اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای باتری بکاپ آردوینو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی برای باتری بکاپ آردوینو

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
    دیود 5822 یه دیود شاتکیه فقط حدود 0.2 تا 0.3 ولت ولتاژ کم میشه و هیچ مشکلی پیش نمیاد از این بابت خیالتون راحت جریانش هم 3امپره که شما بیشتر از 2امپر نمی کشی مشکلی نیس وظیفه این دیود دقیقا اینه که نزارده ولتاژ خروجی به اون ورودی رله برسه (هیچ مشکلی واسه مدارتون ایجاد نمی کنه)
    موفق باشی
    با سلام مجدد خدمت مهندس احمدی عزیز
    این مداری که شما زحمت کشیدن بهم دادین رو من اجرا کردم ولی افت ولتاژ پشت دیود 1N5822 باعث میشه ماژول مودم gsm داخل دستگاه به سختی روشن بشه و توی پیک مصرف هم مودم سریع ریستارت میشه
    ولتاژی پشت دیود و اندازه گرفتم بین 4.65 تا 4.8 نوسان داشت (نوسان بخاطر مصرف مودم gsm)
    لطفا اگر میشه راهنمایی بفرمایید چ کنم با این افت ولتاژ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad_pc021 نمایش پست ها
      با سلام مجدد خدمت مهندس احمدی عزیز
      این مداری که شما زحمت کشیدن بهم دادین رو من اجرا کردم ولی افت ولتاژ پشت دیود 1N5822 باعث میشه ماژول مودم gsm داخل دستگاه به سختی روشن بشه و توی پیک مصرف هم مودم سریع ریستارت میشه
      ولتاژی پشت دیود و اندازه گرفتم بین 4.65 تا 4.8 نوسان داشت (نوسان بخاطر مصرف مودم gsm)
      لطفا اگر میشه راهنمایی بفرمایید چ کنم با این افت ولتاژ
      سلام
      خازن بعداز دیود رو که قرار دادی؟؟؟
      یه سوال مطمئنی جریان کل 2امپره؟؟
      از کجا مطمئنی که به خاطر دیوده؟؟؟فقط0.2 تا 0.3 کم میشه هااا این هیچ تاثیری روی کار کرد مودم نباید داشته باشهولتاژ بعداز دیود چقدر بود؟؟
      مطمئنی جریان تغذیه اصلی یا باتری کم نیست؟؟؟
      ولتاژ باتری وتغذیه اصلی چقدره؟
      بدرود
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
        خازن بعداز دیود رو که قرار دادی؟؟؟
        یه سوال مطمئنی جریان کل 2امپره؟؟
        از کجا مطمئنی که به خاطر دیوده؟؟؟فقط0.2 تا 0.3 کم میشه هااا این هیچ تاثیری روی کار کرد مودم نباید داشته باشهولتاژ بعداز دیود چقدر بود؟؟
        مطمئنی جریان تغذیه اصلی یا باتری کم نیست؟؟؟
        ولتاژ باتری وتغذیه اصلی چقدره؟
        بدرود
        متشکر
        باتری رو هنوز متصل نکردم
        الان منبع تغذیه اصلی رو با دیود متصل کردم به پایه vcc دیدم کم میاره
        منبع تغذیه الان یه آداپتور 2 آمپره که البته با خروجی پاوربانک (1.5A) هم دستگاه بدون مشکل روشن میشه
        از اینجا مطمئن شدم بخاطر دیوده که ولتاژ پشت دیود و اندازه میگیرم 5.11v هست اما ولتاژ خروجی دیود 4.7v (در حالتی که دستگاه روشنه)
        بدون دیود ولتاژ معادل دستگاه همون 5.11v هستش
        خازن رو هم یه 4700 و یه 2200 میکرو فاراد 16 ولت قرار دادم(موازی) اما بعد از بستن خازن ها ولتاژ معادل و اندازه گرفتم 4.5 ولت بود!!!
        جریان تغذیه آداپتور و باتری هم کم نیست چون مستقیم که وصل میکنم بدون مشکل دستگاه روشن میشه و هیچ مشکلی هم نیست
        ممنون از راهنماییتون

دیدگاه

متشکر
          باتری رو هنوز متصل نکردم
          الان منبع تغذیه اصلی رو با دیود متصل کردم به پایه vcc دیدم کم میاره
          منبع تغذیه الان یه آداپتور 2 آمپره که البته با خروجی پاوربانک (1.5A) هم دستگاه بدون مشکل روشن میشه
          از اینجا مطمئن شدم بخاطر دیوده که ولتاژ پشت دیود و اندازه میگیرم 5.11v هست اما ولتاژ خروجی دیود 4.7v (در حالتی که دستگاه روشنه)
          بدون دیود ولتاژ معادل دستگاه همون 5.11v هستش
          خازن رو هم یه 4700 و یه 2200 میکرو فاراد 16 ولت قرار دادم(موازی) اما بعد از بستن خازن ها ولتاژ معادل و اندازه گرفتم 4.5 ولت بود!!!
          جریان تغذیه آداپتور و باتری هم کم نیست چون مستقیم که وصل میکنم بدون مشکل دستگاه روشن میشه و هیچ مشکلی هم نیست
          ممنون از راهنماییتون
          شما دوتا دیود موازی کنیدببینید بازم این مشکل هست یانه سیم ها هم خوب باشن که بتونن راحت 2امپر رو برسونن
          رله 5ولت گرفتی یا 12ولت؟؟توصیه می کنم باباتری هم تست کن
          خازن رو که برعکس نزدی؟؟
          اگه درست نشه ولتاژ ورودی رو باید بیشترش کنی مثلا5.5 تا اون 4 دهم افت ولتاژ جبران بشه
          تست کنید نتیجه رو بگید
          موفق باشید
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

شما دوتا دیود موازی کنیدببینید بازم این مشکل هست یانه سیم ها هم خوب باشن که بتونن راحت 2امپر رو برسونن
            رله 5ولت گرفتی یا 12ولت؟؟توصیه می کنم باباتری هم تست کن
            خازن رو که برعکس نزدی؟؟
            اگه درست نشه ولتاژ ورودی رو باید بیشترش کنی مثلا5.5 تا اون 4 دهم افت ولتاژ جبران بشه
            تست کنید نتیجه رو بگید
            موفق باشید
            دوتا دیود موازی کردم , تا 5 تا هم تست کردم مشکل همون بود
            رله 5 ولت
            خازن ها رو درست زدم حواسم بود
            اتفاقا داشتم به همین افزایش ولتاژ ورودی فکر میکردم , ولی خیلی با مدل های رگلاتور آشنا نیستم که آمپر و به اندازه بده و نیم ولت هم زیاد کنه
            متشکر از شما مهندس جان

دیدگاه

دوتا دیود موازی کردم , تا 5 تا هم تست کردم مشکل همون بود
              رله 5 ولت
              خازن ها رو درست زدم حواسم بود
              اتفاقا داشتم به همین افزایش ولتاژ ورودی فکر میکردم , ولی خیلی با مدل های رگلاتور آشنا نیستم که آمپر و به اندازه بده و نیم ولت هم زیاد کنه
              متشکر از شما مهندس جان
              یعنی اون ماژول اینقدر به این 4 دهم افت ولتاژ حساسه؟با باتری هم یه تست بزن ضرر نداره
              ترانستون هم 5ولته؟
              خازن هم که گزاشتی....اخه نباید با 4دهم افت ولتاژ مشکلی باشه باباتری تست کنید ببینید چی میشه
              واسه ولتاژ ورودی بیشتر ترانس ولتاژش بیشتر باشه خوبه
              اگه تونستی یه عکس از ساخته خودت هم بده
              دیود موازی بارله و اون خازن 10میکروفاراد تغذیه رو که گزاشتی؟
              وقتی مودم بیشترین جریان رو میکشه ولتاژ خروجی دیود رو اندازه بگیر
              راستی چه موقعی ریست میشه؟؟کی جریان کشیش زیاد میشه؟اگه تونستی یه سلف هم سر راه تغذیش بزار مثلا اون سلف زرد رنگ داخل پاور کامپیوتر
              موفق باشید
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

یعنی اون ماژول اینقدر به این 4 دهم افت ولتاژ حساسه؟با باتری هم یه تست بزن ضرر نداره
                ترانستون هم 5ولته؟
                خازن هم که گزاشتی....اخه نباید با 4دهم افت ولتاژ مشکلی باشه باباتری تست کنید ببینید چی میشه
                واسه ولتاژ ورودی بیشتر ترانس ولتاژش بیشتر باشه خوبه
                اگه تونستی یه عکس از ساخته خودت هم بده
                دیود موازی بارله و اون خازن 10میکروفاراد تغذیه رو که گزاشتی؟
                وقتی مودم بیشترین جریان رو میکشه ولتاژ خروجی دیود رو اندازه بگیر
                راستی چه موقعی ریست میشه؟؟کی جریان کشیش زیاد میشه؟اگه تونستی یه سلف هم سر راه تغذیش بزار مثلا اون سلف زرد رنگ داخل پاور کامپیوتر
                موفق باشید
                مهندس جان اصلا هنوز رله و ... رو متصل نکردم
                ترانس بله 5 ولت هستش که 5.15v خروجی میده (اندازه گرفتم) باتری هم تست زدم مشکل سرجاش بود
                دیود موازی با رله و خازن 10 میکرو رو هم هنوز نذاشتم(هنوز رله و ... رو متصل نکردم چون این قسمت ماجرا مشکل داره(دیود و افت ولتاژ) اینجا مشکل حل بشه اونا بستنش کاری نداره مشکلی نیست تو قسمت رله
                وقتی مودم بیشترین جریان و میکشه ولتاژ خروجی دیود 4.65 ولته
                یه چیز جالب اینه وقتی که خازن های 4700 و 2200 و میذارم اصلا مودم روشن نمیشه فقط چراغش روشن میشه چنتا چشمک میزنه و خاموش میشه دوباره روشن میشه چشمک و .... اما خازن ها رو باز کردم مودم بعد از حدود 30 ثانیه چشمک زدن روشن میشه (تو حالت عادی 10 تا چشمک داره یعنی ده ثانیه طول میکشه روشن بشه) اما بعد از روشن شدن هم وقتی میبرمش تو پیک مصرف مثلا بهش زنگ میزنم زنگ نمیخوره و باز مودم خاموش میشه دوباره کلی طول میکشه تا روشن بشه
                فک کنم بهترین راه همون افزایش ولتاژ باشه
                متشکر از اینکه وقت میذارید و پاسخ میدین

دیدگاه

مهندس جان اصلا هنوز رله و ... رو متصل نکردم
                  ترانس بله 5 ولت هستش که 5.15v خروجی میده (اندازه گرفتم) باتری هم تست زدم مشکل سرجاش بود
                  دیود موازی با رله و خازن 10 میکرو رو هم هنوز نذاشتم(هنوز رله و ... رو متصل نکردم چون این قسمت ماجرا مشکل داره(دیود و افت ولتاژ) اینجا مشکل حل بشه اونا بستنش کاری نداره مشکلی نیست تو قسمت رله
                  وقتی مودم بیشترین جریان و میکشه ولتاژ خروجی دیود 4.65 ولته
                  یه چیز جالب اینه وقتی که خازن های 4700 و 2200 و میذارم اصلا مودم روشن نمیشه فقط چراغش روشن میشه چنتا چشمک میزنه و خاموش میشه دوباره روشن میشه چشمک و .... اما خازن ها رو باز کردم مودم بعد از حدود 30 ثانیه چشمک زدن روشن میشه (تو حالت عادی 10 تا چشمک داره یعنی ده ثانیه طول میکشه روشن بشه) اما بعد از روشن شدن هم وقتی میبرمش تو پیک مصرف مثلا بهش زنگ میزنم زنگ نمیخوره و باز مودم خاموش میشه دوباره کلی طول میکشه تا روشن بشه
                  فک کنم بهترین راه همون افزایش ولتاژ باشه
                  متشکر از اینکه وقت میذارید و پاسخ میدین
                  اون 0.4 افت ولتاژ طبیعیه..ولی این که ماژول به این وافت ولتاژ اینقدر حساسه طبیعی نیستفک کنم ولتاژ کاریش حدود3.2 تا 4.8 باشه....پس با 4.6 نباید مشکلی داشته باشه
                  ای کاش مدار رو کامل بسته بودیدش
                  خازن میزاری روشن نمیشه برمیداری روشن میشه
                  شما یه دیود که گزاشتی خازن هارو بزار بعداز خازن ها هم یه دیود دیگه اضافه کن ببین چی میشه
                  خواهش می کنم
                  موفق باشید
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

اون 0.4 افت ولتاژ طبیعیه..ولی این که ماژول به این وافت ولتاژ اینقدر حساسه طبیعی نیستفک کنم ولتاژ کاریش حدود3.2 تا 4.8 باشه....پس با 4.6 نباید مشکلی داشته باشه
                    ای کاش مدار رو کامل بسته بودیدش
                    خازن میزاری روشن نمیشه برمیداری روشن میشه
                    شما یه دیود که گزاشتی خازن هارو بزار بعداز خازن ها هم یه دیود دیگه اضافه کن ببین چی میشه
                    خواهش می کنم
                    موفق باشید
                    ماژول من مدل sim800l هستش که ولتاژ کاریش 3.7 تا 4.2 هست اما این ماژولی ک من گرفتم رگولاتور داخلی داره و ورودی 5 ولت رگوله شده لازم داره
                    مدار کامل رو هم ببندم مشکل مطمئنا سر جاش هست اما من بازم میبندم ببینم چی میشه
                    بله خازن ظاهرا وقتی میذارم افت ولتاژ بیشتر میشه |:
                    دوتا دیود سری کنم قائدتا باید افت ولتاژ بیشتر بشه که
                    ولی اینم امتحان میکنم نتیجه رو اعلام میکنم خدمتتون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

بعد از خازن هم دیود گذاشتم ولتاژ معادل شد 4.5 ولت |:

دیدگاه

ماژول من مدل sim800l هستش که ولتاژ کاریش 3.7 تا 4.2 هست اما این ماژولی ک من گرفتم رگولاتور داخلی داره و ورودی 5 ولت رگوله شده لازم داره
                      مدار کامل رو هم ببندم مشکل مطمئنا سر جاش هست اما من بازم میبندم ببینم چی میشه
                      بله خازن ظاهرا وقتی میذارم افت ولتاژ بیشتر میشه |:
                      دوتا دیود سری کنم قائدتا باید افت ولتاژ بیشتر بشه که
                      ولی اینم امتحان میکنم نتیجه رو اعلام میکنم خدمتتون

بعد از خازن هم دیود گذاشتم ولتاژ معادل شد 4.5 ولت |:
                      خوب وقتی رگولاتور داره چرا منبع 5 ولت میدی؟؟؟یه منبع 8ولت باید بهش وصل کنی.......تا هم 2.5ولت رگولاتور تامین بشه وهم اون 0.5ولت افت ولتاژ

شما یه تغذیه باولتاژ بالا بهش بهش بده(اگه رگولاتور داره) ببین چی میشه
                      رگولاتور داخلی داشته باشه 2.5ولت لاید ولتاژ ورودیش بالا تر باشه (دقت کن اگه رگولاتور داره ومیتونه ولتاژ بالاتر تحملل کنه بهش بده هاانزنی بسوزونی)
                      قبل از این که این تست هارو بزنی 3تا دیود سری کن تا ولتاژ بیاد پایینتر از 4ولت ببینیم چی میشه...امتحانش ضررنداره
                      ازهمون یه ذره مدار هم که ساختی یه عکس بده....کاملش رو هم ساختی عکس بده...ضرر نداره افت ولتاژ که واسه اضافه کردن خازن داری ممکنه برعکس زده باشی مثبت منفی رو(وگرنه نباید افت داشته باشی )
                      موفق باشی
                      جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۲۰:۳۵ ۱۳۹۵/۰۹/۰۹.
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

خوب وقتی رگولاتور داره چرا منبع 5 ولت میدی؟؟؟یه منبع 8ولت باید بهش وصل کنی.......تا هم 2.5ولت رگولاتور تامین بشه وهم اون 0.5ولت افت ولتاژ

شما یه تغذیه باولتاژ بالا بهش بهش بده(اگه رگولاتور داره) ببین چی میشه
                        رگولاتور داخلی داشته باشه 2.5ولت لاید ولتاژ ورودیش بالا تر باشه (دقت کن اگه رگولاتور داره ومیتونه ولتاژ بالاتر تحملل کنه بهش بده هاانزنی بسوزونی)
                        قبل از این که این تست هارو بزنی 3تا دیود سری کن تا ولتاژ بیاد پایینتر از 4ولت ببینیم چی میشه...امتحانش ضررنداره
                        ازهمون یه ذره مدار هم که ساختی یه عکس بده....کاملش رو هم ساختی عکس بده...ضرر نداره
                        موفق باشی
                        نه توی مشخصات ماژول زده ورودی 5ولت من 6 ولت بدم وارنینگ اورولتاژ میده و مودم کار نمیکنه
                        سه تا دیود؟؟؟ خب ولتاژ میاد پایین آردوینو روشن میشه اما مودم فوری ریست میشه (یکی دو ثانیه بعد ریست شدن)
                        نه خازن و چند بار چک کردم جهت مثبت منفیشو درست زدم
                        عکس هم الان میفرستم چشم
                        متشکر

مهندس جان من شرمندم واقعا هیچی نمیشه از عکس من فهمید فقط در این حد توضیح بدم که سیم های پشت ترمینال(کمبود امکانات) مشکی منفی و سفید مثبته منفی ک مستقیم رفته به منفی دستگاه مثبت از دیود رد شده و رسیده به دوتا خازن 4700 و 2200 میکرو فاراد و بعد با گیره سوسماری وارد دستگاه شده

و اینکه ببخشید میدونم اصلا استاندارد نبستم چون کار خودم الکترونیک نیس و به تازگی واردش شدم بخاطر اونه
                        جدیدترین ویرایش توسط mohammad_pc021; ۲۱:۰۲ ۱۳۹۵/۰۹/۰۹.

دیدگاه

نه توی مشخصات ماژول زده ورودی 5ولت من 6 ولت بدم وارنینگ اورولتاژ میده و مودم کار نمیکنه
                          سه تا دیود؟؟؟ خب ولتاژ میاد پایین آردوینو روشن میشه اما مودم فوری ریست میشه (یکی دو ثانیه بعد ریست شدن)
                          نه خازن و چند بار چک کردم جهت مثبت منفیشو درست زدم
                          عکس هم الان میفرستم چشم
                          متشکر

مهندس جان من شرمندم واقعا هیچی نمیشه از عکس من فهمید فقط در این حد توضیح بدم که سیم های پشت ترمینال(کمبود امکانات) مشکی منفی و سفید مثبته منفی ک مستقیم رفته به منفی دستگاه مثبت از دیود رد شده و رسیده به دوتا خازن 4700 و 2200 میکرو فاراد و بعد با گیره سوسماری وارد دستگاه شده
                          http://uupload.ir/files/2kn_photo_20...9_20-53-53.jpg
                          یه پیشنهاد شما مدار رو کامل ببندش سیم هم خواهشا افشان باشه وقطرش به اندازه
                          این مدار رو روی برد بورد بستی برد بورد خوب نمی تونه جریان بده کلا مدار رو درست حسابی ببندش نتیجه رو بگو..منتظرم
                          موفق باشی
                          بدرود
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

یه پیشنهاد شما مدار رو کامل ببندش سیم هم خواهشا افشان باشه وقطرش به اندازه
                            این مدار رو روی برد بورد بستی برد بورد خوب نمی تونه جریان بده کلا مدار رو درست حسابی ببندش نتیجه رو بگو..منتظرم
                            موفق باشی
                            بدرود
                            سیم ها سیم بردبوردی هستن فکر میکنم کافی باشه برای انتقال جریان مناسب
                            روی برد بورد هم خازن ها رو متصل کردم چاره دیگه ای نداشتم
                            چشم کامل میکنم مدار و نتیجه رو اعلام میکنم
                            ممنون

دیدگاه

سیم ها سیم بردبوردی هستن فکر میکنم کافی باشه برای انتقال جریان مناسب
                              روی برد بورد هم خازن ها رو متصل کردم چاره دیگه ای نداشتم
                              چشم کامل میکنم مدار و نتیجه رو اعلام میکنم
                              ممنون
                              بله چون دیدم سیم برد بوردیه گفتم سیم هارو عوض کن(این قطر سیم خیلی میتونه تاثیر بزاره هااا)
                              مدار رو قشنگ با دقت ببندش طول سیم ها تاجای ممکن کم باشه چون طول سیم زیاد باشه مقاومت می کنه و...افت ولتاژ وکمبود جریان و...سیم ها خوب باشن و تاجای امکان کوتاه قطرش خوب باشه خازن هارو هم دقت کن اشتباه نبندی یه خازن 2200میکرو فاراد کافیه دوتا نزار
                              منتظر نتیجه هستم
                              موفق باشی
                              جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۲۱:۲۷ ۱۳۹۵/۰۹/۰۹.
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

بله چون دیدم سیم برد بوردیه گفتم سیم هارو عوض کن(این قطر سیم خیلی میتونه تاثیر بزاره هااا)
                                مدار رو قشنگ با دقت ببندش طول سیم ها تاجای ممکن کم باشه چون طول سیم زیاد باشه مقاومت می کنه و...افت ولتاژ وکمبود جریان و...سیم ها خوب باشن و تاجای امکان کوتاه قطرش خوب باشه خازن هارو هم دقت کن اشتباه نبندی اون که میگین خازن میزارم ولتاژ کمتر میشه واسم جالبه چون خازن بزاری بیشتر می کنه ولی کمتر نه....به حر حال درستش کنید ببینیم چی میشه
                                منتظر نتیجه هستم
                                موفق باشی
                                سیم ها رو که اگر بخوام عوض کنم باید کل سیمکشی دستگاه و عوض کنم
                                البته مشکل از سیم نیست , دوتا سیم و موازی هم بستم و به آردوینو متصل کردم که اگر مشکل مقاومت سیم هستش اینطوری نصف بشه اما مشکل همچنان همون بود
                                قطر سیم ها هم البته بد نیست درکل فکر نمیکنم مشکل از جزئیات کار باشه باید مشکل از همون دیود اصلی باشه
                                مدار رو کامل (اما غیر استاندارد و بهم ریخته) بستمش خازن 10 میکرو و اون دیود پشت رله رو هم وصل کردم فقط باتری و متصل نکردم
                                مودم همچنان به سختی روشن میشه و توی پیک مصرف ریست میشه
                                خازن رو هم الان دیدم نوشتین فقط یه 2200 چشم خازن 4700 و حذف میکنم
                                من میگم مشکل اصلی که از خود دیود هستش, فکر کنم بهترین کار افزایش نیم ولت ورودیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X