با سلام.
من چند روز پیش تصادف کردم ولی مقصر من نبودم و به علت نبود شاهد و...نتونستم بی گناه خودم رو ثابت کنم مقصر شناخته شدم و کلی جریمه شدم .حالا این تاپیک رو گذاشتم که اگر درباره سیستم های تشخیص مقصر که در دنیا وجود دارند اطلاعاتی دارید و یا اینکه ایده خاصی در این باره دارید بیان کنید.
با تشکر از همه کسانی که در این تاپیک نظر خواهند گذاشت.
من چند روز پیش تصادف کردم ولی مقصر من نبودم و به علت نبود شاهد و...نتونستم بی گناه خودم رو ثابت کنم مقصر شناخته شدم و کلی جریمه شدم .حالا این تاپیک رو گذاشتم که اگر درباره سیستم های تشخیص مقصر که در دنیا وجود دارند اطلاعاتی دارید و یا اینکه ایده خاصی در این باره دارید بیان کنید.
با تشکر از همه کسانی که در این تاپیک نظر خواهند گذاشت.

که داشتم پست هارو میخوندم!! فکر این بودم که مثه این سیستمایی که تو اتوبوس و کامیونهاست که سرعت رو در طول مسیر حرکتشون لاگ میکنه و خب مسلمآ زیر ساختی هم نمیخواد میدونید که خودش کار خودشو میکنه و به جایی ارتباط نداره...نظرم اینه اکثر ماشینا که سنسور دیجیتال سرعت سنج دارن الان دیگه و استفاده ازش راحته فقط یه سری سنسور دیگه لازمه حداقل واسه فرمون که اگه بشه نصب کرد در طول زمان میشه حرکت ماشینو تجسم کرد به این صورت که همه ی این اطلاعاتو لاگ کنه یه سیستمی و بعد با آنالیزش که خب مثلآ این خودرو در زمان x با این سرعت حرکت میکرده و بعد به فلان مقدار گردش به یه سمتی داشته...با این تفاسیر یه مورد مثل تصادف شمارو اگه تصور کنیم باز مشخص میشه که اون طرف به سمت شما انحراف داشته و در اون لحظه ماشین شما حرکت نداشته اصلآ.بنظرم میاد به واقعیت نزدیک باشه چون اکثر تصادفا رو بر همین اساس میشه تشخیص داد حالا یا با توجه به سرعت دوتا ماشین یا مثه این مورد با توجه به گردش و جهت حرکت دوتا ماشین در یه زمان!!حالا ایشالا که بقیه دوستانم نظر بدن ببینیم کاربردی میشه :nice:

دیدگاه