اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رهنمایی برای خرید اینورتر...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رهنمایی برای خرید اینورتر...

نوشته اصلی توسط amirpcp30 نمایش پست ها
    بازم ممنون
    خب پس برای دیگر لوازم برقی نباید ضرری داشته باشه مثلا امپلی فایر ها و.... و اگه داشته باشه مقدار کمی برای اداپتور وسایل هست مثل لپ تاپ درسته؟
    پس من همون 800 وات خریداری میکنم که اگه درصدی کاهش عمر هم خواست به اداپتور لپ تاپ برسونه کمتر شه و محسوس نباشه
    با سپاس
    بله تقریبا همینطوره ، ولی بازه ی فرکانس کاری دستگاهها فرق داره ، و یا امنیتی که برای نویز میزارن تا مثلا بیاد فیلتر کامل بشه و نره داخل دستگاه. معمولا در آمپلی فایر ها نویز میآد یه صدای ویز ویزی برای مدت کوتاهی در میآره ، . ولی جای نگرانی نخواهد بود ، چون دامنه ولتاژ کنترل میشه قبل از ورود ، و اگرم وارد بشه چند میلی ثانیه خواهد بود و نمیتونه کار بخصوصی انجام بده.
    تا جایی که میتونید توان بالاتر بگیرید ، 800 وات واقعی اگه باشه برای کار شما خوبه.

موفق باشید.
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

بازم ممنون
      خب پس برای دیگر لوازم برقی نباید ضرری داشته باشه مثلا امپلی فایر ها و.... و اگه داشته باشه مقدار کمی برای اداپتور وسایل هست مثل لپ تاپ درسته؟
      پس من همون 800 وات خریداری میکنم که اگه درصدی کاهش عمر هم خواست به اداپتور لپ تاپ برسونه کمتر شه و محسوس نباشه
      با سپاس
      من هنوزم می گم پول اضافی ندید! )
      یه 1200 بگیرید راحت استفاده کنید
      می اندیشم، پس هستم!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
        بله تقریبا همینطوره ، ولی بازه ی فرکانس کاری دستگاهها فرق داره ، و یا امنیتی که برای نویز میزارن تا مثلا بیاد فیلتر کامل بشه و نره داخل دستگاه. معمولا در آمپلی فایر ها نویز میآد یه صدای ویز ویزی برای مدت کوتاهی در میآره ، . ولی جای نگرانی نخواهد بود ، چون دامنه ولتاژ کنترل میشه قبل از ورود ، و اگرم وارد بشه چند میلی ثانیه خواهد بود و نمیتونه کار بخصوصی انجام بده.
        تا جایی که میتونید توان بالاتر بگیرید ، 800 وات واقعی اگه باشه برای کار شما خوبه.

موفق باشید.
        سلام مجدد
        ممنون از راهنمایی های شما
        شبه سینوسی بهتر هست یا مربعی؟
        با ups هم میشه اینورتر رو تست کرد؟ چون روی ups چراغ داره اگه برق مشکلی داشته باشه روشن میشه ، مدل ups هم faratell sm1250
        نوشتن که تا16 لامپ 50 وات رو میشه متصل کرد مطمعنن واقعای هست و شاید چند درصدی کمتر
        من هنوزم می گم پول اضافی ندید!
        )
        یه 1200 بگیرید راحت استفاده کنید
        ممنون از شما ، اخه هیچی نزده سایت حتی مدلی که میفروشن رو نزدن منم تماس بگیرم چیز زیادی دست گیرم نخواهد
        با سپاس
        با سپاس
        جدیدترین ویرایش توسط amirpcp30; ۱۲:۴۵ ۱۳۹۵/۰۶/۳۱.

دیدگاه

110 و220 زیاد باهم فرق نداره ، به قول شما همون توان مهمه که تو چه ولتاژی چقدر توان بکشی.
          کلا برای موتور سلفی و بارهای سلفی مضر هست ، ولی تا گرم نشدن هسته ی سلف ( مثل بدنه موتور ) میتونی استفاده کنی و لی در حد ضرورت و مدت نه چندان زیاد.

نیمه هادی های که بیشتر در معرض خطر هستند ، همون شارژر لپ تاپ خواهد بود ، که وظیفه ی دیسی کردن و گرفتن نویز رو بر عهده دارن، ولی خوب طبق گفته ی جناب حبیبنیا شاید بتونه وارد برد هم بشه ، که البته دامنش اونقدر بالا نیست که بخواد برد لپ تاپ و آسیب جدی وارد کنه ، و از اون مهمتر این هارمونیک های گفته شده زمانی بیشتر خودشو نشون میده که شما توان بیشتری از اینورتر دریافت کنید ، و جریان بیشتری بکشید ، هرچی توان دریافتی از اینورتر کمتر بشه ، هارمونیک ها کمتر و حتی میل به صفر میکنه.
          شما یه اینورتر توان بالا بگیر و بعد کمتر از اونچیزی که گفته ازش توان بکشید برای کارهای حساس.باید اسیلوسکوپ باشه تا بهتر بتونی تحلیل کنی خروجی رو.

موفق باشید.
          من هم در این مورد خاص منظورم آسیب رسیدن به شارژر لپ تاپ بود. فکر نمی کنم خود لپ تاپ آسیبی ببینه. چون معمولا در طراحی این شارژرها مسایل مربوط به ایزولاسیون و محافظت در نظر گرفته می شه.

دیدگاه

مدل که دقیقا مثل عکس هست.
            زمانی هم که تماس گرفته می شه تمامی اطلاعات داده می شه

ممنونم
            می اندیشم، پس هستم!!!

دیدگاه

سلام مجدد
              ممنون از راهنمایی های شما
              شبه سینوسی بهتر هست یا مربعی؟
              با ups هم میشه اینورتر رو تست کرد؟ چون روی ups چراغ داره اگه برق مشکلی داشته باشه روشن میشه ، مدل ups هم faratell sm1250
              نوشتن که تا16 لامپ 50 وات رو میشه متصل کرد مطمعنن واقعای هست و شاید چند درصدی کمتر

ممنون از شما ، اخه هیچی نزده سایت حتی مدلی که میفروشن رو نزدن منم تماس بگیرم چیز زیادی دست گیرم نخواهد
              با سپاس
              با سپاس
              ببینید تمامی وسایل های الکتریکی بر اساس سینوسی طراحی میشه ، و محاسبات تلفات و یا هر چیز دیگه برای رفع نویز و هرچی دیگه برای سینوسی و یا دیسی هست ، ما ولتاژ مربعی جایی برای تغذیه کردن نیاز نداریم ، پس اگه موج هرچی به سینوسی نزدیکتر و شبیه تر باشه ، برای ما بهتره ،ولی خوب بعضی جاها چون نیازمون کمتر هست ، با هزینه ی پایین میآن یه چیزی رو میسازن ، تا کار راه بیوفته همین. و اگه شما بخوایید اینورتر سینوسی و خوب بخرید ، هزینه میاوفته دورو بره 1 میلیون به بالا.
              مثلا اگه شما برای لپ تاپ بخوایید ، مربعی نمیتونه زیاد اذیتش کنه ، و تا حدودی کار رو راحتتر میکنه برای یکسو سازی.
              بهترین راه هم برای تست سلامت اینورترهای دیدن شکل موج اون زیربار توسط اسیلوسکوپ هست ، ولی خوب میتونید وصل کنید به ورودی ups ، حالا اینطور که میگین اون چراغ ، خیالتون هم راحت میشه.
              زیاد حساسیت بخرج ندید، اگه اینقدر براتون لپ تاپ مهمه ، خوب میتونید بیرون استفاده نکنید ، و اینورتر های موجود رو هم نمیشه کاریش کرد ، به قول اینورتر همینی که هستم اگه دوست داری بیا منو بخر اگه نه که هیچ. یعنی کاری برای بهبودش نمیشه کرد.

خواهش میکنم.موفق باشید.
              (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

ببینید تمامی وسایل های الکتریکی بر اساس سینوسی طراحی میشه ، و محاسبات تلفات و یا هر چیز دیگه برای رفع نویز و هرچی دیگه برای سینوسی و یا دیسی هست ، ما ولتاژ مربعی جایی برای تغذیه کردن نیاز نداریم ، پس اگه موج هرچی به سینوسی نزدیکتر و شبیه تر باشه ، برای ما بهتره ،ولی خوب بعضی جاها چون نیازمون کمتر هست ، با هزینه ی پایین میآن یه چیزی رو میسازن ، تا کار راه بیوفته همین. و اگه شما بخوایید اینورتر سینوسی و خوب بخرید ، هزینه میاوفته دورو بره 1 میلیون به بالا.
                مثلا اگه شما برای لپ تاپ بخوایید ، مربعی نمیتونه زیاد اذیتش کنه ، و تا حدودی کار رو راحتتر میکنه برای یکسو سازی.
                بهترین راه هم برای تست سلامت اینورترهای دیدن شکل موج اون زیربار توسط اسیلوسکوپ هست ، ولی خوب میتونید وصل کنید به ورودی ups ، حالا اینطور که میگین اون چراغ ، خیالتون هم راحت میشه.
                زیاد حساسیت بخرج ندید، اگه اینقدر براتون لپ تاپ مهمه ، خوب میتونید بیرون استفاده نکنید ، و اینورتر های موجود رو هم نمیشه کاریش کرد ، به قول اینورتر همینی که هستم اگه دوست داری بیا منو بخر اگه نه که هیچ. یعنی کاری برای بهبودش نمیشه کرد.

خواهش میکنم.موفق باشید.
                ممنون
                زیاد روی لپ تاپ حساس نیستم اما میخواستم بیشتر در این مورد بدونم و ببینم برای دیگر وسایل هم میتونم با خیال رحت استفاده کنم یا خیر
                فقط الان دقیق متوجه نشدم شبه سینوسی بهتر از مربعی هست؟ سینوسی اصلاح شده همون شبه سینوسی هست؟
                از شما و دیگر دوستان ممنونم
                با سپاس
                جدیدترین ویرایش توسط amirpcp30; ۱۳:۴۹ ۱۳۹۵/۰۶/۳۱.

دیدگاه

ممنون
                  زیاد روی لپ تاپ حساس نیستم اما میخواستم بیشتر در این مورد بدونم و ببینم برای دیگر وسایل هم میتونم با خیال رحت استفاده کنم یا خیر
                  فقط الان دقیق متوجه نشدم شبه سینوسی بهتر از مربعی هست؟ سینوسی اصلاح شده همون شبه سینوسی هست؟
                  از شما و دیگر دوستان ممنونم
                  با سپاس
                  اگه منظورتون از شبه سینوس اینه که موج رو تا میتونیم به شکل سینوسی در بیاریم ، بله هرچی موج نزدیک به سینوسی باشه بهتر خواهد بود برای تغذیه وسایل.
                  از این اینورتر هم میتونید برای وسایل الکترونیکی مثل کامپیوتر به طور معمول استفاده کنید ، ولی برای موتور بهتر اینه که زیاد استفاده نشه به جز در صورت لزوم.

موفق باشید.
                  (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

اگه منظورتون از شبه سینوس اینه که موج رو تا میتونیم به شکل سینوسی در بیاریم ، بله هرچی موج نزدیک به سینوسی باشه بهتر خواهد بود برای تغذیه وسایل.
                    از این اینورتر هم میتونید برای وسایل الکترونیکی مثل کامپیوتر به طور معمول استفاده کنید ، ولی برای موتور بهتر اینه که زیاد استفاده نشه به جز در صورت لزوم.

موفق باشید.
                    به این صورت یک سایت توضیح داده: که بولد کردم ، منظور پله ای هست
                    یکی از مهمترین مشخصه ها در مورد اینورتر و یا تبدیل ولتاژ 12 به 220 ولت، شکل موج خروجی آن است که در انواع مربعی، پله ای (شبه سینوسی) و سینوسی طراحی و عرضه می گردد.
                    داخل یک سایت دیگه داشتم میخوندم زده بود شکل موج بین مربعی و سینوسی کامل قرار میگیره
                    این موردی هم که نقل قول میکنم تاکید برحرف شما دارد:
                    همان طور که بیان شد بهترین نوع اینورتر ، نوع سینوسی خالص ان است ولی چون گران قیمت است نمی توان از ان در بسیاری از مصارف کوچک استفاده کرد . اما از میان دو اینورتر دیگر نوع شبه سینوسی بهتر از مربعی است . چون با اینورتر شبه سینوسی می توان وسایل الکتریکی موتور دار مانند یخچال را راه اندازی کرد فقط تلفات توان این وسایل بالاتر می رود و عمر انها کمی کاهش پیدا می کند . اما اینورتر موج مربعی را اصلاً نباید برای وسایل موتوری استفاده کرد زیرا این نوع اینورتر در یک لحضه از مقدار مثبت به مقدار منفی می رود و این تغییر علامت ناگهانی خیلی برای وسایل موتوری خطرناک است . پس در کل تا می شود باید از اینورتر سینوسی خالص و شبه سینوسی استفاده کرد .

حالا میخواستم بپرسم این احتمال وجود داره که اینورتری که میخرم رو زده باشن شبه سینوسی اما در حقیقت مربعی بوده باشه؟
                    با سپاس
                    جدیدترین ویرایش توسط amirpcp30; ۱۸:۱۱ ۱۳۹۵/۰۶/۳۱.

دیدگاه

به این صورت یک سایت توضیح داده: که بولد کردم ، منظور پله ای هست

حالا میخواستم بپرسم این احتمال وجود داره که اینورتری که میخرم رو زده باشن شبه سینوسی اما در حقیقت مربعی بوده باشه؟
                      با سپاس
                      راستش نمیدونم چقدر شرکت ها رو حرفشون صادق هستند، باید با اسیلوسکوپ بررسی بشه.

این کنجکاویتون باعث شد که تقریبا آشنایی خیلی خوبی با اینورتر های قدرت پیدا کنید ، و این خوبه.
                      موفق باشید.
                      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

راستش نمیدونم چقدر شرکت ها رو حرفشون صادق هستند، باید با اسیلوسکوپ بررسی بشه.

این کنجکاویتون باعث شد که تقریبا آشنایی خیلی خوبی با اینورتر های قدرت پیدا کنید ، و این خوبه.
                        موفق باشید.
                        سلام
                        ممنون از شما
                        لطف و کمک شما باعث شد تا چیزهای بیشتری بدونم
                        بنده مدل 1200 وات رو خریداری کردم (شبه سینوسی) مشکل جالبی دیدم یک لامپ رشته ای 100 وات با لپ تاپ متصل کردم دیدم لامپ حدودا در هر دو ثانیه سه دفعه تغییر نور میده (افزایش و کاهش نور) البته لپ تاپ رو جدا کردم دیگه این مشکل نبود حالا میخواستم بپرسم لپ تاپ میتونه در این اینورتر ها چنین تغییراتی بده یا مربوط به کم بودن شارژ باطری بوده که لپ تاپ رو جدا کردم برطرف شد؟ چون متاسفانه ولتاژ ورودی بر روی خروجی تاثیر داره اگه استارت بزنم در نور لامپ کاملا مشخصه
                        لامپ متصل باشه بعد لپ تاپ بزنم یکلحظه انگار به لامپ 110 ولت میده نور کاملا مشخصه و کم کم زیاد میشه دوباره
                        متاسفانه آلارم هم نمیده ولتاژ به 9.4 هم رسید خاموش نکرد کمتر از 9.4 شد تازه خاموش کرد دیروز دو دفعه مجبور شدیم ماشین رو هل دادیم تا روشن کنیم
                        ویرایش: اگه با لپ تاپ کار گرافیکی انجام بدم شارژر ویز ویز میکنه که راحت شنیده میشه اما با برق شهری چنین مشکلی نیست ، ممنون میشم پاسخ بدید که مربوط به چه چیزی هست
                        با سپاس
                        جدیدترین ویرایش توسط amirpcp30; ۱۷:۳۶ ۱۳۹۵/۰۷/۱۰.

دیدگاه

سلام
                          ممنون از شما
                          لطف و کمک شما باعث شد تا چیزهای بیشتری بدونم
                          بنده مدل 1200 وات رو خریداری کردم (شبه سینوسی) مشکل جالبی دیدم یک لامپ رشته ای 100 وات با لپ تاپ متصل کردم دیدم لامپ حدودا در هر دو ثانیه سه دفعه تغییر نور میده (افزایش و کاهش نور) البته لپ تاپ رو جدا کردم دیگه این مشکل نبود حالا میخواستم بپرسم لپ تاپ میتونه در این اینورتر ها چنین تغییراتی بده یا مربوط به کم بودن شارژ باطری بوده که لپ تاپ رو جدا کردم برطرف شد؟ چون متاسفانه ولتاژ ورودی بر روی خروجی تاثیر داره اگه استارت بزنم در نور لامپ کاملا مشخصه
                          لامپ متصل باشه بعد لپ تاپ بزنم یکلحظه انگار به لامپ 110 ولت میده نور کاملا مشخصه و کم کم زیاد میشه دوباره
                          متاسفانه آلارم هم نمیده ولتاژ به 9.4 هم رسید خاموش نکرد کمتر از 9.4 شد تازه خاموش کرد دیروز دو دفعه مجبور شدیم ماشین رو هل دادیم تا روشن کنیم
                          ویرایش: اگه با لپ تاپ کار گرافیکی انجام بدم شارژر ویز ویز میکنه که راحت شنیده میشه اما با برق شهری چنین مشکلی نیست ، ممنون میشم پاسخ بدید که مربوط به چه چیزی هست
                          با سپاس
                          من فکر میکنم اینورتر شما مثل بقیه اینورترهای اینجوری ، توانایی حذف نویز رو ندارن ، مثلا شما وقتی شارژر رو میزنید به اینورتر ، یه نویزی ایجاد میشه ، ولی چون اینورتر توانایی حذف اونرو نداره ، خوب این حالات ره پیش میآره ، ولی اگه برق شهر باشه ، چون توانش بالاست ، به راحتی حذف میکنه این نویز رو ،
                          تو لحظه ای استارت زدن ماشین ، تقریبا 60 آمپر از باتری دریافت میشه ، دیگه انتظار بقیه کارها از این باتری نباید داشته باشیم ، تازه باید هیچی به باتری وصل نباشه .
                          شما نباید از اینورتر زمانی که ماشین خاموشه استفاده کنید ، چون در بازه زمانی کوتاهی باتری تخلیه میشه ، اصلا برای اینکار مناسب نیست ، باید ماشین روشن باشه. من فکر کردم شما برای خرید این نکته رو در نظر گرفتید.
                          و در آخر ، هیچوقت به توان نوشته شده روی اینورتر اعتماد نکنید ، اینا همه تبلیغاتیه ، حالا شاید طبق گفته هامون 200 وات کمتر از نوشته شده توان بده ، یا نصف یا بیشتر ، و این ضعف بخاطر اینه که توانی که میده خیلی کمتر از توان نوشته شده رو ی اون هست.
                          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

1-من فکر میکنم اینورتر شما مثل بقیه اینورترهای اینجوری ، توانایی حذف نویز رو ندارن ، مثلا شما وقتی شارژر رو میزنید به اینورتر ، یه نویزی ایجاد میشه ، ولی چون اینورتر توانایی حذف اونرو نداره ، خوب این حالات ره پیش میآره ، ولی اگه برق شهر باشه ، چون توانش بالاست ، به راحتی حذف میکنه این نویز رو ،
                            2-تو لحظه ای استارت زدن ماشین ، تقریبا 60 آمپر از باتری دریافت میشه ، دیگه انتظار بقیه کارها از این باتری نباید داشته باشیم ، تازه باید هیچی به باتری وصل نباشه .
                            3-شما نباید از اینورتر زمانی که ماشین خاموشه استفاده کنید ، چون در بازه زمانی کوتاهی باتری تخلیه میشه ، اصلا برای اینکار مناسب نیست ، باید ماشین روشن باشه. من فکر کردم شما برای خرید این نکته رو در نظر گرفتید.
                            و در آخر ، هیچوقت به توان نوشته شده روی اینورتر اعتماد نکنید ، اینا همه تبلیغاتیه ، حالا شاید طبق گفته هامون 200 وات کمتر از نوشته شده توان بده ، یا نصف یا بیشتر ، و این ضعف بخاطر اینه که توانی که میده خیلی کمتر از توان نوشته شده رو ی اون هست.
                            سلام
                            ممنون از پاسختون
                            1-اینورتر رو به ups هم متصل کردم (ssp 1500 فاراتل) اصلا ups رو روشن هم نکردم اما صدای ویز ویز ups کاملا مشخص بود
                            به دلیل شبه سینوسی بودنه یا مشکل از اینورتر هست؟ اینها مشکلی برای شارژر لپ تاپ و.. ایجاد نمیکنه؟
                            منظور شما که گفتید "
                            چون اینورتر توانایی حذف اونرو نداره ، خوب این حالات ره پیش میآره
                            "افزایش و کاهش نور لامپ بود یا صدای شارژر؟
                            2-برای استارت حرفتون درسته منظور من این بود نباید تاثیر بزاره روی خروجی وقتی نمیتونه درست تغذیه کنه باید خاموش کنه ، اینطور نیست؟
                            3-باطری بیش از دو ساعت کارمیکنه در صفحات قبل هم گفتم بیشتر برای زمانی میخوام که ماشین خاموشه اما خب این اینورتر مشکلش اینه که کلا آلارم نمیده قبل از خالی شدن باطری و البته به جای 10.5 ولت زیر 9.4 خاموش میکنه
                            با سپاس

جدیدترین ویرایش توسط amirpcp30; ۱۵:۳۷ ۱۳۹۵/۰۷/۱۱.

دیدگاه

آقا من که گفتم از ECA بخر بهتره
                              می اندیشم، پس هستم!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سینا صفاخو نمایش پست ها
                                آقا من که گفتم از ECA بخر بهتره
                                سلام
                                عزیز از همین ECA خریدم مشخصاتی که به من دادند با مشخصات خود دستگاه چون متفاوت بود قبول کردند که برگشت بزنم ، در کل میخواستم بیشتر از برق بدونم برای همین این سوالات رو پرسیدم
                                با سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X