اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر موجود در بازار ایران

سلام
    پنج سال پیش پا رو خریدم 205 هزار تومان، الان قیمت گرفتم یه مدل جدیدترش شده 570 هزار تومان

با توجه به سابقه ای که دوست مون از خودش گفت، کلا سراغ فیوز دارها نروند بهتره
    هم مدل پا و هم مدل پنج کاره تحت جریان شدید نمی سوزند. داخل شون از NTC استفاده کرده اند، به محض اینکه جریان زیادی ازشون عبور می کنه، مقاومت شون بالا می ره و نمی ذاره جریان زیاد سیستم رو بسوزونه
    البته امنیت پا به مراتب بیشتره.
    تجهیزاتی مثل LCR متر و اسیلوسکوپ که تکنولوژی ساخت خیلی بالایی دارند، بجز ژاپنی و آلمانی و امریکایی و روسی اشغالند
    اما مولتی مترها به اندازه اسکوپ و ال سی ار متر پیشرفته نیستند و می شه از مارک های تایوانی هم استفاده کرد

به هر حال شماره هم بهتون دادم، اینجا یه اسیلوسکوپ GW INSTEK داریم که می تونید با چشم خودتون ببینید چقدر آشغاله. هر وقت حوصله ام سر می ره یه ماژول نوردیک آنتن دار می گیرم سمتش، می ذارم رو Auto Set تق و توق مدام رله هایش قاطی می کنه و آهنگ می زنه =))
    اسیلوسکوپ لیدر مدل LBO 517 ازش استفاده می کنم و بسیار راضی هستم، دقیق و با امکانات زیاد. حدود سه برابر صفحه اش می شه موج رو جابجا کرد و دکمه ده برابر کننده زمان و پنج برابر کننده ولتاژ رو داره
    تریگرش خیلی خوب کار می کنه و حتی برای اینکه کاربر موقع تریگ کردن چشمش خسته نشه، بجای اینکه طبق صفحه تریگ رو تنظیم کنه، یه LED کنار پیچ تنظیم تریگر گذاشتن، وقتی تریگ می شه LED روشن می شه. تو کار مداوم همین یه پشن ساده تو کمتر خسته شدن چشم کمک می کنه
    مولتی متر DEC داریم که می زنید به پریز، بعضی وقت ها نشون می ده 90 ولت، دگمه ریست رو که می زنید نشون می ده 220
    ماستک هم داریم که خوش دستی خودش رو نشون می ده. البته ماستک 8226 و 8229 هست
    پا رو هم می شه از خونه بیارم که صلابت و قابل اعتماد بودنش تو کار اول خودش رو برخ می کشه

LCR متر ویکتور شماره 6243 هم هست که همیشه شش و هشت می زنه!
    جمع بندی من از سوال های جور واجور دوست مون از اول تاپیک تا اینجا بود :agree:

اخرین پیشنهادم اینه که یه ماستک 8229 بگیرید، حتی اگه حرفه ای شدید بازم بکار تون می آد. همیشه یه مولتی متر نسبتا ارزون قیمت و مناسب باید تو دست تون باشه تا هنگام ماموریت یا مسافرت ازش استفاده کنید، قطعا منطقی نیست برای چک کردن برق کشی سر پروژه یه هایوکی 2 میلیونی دست بگیرید و برید کارخونه...
    برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
    http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

تصاویر مدار داخلی دو مولتی متر HIOKI DT4252 و MASTECH MS8229
      اصلاً به لحاظ تکنولوژی و کیفیت و مرغوبیت قابل مقایسه نیستند
      البته به لحاظ قیمت هم همینطور 600 هزار تومان در مقابل 200 هزار تومان

HIOKI DT4252

[img height=768 width=1024]http://up.trolls.ir/uploads/141331363977441.jpg[/img]

و این هم MASTECH MS8229

اضافه شده در تاریخ :
      نوشته اصلی توسط مرتضی م.
      سلام
      پنج سال پیش پا رو خریدم 205 هزار تومان، الان قیمت گرفتم یه مدل جدیدترش شده 570 هزار تومان

با توجه به سابقه ای که دوست مون از خودش گفت، کلا سراغ فیوز دارها نروند بهتره
      هم مدل پا و هم مدل پنج کاره تحت جریان شدید نمی سوزند. داخل شون از NTC استفاده کرده اند، به محض اینکه جریان زیادی ازشون عبور می کنه، مقاومت شون بالا می ره و نمی ذاره جریان زیاد سیستم رو بسوزونه
      البته امنیت پا به مراتب بیشتره.
      تجهیزاتی مثل LCR متر و اسیلوسکوپ که تکنولوژی ساخت خیلی بالایی دارند، بجز ژاپنی و آلمانی و امریکایی و روسی اشغالند
      اما مولتی مترها به اندازه اسکوپ و ال سی ار متر پیشرفته نیستند و می شه از مارک های تایوانی هم استفاده کرد

به هر حال شماره هم بهتون دادم، اینجا یه اسیلوسکوپ GW INSTEK داریم که می تونید با چشم خودتون ببینید چقدر آشغاله. هر وقت حوصله ام سر می ره یه ماژول نوردیک آنتن دار می گیرم سمتش، می ذارم رو Auto Set تق و توق مدام رله هایش قاطی می کنه و آهنگ می زنه =))
      مولتی متر DEC داریم که می زنید به پریز، بعضی وقت ها نشون می ده 90 ولت، دگمه ریست رو که می زنید نشون می ده 220
      ماستک هم داریم که خوش دستی خودش رو نشون می ده. البته ماستک 8226 و 8229 هست
      پا رو هم می شه از خونه بیارم که صلابت و قابل اعتماد بودنش تو کار اول خودش رو برخ می کشه

LCR متر ویکتور شماره 6243 هم هست که همیشه شش و هشت می زنه!
      جمع بندی من از سوال های جور واجور دوست مون از اول تاپیک تا اینجا بود :agree:

اخرین پیشنهادم اینه که یه ماستک 8229 بگیرید، حتی اگه حرفه ای شدید بازم بکار تون می آد. همیشه یه مولتی متر نسبتا ارزون قیمت و مناسب باید تو دست تون باشه تا هنگام ماموریت یا مسافرت ازش استفاده کنید، قطعا منطقی نیست برای چک کردن برق کشی سر پروژه یه هایوکی 2 میلیونی دست بگیرید و برید کارخونه...
      خداوندگار اموات چند نسل قبل و چند نسل بعد شما را قرین رحمت و مغفرت فرماید :mrgreen:

دیدگاه

سلام aie_saber عزیز

من فرمایشات شما را متوجه میشم دوست عزیز
        بحث قیمت در اینجا مطرح نیست
        با این که یکی از مهمترین ارکان انتخاب محصوب میشه
        خلاصه عرایض بنده از اول تاپیک , دقت است نه چیز دیگری
        مثلا یک منبع تغذیه 10.000 ولت است
        به من همان 10 ولت (تا دو رقم اعشار درست) نشان دهد
        حالا 4 دیجیته - 10 دیجیته.... مهم نیست
        عدد حاصل قابل اعتماد باشد
        کلا آماتورتری فرد که میتونه یک بچه 10 سایه باشه تا یک فرد حرفه ای
        هدف از خرید مولتیمتر , اندازه گیری دقیق یک نمونه است
        مثلا وقتی برق شهر را اندازه میگیریم و مثلا 215 ولت نشان میدهد
        اطمینان داشته باشیم که ولتاژ برق حتما 215 ولت است
        نه خطای دستگاه...
        پس دقت یک وسیله اندازه گیری , تنها چیزی است که یک اپراتور از آن انتظار دارد
        نه چیز دیگری...

حال این ماستک که دوستان زحمت کشیدند و معرفی کردند این دقت را دارا میباشد , یا خیر
        اگر این مورد را ندارد , از بین وارد زیر یکی را انتخاب کنم:
        سانوا - هیوکی - فلوک....

پ.ن: من عرض کردم که کارم آماتور است نه خودم آماتور که تازه
        کار با مولتیمتر را یاد بگیرم
        بالای 20-25 سالیست که ما مولتیمترهای آنالوگ و دیجیتال کار کرده ام
        و فقط این را فهمیدم که مولتی متر باید عدد نشان داده شده
        قابل اعتماد باشد
        همین , تمام
        با تشکر از شما و دوستان عزیز برای راهنمایی بنده :redface:

-----------------اضافه شد

یکی از دوستان در یاهو مسنجر وقتی در مورد اسیلوسکوپ داشتم باهاش صحبت میکردم
        گفت من یک اسکوپ هیولت پاکارد قدیمی تو انبار دارم که برای پدرم بوده و میفروشم
        قیمت فعلا نداد , به نظر دوستان خوب هست؟
        اسکوپ قدیمی قابل اعتماد است؟
        به نظر دوستان قیمت چند پیشنهاد بدم؟
        اگر خدا بخواد فردا تکلیف اسیلوسکوپ را هم مشخص کنم که خیلی عالی میشه...
        آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

ببینید آقا سینای عزیز بنده دیگر به کاربرد و نیازهای شما کاری ندارم چون گفتنی های لازم را کامل و شفاف برایتان بیان کردم صرفاً میخواهم حرف آخر را بزنم
          بنده با توجه به زمینه کاری خودم و امکانات خودم و آن دوستی که عرض کردم دارم و دسترسی به دقیق ترین و رفرنس ترین ابزارآلات اندازه گیری الکتریکی و الکترونیکی موجود در ایران
          میتوانم هر مولتی متری را که شما یا دوستان برایم بفرستید تست کنم و با مولتی مترهای رفرنس HP یا FLUKE مقایسه کنم و نتایج آن را بصورت عکس و فیلم در این سایت قرار بدهم
          تمام بتوانیم به صورت کاملاً مستند به قضاوت بنشینیم ، البته با وجود اینترنت و یوتیوب نیاز چندانی هم به کار نیست و ویدئوهای فراوانی در این زمینه وجود دارند
          شما اگر دنبال دقت و قابل اعتماد بودن در هر شرایط کاری از نظر نویز و دما و ... هستید صرفاً باید FLUKE یا اگر توانستید مدل هایی از HP یا AGILENT خریداری نمایید
          هیچ مولتی متر برند دیگری مثل هایوکی یا سانوا ساخت ژاپن با وجود تمامی قابلیت های فنی و تکنولوژیک بالایی که دارند اصلاً قابل مقایسه با فلوک نیستند چه برسد به برند های متفرقه
          این را در نظر داشته باشید که شرکت FLUKE به عنوان یک طراح پیشرو و لیدر در زمینه تجهیزات و ابزارآلات اندازه گیری با قریب به 70 سال سابقه فعالیت می کند
          یعنی این شرکت خودش طراح و تولید کننده انواع مبدل ها یا ADC های اختصاصی جهت استفاده در تجهیزات اندازه گیری خودش می باشد و اصلاً ADC از سایر شرکت ها به کار نمی برد
          در حالی که دیگر شرکت هایی درجه دوم مثل UNI-T یا MASTECH یا APPA یا GW Instek یا VICTOR یا LUTRON و ... از ADC های اختصاصی چند شرکت عمدتاً شرقی
          در طراحی و ساخت مولتی متر های خود استفاده می کنند یعنی عملاً فرق چندانی بین مثلاً یک مولتی متر 50.000 کانت APPA یا MASTECH وجود ندارد چرا ؟
          چون هر دو از ADC اختصاصی یک شرکت دیگر استفاده کردند و قلب اندازه گیری کننده مولتی متر یکی است حتی اگر نام خودشان بر روی آی سی باشد (خرید تعداد بالا)
          علتی که من به دوستمان گفتم عکس از داخل مولتی متر APPA بگذارند همین بود تا من هم عکسی از مولتی متر دیگر با همان مدار برایشان بگذارم
          چون در LCR مترهای APPA و LCR مترهای MASTECH دقیقاً یک آی سی از یک شرکت چینی استفاده شده بود و نتایج تست هر دو کاملاً یکسان است
          به عبارتی این نام های متفرقه در زمینه ابزارآلات اندازه گیری صرفاً یک نام تجاری است نه یک تشکیلات تکنولوژیکی ، خیلی هایشان اصلاً بصورت OEM هستند
          یعنی به یک شرکت دیگر سفارش طراحی و ساخت می دهند بعد محصولات ساخته شده را با نام تجاری خودشان به فروش می رساند
          یادم است یک بار در این سایت خواندم که شرکت فروش ابزارآلات اندازه گیری بهروز تولز در مشهد یک برند مولتی متر و ال سی آر متر آورده است با نام POPULARE
          در حالی که اصلاً اسمی با عنوان POPULARE در اینترنت وجود خارجی ندارد و صرفاً در چند سایت فارسی منجمله خود بهروز تولز وجود دارد ، چرا ؟
          چون به صورت OEM و تحت یک نام تجاری POPULARE برای مجموعه بهروز تولز تولید شده است !!!
          البته دوستان هم ظاهراً از کیفیت و امکانات آن راضی بودند ولی قیمت محصولات آن در مقایسه با OEM کارهای چینی خیلی گران است
          اگر سرعت اینترنت کافی دارید حتماً توصیه میکنم سه ویدیو زیر را دانلود و تماشا کنید جواب خیلی از سوالات خودتان را در مقام مقایسه مولتی مترها می گیرید
          بهتر است با کیفیت HD 720p دانلود کنید تا از تماشای آنها لذت ببرید
          https://www.youtube.com/watch?v=okLYZaqdklQ
          https://www.youtube.com/watch?v=SrdD18ArYfQ
          http://www.youtube.com/watch?v=rp-igAwycVc
          در این ویدئوها دو مولتی متر 50.000 کانت از FLUKE و MASTECH با هم مقایسه می شوند
          مدل 289 از FLUKE با قیمت حدود 600 دلار و مدل MS8218 از MASTECH با قیمت حدود 200 دلار (بهترین و دقیق ترین مدل MASTECH)
          در ابتدا و در شرایط کاملاً عادی و معمولی همه چیز عالی به نظر می رسد و تفاوت مقادیر اندازه گیری شده کم بوده و با توجه به اختلاف قیمت 3 برابری کاملاً قابل توجیه است
          اما وقتی که شرایط اندازه گیری از لحاظ دمایی تغییر پیدا می کند (ویدئو سوم) اختلاف اندازه گیری دو مولتی متر کاملاً نمایان می شود
          و در اینجا همان بحث اعتماد به خروجی مولتی متر کاملاً خود را نشان میدهد
          در همه شرایط مقدار ولتاژ یا جریان از یک برد رفرنس که صرفاً جهت تست مولتی متر و ... است گرفته می شود
          حال با توجه به محتوای ویدئوها و کاربرد و نیاز خودتان می توانید تصمیم نهایی را بگیرید

دیدگاه

ممنون دوست عزیز
            خیلی کامل و عالی بود
            ممنون که وقت گذاشتید , من و دوستان را راهنمایی کردید
            3 ویدئو را دیدم , خیلی جالب بود
            ممنون که لینکها را قرار دادید
            دقیقا به همین صورت است
            من چین رفتم - شهر گوانجو (به قول خودشون گوآنزووو )
            به این صورت خدمتتون عرض کنم که بیشتر در حاشیه شهر و شهرهای اطراف کارگاه ها
            قرار دارند (کارخانه نمیشه اسمشان را گذاشت) و دفاتر سفارش در گوانجو هست
            سرتونو درد نیارم , محصولاتشون معمولا در دو یا 3 کیفیت است و اگر بالای مثلا 1000
            عدد سفارش داشته باشید , هر برندی که دوست داشته باشید , برایتان چاپ خواهند کرد
            البته تحقیقات بنده در زمینه MDF و PVC و پارکت و HDF .... بود

پ.ن:
            پس همان که خودم فکر میکردم بهترین برای همه ما فلوک است و
            اگر بخواهیم یک فلوک پرفشینال داشته باشیم باید حداقل 87V به بالا را
            خریداری کنیم , مدل 179 خیلی خیلی پشن پایین دارد...
            مدل 87v هم که قیمتی بالای 1.400 دارد پس باید همان ماستک را
            فعلا خریداری کنم با تشک از دوستان

راستی دوستان من منتظر انلاین شدن اون دوستمون در یاهو مسنجر هستم
            حالا نمیدونم سر کاری هست یا خیر , اما به نظر دوستان اسیکوسکوپ 30 -40
            سال پیش HP به نظرتون قابل استفاده است؟ تکنولوژیشت قدیمی نیست؟
            لوازم یدکیش در بازار موجوده؟ 500 قیمت بزارم خوب قیمت گذاشتم؟
            البته تا جایی که میدونم , تخصص اصلی HP از همان 100 سال پیش
            همین اسیلوسکوپ بوده و بر اثر مرور زمان و گسترش شرکت به تولید
            وسایلی مثل پرینتر و لپتاپ رسیده....
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

خواهش می کنم دوست عزیز

نوشته اصلی توسط sina1359
              وسایلی مثل پرینتر و لپتاپ رسیده....
              شرکت هیولت پاکارد ایالات متحده یا HP که ار دهه نود بخش ساخت تجهیزات و ابزارآلات اندازه گیری آن مستقل شده و به AGILENT تغییر نام داد
              یک شرکت بسیار قدرتمند و سطح بالا است که بالغ بر 75 درصد تولیدات آن صرفاً کاربرد نظامی دارد و 25 درصد آنها بصورت عمومی روانه بازار می شود
              محصولات قدیمی آن مثل اسیلوسکوپ ، مالتی متر ، منابع تغذیه AC و DC و ... که تحت نام HP ساخته می شدند بسیار عالی و کم نظیر هستند
              شما مدل اسیلوسکوپ و اگر توانستید چند عکس از ظاهر آن بگذارید تا من حدود قیمت آن را در صورت سالم بودن خدمتتان عرض کنم
              تست اسیلوسکوپ و اینکه آیا کاملاً سالم است چه به لحاظ مدارات داخلی و جه به لحاظ کلید و ولوم های روی پنل خودش مساله ای است

بنده خود یک فروند تکترونیکس 100 مگ مدل 465B ساخت 1975 ایالات متحده و یک فروند فیلیپس 100 مگ مدل PM3267 ساخت 1978 هلند دارم
              موجودات نازنینی و خرکار و بدون مرگی هستند مهمترین مساله ای که در ساخت تجهیزات معتبر قدیمی است
              این است که به هیچ عنوان در ساخت و تولید و استفاده از مواد اولیه و قطعات و ... در آنها کم کاری نشده است که به عبارتی در تولید آنها ولخرجی زیادی شده است
              چیزی که در صنایع تولیدی عصر حاضر به فراموشی سپرده شده است چون شعار تولید امروزه این است: سود بالا=(هزینه کم + تیراژ بالا x سود کم)
              مدل های خراب و اوراقی این تجهیزات قدیمی را جهت تجزیه و استخراج نقره ، طلا و پلاتینیوم داخل آنها در داخل کوره های اوراقچی ها ذوب می شوند :sad:
              و اینکه به هیچ عنوان آی سی خاص یا ماژول های hybrid داخل آنها استفاده نشده است
              نقشه های شماتیک آنها نیز در اینترنت وجود دارد و راحت قابل تعمیر و عیب های هستند
              تنها مشکلی که شاید بشود گفت این است که کلیه قطعات آنها همگی اوریجینال ساخت خود ایالات متحده است
              و پیدا کردن قطعه یدکی فقط از مدل های اوراقی خودش امکان پذیر است البته اگر خراب شوند (در صورت استفاده صحیح هیچ مشکلی ندارند)

دیدگاه

با اژزه دوستان دیروز طهران بودم. چند مدل ال سی ار متر دیدم که دو مدل اپا و گودویل نظرمو جلب کرد.
                دو مدل اپا appa703 , appa701
                http://www.appatech.com/appa_product_home.php?pdid=20090922031341867448&am p;&kindid=20090922092100978931
                که در لینک بالا مشخصاتشون هست دقیقا مشابه دو مدل گودویل به ترتیب lcr616 , lcr915 هستند.
                http://www.gwinstek.com/en/product/productdetail.aspx?pid=39&mid=79&id=1332
                این هم لینک گودویل ها.

من نفهمیدم چطور شد که ایطور شد. ظاهر ها کاملا شبیه هم بودن. میتونید حضورا گودویل ها رو تو فروشگاه تکترونیکس طبقه پایین توکل و اپا ها رو هم پاساژ عباسیان سه تا مغازه بعد از جوان ببینید. ممکنه هر دو تولید یک شرکت باشن و فقط ریمارک شده باشن؟؟؟ البته این حرکت از هر دو شرکت بعیده. ولی چی میتونه این تشابه رو توجیه بکنه؟؟؟

اپا 703 850 تومان.
                اپا 701 750 تومان. (قیمتهای عباسیانیه)
                گودویل 915 760 هزار تومان.
                گودویل 916 یک میلیون و 50 هزار تومان. (قیمتهای فروشگاه تکترونیکس از اونجایی که نماینده فروش رایان نیکه همون قیمتهای توی سایت رایان نیک میشه. حضوری ازش خرید بکنید مقداری پایینتر میده.)
                حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

دوستان من دیروز هر چی گشتم نتونستم ماستک اصل را که پلاستیک سبز پرنگ دارد پیدا کنم
                  البته کمی دیر رسیدم و ساعت 1 بود و بیشتر مغازه ها بسته بودند
                  دوستان میدونن ماستک اصل را از کجا میشه تهیه کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                    وسایلی مثل پرینتر و لپتاپ رسیده....[/b]
                    اگه دکمه ها و صفحه اش که داغون باشه، یا امپلی فایرش و ... نیم سوز باشه مفت نمی ارزه
                    اگه سالم و تمیز باشه تا 1.5 میلیون تومان می ارزه. 500 تومن قیمت صاایران 20 مگ هست :icon_razz:

قدیمی بودن اگه حسن نباشه، عیب هم نیست. قدیم جنس ها رو عمری می ساختند اما الان...
                    این عتقیه رو دارم و کاملا ازش راضیم
                    http://www.radiomuseum.org/r/leader2_oscilloscope_lbo517lbo_51.html

به آدرس سایت دقت کنید

نوشته اصلی توسط sina1359
                    دوستان من دیروز هر چی گشتم نتونستم ماستک اصل را که پلاستیک سبز پرنگ دارد پیدا کنم
                    البته کمی دیر رسیدم و ساعت 1 بود و بیشتر مغازه ها بسته بودند
                    دوستان میدونن ماستک اصل را از کجا میشه تهیه کرد؟
                    فروشگاه اکسیر، زیر زمین امجد

اضافه شده در تاریخ :
                    نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                    با اژزه دوستان دیروز طهران بودم. چند مدل ال سی ار متر دیدم که دو مدل اپا و گودویل نظرمو جلب کرد.
                    دو مدل اپا appa703 , appa701
                    http://www.appatech.com/appa_product_home.php?pdid=20090922031341867448&am p;&kindid=20090922092100978931
                    که در لینک بالا مشخصاتشون هست دقیقا مشابه دو مدل گودویل به ترتیب lcr616 , lcr915 هستند.
                    http://www.gwinstek.com/en/product/productdetail.aspx?pid=39&mid=79&id=1332
                    این هم لینک گودویل ها.

من نفهمیدم چطور شد که ایطور شد. ظاهر ها کاملا شبیه هم بودن. میتونید حضورا گودویل ها رو تو فروشگاه تکترونیکس طبقه پایین توکل و اپا ها رو هم پاساژ عباسیان سه تا مغازه بعد از جوان ببینید. ممکنه هر دو تولید یک شرکت باشن و فقط ریمارک شده باشن؟؟؟ البته این حرکت از هر دو شرکت بعیده. ولی چی میتونه این تشابه رو توجیه بکنه؟؟؟

اپا 703 850 تومان.
                    اپا 701 750 تومان. (قیمتهای عباسیانیه)
                    گودویل 915 760 هزار تومان.
                    گودویل 916 یک میلیون و 50 هزار تومان. (قیمتهای فروشگاه تکترونیکس از اونجایی که نماینده فروش رایان نیکه همون قیمتهای توی سایت رایان نیک میشه. حضوری ازش خرید بکنید مقداری پایینتر میده.)
                    خیلی اهمیتی نداره که چجور باشند
                    هر دو رو توصیه نمی کنم
                    LCR متر رو امریکایی بخرید

اگه هم مثل بنده کارتون با LCR متر ابتدایی هست و خلاصه می شه تو تنظیم گپ ترانس سوییچینگ و ...، یه ویکتور 65 تومنی کافیه
                    برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                    http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

دوستان کلیه LCR مترها از کلیه برنده های متفرقه و درجه دوم که حوالی 150 دلار هستند و اینجا به قیمت حدود یک میلیون تومان فروخته می شوند
                      دقیقاً یک مدار و یک آی سی از یک شرکت تایوانی هستند و عملاً هیچ تفاوتی به جز ظاهر و نام با هم ندارند
                      اگر می خواهید بخرید ارزانترین آنها CEM DT-9935 می باشد که با قیمت 600 هزار تومان که می توانید از فروشگاه آذر پرتور الکترونیک در زیر زمین امجد تهیه کنید

در مورد پدر صنعت LCR متر هم باید بگویم که GENRAD یا همان جنرال رادیو ایالات متحده می باشد

دیدگاه

یه خورده بیشتر از گپ ترانس. مثلا فرکانس رزونانس شبکه رزنانسی. به دست اوردن ظریب کیفیت شبکه رزونانسی و esr تقریبا چیزای به درد بخوری هستن.
                        اگه ویکتوره اینطوری که من از صحبتهای اینجا فهمیدم حتی تو اون گپه هم مشکلسازه.

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aie_saber
                          دوستان کلیه LCR مترها از کلیه برنده های متفرقه و درجه دوم که حوالی 150 دلار هستند و اینجا به قیمت حدود یک میلیون تومان فروخته می شوند
                          دقیقاً یک مدار و یک آی سی از یک شرکت تایوانی هستند و عملاً هیچ تفاوتی به جز ظاهر و نام با هم ندارند
                          اگر می خواهید بخرید ارزانترین آنها CEM DT-9935 می باشد که با قیمت 600 هزار تومان که می توانید از فروشگاه آذر پرتور الکترونیک در زیر زمین امجد تهیه کنید

در مورد پدر صنعت LCR متر هم باید بگویم که GENRAD یا همان جنرال رادیو ایالات متحده می باشد
                          سلام دوست عزیز
                          دقت این برند CEM DT-9935 تا چه اندازه است؟
                          مثلا یک سلف 10 میکرو را تا چند درصد خطا نشان میدهد؟
                          مثلا ویکی 160 هزار تومانی 10 را 12 تا 15 و یا 7 تا 9 نشان میدهد
                          که خطایی بالاست (حدود 20تا 50 درصد) اما در میلی هانری خطا به چشم نمیخورد
                          یا اگر هم باشد , خیلی کم است....
                          ویکتور را کار نکردم ولی نصف قیمت ویکی هست پس باید دقتش کمتر باشد
                          (همچنین کمترین نرخ سلکتور 2 میلی هانریست ولی ویچی تا 200 میکرو هانری هم دارد...)
                          اگر 10 میکرو را مثلا 10.1 یا 9.9 نمایش دهد (5 تا 10 درصد خطا)که عالیست ونیاز به خرید مدلهای
                          بالای یک یا دو میلیون تومانی نیست
                          در رنجهای میلی چی دوست من , در آن مقدار دقیق است؟ یا خیر...؟

----------------اضافه شد:

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                          یه خورده بیشتر از گپ ترانس. مثلا فرکانس رزونانس شبکه رزنانسی. به دست اوردن ظریب کیفیت شبکه رزونانسی و esr تقریبا چیزای به درد بخوری هستن.
                          اگه ویکتوره اینطوری که من از صحبتهای اینجا فهمیدم حتی تو اون گپه هم مشکلسازه.
                          دقیقا
                          در آسانترین کار ها هم ویکتور و ویکی بدرد نخواهند خورد
                          مثلا شما قرار است یک سلف 100 میکرو هانری بپیچید:
                          حال با خطایی که ویکی دارد که حدود 20 تا 50 درصد است
                          نتیجه کار یا یک سلف 80 یا 120 ... میکرو هانری خواهد بود
                          حالا قرار است در مرحله بعد یک ترانس هسته فریت بپیچید که
                          بهتر است دیگر توضیح ندهم
                          پس استفاده آماتور و نیمه حرفه ای از LCR متر , باید حدعقل یک
                          LCR متر با خطای 5 درصد داشته باشیم

----------------اضافه شد:

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                          خیلی اهمیتی نداره که چجور باشند
                          هر دو رو توصیه نمی کنم
                          LCR متر رو امریکایی بخرید

اگه هم مثل بنده کارتون با LCR متر ابتدایی هست و خلاصه می شه تو تنظیم گپ ترانس سوییچینگ و ...، یه ویکتور 65 تومنی کافیه
                          سلام مرتضی خان
                          بله دقیقا برای کارهای حرفه ای باید برندهای آمریکایی خریداری شود
                          اما برای کارهای ابتدایی و نیمه حرفه ای به نظرتون همین برندهای 600 تا 900 مناسب نیست؟
                          مرتضی خان شما میتونید دقت ویکتور را بفرمایید؟ مثلا یک سلف 10 میکرو را چه عددی نمایش میدهد ؟ ممکن است از ویکی بهتر باشد
                          قیمت که ملاک نیست! میتونید این را تست بفرمایید؟ با چند سلف (مثلا 10 - 80 - 100 میکرو 1 میلی ....)؟

دیدگاه

شما نمی توانید دقت یک وسیله اندازه گیری را با یک قطعه معمولی بازار اندازه بگیرید چون خود قطعه مورد نظر دارای درصد تلرانس یا خطای زیادی می باشد
                            مثلاً 1 درصد ، 5 درصد ، 10 درصد ، 20 درصد برای قطعات پدر و مادر دار ، مثلاً خازن 100 نانو با تلرانس 5 درصد ممکن است ظرفیتی بین 95 تا 105 نانو داشته باشد
                            در مورد قطعات درجه N ام چینی هم که اصلاً مشخص نمی باشد تلرانس خطای آنها چقدر است به کل نمی شود اتکا کرد

برای تست دقت و یا کالیبره کردن یک ابزار اندازه گیری باید از مقادیر و پارامترها و قطعات رفرنس یا استاندارد استفاده کنید مثلاً خازن رفرنس 100.000 پیکو فارد
                            یعنی خازنی که مقدار آن دقیقاً 100 پیکو بوده و تا سه رقم اعشار هم هیچگونه افزایش یا کاهش ظرفیتی ندارد یعنی مثلاً مقدار دقیق آن 100.00042 پیکو فاراد است

اگر لول های کاری برای استفاده از LCR میتر را از 0 تا 100 درجه بندی کنیم مدل های 600 هزار تا یک میلیون تومانی بین لول 40 تا 60 قرار می گیرند
                            این LCR میترها دارای پنج فرکانس اندازه گیری مختلف شامل 100 هرتز ، 120 هرتز ، 1 کیلو هرتز ، 10 کیلو هرتز و 100 کیلو هرتز هستند
                            و طبیعتاً مقادیر بسیار کوچک را نیز می توانند با دقت مناسب اندازه گیری کنند
                            برای اطلاع دقیق از رنج اندازه گیری و تلرانس مجاز به مشخصات موجود در سایت برند مورد نظر رجوع کنید مثلاً CEM DT-9935
                            ویدیو زیر یک مدل LCR میتر از شرکت MASTECH را بررسی می کند که دقیقاً همان برد و آی سی LCR میتری های 600 هزار الی یک میلیون تومان بازار را دارد
                            https://www.youtube.com/watch?v=1ewbA35-Gts
                            در این ویدیو می توانید جواب همه سوالات خودتان را در مورد سرعت ، دقت ، کیفیت و دیگر مشخصات این سری از LCR مترها بدست آورید

روش استاندارد و اصولی اندازه گیری مقادیر RLC استفاده از پل کلوین می باشد (تمامی LCR مترهای گران قیمت از این روش استفاده می کنند)
                            برای اندازه گیری مقادیر RLC به همراه تمامی پارامترهای مورد نیاز مثل ضریب کیفیت یا Q یا ESR و ... منبع انرژی پل یک سیگنال رفرنس AC با فرکانس متغییر ایجاد می کند
                            سه بازوی پل کلوین مقادیر مشخص و رفرنس (با ضریب تلرانس بسیار پایین) دارند و المان مجهول در بازوی چهارم قرار می گیرد
                            سپس با تغییر فرکانس منبع AC رفرنس سعی در پایدار کردن پل می کنند
                            سپس با اندازه گیری ولتاژ و فرکانس منبع رفرنس و انجام محاسبات مربوط به مدارهای RLC مقادیر مجهول با دقت بسیار بالا بدست می آید

این سری از RLC مترهای 600 هزار الی یک میلیون تومانی نه کاملاً روش پل کلوین بلکه یک روشن شبیه به آن را پیاده کرده اند که به دقت های مناسبی دسترسی پیدا می کنند

در ضمن بین تمامی برندهای غیر معروف برند GW Instek که LCR-916 آن حدود 950 هزار تومان است کیفیت بهتری دارد و به روش چهار سیمه اندازه گیری می کند

دیدگاه

در ضمن بین تمامی برندهای غیر معروف برند GW Instek که LCR-916 آن حدود 950 هزار تومان است کیفیت بهتری دارد و به روش چهار سیمه اندازه گیری می کند
                              ممنون.
                              این مدل 916 گودویل دقیقا همون اپا703 هستش که با قیمت 850 تو بازار چند روز پیش قیمتشو گرفتم. هیچ تفاوتی با هم نداشتن. مگر اینکه دی گودویله کیفیت قطعات استفاده شده بالاتر باشه.

K.Show

دیدگاه

برای اطلاع دقیق از رنج اندازه گیری و تلرانس مجاز به مشخصات موجود در سایت برند مورد نظر رجوع کنید
                                سلام دوست عزیز
                                مدل CEM DT-9935 چی ؟ در حد و اندازه و کیفیت گودویل هست یا خیر؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X