اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Ampli fire امپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

Ampli fire امپلی فایر

سلام من ۲ تا بلند گوی خر بوز ای دارم با مشخصات 800W max و 4 ohm.صدای خیلیآ‌ قویی داره تو ماشین و میآ‌خوام تو خونم همونجور جواب بدهکه تو ماشین استفاده میآ‌کردم حالا میآ‌خوام براش یک امپ بسازم و توی یک باکس بذارم و در خونه به عنوان اسپیکر کامپیوتر استفاده کنم.فقط میآ‌خوام اصلا کم نیاره و بتونم تنظیمات با س و تریبل هم روی اون داشته باشم.و اگر خواستم گوشی یا MP3 Player به آن وصل کنم مشکلیآ‌ پیش نیاد و کلا چه به کامپیوتر و چه هر وسیلهٔ دیگه که بش وصل میآ‌کنم به اون دستگاه صدمه نزنه و sound اونا نسوزونه.برا همین دارم اینجا مشورت میآ‌کنم که یه مدار خوب بم معرفیآ‌ کنید و از این نقشهای فراوان که تاحالا کسی ساخته استفاده نکنم که به وسایلم آسیب نرسونه.با تشکر

پاسخ : Ampli fire امپلی فایر

800w برای بلندگو های کامپیوتر اونم توی یه اتاق . می خوای هم خودت و هم بقیه رو کر کنی . خداییش 800 وات حقیقی می دونی چه صدای زیادی داره اونم با یه بلندگو :eek:

می شه درست کرد . البته به صورت سوییچینگ و کلاس d
    توی بخش مدارات انالوگ و مدارات صوتی فکر کنم با توان کمتر کار شده باشه .

یکم به فکر گوشهای بیچارت باش . :cry2:

دیدگاه

پشت بلند گو نوشته ۸۰۰ وات ماکزیمم.منم گفتم که مشخصات کاملش را بدونید .بدم ۲ تا هست یدونه نیست،یک جفت.میآ‌خوام مثل تو ماشین کم نیاره اگه جای خواستم یه سالن بزرگو ساپورت کنه کم نیاره،فقط که برا اتاقمو کامپیوتر وصل کردن نمیآ‌خوام!گفتم که میآ‌خوام همه کار باشه و همچیآ‌ بش وصل کنم و فشارم به بقیه دستگاها نیاره

دیدگاه

خوب برای درست کردن یک همچین امپلی فایری باید اول منبع تغذیه مربوطه را درست کنید . یعنی اینکه شما باید در مرحله اول یک تغذیه حداقل 1.6 kw داشته باشی بعد هم قسمت امپلی را درست کنید به نظر من که قسمت تغذیه کار بیشتری می بره و در قسمت امپلی چون ولتاژ پایین تری داری خیلی زود تمام می شود .
        برای تغذیه باید از full bridge استفاده کنی .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X