اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیایید led بسازیم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیایید led بسازیم

سلام :

دوست عزیز یک پیشنهاد می دهم .
    در مقطع کارشناسی الکترونیک درسی داشتیم به نام " فیزیک الکترونیک" .
    تقریباً بحثش در مورد نیمه هادی ها و این چیزا بود .
    روش ساخت ویفر و دیود و اینام خوب توش بود .
    اول شما برو اونجارو اگر مطالعه نکردی خوب بخون و ببین که چی می خواهد و چی نمی خواهد و اگر هنوز هم می خواستی کار را ادامه دهی آستین بالا بزن ، یک سرچ خیلی خوب و مفصل بکن در مورد روش ساخت و تکنولوژی ساخت و این چیزا .
    اصلاً سرچ کن ببین کسی تا به حال بصورت آماتوری اینکارو کرده یا نه ! اگر کرده بود خوب ببین چیکار کرده .
    بعدش بیا نتیجه رو اینجا بگو تا بقیه هم جذب بشن .
    الان پیشنهاد شما مثل سنگ بزرگ و نزدنش شده !!!!

موفق باشی

دیدگاه

سلام بچه ها
      همون طور که گفته بودم من شروع کردم ، فعلا اینا رو داشته باشید تا بعد :agree:
      " دیود های نورانی در واقع از ترکیبهای گالیوم فسفید و گالیم ارسنید فسفید ساخته شده اند .
      معمولا با اعمال جریانی بین 30 تا 50 میلی آمپر نور کافی ایجاد می کنند ( برای سبز و زرد جریان کمتر و برای تولید نور قرمز به جریان بیشتری نیاز است.)
      قالب بندی دیود ها متفاوت است : قالب بندی گرد با قطر 3 میلی متر و 5 میلی متر و نمونه مکعبی آن با سطح مقطع 5 * 2 میلی متر . زاویه دید نمونه گرد آن 20 -40 درجه است و زاویه دید مکعبی آن به 100 درجه می رسد .
      منبع : اصول و مبانی الکترونیک ، مترجم: رضا خوش کیش"
      می دونم کمه ایشاالله بعدا بیشتر می شه
      اگه نشد بسازیمش هم اشکال نداره ، همین که در موردش اطلاعات پیدا کنیم ارزش داره :nice:

دیدگاه

سلام.
        رضا جان این پست رو خاطب به شما نوشتم.
        چند اصل

1- کار نشد نداره.
        2- کار بزرگ رو باید به کارای کوچیک تقسیم کرد و انجام داد.
        3- هر کار جدید و بکری سختی داره

این کاری که شما میگید همونطوری که بقیه گفتن کار بزرگیه ولی اینکه بگی انجامش محاله نه اینطوری نیست. قابل انجامه ولی باید خودت رو رشد بدی، خودت بزرگ بشی تا بتونی کار به اون بزرگی رو انجام بدی. خلاصه اینکه هدفت خیلی عالیه ولی بیگدار به آب نزن براش برنامه ریزی کن انشالله موفق میشی، روندی که دوستان اینجا پیشنهاد دادن روند های خوبیه .
        موفق باشید.
        شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
        هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
        چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

چی شد پس ؟ :sad:
          رضا کجایی ؟ جا زدی ؟
          بچه ها ..........
          بیاین یه کاری بکنیم دیگه
          یعنی کسی در مورد led چیز دیگه ای نمی دونه؟

دیدگاه

همونطور که آقا حامد گفتند این جور بحث ها در کتاب فیزیک الکترونیک پیدا می شه ولی به سه دلیل عوده بچه های الکترونیک از این درس خوششون نمی یاد :
            1- استادا خودشون نمی دونند چیه و می یان برای دانشجویان توضیح می دن(چه شود!!!!!!!!!!!!!!؟؟)
            2- ایران دانش تولید قطعه نداره
            3-تولید قطعه نیاز محاسبات و دانش زیادی داره که از پس من و شما حالا حالا ها بر نمی یاد
            ولی همونطور که محمد ]قا هم گفتند کار نشد نداره!!!!!!!!!!!!
            موفق باشی
            از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

یه چیزی همیشه منو قلقلک می ده اونم اینکه وقتی سال 1947 سه نفر می تونند توی اندازه ( یه گردو :mrgreen: ) ترانزیستور بسازند ( اخرش کسی تونست بفهمه اول دیود بود بعد ترانزیستور یا ترانزیستور بود بعد دیود :mrgreen: ) ما نمی تونم ( تکبیر الله اکبر ..... )
              ما چشم همون تولید کننده گانی که تکنولوژی همچین غلط هائی رو قایم کردن رو کور می کنیم ( به کوری چشم دشمن LED می سازیم )
              ولی خدائی سیلیس که داریم فراون ( توی گلدون خونه رو بگردین هستش )
              بعدش گالیم آرسنید می خواهیم با یه نخود فسفر
              بعد یه اطاق می خواهیم که هیچی توش نر ( تا گردو خاک نخوره ) ...................... دیدین چقدر ساده است :NO:

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
                ببخشید که چند روزی نبودم گرفتاری های حذف و اضافه رو که میدونین مخصوصا تو دانشگاه ساوه

اول از همه شما تشکر میکنم که اطلاعاتتونو از ما دریق نکردید
                من یه کمی در همین مورد تحقیق کردم و روی حرفهای بقیه هم فکر کردم دیدم که سخته ولی ممکنه.. :smile:
                خط تولید LED تو ایران نمیدونم وجود داره یا نه ولی من یه شرکت رو پیدا کردم که میتونن برامون دستگاهاش رو وارد و خطشو راه اندازی کنن ولی قیمتش رو نمی دونم :agree:

البطه ایده ساختن LED موقه ای به ذهن من خطور کرد که : استادمون طوری طرز ساختشو تشریح میکرد که انگار روزی کلی دیود رو تو خونشون میسازه

ساختن LED وقتی برای ما ممکن هست که تکنولوژی ساختش از ما پنهان نباشه و توانایی ساختن بعضی از دستگاههای مورد نیازش رو داشته باشیم ( چون اونا خیلی گرون هستن )

پس هر کدوم از دوستان اطلاعاتی از تکنولوژیش داره بگه

فوقش مجبور میشیم بریم سراغ کریستال مایع

با تشکر :bye

دیدگاه

در دوره کارشناسی ارشد ما درسی داریم به نام تکنولوژی ساخت .....
                  می تونم بگم روشی که برای ساخت یک میله سیلیسیوم خالص میتونه تو ایران عملی بشه پروسه فرآیندش حدودا 200 سال طول میکشه !
                  تکنولوژی که تو غرب هست در حدود 2-3 ماه .....
                  اگر بخواین میشه این مبحث توی سایت بحث بشه ولی به طور حرفه ای نه اینکه بیایم بگیم میخوایم LED بسازیم چون اگر عملی بود تو دانشگاه ها عوض این درسا آموزش ساحت دیود ترانزیستور میزاشتن !!!!
                  اگر مایلین به مرور روی تکنولوژی شون کار کنیم.
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_sakhavati
                    سلام دوستان عزیز
                    ببخشید که چند روزی نبودم گرفتاری های حذف و اضافه رو که میدونین مخصوصا تو دانشگاه ساوه

اول از همه شما تشکر میکنم که اطلاعاتتونو از ما دریق نکردید
                    من یه کمی در همین مورد تحقیق کردم و روی حرفهای بقیه هم فکر کردم دیدم که سخته ولی ممکنه.. :smile:
                    خط تولید LED تو ایران نمیدونم وجود داره یا نه ولی من یه شرکت رو پیدا کردم که میتونن برامون دستگاهاش رو وارد و خطشو راه اندازی کنن ولی قیمتش رو نمی دونم :agree:

البطه ایده ساختن LED موقه ای به ذهن من خطور کرد که : استادمون طوری طرز ساختشو تشریح میکرد که انگار روزی کلی دیود رو تو خونشون میسازه

ساختن LED وقتی برای ما ممکن هست که تکنولوژی ساختش از ما پنهان نباشه و توانایی ساختن بعضی از دستگاههای مورد نیازش رو داشته باشیم ( چون اونا خیلی گرون هستن )

پس هر کدوم از دوستان اطلاعاتی از تکنولوژیش داره بگه

فوقش مجبور میشیم بریم سراغ کریستال مایع

با تشکر :bye
                    شیمی + فیزیک + مباحث شیمی فیزیک
                    دوست عزیز بله وقتی امکانات باشه برمنکرش لعنت کار نشد نداره
                    ولی اینجا نه
                    شما می تونی خیلی راحت به این کار جمعه عمل بپوشونی با خوندن رشته طراحی مدار مجتمع توی دوره کارشناسی ارشد ( دانشگاه اورمیه سراسری )

موفق باشی

دیدگاه

این رشته رو تبریزم داره ....
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان گرامی
                        جسارتا خدمتتون عرض کنم برای اینکه فاصله تکنولوژیکی کمتر بشه بهتره به دنبال روشهای جدیدتر بود
                        مشکل ما در ایران ضعف در زمینه علوم پایه است و معمولا این دروس دروس درجه 2 و 3 محسوب میشن مثلا خود اینجانب اهمیت بیشتری به دروس معماری کامپیوتر ،میکرو و الکترونیک ها می دادم و اکثر درس های پایه رو فقط برای پاس کردن خوندم.
                        تا ما بخواهیم led درست کنیم اونها یک چیزه دیگه درست کردن
                        لینک پایین نوع جدیدی از led رو تحت عنوان oled با مصرف پایین تر و نور بیشتر معرفی میکنه

http://electronics.howstuffworks.com/oled.htm/printable
                        موفق باشید

دیدگاه

من هم با ایشون موافقم علوم پایه اصلا تو ایران محبوب نیستند به طوری که ما عادت داریم همیشه به کسایی که تو دانشگاه میرن مثلا فیزیک می خونند رو افرادی از نظر علمی پایین تر قلمداد میکنیم .... و حتی تو کنکور کسی باید رتبش 7 یا 8 هزار باشه که هیچی قبول نشه و بره فیزیک بخونه !!!!
                          ولی در این سال ها باز وضع بهتر شده ولی هنوز مشکل داریم .....
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام و درود،بنده میدونم که این تاپیک خیلی قدیمیه و به اصطلاح
                            خاک خورده...
                            اما خبر خوبی که هست اینه که ایران تونسته طی این ۱۴ سال از شروع
                            تاپیک،کلی قطعات الکترونیکی با کیفیت( مثل همین ال ای دی ،ترانزیستور و دیود)
                            رو تولید کنه،که خبر خیلی خوبی هست.
                            موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X