اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال USB به تایپ C

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال USB به تایپ C

سلام دوستان وقت بخیر.
    من یه شارژر 5 ولت 2 آمپر دارم که خروجی USB مادگی داره. ولی میخوام خروجی اش تایپ C مادگی باشه. اتصالات رو از USB به کانکتور مادگی تایپ C شش پین انجام دادم ولی گوشی رو میزنم تنش میره روی حالت شارژ کند. در حالی که خود USB اش که خروجی میگیرم شارژ عادیه.راه حل چیه ؟ از هوش مصنوعی که پرسیدم گفت پین CC1 و CC2 رو با مقاومت پول داون کن یه بار هم گفت پول آپ کن ولی هیچگدوم جواب نداد.

نوشته اصلی توسط MatinDav نمایش پست ها
    سلام دوستان وقت بخیر.
    من یه شارژر 5 ولت 2 آمپر دارم که خروجی USB مادگی داره. ولی میخوام خروجی اش تایپ C مادگی باشه. اتصالات رو از USB به کانکتور مادگی تایپ C شش پین انجام دادم ولی گوشی رو میزنم تنش میره روی حالت شارژ کند. در حالی که خود USB اش که خروجی میگیرم شارژ عادیه.راه حل چیه ؟ از هوش مصنوعی که پرسیدم گفت پین CC1 و CC2 رو با مقاومت پول داون کن یه بار هم گفت پول آپ کن ولی هیچگدوم جواب نداد.
    با سلام،
    درستش این هست که بین CC ها و GND باید مقاومت 5.1 کیلو اهم وجود داشته باشه،
    منتهی در برند های خاص ( مخصوصا Xiaomi) داخل کابل شارژ اصلی ، یک آیسی ID قرار میگیره که دستیابی به حداکثر سرعت شارژ ، فقط با کابل شارژ دارای همین آیسی و با اتصالات صحیح ممکن هست.
    مدل گوشی شما چی هست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام،
      درستش این هست که بین CC ها و GND باید مقاومت 5.1 کیلو اهم وجود داشته باشه،
      منتهی در برند های خاص ( مخصوصا Xiaomi) داخل کابل شارژ اصلی ، یک آیسی ID قرار میگیره که دستیابی به حداکثر سرعت شارژ ، فقط با کابل شارژ دارای همین آیسی و با اتصالات صحیح ممکن هست.
      مدل گوشی شما چی هست ؟
      ممنون از پاسختون.
      گوشیم A55 سامسونگ هست. مشکل اینجاست که کلا شارژر که وصل میشه به عنوان USB connector میشناستش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MatinDav نمایش پست ها

ممنون از پاسختون.
        گوشیم A55 سامسونگ هست. مشکل اینجاست که کلا شارژر که وصل میشه به عنوان USB connector میشناستش.
        خب که اینطور ،
        در صورت امکان از سوکت مادگی Type-C نوع 16 پایه استفاده کنید و پین های +Data و -Data رو از طریق مقاومت 100 اهمی به هم دیگه متصل کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X