سلام من یک رسیور دارم که با کابل اچ دی ام ای به مانیتور کامپیوتر وصله تصویر دارم الان چه طوری میتونم صدا داشته باشم؟ میشه از اسپیکرای سه تیکه کامپیوتر استفاده کنم یا ویدیو سی دی که بلند گو داره؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
بلندگو برای خروجی رسیور
Collapse
X
-
درود.
مدل رسیور نگفتی ؟
رسیور قطعا خروجی صدا rca دارد.و میتونید متصل کنید به اسپیکر ۳ تیکهابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
- تشکرها 2
-
forsat 9200 هست راستش میخواستم عکس بذارم ولی همه با باز کردن عکس مشکل دارن .اخه اون سیم اصلی که از اسپیکر وصل میشه به کامپیوتر فیشش یکم فرق داره رو رسیور همچین جای فیشی نمیبینم .از اون اسپیکرای فراسوی قدیمی هست دو تاش وصل میشه به اون اسپیکر بزرگ از اونم یک فیش وصل میشه به کیس کامپیوترنوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست هادرود.
مدل رسیور نگفتی ؟
رسیور قطعا خروجی صدا rca دارد.و میتونید متصل کنید به اسپیکر ۳ تیکه
rca اش ویدیو داره یدونه R یدونهL یدونه pd pl yجدیدترین ویرایش توسط far21; ۱۴:۱۴ ۱۴۰۵/۰۱/۲۳.
دیدگاه
-
داشتم کانالارو بالا پایین میرفتم یهو دیدم یه صدای ضعیفی میاد صدارو تا اخر بالا بردم دیدم یکی از اسپیکرا همون قرمزه r یه صدای خیلی خیلی کمی ازش میاد همه تنظیمات صدا رو چک کردم ولی بیشتر از این نشد اسپیکر 40 وات هست از سفید همون L هم صدایی در نیومدنوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست هادرود.
مدل رسیور نگفتی ؟
رسیور قطعا خروجی صدا rca دارد.و میتونید متصل کنید به اسپیکر ۳ تیکه
دیدگاه
-
یکدونه از این فیش ها باید بخرید یکسر به اسپیکر یکسر به رسیور وصل میشود
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
- تشکرها 1
دیدگاه

دیدگاه