اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل خروجی لحظه ای (گیرنده RF) به دائمی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل خروجی لحظه ای (گیرنده RF) به دائمی

سلام؛
    من یه برد قدیمی فرستنده و گیرنده RF دارم که برای ماشین کنترلی بوده؛ حالا میخوام با این فرستنده و گیرنده یه ریموت درست کنم و باهاش یه وسیله ای رو از راه دور کنترل کنم، مشکلی که هست اینه خروجی برد گیرنده لحظه ایه یعنی باید مدام نگه داشت تا خروجی بده، من میخوام طوری باشه که با یک بار فشردن رله و وسیله مورد نظر رو روشن کنه و با دوباره فشردن خاموش؛ مداری چیزی هست بتونم باهاش این کارو بکنم؟؟

پاسخ : تبدیل خروجی لحظه ای (گیرنده RF) به دائمی

درود
    خروجی را به پایه تریگر یک آی - سی 555 بدهید که برای حالت mono stable تنظیم شده باشد و خروجی آی-سی میتوانید بیک رله بدهید هرچند که 555 جریان خروجی تا 200 میلی آمپر در دسترس میگذارده که معمولا به رله نیازی نیست.

دیدگاه

من خیلی وارد نیستم حتی در حد اینکه اینارو بفهمم
      اگه میشه مدار کامل رو بصورت عکس بزارید، خیلی ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
        درود
        خروجی را به پایه تریگر یک آی - سی 555 بدهید که برای حالت mono stable تنظیم شده باشد و خروجی آی-سی میتوانید بیک رله بدهید هرچند که 555 جریان خروجی تا 200 میلی آمپر در دسترس میگذارده که معمولا به رله نیازی نیست.
        سلام
        منظور دوستمون اینه که حالت یک برد toggle داشته باشه. اونجور که شما میگین اگر بزنن برای یه بازه زمانی کار می کنه و بعد قطع میشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Mahdi_8292 نمایش پست ها
        سلام؛
        من یه برد قدیمی فرستنده و گیرنده RF دارم که برای ماشین کنترلی بوده؛ حالا میخوام با این فرستنده و گیرنده یه ریموت درست کنم و باهاش یه وسیله ای رو از راه دور کنترل کنم، مشکلی که هست اینه خروجی برد گیرنده لحظه ایه یعنی باید مدام نگه داشت تا خروجی بده، من میخوام طوری باشه که با یک بار فشردن رله و وسیله مورد نظر رو روشن کنه و با دوباره فشردن خاموش؛ مداری چیزی هست بتونم باهاش این کارو بکنم؟؟

خوب. فقط به جای اون دکمه انجا که به پایه 1 وصل شده به برد گیرندتون وصل کنید.
        موفق باشید

نوشته اصلی توسط Matin_Mirzadeh نمایش پست ها
        سلام
        منظور دوستمون اینه که حالت یک برد toggle داشته باشه. اونجور که شما میگین اگر بزنن برای یه بازه زمانی کار می کنه و بعد قطع میشه

خوب. فقط به جای اون دکمه انجا که به پایه 1 وصل شده به برد گیرندتون وصل کنید.
        موفق باشید
        اسم این آیسی هم فلیپ فلاپ هست
        اگر نتونستین مثل این پیدا کنین مشکلی نیست بگین فلیپ فلاپ
        جدیدترین ویرایش توسط Matin_Mirzadeh; ۲۲:۲۹ ۱۴۰۰/۰۵/۲۴. دلیل: غلط املایی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X