اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت جامپ استارت 220 ولت با ترانس یا منبع تغذیه برای استارت ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت جامپ استارت 220 ولت با ترانس یا منبع تغذیه برای استارت ماشین

با درود به اساتید و دوستان عزیز
    جامپ استارتی که ورودیش برق شهری 220 ولت باشه و خروجی 12ولت 50 آمپر DC بده آیا وجود داره؟
    راستش من می خوام وقتی باتری ماشین خوابیده، به جای اینکه جامپ استارت معمولی استفاده کنم، بیام یه چیزی به برق شهری وصل کنم و خروجیش رو بزنم به باتری ماشین و استارت بزنم.
    شارژر باتری دیدم که با برق شهر کار می کنه ولی شارژر نمی خوام بلکه جامپ استارت می خوام که همون لحظه استارت بزنم و تمام
    ارزون ترین راهکار برای این مورد چیه به نظرتون؟ آیا یه ترانس 220 به 12 ولت 50 آمپر جوابه؟ یا مثلا منبع تغذیه سوییچینگ؟

سپاس

نوشته اصلی توسط soheil2010 نمایش پست ها
    جامپ استارتی که ورودیش برق شهری 220 ولت باشه و خروجی 12ولت 50 آمپر DC بده آیا وجود داره؟
    راستش من می خوام وقتی باتری ماشین خوابیده، به جای اینکه جامپ استارت معمولی استفاده کنم، بیام یه چیزی به برق شهری وصل کنم و خروجیش رو بزنم به باتری ماشین و استارت بزنم.
    شارژر باتری دیدم که با برق شهر کار می کنه ولی شارژر نمی خوام بلکه جامپ استارت می خوام که همون لحظه استارت بزنم و تمام
    ارزون ترین راهکار برای این مورد چیه به نظرتون؟ آیا یه ترانس 220 به 12 ولت 50 آمپر جوابه؟ یا مثلا منبع تغذیه سوییچینگ؟

سپاس
    سلام و درود دوست عزیز
    شما میتونی از منبع تغذیه سویچینگ دوازده ولت استفاده کنی با توجه به اینکه جریان استارت خودرو بین هفتاد تا صد و پنجاه آمپر است باید چند منبع تغذیه 12 ولت یکسان رو موازی ببندی تا حداقل به 150 آمپر برسی

حتما از سیم های کلفت استفاده کنید تا این جریان بالا رو تحمل کند و ذوب نشود
    ​​​​​​​استفاده از دو تا پاور ماینر هم کارو راه میندازه

دیدگاه

دوستان عزیز نظر دیگری ندارند؟

دیدگاه

سلام چه کردی بالاخره ؟
        موفق شدی چیزی طراحی کنی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soheil2010 نمایش پست ها

سپاس
          سلام میتونید از یه دونه پاور ماینر دست دوم که خیلی فروشگاه ها موجوده استفاده کنید و معمولا هم تا ۱۵۰ امپر هم موجوده حتی ۱۵ ولت هم وجود داره که میشه بعنوان شارژر هم استفاده کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alish1995 نمایش پست ها
            سلام چه کردی بالاخره ؟
            موفق شدی چیزی طراحی کنی؟
            چیزی که نتونستم براش ردیف کنم. یه شارژر باتری خریدم آخرش که برق شهر وصل میشه و شارژ می کنه
            حالا این پاور ماینر که دوستمون گفت رو هم چک می کنم ببینم میشه ازش چیزی درست کرد یا نه

دیدگاه

درود.
              جریان استارت خودرو هایی مثل پراید لحظه اولیه در ثانیه اول (اینراش کارنت) حدود ۳۰۰ آمپر هست برای پژو حدود ۴۰۰ امپر هست که موتور از حالت قفل سکون دربیاد و میل لنگ شروع کند به چرخیدن
              بعد حرکت جریان استارت کاهش پیدا میکند به حدود ۱۵۰ امپر.

پاور های سویچینگ داخلشون مدار محافظت اتصال کوتاه دارد و حتی پاور ماینر ۱۷۵ امپری هم نمیتواند ماشین استارت بزند.
              مگر اینکه باتری هم نصب باشد و به کمک باتری بتواند استارت بزند.اگر باتری مثلا ۵۰ درصد جان داشته باشد.

اینم در نظر داشته باشید ولتاژ پاورهای ماینر ۱۲ ولت هست و ولتاژ باتری خودرو ۱۳.۵ هست.

و اینکه متصل کردن پاور ماینر ۱۷۵ امپری به باتری خودرو کار خطرناکی هست و ممکنه باعث سوختن باتری یا حتی سوختن ecu یا یونیت های داخل خودرو بشود.

توی بازار ترانسفورماتورهای استارت خودرو هست ۸۰۰ آمپر میده دائم اما خیلی گرون هستند.

بهترین کار استفاده از همین جامپ استارترهای تجاری هست.

با باتری لیتیوم یون سی ریت بالا هم میتونید جامپ استارتر بسازید.ویدیو هاش هست تو یو.تیوب.

جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۲۲:۱۳ ۱۴۰۴/۱۱/۰۷.
              ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X