اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رزین پلی استر برای پوشش دادن بردهای الکترونیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رزین پلی استر برای پوشش دادن بردهای الکترونیکی

:angry: :angry: :angry:
    سلام دوستان روش دیگه ای یاد ندارن از این طرف مدار رو ندادیم توی بازار کپیش کردن
    سنباده و سنگ جواب نمیده بازم کپی برداری میشه

اضافه شده در تاریخ :
    :surprised: :eek: oo:
    اینم یک روش جالب اون ور ابی
    مرحله 1 : تهیهic

مرحله 2: انفجار

مرحله3: مونتاژ

حالا راست میگید کپی برداری کنید :icon_razz: اما افسوس که این روش رو نمیشه من استفاده کنم :cry2:
    درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی عرضگی را صبر، و باتبسمی بر لبان این حماقت را حکمت خداوند می نامند. ---((گاندی))---

دیدگاه

سلام وقت بخیر
      خوب بریم سر اصل مطلب
      برای تولید پلیاستر رنگی والبته ایجاد لوگو شما در پشت سطحی که رزین کاری شده
      مطلب ارائه شده کشفیات بنده در 4 سال پیش است :biggrin:
      رزین پلی استر از 2 جز برای سفت شدن استفاده میکنه 1- ماده ای بنفش رنگ به اسم کبالت و 2- ماده ای مایع و یا خمیری به عنوان هاردنر
      و اما رنگ، شما زحمت مکشید میگردید رنگ پودری به عنوان رنگ اخرا okhra پیدا میکنید که به صورت کیلویی در انواع رنگ ها به فروش میرسد (کیلویی3-4 هزارتومان) تهیه میکنید و البته جهت اینکه مصرف رزینتون هم بیاد پایین پودر کج مانندی به اسم کربنات کلسیم پیدا میکنید و با رزینتون مخلوط میکنید سپس کبالت را به مقدار کافی و همچنین رنگ به مقدار کافی اضافه میکنید.
      حالا مرحله حساس ریختن رزین توی مدار هست هرچه قدر کربنات بیشتری به رزینتون مخلوط کرده باشید ماده خمیریتری بهدست میاورید که برای مدارهای مسطح و smd مناسب است اما اگر مدارتون زیاد فراز و نشیب داره باید رزینتون رقیقتر باشه.
      هاردنر را اضافه کنید و اروم اروم به روی مدارتون که داخل قوطی یا قالب یا هرچیز دیگری هست بریزید میتونید جهت ریختن رزین با حجم کم از قوطی های کنسرو استفاده کنید که لبه آن را با دمباریک به شکل لبه پارچ درآورید تا راحت تر ریخته شود و کمتر کثیف کاری کند.
      و حالا یه کاغذ کالک (نقشه کشی شفاف) بردارید و روی اون عنوان یا لوگوتونو پیرینت بگیرید و رزین شفاف و کبالت خیلی کم و هاردنر را با هم مخلوط نمایید کاغذ را به اندازه بریده و بر روی چسب قبلی که ریختهاید بگذارید و رزین شفاف را روی آن بریزید 2-3 میلیمتر.
      گار تمومه و نتیجه فوقالعاده.

دیدگاه

کار جالبی نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alifardin1
          سلام وقت بخیر
          خوب بریم سر اصل مطلب
          برای تولید پلیاستر رنگی والبته ایجاد لوگو شما در پشت سطحی که رزین کاری شده
          مطلب ارائه شده کشفیات بنده در 4 سال پیش است :biggrin:
          رزین پلی استر از 2 جز برای سفت شدن استفاده میکنه 1- ماده ای بنفش رنگ به اسم کبالت و 2- ماده ای مایع و یا خمیری به عنوان هاردنر
          و اما رنگ، شما زحمت مکشید میگردید رنگ پودری به عنوان رنگ اخرا okhra پیدا میکنید که به صورت کیلویی در انواع رنگ ها به فروش میرسد (کیلویی3-4 هزارتومان) تهیه میکنید و البته جهت اینکه مصرف رزینتون هم بیاد پایین پودر کج مانندی به اسم کربنات کلسیم پیدا میکنید و با رزینتون مخلوط میکنید سپس کبالت را به مقدار کافی و همچنین رنگ به مقدار کافی اضافه میکنید.
          حالا مرحله حساس ریختن رزین توی مدار هست هرچه قدر کربنات بیشتری به رزینتون مخلوط کرده باشید ماده خمیریتری بهدست میاورید که برای مدارهای مسطح و smd مناسب است اما اگر مدارتون زیاد فراز و نشیب داره باید رزینتون رقیقتر باشه.
          هاردنر را اضافه کنید و اروم اروم به روی مدارتون که داخل قوطی یا قالب یا هرچیز دیگری هست بریزید میتونید جهت ریختن رزین با حجم کم از قوطی های کنسرو استفاده کنید که لبه آن را با دمباریک به شکل لبه پارچ درآورید تا راحت تر ریخته شود و کمتر کثیف کاری کند.
          و حالا یه کاغذ کالک (نقشه کشی شفاف) بردارید و روی اون عنوان یا لوگوتونو پیرینت بگیرید و رزین شفاف و کبالت خیلی کم و هاردنر را با هم مخلوط نمایید کاغذ را به اندازه بریده و بر روی چسب قبلی که ریختهاید بگذارید و رزین شفاف را روی آن بریزید 2-3 میلیمتر.
          گار تمومه و نتیجه فوقالعاده.

با سلام ممنون ز دوستمون ولی اینکار کمی هزینه بر خطرناک و پر دردسره
          من استفاده از رزین پلی یورتان رو پیشنهاد میکنم که بسیار کم دردسره و سطح کار رو یکنواخت پوشش میده

دیدگاه

این رزین رو چجوری میشه برداشت از روی یه کیت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
              با سلام ممنون ز دوستمون ولی اینکار کمی هزینه بر خطرناک و پر دردسره
              من استفاده از رزین پلی یورتان رو پیشنهاد میکنم که بسیار کم دردسره و سطح کار رو یکنواخت پوشش میده
              خطر؟؟؟ :cry2:
              من ماهی 200 کیلو از این مواد استفاده میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
                این رزین رو چجوری میشه برداشت از روی یه کیت؟
                این رزین پس از خشک شدن هیچ حلالی ندارد

دیدگاه

این رزین پس از خشک شدن هیچ حلالی ندارد
                  یعنی تحت هیچ شرایطی نمیشه مدار از توش بیرون ارود بدون اسیب خوردن به قطعات؟

دیدگاه

سلام یه رزین خیلی محکم هست که این شرکتای فروش بلکا دارن خیلی عالی و محکمه.

دیدگاه

سلام
                      دوستان کسی میدونه کجا میشه از این رزین ماتشو (سیاه رنگشو) تهیه کرد؟ ترجیحا فروشگاه اینترنتی باشه تا بشه پستی خرید یا تو تبریز باشه ممنون میشم از لطفتون.
                      مرسی
                      تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

رزین رو کجا میشه تهیه کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نعمت الهیان
                          سلام
                          دوستان کسی میدونه کجا میشه از این رزین ماتشو (سیاه رنگشو) تهیه کرد؟ ترجیحا فروشگاه اینترنتی باشه تا بشه پستی خرید یا تو تبریز باشه ممنون میشم از لطفتون.
                          مرسی
                          دوستان کسی اطلاعی نداره؟ :question:
                          تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

خطر؟؟؟ :cry2:
                            من ماهی 200 کیلو از این مواد استفاده میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم
                            سلام خب شما دیگه اوستا شدی
                            ولی بگی یهو کلی اسید بریز توش ببین مشتعل میشه یا نه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X