اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تقویت سیگنال دیجیتال ...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تقویت سیگنال دیجیتال ...

نوشته اصلی توسط Hesam_M
    نه ولتاژ کلکتور DC اش اینه. AC اش همون 0.8 هستش تو 15 کیلوهرتز.

مدار همون نقشه شماست تو صفحه قبل. کلکتور ترانزیستور به گیت وصله.
    یعنی ولتاژ تغذیه تو اون حالت دقیقا 10.8 ولته؟ اپه اینطور باشه که مدار کاملا داره کار میکنه. نیازی نیست ولتاژ رو کم و زیاد کنی
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk

یعنی ولتاژ تغذیه تو اون حالت دقیقا 10.8 ولته؟ اپه اینطور باشه که مدار کاملا داره کار میکنه. نیازی نیست ولتاژ رو کم و زیاد کنی
      10.8 نه . مقدار AC اش 0.8 ولت و مقدار DC بیش از 3 ولت یا یکم بیشتر(در کلکتور ترانزیستور یا همون گیت ماس فت). ولتاژ تغذیه منظورم همون VCC مدار هستش که در نقشه شما 12 ولت زدید. این مقدارها رو با VCC برابر 12 ولت و مقاومت 4.7 کیلو در کلکتور اندازه گرفتم.

دیدگاه

منظورم دقیقا 10.8 بود. اگه تو حالتی که سیگنال شما به بیس اعمال شده ولتاژ کلکتور نصف تغذیه نشه مدار ایراد داره. شما رو چه حسابی می گید 12 ولت ؟ رو منبع تغذیه نوشته یا موقعی بار کشی مدار اصلا افت ندارید؟ اگه این شرایطی که گفتم حاکم نباشه یه جای کار ایراد دارید : Vcc = 2*Vc در حالت سیگنال دار.
        از چه اهم متری استفاده می کنید؟

دیدگاه

این مدار با سه تا قطعه اونقدر پیچیده نیست که اشتباه در بستنش باشه، قطعات هم سالم هستند. اهمتر من از نوع Autorange هستش که در رنج AC ، هم در ولتاژ گرفتن و هم در شدت جریان، در خط بالای LCD اش، فرکانس رو هم نشون می ده. مثلا برق شهر رو میگیری می نویسه 50 هرتز. یعنی دو کار رو هم زمان برات انجام میده. خوب این از اهمتر. منبع تغذیه هم از نوع دیجیتال هستش، از اونها که ولون تنظیم ولتاژ و جریان داره و ولتاژ خروجی و شدت جریان مصرفی رو روی سون سگمنت نشون میده.

به نظر من این ماسفت به این شکل با ترانزیستور روشن نمی شه (شاید در این فرکانس)، چون من بار رو برداشتم (همون سیم پیچ در نقشه شماتیک) و بجاش یک موتور به درین وصل کردم. اصلا موتور تکون نخورد. ولی وقتی به کلکتور ترانزیستور وصلش کردم، راحت کار کرد. یعنی می شه گفت روی کلکتور ترانزیستور پالس هستش و روی درین نه. شاید باید از درایور ماسفت استفاده کنم.

دیدگاه

عزیز دلم من دیروز عصر ایت مدار رو بستم و ساعتها باهاش کا می کردم.

دیدگاه

قربونت، من خلاصه نمی دونم.

فرکانس اعمالی شما چی بود؟ در نمونه من 15 کیلوهرتز هستش.
              بار چی بود ؟

یک موتور به جای بار وصل کن ببین راه می افته یا نه.

دیدگاه

درخواست کمک

سلام دوستان :
                من یک سوالی دارم که نمی دونم کجا باید مطرحش کنم .اگه اشکال نداره اینجا مطرحش می کنم.لطفا اگه می تونید کمکم کنید.
                من یک مدار تقویت کننده جریان و ولتاژ میخوام که بتونه جریان ورودی یک سون سگمت رو طوری تقویت کنه که بشه مثلا باهاش یه لامپ کوچیک رو روشن کرد یا یه رله رو به کار انداخت.
                لطفا هرکی می تونه کمک کنه !!!!

ایمیلم:mostafa399f@yahoo.com

بازم متشکرم.

دیدگاه

پاسخ : درخواست کمک

نوشته اصلی توسط iran taktaz
                  سلام دوستان :
                  من یک سوالی دارم که نمی دونم کجا باید مطرحش کنم .اگه اشکال نداره اینجا مطرحش می کنم.لطفا اگه می تونید کمکم کنید.
                  من یک مدار تقویت کننده جریان و ولتاژ میخوام که بتونه جریان ورودی یک سون سگمت رو طوری تقویت کنه که بشه مثلا باهاش یه لامپ کوچیک رو روشن کرد یا یه رله رو به کار انداخت.
                  لطفا هرکی می تونه کمک کنه !!!!

ایمیلم:mostafa399f@yahoo.com

بازم متشکرم.

کاری نداره که.
                  7 تا ترانزیستور رو بصورت سوییچ به 7 پین ورودی به سون سگمنت متصل کن و از کلکتور به هر جا میخوای نسبت به قدرت ترانزیستور بده.یا از کلکتور به رله بده و رله رو به هر جا میخوای وصل کن.فقط در زمان کار با رله فرکانس سوییچ نمیتونه بالا باشه
                  خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X