میشه با میدان مغناطیسی سیم های برق برق تولید کرد مثلا یه جریان اولییه بدیم یه مدار بسته رو بچرخنیم و با تغییر شار برق تولید کنیم؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تولید برق با مغناطیس
Collapse
X
-
پاسخ : تولید برق با مغناطیس
نه اقا منظورم اینی که شما فکر کردی نبود اخه جریان متوسطی که از سیم کشی های شهر میگذره صفره من منظورم دوروبر سیمکشی شهر هنوشته اصلی توسط clusterfuryمیشه با میدان مغناطیسی سیم های برق برق تولید کرد مثلا یه جریان اولییه بدیم یه مدار بسته رو بچرخنیم و با تغییر شار برق تولید کنیم؟
(یعنی یکسو کنندهی میدان های مغناطیسی داریم یا نه )اگه بشه صرفه جویی هستشس حتی اگه یه لامپ روشن کنه!
دیدگاه
-
شما اگر یک حلقه سیم رو بزاری تیو یک میدان متغییر ، چون این میدان اونو قطع میکنه ، در اون ولتاژی القا میشه !!
ولی چه میدانی و چه سیمی ؟؟
در حالت تئوریک درسته و اگر هم اینکار رو انجام بدین باز هم درست میشه ! ولی برای برق خونگی ، فکر کنم یه چند صد متری رو باید سیم بپیچید دور سیم تا یه چند ولتی تولید بشه ! تازشم ، همیونم وسط را ه تلف میشه به تلفالت خود سیم :biggrin:
میدان شما هر چه قویتر ، جریانی که می گیرید بیشتر !! کلا باید از فکر سیمهای برق شهر اومد بیرون چون همچین میدانی دور و برش نیست !!
میرسیم به ولتاژهای بالا ! با اونا میشه یه کاری کرد :biggrin:
در کل بیخیال این روش باید بشی !! چون با برق خونه که نمیشه ، بالای تیر برق فشار قوی هم که نمیشه بری ،آپس بیخیال بشی بهتره !!
----------------------------------------------------------------
اینم پاراگرافی بگم !!!
از همین روشی که شما به ذهنتون رسیده ، برای اندازه گیری ولتاژ و جریان خطوط فشار قوی استفاده می شه ! چون نمیشه یه ولتمتر ساخت که 220 کیلو وات رو اندازه بگیره ، برای امنیت بیشتر و صرفه جویی خیلی بیشتر ،آ از وسایلی به نامهای ct و pt استفاده می کنند !
ترانسهای جریان و ولتاژ ! ترانسی که سیم خطوط انتقال از وسط اون میگذره و میدان مغناطیسی برق فشار قوی توی اون ولتاژی القاء میکنه !
مثلا به ازای هر 1000 ولت 1 ولت ! بعد روی دستگاه نشاندهنده طوری تنظیم می کنند که هر یک ولت رو 1000 ولت نشون بده یا اینکه خودشون اونو ضرب می کنند ! جریان هم همینطور ! در کل بحث گسترده ای دارند و خواستم بگم که همچین چیزایی هم هستند ! به احتمال قوی هم تیو انجمن یه چیزایی در موردشون یم تونی پیدا کنی ! ( از گزینه "جستجو"استفاده بکن ! )
دیدگاه
-
اینم امتیازه مثبت واسه راهنمییاتوننوشته اصلی توسط farshadای بابا !!
یا من بد متوجه شدم ، یا شما کلا رشته برق رو زیر سوال بردی !! :surprised:
:mrgreen:
دوست عزیز ، الان تمامی موتورها و ترانسفورماتورها بر همین پایه اساسی که شما میگی دارن کار می کنن !!
شما اگر موجه نشدی بگو تا یه سیستم رو برات توضیح بدیم تا خوب متوجه بشی !
دیدگاه

دیدگاه