اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختمان های هوشمند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختمان های هوشمند

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
    سلام
    منم سال 85 برای یک شرکت سیستم BMS روپیاده سازی کردم.دستگاهBMS مباحث خیلی زیادی داره و واقعا نمیشه یک چیز خاصی رو نام برد.به نظر من بهتره کارها رو بخش بندی کرد و روی این قضیه کار کرد.مثلا سیستم اعلام حریق را که شما بخواید در دستگاه BMS بیارید بهتره اول ببینید چه گازهایی ممکنه در ساختمان ها و ارگان های دولتی وجود داره همون سنسورها رو بیای کار کنی.در مورد سنسورهای گاز هم در سایت زیاد بحث شده فقط کافیه جستجو کنید.
    بخش بعدی سیستم امنیت و دزدگیر می باشد.
    مثلا سیستمی که من در دستگاه BMS آوردم این بود که اگر کسی اف اف خانه را زد و کسی در منزل نبود دستگاه شماره تلفنی که در حافظه اش ثبت شده بود را میگیرفت و شخص مراجعه کننده میتوانست با اف اف در خانه اش صحبت کند و اگر خواست میتونه با یک کلید از تلفن از همانجا در را براش باز کنه.
    سیستم BMS جای کار خیلی زیاد داره و باید پله پله جلو رفت.
    امیدوارم توانسته باشم راهنمایی مفیدی کرده باشم.
    موفق و پیروز باشید
    دوست عزیز از توضیحات شما ممنونم ولی نکته ای که وجود داره باید بتونیم بین Building Management System و Home Automation تمایز قائل بشیم. بعضی از مواردی که شما ذکر کردین بیشتر در محدوده Home Automation قرار میگیره.

موفق باشین

دیدگاه

سلام دوستان

کسی با HDL کار کرده ؟
      از مهندسان این فروم کسی در مبحث هوشمندسازی ساختمان کار میکنه ؟

دیدگاه

سلام
        زمانی که این تاپیک رو باز کردم خیلی علاقه مند بودم و تقریبا تمام نمایشگاه و ها و سایت ها رو با علاقه بررسی کردم
        اما برای پروژه ی ارشدم نتونستم اون چالش علمی و پیدا کنم و وارد کار سیستم های خورشیدی شدم

حالا میخواستم ببینیم میتونم برای دکترا در خارج از کشور روی این زمینه سرمایه گزاری کنم؟
        یا برای کار داخل ایران؟

کسی میتونه به من کمک کنه؟!

فکر کنم اگه روی کاهش انرژی وارد بشم جواب بهتری بده.

کسی هست من و راهنمایی کنه؟
        من دنبال راهم...

دیدگاه

سلام و درود به شما
          اگر روی انرژی خورشیدی کار کردین خیلی خوبه و کلا انرژی های نو رشته ای جدید و جالب هست که دروسی از اقتصاد و مکانیک و ... هم پاس می کنید. برای اپلای باید مواظب فیلد کاریتون باشید چون اگر حساس باشه برای ویزا مشکل خواهید داشت.(نمیدونم چه مواردی ولی حدس می زنم سیاست گذاری های انرژی کلا حساسه که شمام نرید سراغش) ببینید از همین الکترونیک می تونید برای دکترا روش کار کنید یا نه؟ اگر نه برید سمت مهندسی سیستم های انرژی (دانشگاه صنعتی شریف و یا شهید بهشتی). برای کار شناخته شده نیستند ولی دانشگاه شریف شروع به معرفی رشته به سازمان ها و وزارت خانه های دیربط کرده، جای نگرانی نیست چون هم هیات علمی می خوان هم نیسروی متخصص. خارجم که توپ هست واقعا هم برای فاند ارشد و دکترا و هم برای کار بعد از فارغ التحصیلی. سوالی داشتین بفرمایید
          جانم به فدای ائمه اطهار
          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

ممنونم از جوابتون

یه جستجویی کردم دیدم هلند دانشگاه آیندهوونش مهندسی پاور الکترونیک رو زمینه ی سولار کارهای خیی خوبی کرده
            گفتم اگه بشه دکترا اونجا اقدام کنم

شما پیشنهاد بهتری دارید؟
            من دنبال راهم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zahra-65
              ممنونم از جوابتون

یه جستجویی کردم دیدم هلند دانشگاه آیندهوونش مهندسی پاور الکترونیک رو زمینه ی سولار کارهای خیی خوبی کرده
              گفتم اگه بشه دکترا اونجا اقدام کنم

شما پیشنهاد بهتری دارید؟
              سلام
              نمیدونم رزومه شما چجوریاست ولی بگم که دانشگاه آیندهوون دانشگاه بزرگ و معروفیه که بورسیه دکترا گرفتن ازش سخته و باید رزومه و پروپزال خوبی + sop خوبی داشته باشین. در ضمن در اروپا دانشجوی دکترا دانشجوی معمولی محسوب نمیشه بلکه به عنوان کارمند و محقق محسوب شده و حقوق بالایی میگیره. من خودم آمریکا رو ترجیح میدم به هر جای دیگه حتی کانادا. مدرک زبان دارید؟سال چند ارشدین؟کی تمام می کنید؟مقاله دارید؟
              جانم به فدای ائمه اطهار
              می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

2ماه تا دفاعم مونده
                3 تا مقاله کنفرانس دارم - میتونم تا 6 ماه آینده با کمک خدا 3-4 تا دیگه بدم-البته سعیم که باقیش ژورنال باشه

زبانم خوبه میتونم مدرک رو بگیرم انشاا...

خوب بله آمریکا خیلی خوبه اما اونجوری بالای 100% ریجکت میشم :mrgreen:

هلند و نروژ و آلمان و کانادا .. تصمیم دارم برای اینها اقدام کنم البته من برنامم رو دارم برای سال آینده جور میکنم منتها تصمیم دارم بدونم برای کجا میخوام اقدام کنم که هدفم مشخص باشه

منظورتون رو از Sopنفهمیدم!
                من دنبال راهم...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X