اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نیاز فوری به شمارنده uo/down صدوسی تایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نیاز فوری به شمارنده uo/down صدوسی تایی

با سلام خدمت دوستان عزیز در صورت امکان نیاز فوری به مداری دارم که با سه عدد ic40110 یه شمارنده uo/down صدو سی تایی با حداقل گیتهای دو ورودی داشته باشیم به طوری که هم افزایش داشته باشیم هم کاهش اگه با یکی از شبیه سازهای اورکد یا ورک بنچ باشه یه تشکر ویژه بهتون بدهکارم
    ممنون می شم اگه کمکم کنید

پاسخ : نیاز فوری به شمارنده uo/down صدوسی تایی

واقعا از اینکه انقدر فوری جواب دادید ممنون پستم که فسیل شد هیچ میدونید این سوال پروژه چند هزار دانشجوی دیگه میتونسته باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MASUOD66
      واقعا از اینکه انقدر فوری جواب دادید ممنون پستم که فسیل شد هیچ میدونید این سوال پروژه چند هزار دانشجوی دیگه میتونسته باشه

جناب مسعود خان 66
      پروژه های آماده در قسمت دانلود وجود داره
      اینجا چیز آماده کسی نمیزاه
      تالار گفتمان بیشتر کارش بحث و تبادل اطلاعات و نظر ه نه تحویل یا خرید و فروش
      شما اگه مشکلی در مدارت یا سوالی برات پیش اومده که نتونستی حلش کنی اینجا مطرح کن نه اینکه پروژه آماده از کسی بخای
      چطور توقع داری بقیه اون رو برات مجانی انجام بدن در صورتی که خودت حال و حوصله نداری حتی روش فکر کنی

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

چطور توقع داری بقیه اون رو برات مجانی انجام بدن در صورتی که خودت حال و حوصله نداری حتی روش فکر کنی
        نه داداش من اگه اپسیلونی اطلاعات در زمینه طراحی داشتم برای افرادی که اینجا رو مرجع انتخاب کردن و دست کمک به دوستاشون دراز کردن دریغ نمی کردم رشته من کاردانی برق صنعتی و می خواستم به عنوان کار کلاسی ازش استفاده کنم همین
        اینکه پروژه آماده از کسی بخای
        راستی یه فکری به حال املاء خودت کنی بد نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MASUOD66
          با سلام خدمت دوستان عزیز در صورت امکان نیاز فوری به مداری دارم که با سه عدد ic40110 یه شمارنده uo/down صدو سی تایی با حداقل گیتهای دو ورودی داشته باشیم به طوری که هم افزایش داشته باشیم هم کاهش اگه با یکی از شبیه سازهای اورکد یا ورک بنچ باشه یه تشکر ویژه بهتون بدهکارم
          ممنون می شم اگه کمکم کنید

ما هم دریغ نمیکنیم
          حالا یکمی بیشتر توضیح بده ببینیم چی میخای ( منظورت از 130 تایی چیه ) حتمن باید تا 130 بشماره
          شبیه سازی های دیجیتال رو معمولن توی پروتئوس شبیه سازی میکنن
          اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید باقرانی

ما هم دریغ نمیکنیم
            حالا یکمی بیشتر توضیح بده ببینیم چی میخای ( منظورت از 130 تایی چیه ) حتمن باید تا 130 بشماره
            شبیه سازی های دیجیتال رو معمولن توی پروتئوس شبیه سازی میکنن
            مثلا یه فروشگاه که ظرفیتش 130 نفره وقتی داخلش میشن بشماره تا 130 نفر که شد متوقف بشه وبا خروج افراد شروع به کم شدن بکنه یعنی با فرستادن پالس معکوس بشماره
            با پروتئوس هم ایرادی نداره ممنون

دیدگاه

این ای سی 40110 jتوی کتابخونه ها وجود نداره و نمیشه شبیه سازیش کرد

بجاش نمیتونی 4510 استفاده کنی
              مزیت ش اینه که برای تشخیص عدد 130 نیازی به مدارات خیلی پیچیده نداری

دیدگاه

فکر می کنم قسمت نیست
                اخه اینا مدارات و ای سی های از قبل مشخص شده برای ازمایشگاه هست
                مجبورم این سوال انتخواب کنم که اخرین نوشته موضوعی که لینکشو گذاشتم http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...0169#msg240169

دیدگاه

ببخشید
                  اونجا برات درستش رو میزارم
                  پایه های فعال سازی رو وصل کردی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X