بیهوده از اینجا نگذر
کمکی کن با سلام ما یک باتری داریم که مثبت ان از یک کلید رله ای میگذرد و بعد از دیود یک و بعد وارد گره یک میشود و منفی ان بعد از گذر از دیود دو به گره دو میرود /گره یک و گره دو به یک مبدل دی سی به ایسی وصل میشود (این دو گره مبدل را تغذیه میکنند ) خروجی مبدل که ایسی است به بخش یک میرود اول بخش یک یک ترانسفورماتور است که خروجی ان به اتوترانسفورماتور یک" بخش یک می رودوخروجی اتوی یک به اتوی دو و همین طور تا اخرین اتوی ان بخش که خروجی ان خروجی ان بخش است .خروجی بخش یک به بخش دو میرود و خروجی ان نیز به بعدی وهمینطور تا اخرین بخش .( سیستم بقیه بخش ها به غیر از بخش اخری مانند بخش یک است ). اخرین بخش یک ترانسفورماتور چند ثانویه است( که هر یک از ثانویه هایش خود یک سیمپیچ جداگانه است ) ثانویه آ خروجی برای مصرف کننده خارجی .ثانویه بی برای شارژ باتری .ثانو یه سی بعد از یکسو سا زی و گذر از یک دیود زنر برای تغذیه رله (یک خازن قبل از دیود زنر مثبت ومنفی راوصل میکند به عنوان تاخیر دهنده ).ثانویه دی بعد از یکسوسازی مثبتش به گره یک ومنفیش به گره دو .در ضمن یک کلید دستی :angry:بین گره یک و مبدل قرار دارد .حال ایا این مدار توانایی کم کردن مصرف انرژی را دارد .من در اینجا که هستم به دلیل دوری از خانه هیچ وسایلی ندارم تا ازمایش کنم . شاید این ایده بعد از ازمایش و دستکاری های لازم جواب خوبی بدهد

دیدگاه