اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمای خرید مولتی متر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمای خرید مولتی متر

اگر می خواهید یک مولتی متر ارزان قیمت خریداری کنید من مدل MS8229 از MASTECH را پیشنهاد می کنم
    رنج قیمت بین 180 الی 200 هزار تومان می باشد
    فقط تعویض فیوز در آن کمی مشکل است چون باید کاور محافظ را درآورده و مولتی متر را باز کرده و سپس فیوز را تعویض نمایید

دیدگاه

من یه مولتی متر معرفی کردم فکر کنم خوب باشه ها

حالا که بحث تجهیزات اندازه گیری کسی یک کلمپ AC/DC سراغ نداره قیمت مناسب واسه اندازگیری جریان این پاورهای دی سی 30 آمپر میخوام
      و نوارهای لد نما ،خیلی بدرد میخوره

موفق باشید :nerd:
      آنان که خاک را به نـــــظر کیمیا کنند
      آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند

دیدگاه

سلام
        من خیلی وقته دنبال خرید مولتی متر هستم که تا 250هزار تومان میتونم هزینه کنم!
        برام خیلی مهمه که خازن سنج و اهم متر سریع و دقیقی داشته باشه و همچنین تست دیود .
        ممنون میشم راهنمایی بفرمائید خودم kyoristuدر نظر دارم اگر میتونید از این برند معرفی کنید عاای میشه ! بی نهایت ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir.s.b نمایش پست ها
          سلام
          من خیلی وقته دنبال خرید مولتی متر هستم که تا 250هزار تومان میتونم هزینه کنم!
          برام خیلی مهمه که خازن سنج و اهم متر سریع و دقیقی داشته باشه و همچنین تست دیود .
          ممنون میشم راهنمایی بفرمائید خودم kyoristuدر نظر دارم اگر میتونید از این برند معرفی کنید عاای میشه ! بی نهایت ممنون
          با سلام:
          مهم ترین مسئله در مورد خرید یک مولتی میتر آن است که شما حتما به آیسی های راه انداز مدار آن توجه کنید تا در صورت آسیب دیدن احتمالی به اهمتر آی سی آن در بازار موجود باشد.سپس به سایر موارد توجه کنید.
          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

..........................deleted

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
            با سلام:
            مهم ترین مسئله در مورد خرید یک مولتی میتر آن است که شما حتما به آیسی های راه انداز مدار آن توجه کنید تا در صورت آسیب دیدن احتمالی به اهمتر آی سی آن در بازار موجود باشد.سپس به سایر موارد توجه کنید.
            ممنونم از پاسختون
            شما پیشنهادی ندارید دوست عزیز؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir.s.b نمایش پست ها
              ..........................deleted

ممنونم از پاسختون
              شما پیشنهادی ندارید دوست عزیز؟
              با سلام:
              من ازمولتی میتر ARRON 890C استفاده می کنم.
              اندازه گیری آمپر: 20 آمپر D.C و AC
              اندازه گیری دما : منهای 40 الی مثبت 400 درجه سانتی گراد.
              تست دیود و نشان دادن ظریب تقویت ترانزیستور.
              اندازه گیری ظرفیت خازن
              آی سی کل راه اندازی مولتی میتر، ICL7106 که در صورت خراب شدن با قیمتی زیر 800 تومان قابل تعویض است. و دیگر میتر بلا استفاده نمی ماند. با یک باتری 9 ولت کتابی کار می کند. حدود 20سال است که مورد استفاده قرار می گیرد.

دیدگاه

با سلام و احترام و عرض تبریک سال نو.

دوستان من دیروز یک عدد مولتی متر عقربه ای مارک Brother و دو عدد مولتی متر اتو رنج مارک VC و یک عدد مولتی متر اتو رنج مارک Dec اگر اشتباه نکنم گرفتم .

نظر شما دوستان گرامی چیست ؟

ممنونم.

دیدگاه

سلام مهندس تحیری همین مولتی پیدا میشه یا نه به جز این مهندس چی پیشنهاد میدهی با تشکر ازشما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SORONA99 نمایش پست ها
                    سلام مهندس تحیری همین مولتی پیدا میشه یا نه به جز این مهندس چی پیشنهاد میدهی با تشکر ازشما
                    با سلام:
                    این مولتی میتر ساخت کشور تایوان است. و کارایی خوبی دارد. من این دستگاه را ازتهران خ، جمهوری، پاساژ جمهوری فروشگاه تکترونیکس خریدم. ( تقریبا تقاطع خ، جمهوری و حافظ. بالاترین امتیاز این میتر اینست که اگر کسی سهوا باعث خرابی این میتر شود، تنها آی سی راه انداز آن یک آی سی ICL7106 است که با خرید زیر 800 تومان قابل تعویض است. شماره تلفن فروشگاه را ندارم . در اینترنت جستجو کنید شاید موردی را پیدا کنید .

نوشته اصلی توسط Ariya2012 نمایش پست ها
                    با سلام و احترام و عرض تبریک سال نو.

دوستان من دیروز یک عدد مولتی متر عقربه ای مارک Brother و دو عدد مولتی متر اتو رنج مارک VC و یک عدد مولتی متر اتو رنج مارک Dec اگر اشتباه نکنم گرفتم .

نظر شما دوستان گرامی چیست ؟

ممنونم.
                    با سلام:
                    مبارکتان باشد. بایدچند ماهی با این نوع میتر ها کار کرد تا قضاوت کرد.

دیدگاه

سلام به همه دوستان.میخواستم راهنمایی کنید برای خرید مولتی متر خوب با کیفیت و امکانات تقریبا کامل البته قیمت زیر 500 باشه و برای کارهای نیمه حرفه ای و حرفه ای.و اینکه یه مولتی متر خوب چه امکاناتی و ویژه گی هایی رو باید داشته باشه ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط blackbooter نمایش پست ها
                        سلام به همه دوستان.میخواستم راهنمایی کنید برای خرید مولتی متر خوب با کیفیت و امکانات تقریبا کامل البته قیمت زیر 500 باشه و برای کارهای نیمه حرفه ای و حرفه ای.و اینکه یه مولتی متر خوب چه امکاناتی و ویژه گی هایی رو باید داشته باشه ؟؟
                        سلام فکر می کنم victor 97 کار شما رو راه بندازه امکاناتش هم خوب
                        هست
                        قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها
                          سلام فکر می کنم victor 97 کار شما رو راه بندازه امکاناتش هم خوب
                          هست
                          خیلی ممنونم.مدل تروتک be48 در مقایسه با این ویکتور چطوره؟؟؟چون فکنم المانی هست.
                          ممنونم

دیدگاه

خیلی ممنونم.مدل تروتک be48 در مقایسه با این ویکتور چطوره؟؟؟چون فکنم المانی هست.
                            ممنونم
                            از نظر کیفیت کارکرد اطلاعی ندارم ولی امکانات اون از ویکتور 97
                            کمتر هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها
                              از نظر کیفیت کارکرد اطلاعی ندارم ولی امکانات اون از ویکتور 97
                              کمتر هست
                              ممنون.من از خیلیا شنیدم ویکتور دقت و کیفیت پایینی داره.گفتم یه مارک کره یا تایوان حداقل باشه حالا قیمت یکمم بیشتر از این شد عیب نداره نمیخوام وقتی حدود 400 هزینه میکنم باز بعد مشکل بخورم.تمکانان ویکتور97 عالیه برای من فقط یکم.کیفیت ودقتم.بهتر باشه عالی میشه دیگهممنون میشم. یه مارک با کیفیت و با دقت تر معرفی کنین تو همین رنج قیمت تقریبا.

دیدگاه

ممنون.من از خیلیا شنیدم ویکتور دقت و کیفیت پایینی داره.گفتم یه مارک کره یا تایوان حداقل باشه حالا قیمت یکمم بیشتر از این شد عیب نداره نمیخوام وقتی حدود 400 هزینه میکنم باز بعد مشکل بخورم.تمکانان ویکتور97 عالیه برای من فقط یکم.کیفیت ودقتم.بهتر باشه عالی میشه دیگهممنون میشم. یه مارک با کیفیت و با دقت تر معرفی کنین تو همین رنج قیمت تقریبا.
                                سلام ویکتور 97 بد نیست من دارم راضی هستم با این قیمت ها
                                مارک خوب چیزی نمی دونم ولی اگر برای شما مقدور بود که هزینه
                                بالا بدی هیوکی خیلی عالی هست ولی خیلی گرون هست اگه درست
                                استفاده کنی سالها برای شما کار می*کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X