اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد مدار افزاینده 12 به 18.5 ..؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد مدار افزاینده 12 به 18.5 ..؟

سلام دیود توی خروجی لازم نیست حذفش کنید
    موفق باشید
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

فکر میکنم یه جای اندازه گیریتون مشکل داشته باشه چون اصولا در دوطرف دیود جریان یکیه و دیود اصلا تاثیری نداره
      بر هر صورت دیود خروجی نا لازمه
      ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
        فکر میکنم یه جای اندازه گیریتون مشکل داشته باشه چون اصولا در دوطرف دیود جریان یکیه و دیود اصلا تاثیری نداره
        بر هر صورت دیود خروجی نا لازمه
        سلام مجدد
        منظور من از جریان دو سر دیود این نیست که یکدفعه قبل از دیود جریان رو اندازه بگیرم و یکدفعه بعد از دیود که ببینم چه تلفاتی داشته
        منظورم این بورد یک سر مولتی متر رو (در حالت امپر) گذاشتم یک سر دیود و یک سر دیگه رو سر دیگه ی دیود که همینطور که از دیود جریان میگذره از مولتی متر هم جریان بگذره (کمکه دیود )که این اعداد رو زد
        حالا باز این سوال هست که چرا مثلا در لود 2 امپر هم از مولتی متر میگذشت ایا دیود باعث مقاوت شده و اگر حذف بشه 2 امپر بیشتر در حالت لود دارم یا خیر؟
        باسپاس

دیدگاه

سلام
          با پاور کامپیوتر امروز تست کردم دوسر دیود خروجی سیم متصل کردم که دیود تاثیر نزاره دیدم تفاوت خاصی نکرد که محسوس باشه و دیده شه (البته وقتی نیاز نیست دیگه از سر راه حذفشون میکنم) ، فک میکنم این مدار بیش از این نمیتونه خروجی داشته باشه از 12 به 19 و حدسم این هست با افزایش ولتاژ ورودی فقط میتونه امپر بیشتری رو در خروجی داشته باشه چون همونطور که گفتم زمانی ماشین رو روشن میکردم بهتر میشد داخل توضیحات این مدار هم این رو نوشته بود:
          Easy to drive 65W 90W dual-core laptops include
          Module temperature using a laptop with ordinary 19V 3.42A 12V battery about 45 degrees
          ممنون از تمامی دوستان
          با سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X