اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط bardiya3
    ولتاژ تغذیه 60 ولت دیسی هست
    سلف 2 را 18 دور سیم 8 دهم را دور پیچگوشتی پیچیدم
    سلف 100 میلی نداشتم اما یه سلف دیگه داشتم گذاشتم بازم نشد
    پیزو آره سالمه روی مدار های قبلی کار میده
    اتصالات را باز نگاه کردم چیزی به نظرم نیومد
    ترانزیستور شدیدا داغ میکنه سلف هم یه صدای خیلی کمی ایجاد میکنه
    از عکسه هیچی پیدا نیس
    نقاشیشو میکشم میفرستم
    ولتاژت خیلی خیلی زیاده من با 50 ولت تست کردم مدار داشت منفجر می شد بهترین ولتاژ حدود 45 ولت دی سی بود
    سعی کن یکم ولتاژو بیاری پایین می تونی یکی از سر های ترانس رو باز کنی و از سر ولتاژ پایین تر استفاده کنی
    مطمئنی ترانزیستور سالمه و پایه ها شو درست متصل می کنی ( اگه پیزو متصل نباشه اصلا نباید داغ کنه ) ؟؟؟
    سلف هم نباید صدا بده ( نمی دونم مشکلش چیه ) ، خازن ها سالمن ؟؟؟ حتما یه عکس از مدارت بزار.

sigpic

دیدگاه

پاسخ : باتو و تا پاان ساخت دستگاه بخار سرد با پزو الکترک همراه ما باش(عکس و توضح )

نوشته اصلی توسط edeeson_nm1
      ولتاژت خل خل زاده من با 50 ولت تست کردم مدار داشت منفجر م شد بهترن ولتاژ حدود 45 ولت د س بود
      سع کن کم ولتاژو بار پان م تون ک از سر ها ترانس رو باز کن و از سر ولتاژ پان تر استفاده کن
      مطمئن ترانزستور سالمه و پاه ها شو درست متصل م کن ( اگه پزو متصل نباشه اصلا نباد داغ کنه ) ؟؟؟
      سلف هم نباد صدا بده ( نم دونم مشکلش چه ) ، خازن ها سالمن ؟؟؟ حتما ه عکس از مدارت بزار.
      http://8pic.ir/images/72690013154533974687.gif
      ان نقاش مدار
      از عکسش هچ معلوم نبود
      خازنارو نمدونم! فکر نکنم خراب باشه
      عب نداره؟

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط bardiya3
        http://8pic.ir/images/72690013154533974687.gif
        این نقاشی مدار
        از عکسش هیچی معلوم نبود
        خازنارو نمیدونم! فکر نکنم خراب باشه
        خوب اگه مدارت همین شکلی شده اشتباه بستی
        پایه وسط کلکتور هست که اصلا به سلف وصل نمیشه !!!!!!!!!!!
        و فکر کنم جای پایه کلکتور و امیتر رو اشتباه وصل می کنی !!!!!!!!!
        اگه ترانزیستور رو رو به خودت بگیری این طوری خونده میشه ( امیتر - کلکتور - بیس ) یعنی در هر صورت پایه وسط کلکتور هست چه در 1047 و چه در tt2148

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bardiya3
          حالا افتاد :redface: :rolleyes:
          چقدر من گیجم :nerd:
          دمت گرم ادیسون
          نه بابا این چه حرفیه این اشتباهات برخی اوقات به خاطر خستگی پیش میاد دیگه
          راستی چرا تو بعضی از پست هات که نقل قول می کنی کلا حرف "ی" حذف میشه ؟؟؟ مثلا این یکی :
          ان نقاش مدار
          از عکسش هچ معلوم نبود
          خازنارو نمدونم! فکر نکنم خراب باشه
          عب نداره

sigpic

دیدگاه

سلام عزیزان

به یه پدیده عجیب بر خوردم تو کار با این مدارا! :eek:

اول تشکر لازمه از همه این دوستان که این تاپیک خفن رو بیش از یکسال زنده نگه داشتن! :applause: :applause: :job:

من هرذوتا مدار آقا مهران و آقای ادیسون عزیز رو روی برد ساختم. . ولی هیچکدوم هنوز کار نکرده.. هرذوتا مدار فقط سطح آبو می لرزونه. . و هردو هم مثل هم. . .
            اما چیز عجیب:
            وقتی برای سنجش فرکانسی که به پیزو داده میشه مولتی متر رو روی Hz قرار دادم و دو سر پیزو رو اندازه گرفتم یکهو پیزو شروع کرذ به بخار ساختن!! oo:

برای هردوتا مدار همینطور میشه. . . مولتی مترم از نوع معمولیه که همتون دارین... روی حالت فرکانس سنج به صورت موازی وقتی میزنمش به دو سر پیزو یکدفه پووووووووفففففف!!!! در حالی که بدون اون فقط لرزش آب رو دارم. . . و فرکانس سنج هم 1.8 یا 1.7 رو نشون می ده. .

از دوستان کسی می دونه علتش چیه؟! چرا فرکانس سنج باعث می شه مدار موقتا درست کار کنه؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rammlied
              سلام عزیزان

به یه پدیده عجیب بر خوردم تو کار با این مدارا! :eek:

اول تشکر لازمه از همه این دوستان که این تاپیک خفن رو بیش از یکسال زنده نگه داشتن! :applause: :applause: :job:

من هرذوتا مدار آقا مهران و آقای ادیسون عزیز رو روی برد ساختم. . ولی هیچکدوم هنوز کار نکرده.. هرذوتا مدار فقط سطح آبو می لرزونه. . و هردو هم مثل هم. . .
              اما چیز عجیب:
              وقتی برای سنجش فرکانسی که به پیزو داده میشه مولتی متر رو روی Hz قرار دادم و دو سر پیزو رو اندازه گرفتم یکهو پیزو شروع کرذ به بخار ساختن!! oo:

برای هردوتا مدار همینطور میشه. . . مولتی مترم از نوع معمولیه که همتون دارین... روی حالت فرکانس سنج به صورت موازی وقتی میزنمش به دو سر پیزو یکدفه پووووووووفففففف!!!! در حالی که بدون اون فقط لرزش آب رو دارم. . . و فرکانس سنج هم 1.8 یا 1.7 رو نشون می ده. .

از دوستان کسی می دونه علتش چیه؟! چرا فرکانس سنج باعث می شه مدار موقتا درست کار کنه؟!
              بعضی وقتا به دلیل تفاوت ترانزیستور ها بایاس ترانزیستور به درستی صورت نمی گیره وقتی یک مقاومت با پیزو موازی میشه بایاس انجام میشه و مدار شروع به کار می کنه من به دلیل اینکه مدار رو خودم طراحی کردم دقیقا همین مشکل رو داشتم که اگه تو صفحه های 39 و 40 نگاه کنی می بینی من اول برای تنظیم یک مقومت متغییر گذاشتم و وقتی که مقدارشو تنظیم کردم (18 کیلو) اونو ورداشتم (چون توانش کم بود و ممکن بود بسوزه) و به جاش مقاومت 18 کیلو گذاشتم البته بهتره توانش بالا باشه مثلا 2 وات. شما هنگامی که فرکانس متر وصل می کنی بایاس مدار درست صورت می گیره و مدار شروع به کار می کنه

sigpic

دیدگاه

این سنسور پیزو حتما باید با آب در تماس باشه یا مثلا اگر با فاصله از بالا هم نگه دارین جواب می ده
                ?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hesam_M
                  این سنسور پیزو حتما باید با آب در تماس باشه یا مثلا اگر با فاصله از بالا هم نگه دارین جواب می ده
                  ?
                  سلام
                  بله این پیزو با لرزش های فرکانس بالا موجب جدا شدن اتم های آب از یکدیگر می شود و باید طوری قرار بگیرد که حدود 4 سانتی متر آب روی آنرا بپوشاند و آب بندی شود تا آب به زیر آن که سیم ها متصل شده اند نرسد. مثل عکسهایی که در صفحات اول قرار گرفته است.

sigpic

دیدگاه

بالاخره درایو کرد! ادیسون جان ممنون از شما مشکل دقیقا از همون مقاومته من مقاومت رو بالا بردم و کار کرد!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ronnie
                      بالاخره درایو کرد! ادیسون جان ممنون از شما مشکل دقیقا از همون مقاومته من مقاومت رو بالا بردم و کار کرد!
                      خواهش می کنم
                      مقاومت رو چند کیلو گذاشتی؟

sigpic

دیدگاه

یه 3.3 کیلو موازی کردم با مقاومت 18 k شما. من هم با rammlied موافقم عجیبه! فعلا منتظرم که چسب آب بندیش خشک بشه بعد توی آب هم امتحانش کنم ولی با قطره چکون که روش آب می ریختم فوری بخار می شد. ادیسون جان شما می دونی که من تجربه در الکترونیک ندارم 7 بار این مدار رو ساختم حالا شانسی جواب گرفتم ولی مطمئنم که مشکل برای بعضی دوستهای دیگه هم هست. شما تحلیل، نظر یا پیشنهادی داری برای حل این مشکل؟ فکر می کنم حرکت اول شما در گذاشتن اون مقاومت متغیر بسیار هوشمندانه بوده و همین دلیل خوبی بوده برای موفقیت مدارتون ممنون می شم اگه ادامه بدید بهینه سازی مدار رو که به نتیجه قطعی برسیم. راستی من یک خازن 1 میکرو ولتاژ بالا هم با خازن ورودی موازی کردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ronnie
                          یه 3.3 کیلو موازی کردم با مقاومت 18 k شما. من هم با rammlied موافقم عجیبه! فعلا منتظرم که چسب آب بندیش خشک بشه بعد توی آب هم امتحانش کنم ولی با قطره چکون که روش آب می ریختم فوری بخار می شد. ادیسون جان شما می دونی که من تجربه در الکترونیک ندارم 7 بار این مدار رو ساختم حالا شانسی جواب گرفتم ولی مطمئنم که مشکل برای بعضی دوستهای دیگه هم هست. شما تحلیل، نظر یا پیشنهادی داری برای حل این مشکل؟ فکر می کنم حرکت اول شما در گذاشتن اون مقاومت متغیر بسیار هوشمندانه بوده و همین دلیل خوبی بوده برای موفقیت مدارتون ممنون می شم اگه ادامه بدید بهینه سازی مدار رو که به نتیجه قطعی برسیم. راستی من یک خازن 1 میکرو ولتاژ بالا هم با خازن ورودی موازی کردم.
                          اون مدار رو من چهار روز روش کار کردم تا حالا سابقه نداشت من روی مدارهای ساده ای مثل این اینقدر زمان واسه طراحیش مصرف کنم
                          اپن پدیده هم اصلا عجیب نیست کاملا مشخصه که بایاس ترانزیستور و ایده آل نبودن سایر قطعات میتونه روی مدار اونم با این فرکانس تاثیر منفی بزاره
                          راجع به اون خازن هم زیاد تاثیری نداره ولی شما که گذاشتی خوب چه بهتر نویزو کم می کنه
                          دیگه از این بیشتر روش کار کنم ؟؟؟ فکر نکنم از این ساده تر بشه
                          الان یه چند تا المان داره که فکر کنم با 15 هزار تومن همشو میشه خرید . دیگه از این ساده تر نمیشه البته به نظر من و وقت هم ندارم دارم روی دوچرخه برقی کار می کنم :(
                          این مدارهم جزو مدارهای فرکانس بالاست و اینکه برخی اوقات جواب لازم رو نمیده کاملا طبیعیه
                          و خوشحالم از اینکه با تلاش تونستید بهنتیجه برسید.

sigpic

دیدگاه

پاسخ : باتو و تا پاان ساخت دستگاه بخار سرد با پزو الکترک همراه ما باش(عکس و توضح )

از منم کار داد ادسون دمت گرم مدارت خل خوبه :nerd: :nice:
                            اما اونقدر که انتظار داشتم ازش بخار نمده
                            باد مقاومتشو تغر بدم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bardiya3
                              از منم کار داد ادسون دمت گرم مدارت خل خوبه :nerd: :nice:
                              اما اونقدر که انتظار داشتم ازش بخار نمده
                              باد مقاومتشو تغر بدم؟
                              خیلی هم عالی و خیلی خوشحالیم که مدار دوستان هم بالاخره راه افتاد .
                              برای افزایش بخار باید ولتاژ تغذیه رو کم و زیاد کرد البته فکر کنم ولتاژ شما خیلی بالا باشه و دیگه نباید افزایش بدی
                              اما می تونی توی مقادیر سلفی که خودت پیچیدی تغییراتی رو ایجاد کنی تا به نتیجه مطلوب برسی اون مقدار مقاومت هم میشه کم و زیاد کرد ولی فکر نکنم تاثیر زیادی داشته باشه
                              هر تجربه ای به نظرم ارزشمنده

sigpic

دیدگاه

سلام
                                من چند ماه پیش ساختمش ولی خب نتیجه خوبی نگرفت.البته یک ذره خودم مشکل داشتم.
                                ولتاژم حدود 75-80 بود که نشد. رو پیزو وقتی با اب پر میکردم فقط لرزش داشت. بعد با دست ابشو کم میکردم که به اندازه یک قطره میرسید بخار میداد.
                                حالا بنظرشما مشکل چیه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X