اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات

باسلام
    در یک زون چند تجهیزو میشه سری کرد؟(چشمی-مگنت-اژیر و...)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
      باسلام
      در یک زون چند تجهیزو میشه سری کرد؟(چشمی-مگنت-اژیر و...)
      هر چند تا که دلت بخواد!!!!!! فقط مراقب افت ولتاژ باش، یه نگا به ترانس مدار و نوع باتری بکار رفته بنداز. ممکنه در اثر مقاومت مسیر یا ترانس داغون بشه یا پنل آلارم بده
      STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

با سلام به دوستان عزیز
        من dvr را با وینوز ایکس پی شبکه میکنم مشکلی نیست وتصاویر را میاره ولی تو ویندوز 8و7 شبکه میشه و رمز و پسورد دی اور را هم میزنم منتها بعد از okکردن پیغام chek network enviroment را میده وتصاویر را نمیاره زچی هست ای پی دی وی ار 192.168.1.100 و کامپیوتر 192.168.1.102 تو اکسپلور هم ایپی دی اور را میزنم
        بانک اطلاعاتی سنسورها
        ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
        تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
        [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
          با سلام به دوستان عزیز
          من dvr را با وینوز ایکس پی شبکه میکنم مشکلی نیست وتصاویر را میاره ولی تو ویندوز 8و7 شبکه میشه و رمز و پسورد دی اور را هم میزنم منتها بعد از okکردن پیغام chek network enviroment را میده وتصاویر را نمیاره زچی هست ای پی دی وی ار 192.168.1.100 و کامپیوتر 192.168.1.102 تو اکسپلور هم ایپی دی اور را میزنم
          سلام خدمت شما، این مشکل از امنیت ویندوز 7 و 8 هستش، باید فایروال را خاموش کرده و تست کنید و همچنین بهتر است از نرم افزار ارائه شده خود دستگاه DVR استفاده نمایید.

موفق باشید

دیدگاه

سلام آقای ریاحی،روزخوش
            من تونصب دوربین تجربه ندارم یعنی تابحال اینکاررانکردم وبرای باراول تصمیم دارم یه جای رادوربین نصب کنم
            می توانیدبه من کمک کنید؟
            اینم عکسش
            برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S A B A
              سلام آقای ریاحی،روزخوش
              من تونصب دوربین تجربه ندارم یعنی تابحال اینکاررانکردم وبرای باراول تصمیم دارم یه جای رادوربین نصب کنم
              می توانیدبه من کمک کنید؟
              اینم عکسش
              سلام و عرض ادب
              به حوزه دوربین مدار بسته خوش آمدی دوست من. اگر کار اول هست حتما با یک نفر که تجربه داره مشورت کن چون دوربین مدار بسته فقط نصب دوربین نیست.... (بعدا متوجه می شی) فضایی که نشان داده شده است حدودا به سه دوربین نیاز دارد. یکی برای روی میز (دوربین روی صندوق) و دو دوربین برای نظارت بر قفسه ها که در ورودی نصب می شوند. دقت کن دوربین باید حتی الامکان در گوشه ها نصب شود. فکر کنم بهتره از دوربین آنالوگ استفاده کنی. نوع دوربین هم صنعتی یا دید در شب خوبه. به فراخور کار و نور سیستم. در صورتی که جنبه امنیتی نداره صنعتی بزن. برند مورد استفاده اگر تونستی دست اول گیر بیاری HIK Vision بزن یا برو سروفت Alpha Tech یا برندهای دیگه. DVR هم NO NAME نذار که یه وقت هارد نسوزونه. NEXT مارک خوبیه البته بعد از HIK VISION.
              کابل هم RG 59 کابل کرمان یا BELDEN for CCTV system بزن. یه سری ریزه کاری دیگه هم داره که اگر خواستی و من بودم، بگو تا بیشتر توضیح بدم. موفق و سربلند باشی. (البته من یه توضیح حدودی دادم و برای نصب حتما بازدید باید انجام بشه.)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Javad Moosavi
                سلام و عرض ادب
                به حوزه دوربین مدار بسته خوش آمدی دوست من. اگر کار اول هست حتما با یک نفر که تجربه داره مشورت کن چون دوربین مدار بسته فقط نصب دوربین نیست.... (بعدا متوجه می شی) فضایی که نشان داده شده است حدودا به سه دوربین نیاز دارد. یکی برای روی میز (دوربین روی صندوق) و دو دوربین برای نظارت بر قفسه ها که در ورودی نصب می شوند. دقت کن دوربین باید حتی الامکان در گوشه ها نصب شود. فکر کنم بهتره از دوربین آنالوگ استفاده کنی. نوع دوربین هم صنعتی یا دید در شب خوبه. به فراخور کار و نور سیستم. در صورتی که جنبه امنیتی نداره صنعتی بزن. برند مورد استفاده اگر تونستی دست اول گیر بیاری HIK Vision بزن یا برو سروفت Alpha Tech یا برندهای دیگه. DVR هم NO NAME نذار که یه وقت هارد نسوزونه. NEXT مارک خوبیه البته بعد از HIK VISION.
                کابل هم RG 59 کابل کرمان یا BELDEN for CCTV system بزن. یه سری ریزه کاری دیگه هم داره که اگر خواستی و من بودم، بگو تا بیشتر توضیح بدم. موفق و سربلند باشی. (البته من یه توضیح حدودی دادم و برای نصب حتما بازدید باید انجام بشه.)
                سلام،بسیارممنونم ازشماکه به من کمک می کنید.
                آیااین سایت اصلی این شرکته توایران است یا این واگرهم ممکن است مدلهای که میبینیدمناسب برای من هست رابفرمایید (هایک ویژن)
                صنعتی منظورتون مثل مدل DS-2CE16C2T-IT1 _TURBO HD است.
                فرق صنعتی که شمامیگین (در صورتی که جنبه امنیتی نداره صنعتی بزن)بادیگرمثل دام ،دیجیتال وآنالوگ چیست؟
                ازهمینجاازشمااجازه میگیرم برای سوالهای بعدی .
                الان میگین این پسرچقدرپرواست :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S A B A
                  سلام،بسیارممنونم ازشماکه به من کمک می کنید.
                  آیااین سایت اصلی این شرکته توایران است یا این واگرهم ممکن است مدلهای که میبینیدمناسب برای من هست رابفرمایید (هایک ویژن)
                  صنعتی منظورتون مثل مدل DS-2CE16C2T-IT1 _TURBO HD است.
                  فرق صنعتی که شمامیگین (در صورتی که جنبه امنیتی نداره صنعتی بزن)بادیگرمثل دام ،دیجیتال وآنالوگ چیست؟
                  ازهمینجاازشمااجازه میگیرم برای سوالهای بعدی .
                  الان میگین این پسرچقدرپرواست :redface:
                  سلام به شما.
                  کمک به دیگران وظیفه است. من هم در حد خودم سعی می کنم مفید باشم.این وب سایت تمامی مدل های هایک ویژن رو داره که شما می تونید از بین اون ها انتخاب کنید. البته تاکیدی بر هایک نیست ولی مارک خوبیه. :biggrin: (برخی مشتریان حاضر به پرداخت هزینه هایک نیستند!!!) دوربین صنعتی قابلیت دید در شب (در مدلهای نرمال) رو نداره ولی دوربین های دام اکثرا دید در شب هستند که بالطبع قیمت بیشتری دارند. اگر در زمان خاموشی چراغ ها و تعطیلی احتیاج به ضبط تصاویر دارید باید از دوربین دید در شب استفاده کنید. تصویر دوربینی که قرار دادید فکر نکنم اینفرارد باشه و با نور مرئی کار می کنه که خیلی جالب نیست!
                  سوال های بعدی را نیز پاسخگو خواهم بود البته در حد توان :redface: زود بپرس که مرخصی تموم شه باید برم ادامه خدمت.... :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

سلام خدمت شما، این مشکل از امنیت ویندوز 7 و 8 هستش، باید فایروال را خاموش کرده و تست کنید و همچنین بهتر است از نرم افزار ارائه شده خود دستگاه DVR استفاده نمایید.

موفق باشید
                    با سلام و تشکر باید ای پی مورد نظر را تو اد کنی تو اکسپلورر بعد از کلی ور رفتن فهمیدم :wow:
                    بانک اطلاعاتی سنسورها
                    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

درود
                      یک دستگاه dvr که هم قابلیت کار با دوربین انالوگ و هم ip تا 2 مگا پیکسل را داشته باشد چه مدلی را پیشنها میکنید 16 کانال
                      سپاس

دیدگاه

سلام به شما.
                        کمک به دیگران وظیفه است. من هم در حد خودم سعی می کنم مفید باشم.این وب سایت تمامی مدل های هایک ویژن رو داره که شما می تونید از بین اون ها انتخاب کنید. البته تاکیدی بر هایک نیست ولی مارک خوبیه. :biggrin: (برخی مشتریان حاضر به پرداخت هزینه هایک نیستند!!!) دوربین صنعتی قابلیت دید در شب (در مدلهای نرمال) رو نداره ولی دوربین های دام اکثرا دید در شب هستند که بالطبع قیمت بیشتری دارند. اگر در زمان خاموشی چراغ ها و تعطیلی احتیاج به ضبط تصاویر دارید باید از دوربین دید در شب استفاده کنید. تصویر دوربینی که قرار دادید فکر نکنم اینفرارد باشه و با نور مرئی کار می کنه که خیلی جالب نیست!
                        سوال های بعدی را نیز پاسخگو خواهم بود البته در حد توان :redface: زود بپرس که مرخصی تموم شه باید برم ادامه خدمت.... :cry2: :cry2: :cry2:
                        سلام وقت بخیر
                        آیاجای قرارگیری دوربین قلق یاروش خاصی دارد؟
                        وسایل ازقبیل کابل دوربین dvr راازکجاتهیه کنم که معتبرباشه شماازکجاتهیه می کنید؟
                        چندوت دیگه دارید؟

دیدگاه

سلام و عرض ادب
                          چرا 3 تادوربین می خواددرصورتی که افرادی می گویندیکی خوبه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S A B A
                            سلام وقت بخیر
                            آیاجای قرارگیری دوربین قلق یاروش خاصی دارد؟
                            وسایل ازقبیل کابل دوربین dvr راازکجاتهیه کنم که معتبرباشه شماازکجاتهیه می کنید؟
                            چندوت دیگه دارید؟
                            سلام
                            اشاره کردم که دوربین باید در گوشه ها قرار بگیره البته حتمی نیست و بستگی به شرایط داره ولی حتی الامکان باید در گوشه ها قرار بگیره.
                            وسایل من از مشهد تهیه می کنم و بیشتر از آشنا ها دست اول یا دوم میگرم که قیمت خیلی بالا نره
                            ؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S A B A
                              چرا 3 تادوربین می خواددرصورتی که افرادی می گویندیکی خوبه ؟
                              من سه عدد دوربین را برای پوشش مناسب گفتم و الا یکی هم میتونه کافی باشه :smile:

دیدگاه

سلام
                                میشه همین میکروفن های خازنی معمولی رو به dvr وصل کرد یا حتما باید میکروفن مخصوص dvr بخریم؟
                                یک چند پشیمان شدم از رندی و مستی
                                عمریست پشیمان زپشیمانی خویشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X