اسپیندل موتور DC 6-12V مدل 775 امکان به حرکت درآوردن یه دینام کولر را برای 12 ساعت با دور 1000 RPM را دارد اگر نه چه موتور DC این قابلیت را دارد که هم ارزان و هم در دسترس باشد؟ پیشاپیش از لطف شما دوستان سپاسگزارم????????
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک به یک پروژه
Collapse
X
-
درود.
کامل توضیح بده
چه لوازمی داری ؟
میخوای چی بسازی ؟ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
- تشکرها 1
-
درود و سپاس از شما من میخوام یه دینام کولر یا چیزی شبیه اون رو به عنوان زنراتور استفاده کنم و نیاز دارم که با منبع برق تغذیه یه باطری یه موتور Dc اون رو با حداقل دور 1000 تا 3000 RPM برام برسونه تا من بتونم از برق AC تولیدی اون برای روشن نگه داشتن لوازم خونه و روشنایی ازش استفاده کنم و توضیح اینکه نمیخوام برق موتور DC از برق تولیدی بدست آمده تامین بشه و با فرض داشتن برق DC مجزا برای موتور DC میخوام این کار رو بکنم و مهمه که بتونه در دور بالا و توان مناسب برای این کار در مدت زمان 12 تا 24 ساعت کار کنه .
و کمک پنل خورشیدی و کمبود پنل رو جبران کنه
دیدگاه
-
سلام و درود،
حقیقتش من در مورد الکترونیکش تخصص کافی ندارم که نظر بدم ولی چیزی که در مورد مکانیکش به ذهنم رسید اینه که میتونین از طریق طراحی یه گیربکس موتور کولر رو تا حدی به حرکت در بیارین که اونم با توجه به اینرسی بالای روتور کولر نسبت به موتور کوچیک یه گشتاور نسبتا بالایی رو تو ورودی باید تامین کنه، حتی در حالت بی باری ژنراتور
در صورتی که حتی تونسته باشین در حالت بی باری، ژنراتور رو به حرکت در بیارین وقتی بار به ژنراتور وصل بشه حتی گشتاور های بالایی هم تو ورودی مورد نیاز هست که باید در نظر گرفته بشه
شاید اونم شاید از طریق دو یا سه موتور دی سی گشتاور بالا به صورت متصل به هم بشه ژنراتور رو به صورت پایدار به حرکت دراورد، این ایده بستگی داره که صرفه اقتصادی داره یا خیر
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم بهتون
- تشکرها 1
دیدگاه
-
من متوجه نشدم شما میخوای چیکار کنی.نوشته اصلی توسط Hanol نمایش پست هادرود و سپاس از شما من میخوام یه دینام کولر یا چیزی شبیه اون رو به عنوان زنراتور استفاده کنم و نیاز دارم که با منبع برق تغذیه یه باطری یه موتور Dc اون رو با حداقل دور 1000 تا 3000 RPM برام برسونه تا من بتونم از برق AC تولیدی اون برای روشن نگه داشتن لوازم خونه و روشنایی ازش استفاده کنم و توضیح اینکه نمیخوام برق موتور DC از برق تولیدی بدست آمده تامین بشه و با فرض داشتن برق DC مجزا برای موتور DC میخوام این کار رو بکنم و مهمه که بتونه در دور بالا و توان مناسب برای این کار در مدت زمان 12 تا 24 ساعت کار کنه .
و کمک پنل خورشیدی و کمبود پنل رو جبران کنه
دینام کولر که برق تولید نمیکند ؟؟؟
موتور های دیسی همشون براش(ذغال) دارن و دائم کار نیستن.
فقط نوع براشلس میتونه دائم کار باشه که گرونه.
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
- تشکرها 1
دیدگاه
-
درود، این که شما میخواهی یک موتور الکتریکی را به یک ژنراتور کوپل کنی و از آن انرژی الکتریکی استخراج کنی اصلا ایده خوبی نیست تلفات در اینجا بسیا زیاد است به همین دلیل است که معمولا انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل میکنند ( نیروگاهها و موتور برقهای پرتابل). یا اینکه از اینورتر و باتری استفاده میشود. خلاصه اینکه اگر ایده ای داری ببین در صنعت و تجارت از آن استفاده شده یا نه، اگر نشده یعنی صرفه اقتصادی نداره پس دیگه دنبالش نرو.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
ممنون از محبتتون در پاسخ و کمک به پرسش مطرح شده بسیار ممنون میشم اگه به موردی که مطرح کردم هم پاسخ بدین اینکه چه موتوری میتونه یه دینام رو تا 1000 دور برام بچرخونه جدای از اقتصادی بودن میخوام بدونم از چه موتور دی سی این عمل ساخته است . یا اگه بخواهیم بجای موتور کولر از یه موتور DC استفاده کنیم چه موتوری قابل جایگزینی هست؟
دیدگاه
-
درود، شما ابتدا باید مشخص کنید که توان ژنراتور در چه حد میخواهید باشد( ولتاژ و جریان) بعد باید موتوری تهیه کنید که بتواند ژنراتور شما را با ۲۰ درصد توان بیشتر در دور نامی آن بچرخاند مثلا اگر ژنراتور شما ۱ کیلو وات در ۱۰۰۰ دور توان خروجی دارد موتور کوپل به آن باید ۱۲۰۰ وات و ۱۰۰۰ دور باشد
- تشکرها 1
دیدگاه
-
سپاس فراوان از راهنمایی توننوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست هادرود، شما ابتدا باید مشخص کنید که توان ژنراتور در چه حد میخواهید باشد( ولتاژ و جریان) بعد باید موتوری تهیه کنید که بتواند ژنراتور شما را با ۲۰ درصد توان بیشتر در دور نامی آن بچرخاند مثلا اگر ژنراتور شما ۱ کیلو وات در ۱۰۰۰ دور توان خروجی دارد موتور کوپل به آن باید ۱۲۰۰ وات و ۱۰۰۰ دور باشد
دوست عزیز ممکنه یه راهنمایی هم بهم بدین اگه بخوام موتور کولر آبی داخل باغ رو از برق ACبه DCتغییر بدم از چه موتوری بجای موتور کولر میتونم استفاده کنم ؟
چون پمپ آبش ازی این پمپ های مکانیکی هست فقط باید بجای موتورش یه موتور DCبزارم دیگه اینطوری یه بخش از کمبود برقم هم جبران میشهجدیدترین ویرایش توسط Hanol; ۰۹:۳۶ ۱۴۰۵/۰۲/۰۱.
دیدگاه

دیدگاه