اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیمر برای مصرف کننده های سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دیمر برای مصرف کننده های سوئیچینگ

سلام دوستان، برای سا ت دیمر ۲۲۰ ولت توسط میکرو میام pwm را در سطح ولتاژ خاصی روی ترایاک کنترل میکنم، اما این دیمر در تغذیه های سوئیچینگ نمیتونه کار کنه و افت ولتاژ باعث افزایش جریان عبوری قطعاتش و سوختنشون میشه و در کل سیستم خروجی هاش بهم میریزه
    برای مصرف کنندگان سوئیچینگ چجوری باید دیمر ساخت؟ مثلا برای یک لامپ کم مصرف چطوری دیمر بسازم؟

نوشته اصلی توسط intel_amd نمایش پست ها
    سلام دوستان، برای سا ت دیمر ۲۲۰ ولت توسط میکرو میام pwm را در سطح ولتاژ خاصی روی ترایاک کنترل میکنم، اما این دیمر در تغذیه های سوئیچینگ نمیتونه کار کنه و افت ولتاژ باعث افزایش جریان عبوری قطعاتش و سوختنشون میشه و در کل سیستم خروجی هاش بهم میریزه
    برای مصرف کنندگان سوئیچینگ چجوری باید دیمر ساخت؟ مثلا برای یک لامپ کم مصرف چطوری دیمر بسازم؟
    سلام
    1- اکثر ترایاکهای بازار تقلبی هستند جنس خوب از جای مطمئن تهیه کن
    2- تو انجمن های خارجی دنبالش باش زیاده مطلب
    3- دنبال کپی کردن نباش چون اکثر مدارات رایگان اینترنت دکوریه پس خودت بفهم و سپس بساز تا بتونی بهینه سازیش کنی
    4- موفق باشید

دیدگاه

۱-شما هرچیزی گفتی جز پاسخ سوال من !

دیدگاه

۱-شما هرچیزی گفتی جز پاسخ سوال من !
        سوئیچینگ مفهوم گسترده ای داره، PWM یک تکنیک در کنترله سئوال شما گنگه جانم چه نوع لامپ کم مصرفی فلوروسنت یا LED ؟
        لامپ فلوروسنت داخلش اینورتر داره اما لامپ LED فقط یک مبدل Buck داخلشه همین، مدار راه انداز لامپ فلوروسنت رو میشه تا حدودی گفت سوئیچینگ اما لامپ LED رو نه!!
        (البته همونم میشه با تغییراتی پیچیده ترش کرد اما اکثرا همونطوره که گفتم)

اکثرا خروجی دیمر دیجیتال رو با بار سلفی (لامپ رشته ای ، موتور و غیره) آموزش میدن که البته برای درک مفاهیم که چطور باید کلیت طرح رو پیاده کرد خوبه مثل این:

اما چالش شما اینجاست که چطور لامپی رو که یک مبدل داخل مدارش وجود داره میشه با دیمر دیجیتال مثلا عین همون لامپ رشته ای کنترل کرد؟
        لامپ فلوروسنتی رو که از خیرش بگذر چون برای راه اندازیش ولتاژ بالا میخواد کمش کنی اصلا روشن نمیشه اما لامپ LED رو میشه تا حدودی کنترل کرد اما اونم بصورت کامل و صحیح نه!​​

اینجا جای راهنماییه یعنی این که هر کس حدالامکان به اندازه خودش مسیر صحیح رو بهت نشون بده که خودت بری تهشو دربیاری که متضرر نشی بعد از وقت و انرژی گذاشتن
        (کاری که بالاتر کردم و شما متوجه نشدی)
        جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۰۷:۴۱ ۱۴۰۳/۱۰/۱۳.

دیدگاه

سلام

1. شما باید به این نکته توجه کنی که وقتی داری از سوییچینگ صحبت میکنی در واقع داری در مورد یک نوع رگولاتور صحبت میکنی و همینطور که احتمالا خودت هم میدونی وضیفه ی رگولاتور (به صورت ایده آل) اینه که صرف نظر از ولتاژ ورودیش در خروجی یک ولتاژ ثابت بده، پس شما نمیتونی انتظار داشته باشی که با کم کردن ولتاژ ورودی، ولتاژ خروجی هم به همون نسبت کم بشه. در بهترین حالت در صورت کم شدن ولتاژ ورودی تا یک حدی(که معمولا از ولتاژ خروجی خیلی بیشتر است) ، خروجی قطع میشه و در بدترین حالت هم ممکنه همون ولتاژ کم شده ی ورودی در خروجی ظاهر بشه که میتونه آسیب بزنه.

2. در لامپ های ال ای دی از رگولاتور های جریان استفاده میشه که اصلا بحث دیم کردن براشون بی معنی هست.

3. من زیاد اطلاعی ندارم ولی حدس میزنم ساختار لامپ های کم مصرف قدیمی مثل لامپ های مهتابی هست که اول با یک ولتاژ زیاد استارت (یونیزه) میشه و سپس با یک ولتاژ کم تر که فکر کنم حداقل ولتاژ لازم برای یونیزه نگه داشتن گاز باشه، ادامه به کار میکنه و منطقا اینجا هم دیم کردن بی معنی هست.

4. بعضی از درایور های ال ای دی (که معمولا همون رگولاتور های سوییچینگ جریان) هستند، ورودی های فرمانی دارند که میشه با اون ها خروجیشون رو دیم کرد.

دیدگاه

اینطور بحث ها [ حداقل در این انجمن ] هیچ نتیجه مفیدی نداشته‌.
            نمونه:
            سلام در حال ساخت یه اینورتر با مشخصات زیر هستم میخام واس بالا بردن ولتاژ بجای ۲ تا ماسفت IRFZ44N از چهارتا استفاده کنم. پل وسط رو ۲ تا ۲ تا جفت کنم. مث این عکس: حالا سوالم اینه که اولا اینکار شدنیه و اگه میشه آیا تاثیری تو ولتاژ داره؟ و با این افزایش ماسفت ها آیا در خازن ها و بقیه مدار هم تغییر اعمال کنم؟ و یسوال

و

​​​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X