اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو روان گردان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تابلو روان گردان

سلام .پروژه من تابلو روان گردانه .توضیح مدار این که یه مدار میکرو کنترلر که به دو طرفش 16تا ledوصل شده توسط یه موتور میچرخه باچرخش این موتور وبرنامه نویسی که باید برای میکرو انجام بدم باید وقتی روبه روی مدار باشم یه نوشته داشته باشم.حالا من نمد
    ونم باید از کجا شروع
    کنم کسی در این
    باره
    میتونه
    بهم کمک
    کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :question: :question:

پاسخ : تابلو روان گردان

سلام دوست عزیز
    شما اولین کاری که باید بکنی اینه که لقمه ات رو کوچیک کنی، یعنی کارت رو به قسمت های کوچیک تقسیم کنی، مثلا برای اینکه کارت دقیق باشه حتما به یه سرعت سنج نیاز داری که سرعت موتور رو بسنجه، یه برنامه دقیق، موتور و... ، یکی یکی حل کنی خیلی بهتره
    من تا حالا دومدل از اینا دیدم، یکی اینکه میان ال ای دی رو روی پروانه فن نصب میکنن و سیم ها و میکرو خارجه، از همین فن های کامپیوتر، مثلا طبقه همکف امجد لاین راست یکی تو ویترین هست که خیلی قشنگه یه کاغذ که از خود فن بزرگتره نوشته فروشی نیست، یکی هم که فیلمشو پایین گذاشتم، میان کل بوردو رو موتور نصب میکنن، اما بهرحال باید ولتاژ ثابتی به موتورت بدی و حتما دورسنج داشته باشی حالا یا خودت با مادون قرمز درست کنی یا اماده بگیری
    یه ماه روش وقت بذاری حله ما هم اگه بتونیم کمکت میکنیم
    البته این فیلمو من وقتی دیدم تا یه روز داشتم میزدم

http://s4.picofile.com/file/78071948...en_1_.avi.html

Good Luck

دیدگاه

سلام دوست عزیز یک فایل اموزشی هست برات اپ کردم گزاشتم در مورد تابلو چرخان هست اگه بدردت خورد بهم اطلاع بد اگه هم نخور باز بگو برات ی فایل دیگه اگه داشتم بفرستم :read: :read: :read: :read: امید وارم به درد شما بخوره :bye :bye
      http://s4.picofile.com/file/7807977204/tablo.rar.html
      !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
      نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

از وسطای این تاپیک: http://forum.techno-electro.com/thread-2150-page-8.html یه مقدار در موردش توضیح داده شده.
        ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

از دوستایی که راهنمایی کردن ممنون
          ولی من مدارشو تقریبا پیدا کردم و دارم آمادش میکنم .اشکال من تو برنامه نویسیشه که باید به زبان سی باشه.
          مدار من طوریه که 8تا ال ای دی رو به طور عمود مقابل خودم میبینم.برنامه شو چه طور باید شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

شما اول موتور رو بچرخون و با یه کم سعی و خطا سعی کن ال ای دیها را با توجه به سرعت چرخش در محدوده جلو چشمات روشن کنی و در بقیه جاها خاموش کنی

دیدگاه

آقا یکی هم به من کمک کنه :sad:
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=85228.0
              خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
              [hr]

دیدگاه

من سه تا درست کردم خیلی سادس از اون چیزی که فکر میکنید.اگر نتونستید درست کنید بگید تا اطلاعات بدم بهتون
                حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
                  من سه تا درست کردم خیلی سادس از اون چیزی که فکر میکنید.اگر نتونستید درست کنید بگید تا اطلاعات بدم بهتون
                  نیکی و پرسش برادر :icon_razz:
                  چرا ناراحتی پاتریک!
                  + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                  - از دیدنش ناراحت شدی؟
                  + نه
                  پس چی ناراحتت کرده
                  + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                  ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                  ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
                    آره
                    اطلاعات رو اگه لطف کنین بزارین که عالیه
                    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                    [hr]

دیدگاه

چشم امید وارم تا فردا وقت کنم و بذارم شما هم دعا کنید :icon_razz:
                      حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

فردا نشد ؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

فردا نشد پس ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X