اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا لامپهای کم مصرف وقتی خاموشند چشمک می زنند ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چرا لامپهای کم مصرف وقتی خاموشند چشمک می زنند ؟

عزیزان مساله رو علمی تخیلی نکنید . دلیل چشمک زنی لامپ کم مصرف قطعا به علت کلید های لامپ دار است . اثباتش هم ساده است . شما فیوز اتاق رو قطع کنید تا ببینید از چشمک زنی خبری نیست .
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
      عزیزان مساله رو علمی تخیلی نکنید . دلیل چشمک زنی لامپ کم مصرف قطعا به علت کلید های لامپ دار است . اثباتش هم ساده است . شما فیوز اتاق رو قطع کنید تا ببینید از چشمک زنی خبری نیست .
      مواقعی هم دیده شده با کلید معمولی لامپ کم مصرف چشمک می زنه .این روش فقط اثبات میکنه منشا انرژی چشمک زنی برق شهره.

دیدگاه

کلید های خونه ما هم معمولیه ولی یه لامپ کم مصرف داریم که خیلی وقتا چشمک میزنه!
        :eek:
        رفتم سیماشو چک کنم ببینم فاز و نول چطوری وصل شده
        فاز متر را بر هر جا وصل میکنم روشن میشه oo: کارا خدا
        با مولتی متر نول را نصبت به لوله آب که ارتمونه تست کردم مبینم 60 70 ولت نشون میشه oo: :eek: :eek: :eek:
        اگه بخوایم فقط نیمه پر لیوان را نگاه کنیم باید بگم برقمونم خیلی با کلاسه نولشم فاز میده :wow:
        اخه چرا اینجوریه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bardiya3
          کلید های خونه ما هم معمولیه ولی یه لامپ کم مصرف داریم که خیلی وقتا چشمک میزنه!
          :eek:
          رفتم سیماشو چک کنم ببینم فاز و نول چطوری وصل شده
          فاز متر را بر هر جا وصل میکنم روشن میشه oo: کارا خدا
          با مولتی متر نول را نصبت به لوله آب که ارتمونه تست کردم مبینم 60 70 ولت نشون میشه oo: :eek: :eek: :eek:
          اگه بخوایم فقط نیمه پر لیوان را نگاه کنیم باید بگم برقمونم خیلی با کلاسه نولشم فاز میده :wow:
          اخه چرا اینجوریه
          ببین همسایه ها چطوره نولشون؟. نشتی داره فازتون همه جای خونه رو چک کن ببین 60-70 ولته نولتون

دیدگاه

منم احتمال میدم بخاطر دشارژ خازن باشه
            امضاندارم. میشه انگشت بزنم...؟

www.AsanService.ir

دیدگاه

پاسخ : چرا لامپهای کم مصرف وقتی خاموشند چشمک

نوشته اصلی توسط amin9173607961
              تو یه کتاب فیزیک خوندم که بعضی تشعشات کیهانی موجب چشمک زندن لامپ های گازی میشود
              oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo:

فکر کنم تشعشعات هسته ای بدن هم باعت چشمک زدن لامپ شود (فیلم علمی تخیلی) شوخی !!!

کدوم کتاب بود؟
              اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

به نظر من هم جای فاز و نول رو عوض کنی کارت را میافته

دیدگاه

چشمک زدن لامپ دوتا علت داره
                  1-طبق گفته ی دوستمون کلید لامپ دار اگه لامپش رو در بیاری دیگه خبری از چشمک نیست
                  2- بردن فاز به لامپ و بردن نول به کلید
                  قم الکترونیک

دیدگاه

کلید لامپ اتاق من هم ساده است ولی اصلا چشمک نمیزنه. ولی اگه یه چیزی که الکتریسیته ساکن داره رو نزدیکش کنم شدیدا و پر نور چشمک میزنه. مثلا یک پارچه یا پتوی پلاستیکی را بعد از مالش، به لامپ نزدیک کنم.

دیدگاه

فیلم بگیر بزار تو 4shared
                      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliblue
                        کلید لامپ اتاق من هم ساده است ولی اصلا چشمک نمیزنه. ولی اگه یه چیزی که الکتریسیته ساکن داره رو نزدیکش کنم شدیدا و پر نور چشمک میزنه. مثلا یک پارچه یا پتوی پلاستیکی را بعد از مالش، به لامپ نزدیک کنم.
                        جل الخالق!
                        کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

[quote author=فرشاد اکرمی link=topic=32796.msg157973#msg157973 date=1255671746]
                          باید جای فاز نول رو عوض بکنین .
                          همونطورکه دیدین بعضی از لامپ ها این حالت ایجاد میشه و در بعضی ها نه .
                          اون هم به خاطر اینه که عوض فاز ، سیم نول رفته به کلید .
                          [/quote]

باسلام به دوستان عزیزواظهارنظرسازنده:
                          علت چشمک زدن لامپ های کم مصرف وجود فاز درلامپ است،هرکلیدی برای قطع جریان باید فاز راقطع کند اما متاسفانه گاهی مشاهده میشودکلیدبجای قطع فاز،،نول راقطع میکندو به این نکته توجهی نمیشودعدم قطع فاز درمصرف کنندگان تک فازاحتمال ایحادبرق گرفتگی رادرپی داردوخطرناک است
                          موفق باشید

محمدرضامکوندی
                          WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
                          MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

سرعت چشمک زدن تو لامپ کم مصرف در حالت استفاده از کلید های دارای لامپ سیگنال زیاده اونم به خاطر سری شدن لامپ سیگنال با کم مصرف هست که خزن داخلش بعد از یه مدتی که جریان ازش میگذره شارژ میشه ، زمانی که مقدار انرژی ذخیره شده تو خازن به اندازه راه اندازی برسه لامپ شروع به روشن شدن می کنه اما چون انرژی ذخیره شده تموم میشه سریع خاموش می شه.
                            تو کلید های معمولی هم فک کنم یه القای کوچیکی بین کنتاکت های کلید ایجاد میشه و به مراتب دیرتر و کمتر چشم می زنه.
                            حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

کلیدهای لامپ دار میتونه دلیل باشه

اما دلیل عمده که باعث چشمک میشه به اصطلاح برقکارها نول نشتی می باشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armanic
                                کلیدهای لامپ دار میتونه دلیل باشه

اما دلیل عمده که باعث چشمک میشه به اصطلاح برقکارها نول نشتی می باشد
                                نول نشتی به چی میگن؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X