پاسخ : بیا تو قدم به قدم باز کردن و خراب کردن و داخل دستگاه مه ساز رو ببین(عکس و توضیح)
نوشته اصلی توسط مهران چمنی
علیک سلام عید شما هم مبارک
اون سنسور رو که درآوردم با هم دیدیم !
فق مدارش مونده که واقعا بخش حساسی هست و دیگه نمیشه با پیچپوشتی اون رو درآورد
یه هیتر لازم دارم....متاسفانه هنوز کسی رو پیدا نکردم هیتر داشته باشه
پاسخ : بیا تو قدم به قدم باز کردن و خراب کردن و داخل دستگاه مه ساز رو ببین(عکس و توضیح)
نوشته اصلی توسط arvinfx
حالا هیتر جواب میده!؟
اگه خدا بخواد....
منو که میشناسی....
کاری رو شروع کنم تا آخرش میرم...حالا چه زود یا چه دیر ولی تمومش میکنم
هیتر هم نشه چه چیز دیگه پیدا میکنم...کار نشد نداره
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
پاسخ : بیا تو قدم به قدم باز کردن و خراب کردن و 
آقای چمنی نمیدونم متوجه شدید یا نه؛ ولی اون قطعه ای که به پیچ وصل بود و نمیذاشت مدار خارج شه در واقع قسمتی از ترانزیستور بوده(یعنی شما ترانزیستورم کالبد شکافی کردی!)
این سایت قیمتش واقعا با سایت های الکترونیکی اختلاف داره...
چه خبره...
http://www.nasimkala.com/product.php?id=809
اگر از تاپیکی بدتون میاد...
اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
...بگین که
[glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]
با سلام
من تازه این تاپیکو خوندم
اون قسمت مدار که سطح آب رو تست میکنه نا با امواج پیزو کار میکنه نا با هدایت جریان الکتریکی آب
من یه دستگاه جوجه کشی داشتم که خراب شد و سنسورشو باز کردم ببینم توش چیه فقط یه تیکه فلز بود که وقتی دست کاری کردم پودر شد و البته دورش کاملا ایزوله بود و هیچ آبی بهش نمیرسید و در ضمن دستگاه جوجه کشی امواج پیزو تولید نمیکنه که سنسور دریافت کنه
در آخر من متوجه نشدم چطور کار میکنه :angry: :angry: :angry:
من کل پستارو خوندم یه چیزی برام سوال شد
شما مگه نمیگید وقتی این بخار ساز توی آب نباشه کار نمیده؟
اونوقت که پیزو را در اوردید گفتید مدار سوخت!
خب نباید کار کنه در اون موقع
بعدا توی آب تستش کردید؟
:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :cry2:منم یه دستگاه مه ساز دارم دقیقا مثل همینه که اقای چمنی کالبد شکافی کردن بعدش خراب شد چون از اون در دستگاه جوجه کشی استفاده میکردم بعد تلفن زدم به فروشنده ای که ازش خریده بودم گفت که روی دستگاه یه پیچ هست اون رو باز کن احتمالا داخلش اب رفته ،خشکش کن درست میشه من هم با اون اچار مخصوصش بازش کردم داخلش هم اب نرفته بود بعد اومدم پشتش رو با یک چاقو بازکرد دیدم یک ماده سیاه رنگ و خیلی محکم پشتش بود از ادامه کار منصرف شدم :cry2:
{خلاف قوانین - پاک شد}
زکات علم آموختن آن به دیگران است
دیدگاه