اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

دوستان ببخشید سوال میپرسم تایپیکا خیلی زیاده
    اگه میشه مداری که جواب دادرو بهم معرفی کنید
    من سه تا پیزو میخوام استفاده کنم
    ممنون از راهنمایی

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط sanijan
      دوستان ببخشید سوال میپرسم تایپیکا خیلی زیاده
      اگه میشه مداری که جواب دادرو بهم معرفی کنید
      من سه تا پیزو میخوام استفاده کنم
      ممنون از راهنمایی
      فقط کافیه صفحه 38 تا 41 همین تاپیک رو بخونی همین :read:

sigpic

دیدگاه

اقا ما که بستیم
        جواب نداد
        همه اش رو مو به مو و دقیق بستم ولی کار نکرد
        :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbas93
          اقا ما که بستیم
          جواب نداد
          همه اش رو مو به مو و دقیق بستم ولی کار نکرد
          :angry: :angry: :angry:
          من که تا حالا کلی از این مدار ها بستم و کار کرده ولی باید دقت کنید این مدار به تک تک المان ها حساس هست.
          چند روز پیش یه مدار بستم با یه خازن کار می کرد با یه خازن دیگه کار نمی کرد دلیلش هم این بود که خازن رو که اندازه گرفتم به جای 6.8 نانو 6.5 نانو بود :eek: و همین اختلاف کوچیک باعث می شد مدار کار نکنه.
          انتظار نداشته باش این مدار ضرب اول جواب بده چون فرکانس بالا و ولتاژ بالایی داره و مدار حساس و خاصی هست.

sigpic

دیدگاه

سلام بچه ها.میخواستم مداری طراحی کنم که باتغییر ولتاژظرفیت اون تغییر کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط blue heart
              سلام بچه ها.میخواستم مداری طراحی کنم که باتغییر ولتاژظرفیت اون تغییر کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              میزان بخار رو میگی ؟
              این مدار ها یکم میشه ولتاژ رو کم و زیاد کرد و بخار رو تنظیم کرد اما تا یه حدی خاص .
              مدار صفحه 39

sigpic

دیدگاه

سلام
                قیمت مه ساز آماده چقدر می باشد؟
                ghotbi63_mohammad@yahoo.com

دیدگاه

سلام،
                  من مدار صفحه 39 رو بستم ولی اولش کارنکرد! هی پیزو رو میکرمو تو آب میاوردم بیرون نمیشد فقط یکم آب میلرزید!
                  یه بار به اشتباه مقاومت 18 کیلو هم رفت تو آب بعد آب شروع کرد فواره و بخارو ... اصلا یه وضعی همه چی خیس شد! الان هم اگه با اون 18 کیلو یه 2کیلو موازی کنم قشنگ کار میکنه وگرنه کار نمیکنه!!!!!!!!!

مشکل از چیه ؟
                  ترانزیستورم هم خیلی داغ میشه !!!!
                  آخرش عکسش و میزارم خیلس باحال شده
                  با تشکر
                  دوش دیوانه شدم عشق مرا دید و بگفت آمدم نعره مزن جامه مدر هیچ مگو
                  گفتم ای عشق من از چیز دگر می​ترسم گفت آن چیز دگر نیست دگر هیچ مگو
                  من به گوش تو سخن​های نهان خواهم گفت سر بجنبان که بلی جز که به سر هیچ مگو
                  قمری جان صفتی در ره دل پیدا شد در ره دل چه لطیف است سفر هیچ مگو
                  مولانا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرامرز مختاری
                    سلام،
                    من مدار صفحه 39 رو بستم ولی اولش کارنکرد! هی پیزو رو میکرمو تو آب میاوردم بیرون نمیشد فقط یکم آب میلرزید!
                    یه بار به اشتباه مقاومت 18 کیلو هم رفت تو آب بعد آب شروع کرد فواره و بخارو ... اصلا یه وضعی همه چی خیس شد! الان هم اگه با اون 18 کیلو یه 2کیلو موازی کنم قشنگ کار میکنه وگرنه کار نمیکنه!!!!!!!!!

مشکل از چیه ؟
                    ترانزیستورم هم خیلی داغ میشه !!!!
                    آخرش عکسش و میزارم خیلس باحال شده
                    با تشکر
                    سلف رو باید یکم دستکاری کنی ترانزیستور هم اگه TIP3055 بزاری خیلی بهتره

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrezam2
                      http://upload7.ir/imgs/2014-01/60849105604080854307.jpg
                      http://upload7.ir/imgs/2014-08/03837519051770010608.bmp
                      عکس اولی مدار اقا ناصره و عکس دومی مدار منه به نظر من هم شما مدار اقا ناصر رو ببند چون که مقاومت مدار من 1 کیلو هست و شما اون مقاومت رو نداری
                      از سمت چپ اولین قطعه ترانسه و دومی هم دیود پله بعدی هم c1 خازن بزرگته L1 هم سلفه اون قطعه سیاهه c3 اون خازنی هست که روش نوشته 152j ه/ L2 هم اون سلفی هست که باید خودت بپیچی/Q1هم ترانزیستورت هست که مدلش رو نگفتی و میتونی دیتا شیتش رو دانلود کنی و ترتیب پایه ها رو به دست بیاری / c2 هم اون خازنه دیگه هست که اخرین خازنه / و در نهایت X1 هم پیزوت هستش مقاومت رو هم که خودت میدونی
                      و درمورد اتصال دیود پل هم بگم که یکی + و یکی- که به مدارت وصل میشه و دو تا پایه دیگه هم به دو سر ترانست وصل میشه راستی هر سوالی داری امشب بپرس که فردا تا اخر هفته من به اینترنت دسترسی ندارم دانشگاهم
                      خسته نباشی... اقا این مدار دومی برای من که کار نکرد. تمام قطعاتشم درسته ولی فک کنم اشکال از سلفش باشه. لطفا کمک کنین :rolleyes: :cry:

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط hamidrezam2
                      http://upload7.ir/imgs/2014-01/60849105604080854307.jpg
                      http://upload7.ir/imgs/2014-08/03837519051770010608.bmp
                      عکس اولی مدار اقا ناصره و عکس دومی مدار منه به نظر من هم شما مدار اقا ناصر رو ببند چون که مقاومت مدار من 1 کیلو هست و شما اون مقاومت رو نداری
                      از سمت چپ اولین قطعه ترانسه و دومی هم دیود پله بعدی هم c1 خازن بزرگته L1 هم سلفه اون قطعه سیاهه c3 اون خازنی هست که روش نوشته 152j ه/ L2 هم اون سلفی هست که باید خودت بپیچی/Q1هم ترانزیستورت هست که مدلش رو نگفتی و میتونی دیتا شیتش رو دانلود کنی و ترتیب پایه ها رو به دست بیاری / c2 هم اون خازنه دیگه هست که اخرین خازنه / و در نهایت X1 هم پیزوت هستش مقاومت رو هم که خودت میدونی
                      و درمورد اتصال دیود پل هم بگم که یکی + و یکی- که به مدارت وصل میشه و دو تا پایه دیگه هم به دو سر ترانست وصل میشه راستی هر سوالی داری امشب بپرس که فردا تا اخر هفته من به اینترنت دسترسی ندارم دانشگاهم

دیدگاه

سلام. واقعا شیفته اینم بتونم بسازمش ولی من حسابداری خوندم. راستی تو یه سایت اقا رامین قطعاتو همراه با نقشه گذاشتن و
                        ترانسو 2*16 خوب اینجا ترانسو 45 گفتین دیگه قاطی کردم از بس مختلف گفتین. اون ک 2*16 هست خوبه ک بسازمیا نه. خواهش می کنم اقا رامین شمارمو ذخیره کننین پ ام بدین تو viber اینجوری عالی میشه. خواهشکردم

اضافه شده در تاریخ :
                        شمارم اینه 09364656307 بی زحمت حتما تو viber.. خواهش می کنم اددم کنید به کمکتون نیاز دارم

اضافه شده در تاریخ :
                        اقا ناصر اقا مهران اقا رامین هر کدوم ک. تونستین کمکم کنین لطفا. تو viber. whatsapp اونجا خیلی بهتره تا تو سایت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط adelait
                          اقا ناصر اقا مهران اقا رامین هر کدوم ک. تونستین کمکم کنین لطفا. تو viber. whatsapp اونجا خیلی بهتره تا تو سایت
                          سلام
                          مشکلت چیه؟؟ ترانسه؟؟؟
                          خوب یه ترانس 24 بگیر
                          نگاه کن اونی که میگن 45 دیسی شدش هستش
                          همین ترانسو توسط پل دیود دی سی کنی سی و خورده ای میشه جوابتو میده
                          [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
                          [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
                          [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
                          [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
                          صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

سلا. اقا رضا لطفا تو وایبر کمک کنین. اخه میخوام عکس لیست قطعاتو نشون بدم اینجا نداره ک بزارم

اضافه شده در تاریخ :
                            این قطعاتو میگم. ایا قطعات خصوصا اون ترانس 2*16 درسته مشکلی ندارن؟ نقشش چطورhttp://www.tejaratgah.com/2b886c75ec5c885b78e328cddb9c5992-10.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط adelait
                              سلا. اقا رضا لطفا تو وایبر کمک کنین. اخه میخوام عکس لیست قطعاتو نشون بدم اینجا نداره ک بزارم

اضافه شده در تاریخ :
                              این قطعاتو میگم. ایا قطعات خصوصا اون ترانس 2*16 درسته مشکلی ندارن؟ نقشش چطورhttp://www.tejaratgah.com/2b886c75ec5c885b78e328cddb9c5992-10.html
                              خوب عکسا رو یه جایی پلود کن لینکشو اینجا قرار بده
                              [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
                              [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
                              [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
                              [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
                              صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

دوستان مدار من با یک مقاومت 5 کیلو به حای 18 کیلو راه افتاد :wow: چه بخاری میدههههههههههه
                                دستتون درد نکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X