتر معرفی کنید بفرستم خدمتتون
فقط در جریان باشین ورژن 0.9j, 0.8c رو دارم
- تشکرها 1
دیدگاه
-
متأسفانه هیچ آپلود سنتری برام باز نمیشه ???? مهندس اگر امکانش هست و زحمت نداره فایل رو برام پیوست کنید یا از طریق ایمیل metal.pcb1@gmail.com یا پیام رسان برام بفرستید یا هر روشی که شما پیشنهاد میدی ، اگر برای شما زحمت نمیشه من مشکلی ندارم ، فایل با هر نسخه یا ورژنی باشه برام قابل استفاده هست ، لطف میکنید ????نوشته اصلی توسط Hamid.MS نمایش پست ها
سلام مهندس وقت شما هم بخیر
دیدگاه
-
سلام مجدد ، منتظرم مهندس جاننوشته اصلی توسط Hamid.MS نمایش پست ها
سلام مهندس وقت شما هم بخیر
دیدگاه

دیدگاه