اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اضافه کردن قابلیت eeprom به ماژول رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اضافه کردن قابلیت eeprom به ماژول رله

سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
    قابلیت حفظ مقدار حتی در صورت قطع برق که در eeprom هستش رو میخوام برای ماژول های رله عادی استفاده کنم تا با قطع و وصل برق حالت رله حفظ شه
    میشه لطفا راحت ترین راه برای انجامش رو پیشنهاد بدین؟
    مثلا ماژول های eeprom رو بصورت مستقیم میشه استفاده کرد؟
    ینی با پالس روشن خروجی رو فعال کنه و تا پالس خاموش رو نگرفته خروجی رو قطع نکنه
    اینم بگم من متاسفانه طراحی مدار بلد نیستم وگرنه طراحی مدار با یه میکروکنترل برای این موضوع گزینه خوبی بود

باسلام
    برای حفظ موقعیت تیغه های رله پس از قطع تغذیه بوبین رله ، باید از رله لچ (Latching relay) استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S.mohammad.n نمایش پست ها
      سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
      قابلیت حفظ مقدار حتی در صورت قطع برق که در eeprom هستش رو میخوام برای ماژول های رله عادی استفاده کنم تا با قطع و وصل برق حالت رله حفظ شه
      میشه لطفا راحت ترین راه برای انجامش رو پیشنهاد بدین؟
      مثلا ماژول های eeprom رو بصورت مستقیم میشه استفاده کرد؟
      ینی با پالس روشن خروجی رو فعال کنه و تا پالس خاموش رو نگرفته خروجی رو قطع نکنه
      اینم بگم من متاسفانه طراحی مدار بلد نیستم وگرنه طراحی مدار با یه میکروکنترل برای این موضوع گزینه خوبی بود
      سلام و درود ، میتونید با یک میکروکنترلر مثل TINY13 این کار رو انجام بدید.
      البته راه های دیگه مثل استفاده از خازن و باتری پشتیبان برای حفظ حالت هم وجود داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 901878 نمایش پست ها
        باسلام
        برای حفظ موقعیت تیغه های رله پس از قطع تغذیه بوبین رله ، باید از رله لچ (Latching relay) استفاده کنید

ممنونم دوست عزیز
        رله لچ با قطع کامل برق و وصل شدن مجدد هم وضعیتش رو حفظ میکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

سلام و درود ، میتونید با یک میکروکنترلر مثل TINY13 این کار رو انجام بدید.
          البته راه های دیگه مثل استفاده از خازن و باتری پشتیبان برای حفظ حالت هم وجود داره.
          ممنونم دوست عزیز این میکرو ک معرفی کردین برای ساخت مدار گزینه خیلی خوبی هست
          فقط الان دنبال یه گزینه آماده میگردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S.mohammad.n نمایش پست ها

ممنونم دوست عزیز
            رله لچ با قطع کامل برق و وصل شدن مجدد هم وضعیتش رو حفظ میکنه؟
            بله رله لچ دقیقا" به همین منظور استفاده میشه و بعد از قطع برق هم موقعیت خودش رو حفظ میکنه .
            در نوع تک بوبین برگشت به حالت قبل با تعویض قطب انجام میشه و در نوع دو بوبین برگشت به حالت قبل با تحریک بوبین دوم انجام میشه
            جدیدترین ویرایش توسط آقاپور; ۱۰:۴۴ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 901878 نمایش پست ها

بله رله لچ دقیقا" به همین منظور استفاده میشه و بعد از قطع برق هم موقعیت خودش رو حفظ میکنه .
              در نوع تک بوبین برگشت به حالت قبل با تعویض قطب انجام میشه و در نوع دو بوبین برگشت به حالت قبل با تحریک بوبین دوم انجام میشه
              خیلی هم عالی
              ممنون دوست عزیز

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X