اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختمان های هوشمند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختمان های هوشمند

نوشته اصلی توسط زهرا مختاری

این شرکتی که گفتم بعد از آموزش از اون فردی که آموزش دیده توی پروژه هاش استفاده میکنه !
    سلام آیا منظورتون از پپپپپپپپپپپپروژه مثلا هوشمند کردن یک ساختمان می باشد که شرکت برمیدارد ؟
    نمیشه این پروژه رو مقداری توضیح بدین و مظلب و بیشتر بازش کنید .
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

درود به دوستان شب همگی بخیر
      زهرا خانم فکر اون شرکت رو هم نکن اون شرکت عزیز دوتا کتاب ترجمه کرده که منی که کلی تو این رشته تحقیق کردم تو فهم موندم تا اینکه تو نمایشگاه باهاشون حرف زدم فهمیدم کسی که ترجمش کرده رشتش تاسیسات بود نه برق برای همین هر چی میخوندم کمتر میفهمیدم
      در ضمن knx یکی از چند پرتکل ارتباطیه یادگیریش خوبه ولی نه تو اون شرکت چون با اون شرکت تو تبدیل به حالت اول میشی
      برای اینکه به حالت دوم برسی باید knx رو یاد بگیری ولی فعلا لازم نیست اول لازمه که با سنسور های مربوط به این کار و انواع ورودی خروجیا آشنا بشی
      ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

دوست عزیز iranesabz
        امید وارم همیشه سبز باشی این نکته رو باید همیشه در نظر داشته باشی که رشته ما یه رشته پایست و به نوعی من فکر میکنم مادر تمام رشته هاست فقط یه مشکلی داره اونم اینه که تنها با اتکا به این رشته کارمون لنگه و ما برای موفقیت باید رشته مون رو تو رشته های دیگه جوری قاطی کنیم که مردم فکر کنن اگه رشته ما نبود رشته های دیگه از بین میرفت

زهرا خانم
        شما فکر میکنید قدرت طراحیتون چقدره و اینکه چقدر عاشق این کار و حررفه اید و براش مایه میزارید

احمد اقا
        از نظر من اتوماسیون اتوماسیونه شاید یکم فرق کنه ولی یه اتوماسیون کار واقعی میتونه هرچی رو اتوماسیون کنه فقط باید چارت کاری و ورودی خروجی هارو به همراه طرح کلی عمل رو درک کنه بقیش حله

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

یه سایت خوب که اطلات خوبی داره ولی خیلی وقته پ دیت نشده
          http://ibms.ir/

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام آقای بابازاده چون من اطلاعات عملی در این زمینه ندارم و هنوز درسای اصلی ما هم در شبکه ها شروع نشده نظری ندارم و ایشالا از شما و بقیه یچیزی یاد بگیرم :agree:
            جانم به فدای ائمه اطهار
            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

آقای ایران سبز اینجا رو ببینید http://mibcco.com/projects.html این لیست پروژه هایی هست که یک شرکت برای نمونه انجام میده

مثلا یه شرکت مثل avita که توی اون سایتی که اقای بابازاده معرفی کردن هست یه کاتالوگ داره بر طبق خواست مالک امکاناتی که نیاز داره بر روی ساختمانش نصب میشه

آقای بابازاده چجوری با سنسورها و ورودی خروجی ها آشنا بشم !

قدرت طراحیم و نمیدونم اما علاقم زیاده به یادگیریش میخوام بدونم از کجا باید شروع کنم
              من دنبال راهم...

دیدگاه

اینجا تمام شرکتایی که اجازه کار با پرتکل KNX رو دارن معرفی شده
                http://www.knx.org/knx-partners/knxeib-partners/knx-partners-result/?countrycodes[
                تو قسمت ZIP+CITY اگه مثلا 021+tehran و وارد کنید شرکتایی که تو تهران اجازه کار دارن مشخص میشن

آقای بابازاده شما خودتون تو این زمینه کار و تحقیق میکنید؟
                من دنبال راهم...

دیدگاه

درود به دوستان
                  خانم مختاری
                  من در حدود 2یا 3 ساله دارم رو قضیه bms و اتوماسیون های مربوطه تحقیق میکنم البته یکی از فیلدای کاری من اتوماسیون صنعتیه و شرکت ما برای خودش پرتکل اختصاصی داره و خودمون طراح و سازنده plc هستیم اگه شما و دوستان واقعا پیگیر هستید می تونیم با هم یه گروه تحقیقاتی تشکیل بدیم

برای سنسور وغیره هم باید کتابهای ابزار دقیق رو مطالعه کنید البته همشو لازم نیست مثلا خانواده پلها در کل تو این زمینه استفاده نمیکنن
                  سنسورهای نوری , دما , دود, جریان , ولتاژ , pir , ir , باد سنج , رطوبت و چند تای دیگه که الان یادم نمیاد
                  خروجی ها هم فن , قفل , شیر , الارم , روشنایی , پریز , اطفاع حریق , ابیاری و چند تای دیگه که الان یادم نمیاد

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام ..صبح بخیر

ممنونم آقای بابازاده
                    پس من کتابهای ابزار دقیق رو میخونم اگه تو منابع مشکلی داشتم مزاحمتون میشم

بعدشم که انشاا.. مرحله ی بعدش :biggrin:
                    من دنبال راهم...

دیدگاه

البته یادت باشه هیچ وقت یه کتاب فنی رو مثل کتاب قصه نخونی بهتره یکم که درباره سنسور ها اطلاع پیدا کردی بگی تا بریم یه مرحله بالاتر بعد دوباره باز سراغ سنسورها میرید تمام وقتتون رو صرف سنسور ها نکن باید همزمان رو پرتکلها و اینترفیسها و نرم افزار هم کار کنی
                      راستی یادم رفته بود بگم برای اینکه تو حالت طراح و سازنده قرار بگیری باید برنامه نویسی هم بلد باشی

موفق باشید

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

حتمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ااا :wow:
                        من دنبال راهم...

دیدگاه

ب سلام خدمت دوستان عزیز

درسته این تاپیک مدتهای زیادی هست که غیر فعاله ولی در صورتیکه مایل بودین در این زمینه بیشتر بدونید من می تونم از تجربیات خودم در اختیارتون قرار بدم. هرچند که تجربیات خود من هم ذره ای بیش از عالم علم و تکنوژی نیست.

دیدگاه

درود
                            ممنون دوست گرامی benefic.H
                            شما تو چه زمینه و در چه سطحی کار مینید
                            من دارم اطلاعاتم رو در مورد باسهای ارتباطی تو خانه های هوشمند کامل میکنم و میخوام ببینم بهترین باس کدومه
                            هدف ساخت مبدل بین باسها و استفاده از تجهیزات شرکتهای مختلف

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام
                              منم سال 85 برای یک شرکت سیستم BMS روپیاده سازی کردم.دستگاهBMS مباحث خیلی زیادی داره و واقعا نمیشه یک چیز خاصی رو نام برد.به نظر من بهتره کارها رو بخش بندی کرد و روی این قضیه کار کرد.مثلا سیستم اعلام حریق را که شما بخواید در دستگاه BMS بیارید بهتره اول ببینید چه گازهایی ممکنه در ساختمان ها و ارگان های دولتی وجود داره همون سنسورها رو بیای کار کنی.در مورد سنسورهای گاز هم در سایت زیاد بحث شده فقط کافیه جستجو کنید.
                              بخش بعدی سیستم امنیت و دزدگیر می باشد.
                              مثلا سیستمی که من در دستگاه BMS آوردم این بود که اگر کسی اف اف خانه را زد و کسی در منزل نبود دستگاه شماره تلفنی که در حافظه اش ثبت شده بود را میگیرفت و شخص مراجعه کننده میتوانست با اف اف در خانه اش صحبت کند و اگر خواست میتونه با یک کلید از تلفن از همانجا در را براش باز کنه.
                              سیستم BMS جای کار خیلی زیاد داره و باید پله پله جلو رفت.
                              امیدوارم توانسته باشم راهنمایی مفیدی کرده باشم.
                              موفق و پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
                                درود
                                ممنون دوست گرامی benefic.H
                                شما تو چه زمینه و در چه سطحی کار مینید
                                من دارم اطلاعاتم رو در مورد باسهای ارتباطی تو خانه های هوشمند کامل میکنم و میخوام ببینم بهترین باس کدومه
                                هدف ساخت مبدل بین باسها و استفاده از تجهیزات شرکتهای مختلف
                                سلام دوست عزیز

مطمئناً سیاست در زمینه BMS استفاده از پروتکل های باز هست تا بصورت خودکار استفاده از مبدل ها حذف بشه، به نظر من از بین پروتکل ها BACnet جزء بهترین ها و کاملترین ها هست. چون استفاده از پروتکل های باز محدودیت برند رو به بهترین نحو از بین می بره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X