اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک-مدار موتور و میکروسوئیچ دستگاه جوجه کشی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک-مدار موتور و میکروسوئیچ دستگاه جوجه کشی

سلام دوست عزیز.ممنون از مدارت-من چیزی سر در نیاوردم ولی یه دوست تو فنی حرفه ای دارم نشونش میدم تا دقیق روشنم کنه-تایمر من این شکلیه-شما برای تایمر 3 خروجی گذاشتی اما خروجی و ورودی تایمر من به این شکله

عکسهای تایمر من و توضیحاتش رو هم براتون میگذارم اگه چیزی سر در اوردید کمک کنید

لطفا کمک کنید دوست عزیز تا این مشکل ما حل شود

دیدگاه

بنده اون نقشه رو طبق عکس لینکی که شما از سایت shoptel گذاشته بودید کشیدم. متاسفانه تایمری که برای شما فرستادند با اون عکس فرق میکنه و در واقع کنتاکت NC در اون بمنظور صرفه جویی در مصرف ترمینال حذف شده!
      بنابر این شما باید خودتون کنتاکت NC رو با لحیم کردن یک تکه سیم از رله بگیرید.

توصیه میکنم از یک نفر که تجربه داره کمک بگیرید و با نشون دادن مباحث این تاپیک از اون بخواهید براتون این کار رو انجام بده.

موفق و موید باشید

دیدگاه

دوست عزیز اگه می تونی روی همین عکس تایمرم بگو باید چه کار کنم یا با پینت نقاشی برام یه عکس بکش-اگه درست بگی زود میگیرم-ممنون از راهنمائیتون

دیدگاه

تو این عکس مشخص نیست. باید از زیر برد عکس بگیری.
          بعدشم بنظرم داری خودتو عذاب میدی! بده همون رفیقت که تو فنی حرفه ایه اگه وارد باشه در عرض دو ثانیه میبنده.

دیدگاه

باشه دوست عزیز
            هر چند دسترسی به اینترنت تا دسترسی به فنی حرفه ای برام راحت تر ولی هر طور شده باید خودم رو به فنی حرفه ای برسونم-البته دوست که گفتم دوست من نه مدرس فنی حرفه ای که قبلا تو کلاسش بودم-ولی الان شرایط جسمانیم طوریه نمی تونم 20 کیلومتر بروم تا فنی حرفه ای ولی از همین راهنمایت هم ممنون با تشکر محمد

دیدگاه

سلام
              توی ایترنت گشتم یه نقشه خوب گیر اوردم ولی چیز زیادی سر در نیاوردم کسی می تونi این نقشه الکترونیکی با میکرو رو شرح بدهد.
              ادرس نقشه با توضیحاتش
              http://www.omidravanro.com/21.html

دیدگاه

سلام!
                من خودم قبلا که جوان تر که بودم میساختم میفروختم!
                از این کارا نکن. نه میکرو یوئیچ میخاد نه چیزه دیگه !
                یک تایمر 2 زمانه بساز !
                که زمان روشنش به اندازه 0.5 دور موتوررت باشه زمان خاموش هم یک ساعت!
                بدعد از موتور جوجه گردون گاز استفاده کن!
                بده تراشکاری واست سرش مهره جوش بده بعد بازو هارو با پیچو واشر فنری صفت کن!

دیدگاه

دوستان همونطور که قول داده بودیم تایپیک آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی هم شروع شد
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=75908.0
                  در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                  گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام، شما چه تایمری رو برای دستگاه جوجه کشی پیشنهاد میکنید؟ که بتونه با جوجه گردان ۲۲۰ ولت کار کنه بامیکروسوییچ قطع کنه و استوپ کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X